Nickgr Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Για ποια έκδοση της Coredroid μιλάς;Πάντως αν εννοείς την v1.6 που δοκιμάζω και εγώ τώρα ,πραγματικά μου φαίνεται πάρα πολύ γρήγορη.Η 2.0 είναι πιστεύω ακατάλληλη για καθημερινή χρήση γιατί κάνει πάρα πολλά κολλήματα. Την 1.6 χρησιμοποιω κι εγω απο την ημερα που βγηκε και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν εκανα αναβαθμιση σε 2.0 γιατι διαβασα οτι δε δουλευει η βιντεοσκοπηση και εχει καποια κολληματα με τα γραφικα. Απ'οσες ROM με Sense εχω δοκιμασει παντως, η 1.6 ειναι η καλυτερη! Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cursedprince Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Δυστυχώς ακόμα δεν κατεβάζει.. της γυναίκας μου το xperia κατεβάζει κανονικά. μήπως ξέρεις πως κάνω restore σε factory settings?. μήπως εγώ απ το πολύ σκάλισμα το κόλησα? ΚΑι κατι τελευταίο έβαλα το angrybirds και δεν μου παίζει? μηπως φταίει ότι δεν ειναι sense rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Δυστυχώς ακόμα δεν κατεβάζει.. της γυναίκας μου το xperia κατεβάζει κανονικά. μήπως ξέρεις πως κάνω restore σε factory settings?. μήπως εγώ απ το πολύ σκάλισμα το κόλησα? ΚΑι κατι τελευταίο έβαλα το angrybirds και δεν μου παίζει? μηπως φταίει ότι δεν ειναι sense rom? καταρχήν έχεις βάλει "αρχαία" ρομ που έχει σταματήσει να εξελίσσεται εδώ και πολύ καιρό.Δοκίμασε κάποια πιο καινούρια όπως η typhoon http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951 στην έκδοση που έχεις τώρα το angry birds για να τρέξει,πρέπει να το μεταφέρεις στην μνήμη τηλεφώνου. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cursedprince Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 μα απο αυτο το threat κατεβασα.. Download: -Current Version v3.3.3: MAGLDR md5sum dbecaf732db9d59e23b910e9491a4ace: Mirror 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) sorry αλλά στο πιο πάνω ποστ γράφεις ότι έβαλες την MDJ's CyanogenMod 7 (v.2.6.) asd+.Στην typhoon δεν υπάρχει πρόβλημα με το angry birds αλλά ούτε και με το μάρκετ τουλάχιστον τώρα που δοκίμασα να κατεβάσω μερικές εφαρμογές.αν τελικά έβαλες την typhoon έχεις φορτώσει το σωστό clockwork partition που προτείνει ο μάγειρας; Edited June 3, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cursedprince Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Απότι φαίνεται πρέπει να κανα χοντή πατατιά και να μπέρδεψα τις roms. θα κάνω ξανά clean install και ενημερώνω.. για clockwork έβαλα αυτό με τα 140 ( MAGLDR 140MB System/5MB Cache (ClockworkMod Recovery v3.0.2.5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Την 1.6 χρησιμοποιω κι εγω απο την ημερα που βγηκε και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Δεν εκανα αναβαθμιση σε 2.0 γιατι διαβασα οτι δε δουλευει η βιντεοσκοπηση και εχει καποια κολληματα με τα γραφικα. Απ'οσες ROM με Sense εχω δοκιμασει παντως, η 1.6 ειναι η καλυτερη! Πραγματικά πολύ καλή sense Rom ,και σε μπαταρία και ταχύτητα .Η v 2 κολλάει συνεχεια. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Η V2 είναι όμως με sense 2.1 και android 2.3.3.Το ότι κολλάει είναι γεγονός και το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων των sense 2.3 roms είναι ότι δε φτάνει η μνήμη ram.Το σύστημα ξεκινά με 98-100mb ελεύθερη μνήμη με αποτέλεσμα η συσκευή να γονατίζει εύκολα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cursedprince Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 τελικα ολα καλα με την typhoon.. ρε παιδια δεν υπαρχει τροπος να μην μπαινει αυτοματα στις σελιδες σε mobile view? δοκιμασα στις ρυθμισεις δεν υπαρχει τετοια επιλογη και επισης προσεξα οτι δεν πιανει το debug.. καμια ιδεα? η τουλαχιστον ενας παρα πολυ καλος browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Η typhoon με τον default browser έχει τέτοια επιλογή.Πήγαινε στις ρυθμίσεις και βρες το user agent και επέλεξε linux ή mac os.Αλλος browser με τέτοια επιλογή είναι ο dolphin Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 όπως ρωτάω εδώ : myphone.gr/forum/showthread.php?t=31421&page=5 , έχω ενα σοβαρό θέμα τις τελευταίες μέρες . Είναι δυνατον να φταίει καποιο προβληματικό build (προσπαθώ το super beta του booxmax 2.3.3 sense 3 ) και μα μην μπορώ να κάνω μαζικό copy paste ; τα χω παίξει καθως βλέπω και χρησιμοποιώ την κάρτα αλλά δεν μπορώ να την φορμαρω ... -είμαι απο τα wm και δεν μπορώ να δώσω links - Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cursedprince Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Η typhoon με τον default browser έχει τέτοια επιλογή.Πήγαινε στις ρυθμίσεις και βρες το user agent και επέλεξε linux ή mac os.Αλλος browser με τέτοια επιλογή είναι ο dolphin σε ευχαριστω.. πλεον ολα ειναι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Γιώργο μου έτυχε παρόμοια περίπτωση πριν λίγο καιρό με μια 8αρα sandisk.