Jump to content

Vourligan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Vourligan

  • Ημ. Γέννησης 06/07/1993

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Vourligan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. http://www.handtec.co.uk/product.php/4799/htc-sensation--sim-free-unlocked-black- 570E 475E Με ΑΦΜ επιχείρησης. ;)
  2. Δυναμικά μπαίνει το νέο έτος ^^
  3. youtube.com/watch?v=BJWOznNUfow Benchmark Video απ το Κινητό http://www.finalcity.com/dhd/vid2_1.3gp http://www.finalcity.com/dhd/vid2_2.3gp http://www.finalcity.com/dhd/vid2_3.3gp Φωτογραφίες http://www.finalcity.com/dhd/cam2_1.jpg http://www.finalcity.com/dhd/cam2_2.jpg http://www.finalcity.com/dhd/cam2_3.jpg http://www.finalcity.com/dhd/cam2_4.jpg http://www.finalcity.com/dhd/cam2_5.jpg
  4. Βρίσκω κάποια αρνητικά για το νεο desire που θα με κάνουν ίσως να περιμένω κ άλλο. Δεν είναι τέλειο, αυτό που ψάχνω αυτή την στιγμή. Μερικά αρνητικά σε σύγκριση με τα άλλα 2 Μεγαθύρια Galaxy S kαι IPhone4. Πάντως είναι το καλύτερο Κινητό στην αγορά απλά όχι τέλειο! Η Οθόνη δεν είναι οτι καλύτερο. Μπορεί να είναι 4.3" αλλά του Galaxy και του Ιphone4 είναι καλύτερη. Ενσωματομένη μνήμη έχει μονο 1,5G οταν οι αντίπαλοι του έχουν 32. Δηλαδή με επεκταση φτάνει 33,5g όταν οι άλλοι πάνε 64g Σε θέμα μπαταρίας επίσης θα είναι ποιό πίσω σε talk time και απ΄τους 2 αντιπάλους αλλά σε standby time θα είναι στη μέση με 1ο το S αν και το θέμα μπαταρίας είναι αντιμετοπίσιμο. Είναι ποιό βαρύ απ΄τα άλλα 2 αν και πιθανών ούτε αυτό θα είναι πρόβλημα. Έχει κάπως τσουχτερή τιμή αλλά άμα στοχεύεις σε τέτοια κινητά πιθανών δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Έχει μικρότερη ανάλυση απ΄το Ιphone και ίδια με το S 'Εχει Bluetooth 2.1 ίδιο με Iphone αλλά χειρότερο απ΄το 3.0 του S. Ψιλοπράγματα. Δεν έχει μπροστινή κάμερα (Για μένα δεν είναι πρόβλημα γιατί δεν χρησιμοποιώ 3g calls) Επίσης έχει κάπως μεγάλες διαστάσεις αλλά δεν νομίζω να είναι μεγάλο πρόβλημα. Σε όλα τ' άλλα υπερισχύει και το θεωρώ το καλύτερο κινητό της αγοράς. Και φυσικά μιλάω για την αγορά smartphone και όχι για τα κινητά με τις υπερφυσικες τους κάμερες και ηχεία αν και σ'αυτον τον τομέα είναι συμπαθητικό με την 8mp camera Dual led flash 720p και αρκέτα δυνατά ηχεία απ΄οτι ακούγετε καθώς διαθέτει τις τεχνολογίες Dolby Mobile και SRS virtual surround sound. Desire HD > Galaxy S > Iphone4 κατά την ταποινή μου γνώμη
  5. Πιθανότατα το νέο μου κινητό. Οτι ποιό ολοκληρομένο υπάρχει στην αγορά android. Καλύπτει και την μόνη ατέλεια του galaxy στο θέμα του flash. Τι προτείνετε για καρτοκινητή με φθηνό ίντερνετ και όχι φόβους ξεπέρασης του όριου δεδομένων κτλπ? Επείδη θα είναι κ το 1ο μου android αν ξέρει κανείς με πόσα MB θα είμαι καλυμένος για μία λογική χρήση του ίντερνετ. Επίσης θα ήθελα αν είναι δυνατόν να κρατήσω την Whats Up μου καθώς όλοι οι φίλοι μου έχουν Whats Up και απ΄αυτή θα μιλάω αν είναι και δεν θέλω να κουβαλάω 2 κινητά και έτσι οπότε αν έχει η Cosmote κανένα πρόγραμμα λίγο ποιό ακριβό χαλάλη του αν είναι να μην αλλάζω sim.
  6. Καθήστε να αρχίζουν να το παραλαβαίνουν τα καταστήματα και να δείτε για πόσο θα πέσει η τιμή. (Λόγο ανταγωνισμού που το Ίντερνετ τον κάνει εντονότερο).
  7. Οκ τότε η προσφορά είναι μια χαρά κατά την γνώμη μου έτσι κ αλλιώς δεν χαλάς και πουθενά αλλού την κάρτα καθώς όλοι έχουν Whats Up πάνω κάτω.
  8. Σημειώσεις: 1.Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 2.Το πακέτο COSMOTE Internet On The Phone 60 θα απενεργοποιείται αυτόματα 1 μήνα από την ημερομηνία ενεργοποίησης του. 3.Οι συνδρομητές θα έχουν την δυνατότητα να ενεργοποιήσουν ταυτόχρονα περισσότερα από ένα πακέτα COSMOTE Internet On The Phone 60. 4.Η ενσωματωμένη μηνιαία χρήση που δεν καταναλώνεται εντός ενός μηνός από την ενεργοποίηση του πακέτου, δεν μεταφέρεται, εκτός εάν πριν την ημερομηνία απενεργοποίησης γίνει νέα ενεργοποίηση πακέτου COSMOTE Internet On The Phone 60. Στην περίπτωση αυτή η ημερομηνία απενεργοποίησης καθορίζεται βάση της τελευταίας ημερομηνίας ενεργοποίησης πακέτου COSMOTE Internet On The Phone 60. 5.Η χρήση του πακέτου COSMOTE Internet On The Phone 60 γίνεται είτε ο συνδρομητής επιλέξει στη συσκευή του τη ρύθμιση COSMOTE Internet είτε τη ρύθμιση COSMOTE WAP. 6.Η ενσωματωμένη μηναία χρήση περιλαμβάνει την πλοήγηση σε WAP και Internet sites εκτός περιβάλλοντος «COSMOTE my view» και δεν αφορά στη χρήση δεδομένων κατά την περιαγωγή σε δίκτυα του εξωτερικού. 7.Η υπηρεσία COSMOTE Internet On The Phone δεν παρέχεται για χρήση δεδομένων σε περιαγωγή. 8.Η ογκοχρέωση μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης γίνεται ανά 1 KB με ελάχιστη χρέωση 1ΚΒ ανά σύνδεση. 1MB = 1024 KB και 1GB = 1024 MB. 9.Για όσους συνδρομητές δεν έχουν ενεργοποιήσει το πακέτο COSMOTE Internet On The Phone 60 η πρόσβαση στο Internet χρεώνεται ανάλογα με τον όγκο δεδομένων(ΚΒ/ΜΒ)που καταναλώνονται. Με ρυθμίσεις Internet η χρέωση είναι 0,0010€/ΚΒ ενώ με ρυθμίσεις WAP η χρέωση είναι 0,0121€/ΚΒ. 10.Το πακέτο COSMOTE Internet On The Phone Starter δεν παρέχει πρόσβαση στο μενού υπηρεσιών “COSMOTE my view” και σε WAP sites. 11.Ισχύει για 15 ημέρες Το 11 το παρατήρησε κανεις?
  9. Όντως δεν είναι και οτι καλύτερο αν θες καλή φωτογραφία αλλα γενικά είναι πολύ καλό σε όλα και ειδικά στον ήχο!
  10. Ναί όπως το είπαν τα παιδιά. Πρέπει όμως το κινητό σου να υποστηρίζει Wi Fi για να γίνει αυτό
  11. Ξέρει κανείς άμα μπορώ να κάνω το TrackID να δουλέψει με το WI FI? Μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι γιατί οταν πάς στο TrackID μου λεέι οτι δεν υπάρχει προφίλ Internet αλλά στην ουσία είμαι στο Internet μέσω WI FI! Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να αποφήγω την λύση της ενεργοποίησης του GPRS ή ξέρω γω τι χρειάζεται που θα κοστίσει? (Sorry αν είναι OffTopic για το w995 εννοώ) Άκυρο έκανα ένα update στο κινητό και δουλεύει μέσω Wi Fi Wii!! Όλα Τσαμπέ! Λοιπόν σήμερα που το πείρα το κινητό απ' οτι είδα είναι ΑΡΙΣΤΟ για μουσική. Φωτογραφίες αρκετά καλή ποιότητα και το Video του δεν με χαλάει καθόλου! Το Wi Fi είναι φοβερό τσαμπέ Ιnternet σχεδόν παντού και είναι λες και είσαι στο PC μπαίνεις Facebook ή στο EMAIL σου μέχρι και στο YOUTUBE και μπορώ να πω με πολυ καλη ποιότητα και τα Video κατεβαίνουν αμέσως! 389Ευρό το τσίμπησα (397 σύνολο με μεταφορικά μέσα σε 1 μέρα το παράλαβα απο Αθήνα --> Κέρκυρα) Γενικά πολύ καλο κινητό έχω ενθουσιαστεί! Σας το προτείνω! Αν θέλετε να μάθετε που το βρήκα 389 απλα ρωτήστε και μην πάτε Γερμανός και κάτι τέτοια που το δείνουν 450Ε!
×
×
  • Create New...