Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC Desire HD

tron13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προλαβαινω μεχρι τις 31 οκτωμβριου να το τσιμπησω γιατι εχω επιδοτηση?αν δεν προλαβω να παρω iphone?τι προτηναιτε απο αλλη συσκευη?

Μη μασας και το Νοεμβρη θα εχεις την επιδότηση αν εισαι Cosmote η Vodafone ;) Στη μονη περίπτωση που εισαι στη Wind πηγαινε σε ενα κατάστημα και βαλε την επιδότησή σου στο wallet. Προτίμησε καποιο μαγαζι που φερνει και iPhone4. Και αυτο γιατι ο καταστηματάρχης παει να πει οτι παίρνει συσκευές εκτος Wind οποτε θα το εχει και το Desire HD γρηγορότερα πιθανότατα.

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η vodafone εχει των πρωτο λογο για την ευρωπη στις συσκευες τησ htc

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Μη μασας και το Νοεμβρη θα εχεις την επιδότηση αν εισαι Cosmote η Vodafone ;) Στη μονη περίπτωση που εισαι στη Wind πηγαινε σε ενα κατάστημα και βαλε την επιδότησή σου στο wallet. Προτίμησε καποιο μαγαζι που φερνει και iPhone4. Και αυτο γιατι ο καταστηματάρχης παει να πει οτι παίρνει συσκευές εκτος Wind οποτε θα το εχει και το Desire HD γρηγορότερα πιθανότατα.

Εμαι vodafone αλλα μου ειπαν μεχρι τις 31 οκτωβριου εχω δικαιωμα,ξερεις καποιον τροπο να το κρατησω κ νοεμβριο???:ninja:

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

εχω αποφασισει να το αγορασω απο εξω απο μαγαζι με εγγυηση εννοειται για τον απλο λογο οτι ειναι κατα πολυ πιο φτηνο και οχι γιατι βιαζομαι να το αποκτησω

δειτε τιμες!http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=19483&catid=280

http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=1434

και φυσικα ουτε λογος για παζαρι

Edited by nikolasn80

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Εμαι vodafone αλλα μου ειπαν μεχρι τις 31 οκτωβριου εχω δικαιωμα,ξερεις καποιον τροπο να το κρατήσω κ νοεμβριο???:ninja:

Μεχρι 31 του μηνα ειναι γιατι μετα μπορει να αλλάξει(προς τα πανω η προς τα κατω) και να μην ισχύει το χαρτί που σου εχουν στείλει. Δεν χανετε σε καμια περίπτωση :happy:

εχω αποφασισει να το αγορασω απο εξω απο μαγαζι με εγγυηση εννοειται για τον απλο λογο οτι ειναι κατα πολυ πιο φτηνο και οχι γιατι βιαζομαι να το αποκτησω

δειτε τιμες!http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=19483&catid=280

http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=1434

και φυσικα ουτε λογος για παζαρι

Όταν το κινητό θα είναι κανονικά διαθέσιμο στην Ελλάδα, πιστεύω ότι αυτές οι τιμές θα πέσουν κάπως.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μεχρι 31 του μηνα ειναι γιατι μετα μπορει να αλλάξει(προς τα πανω η προς τα κατω) και να μην ισχύει το χαρτί που σου εχουν στείλει. Δεν χανετε σε καμια περίπτωση :happy:

Δεν μου εχουν στειλει χαρτι αλλα τηλεφωνικος το κλεισαμε με καινουργιο προγραμμα.

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

Καλύτερες τιμές από το expansys και το clove αποκλείεται να έχουν.

Καλά η τιμή του expansys δεν θα έλεγα ότι είναι και ευκαιρία, ειδικά αν βάλεις και τα μεταφορικά πάει σχεδόν σαν τα ελληνικά μαγαζιά.

Αυτή την στιγμή την καλύτερη τιμή που έχω βρει είναι από handtec...

εχει κανεις υποψιν του αν θα συνοδευεται απο κανενα προγραμμα πλοηγησης εκτος απο google maps?κατι ακουσα για destinator

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Καλά η τιμή του expansys δεν θα έλεγα ότι είναι και ευκαιρία, ειδικά αν βάλεις και τα μεταφορικά πάει σχεδόν σαν τα ελληνικά μαγαζιά.

Αυτή την στιγμή την καλύτερη τιμή που έχω βρει είναι από handtec...

Εγω το ειδα στο φυλλαδιο του γερμανου 599 euro :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω το ειδα στο φυλλαδιο του γερμανου 599 euro :X

Μήπως είδες το HTC HD2 στο φυλλάδιο του γερμανού? (που επίσης έχει 599 euro)

Λίγο δύσκολο να το έχουν τιμολογήσει κι όλας...

Λεωνίδας

Σημερινό mail απο το handtec

Dear Customer

HTC has confirmed that the HTC Desire HD release date has now been delayed. They have suggested that the release of this product will now be the towards end of the month. We recommend checking for updates via http://www.handtec.co.uk/product.php/3564/htc-desire-hd--android--sim-free-unlocked--dark-brown-.

Handtec is HTC�s number 1 partner in the UK and thus have a large allocation of stock. We sincerely apologise for the delay however this will not only affect us but all UK sim free retailers.

Οπότε υπομονή αρκετές μέρες.

Φιλικά

Γιάννης

Φιλικά

Γιάννης

Μήπως είδες το HTC HD2 στο φυλλάδιο του γερμανού? (που επίσης έχει 599 euro)

Λίγο δύσκολο να το έχουν τιμολογήσει κι όλας...

Ο φίλος παραπάνω αναφέρεται σίγουρα στο HD2 και το λέω αυτό γιατί περιμένω και εγώ απο Γερμανό το desire HD με επιδοτηση και μιλάω αρκετα συχνα με τα κεντρικα της Αθήνας προσπαθόντας να κρατησω την επιδοτηση που λήγει 31 Οκτοβρη για να καταφέρω να το πάρω και λένε πώς το αναμένουν το 2ο μισο του Νοεμβρη.Οπότε εχουμε μέλλον.

Ο φίλος παραπάνω αναφέρεται σίγουρα στο HD2 και το λέω αυτό γιατί περιμένω και εγώ απο Γερμανό το desire HD με επιδοτηση και μιλάω αρκετα συχνα με τα κεντρικα της Αθήνας προσπαθόντας να κρατησω την επιδοτηση που λήγει 31 Οκτοβρη για να καταφέρω να το πάρω και λένε πώς το αναμένουν το 2ο μισο του Νοεμβρη.Οπότε εχουμε μέλλον.

Οχι μηλαω για το desire HD περνα απο ενα καταστημα παρε το G-TECH και θα το δεις, απλα δεν ξερει κανεις ημερομηνια κυκλοφοριας :mad:

Και οχι τιποτα αλλο πουλησα και το τηλεφωνο μου και δεν εχω και δεν εχω συσκευη να περασω! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

μηπως υπαρχει ηδη στον γερμανό;

για δειτε εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=285481

Ρε παιδια σοβαρολογειτε? Ακομα ψαχουλευουν την εκδοση λογισμικου (λογω καποιων αλλαγων της τελευταιας στιγμης) και λετε να το... πουλανε στο Γερμανο? Προφανεστατα ειναι λαθος...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...