Αυτό που έκανα ήταν να αντιγράφω λίγα-λίγα όσα αρχεία μπορούσα και τις εφαρμογές των data.img τις πήρα με titanium.Με παίδεψε όμως αρκετά (δεν έχω card reader και χρησιμοποιούσα τα wm),γιατί όπως γράφεις και εσύ στο άλλο θέμα όταν πέφτει σε προβληματικό αρχείο,σταματά να την βλέπει και πρέπει να γίνει soft reset.Μετά έκανα format στην κάρτα και ξαναέστησα σχεδόν από την αρχή. Edited June 3, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1908 Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΧΩ ΤΟ HD2 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΒΑΖΩ ANDROID :cry::cry:ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited June 3, 2011 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Η V2 είναι όμως με sense 2.1 και android 2.3.3.Το ότι κολλάει είναι γεγονός και το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων των sense 2.3 roms είναι ότι δε φτάνει η μνήμη ram.Το σύστημα ξεκινά με 98-100mb ελεύθερη μνήμη με αποτέλεσμα η συσκευή να γονατίζει εύκολα. Άρα εφ'όσον είναι με 2.1 και όχι με 2.3 sense γιατί κολλάει;Αν λυθούν ποτέ αυτά τα προβλήματα θα την περάσω σίγουρα. Κάτι ίσως δεν εχω καταλάβει! Πάντως και μόνο ότι η v2.0 ξεκινάει με fc ,φτάνει να σε ξενερώσει. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 2.1 είναι η έκδοση του sense και 2.3.3 η έκδοση του android. Sent from my HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΧΩ ΤΟ HD2 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΒΑΖΩ ANDROID :cry::cry:ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Υπομονή θα χρειαστείς εσύ γιατί μαζί με αυτή θα χρειαστείς και όρεξη για να διαβάσεις. Στο συγκεκριμένο θέμα αναφέονται πολλές φορές οι οδηγίες. Καλό διάβασμα και για ότι άλλο θες... γράψε με πεζά όπως όλοι μας, έτσι ορίζουν οι κανονισμοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 (edited) Τελικά Χρήστο έκανα αυτό που είπες σε 12gb δεδομένα!!! ,εκτός των 4-5 data.img. που δεν είναι δυνατόν να αντιγραφούν ,πρόβλημα είχα με ένα 3gp αρχείο video 30mb που δεν αντιγραφόταν με τίποτα(που ούτε στα wm ούτε στο pc έπαιζε αλλά έπαιζε στα Android!!!) ,το ανεβασα στο dropbox και σώθηκε- ελπίζω δηλαδή. Edited June 4, 2011 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cursedprince Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 καλημερα.... και καλο σαββατοκυριακο.. Ρε παιδια εχει κανεις παρατηρησει με την typhoon οτι πεφτει αρκετα η αποδοση του μεγαφωνου του hd2..? εχει μεσα περασμενο εναν dpsmanager αλλα δεν με βοηθησε και πολυ.. πηγα στο phone speaker αλλα τπτ μονο κατι equalizer εχει.. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Πράγματι είναι πιο χαμηλός ο ήχος και από τα wm αλλά και από τις android sense roms.Το volume + http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1019565&highlight=volume μπορεί να δυναμώσει τον ήχο σε ικανοποιητικά επίπεδα αλλά φυσικά θέλει και προσοχή για να μη κάψουμε το ηχείο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stormer Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Επιτέλους δυνατός ήχος στην typhoon :D Eγώ το έβαλα στο +5 και είμαι ικανοποιημένος.Πιο πάνω οι ήχοι ακούγονται μπουκωμένοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cursedprince Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 Πράγματι είναι πιο χαμηλός ο ήχος και από τα wm αλλά και από τις android sense roms.Το volume + http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1019565&highlight=volume μπορεί να δυναμώσει τον ήχο σε ικανοποιητικά επίπεδα αλλά φυσικά θέλει και προσοχή για να μη κάψουμε το ηχείο thx να σαι καλα.. οντως ειναι καλυτερος ο ηχος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian2007 Δημ. June 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2011 bbb νασαι καλα το volume+ μου ελησε τα χερια ειναι ενα hack που το περιμενα πολυ καιρο,σιγουρα το πιο ευχαριστο νεο της ημερας,τωρα η typhoon μπορω να πω οτι ειναι κομπλε Παράθεση Samsung Galaxy A50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Καλημέρα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το adroid market εδώ και δυο μέρες μού βγάζει σε όλες τις προσπάθειες για κατέβασμα downlod unsucceful? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Καλημερα παιδια. Το volume+ δουλευει σε ολες της rom ??? Επισης βρηκα μια λυση για οσους δεν εχουν fm radio στo build που εχουν ας πανε εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=14438796&postcount=5 Ακολουθηστε της οδηγιες που λεει και θα δουλεψει. Λογικα πρεπει να εχετε το ιδιο kernel με την ρομ του (δλδ Tytung R10). Αυτος που το εφτιαξε το εκανε για miui και εγω miui εχω και δουλευει αλλα δεν χανετε κατι να το δοκιμαστε. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts