dimitris33 Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) Για το zoom μόνο με κάποια extra εφαρμογή. Έχω μια αλλα τραβά μόνο 640X480. Είναι η iFast Pro. Δεν ξέρω αν υπάρχει καποια άλλη. Πιθανώς αργότερα σε κάποια άλλη έκδοση iOS να προστεθεί η δυνατότητα αυτή αν και για μένα δεν προσφέρει πολλά το ψηφιακό zoom. Δεν θα σου πρότεινα να αγοράσεις μεταχειρισμένο απο το eBay. Είναι ρίσκο. Υπάρχουν πολλά στις αγγελίες του myphone και σε καλές τιμές. Σ ευχαριστω πολυ. θελω να ρωτησω και κατι αλλο. Η εφαρμογη java μπορει να εγκατασταθει? Οσο για τις αγγελιες εψαξα αλλα δεν καταφερα να τις βρω, αν εχεις το link προχειρο... και παλι ευχαριστω Edited February 28, 2011 by dimitris33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 μια επισημανση για την capacitive οθονη, δε λειτουργει με θερμοτητα. λειτουργει με μια μεθοδο αγωγιμοτητας. συρτε κατι μεταλλικο στην οθονη δουλευει κανονικα. ενα κουταλι πχ η κλειδια. ακομα κι αν δεν πιανετε με το χερι το κουταλι αλλα με κατι μη αγωγιμο επισης στα χιονια την δουλευω με ζελατινα και γαντι χοντρο, και δουλευει διοτι το γαντι εχει λιγο βραχει. Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 και ουτε θα ερθει νομιζω... βουρ για iPhone 5... Ακριβώς άσπρο 4αρι δεν θα βγει (σύμφωνα με inside πηγές). Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi77 Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 Δεν πειράζει ας βγει έστω στο iphone 5 αφού ούτως η άλλως θα το πάρουμε και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Απ'ο,τι φαίνεται και το iphone 4 απέκτησε HDMI χωρίς όμως λειτουργία mirroring http://store.apple.com/us/product/MC953ZM/A?fnode=MTc0MjU4NjE&mco=MTc5OTU4MjA Ισως γίνει κάτι με JB(?) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Υπάρχει micro SIM της Wind για τη συσκευή μας; Το 3G Cosmote στην περιοχή μου είναι απαράδεκτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 είχα πατήσει μια επιλογή για να μην δουλεύει το itunes καθε φορά που συνδέω το μηλόφωνο με το μακ (μόνο για μεταφορά εικόνων κλπ) και ΄τωρα που θέλω να το συγχρονίσω δεν μου βγάζει το τηλέφωνο... :dizzy: καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Υπάρχει micro SIM της Wind για τη συσκευή μας; Το 3G Cosmote στην περιοχή μου είναι απαράδεκτο!!! ναι εχει και εγω εχω αλλα θελει κανενα 18ευρω νομιζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 καλημέρα στο forum.. δεν έχω ακόμα iphone αλλα ελπίζω.. θα πρέπει να πάρω άλλη sim? ποιο μικρή? το τηλέφωνο έχει πρόβλημα με το σημα και θα πρέπει να πάρω κάποια θήκη? Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kompokompo Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 καλημέρα στο forum.. δεν έχω ακόμα iphone αλλα ελπίζω.. θα πρέπει να πάρω άλλη sim? ποιο μικρή? το τηλέφωνο έχει πρόβλημα με το σημα και θα πρέπει να πάρω κάποια θήκη? Ναι θα χρειαστει αλλη sim πιο μικρη ή θα κοψεις αυτην που ήδη έχεις ,η συντριπτικη πλειοψηφια των κατόχων του κινητου δεν εχει αντιμετωπισει προβλημα με την κεραια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 υπάρχει κάποιο θέμα με το 3g και την βόνταφον? δεν πιάνει σχεδόν καθόλου 3g , σε σημεία που το 3gs είχε καλό σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 υπάρχει κάποιο θέμα με το 3g και την βόνταφον? δεν πιάνει σχεδόν καθόλου 3g , σε σημεία που το 3gs είχε καλό σήμα Εγώ προσωπικά φίλε μου δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Αντιθέτως μάλιστα τολμώ να πω πως στις περιοχές που κινουμαι έχει βελτιωθεί η 3G κάλυψη (δεν γνωρίζω εάν αυτό οφείλεται στην Vodafone, στην συσκευή ή στον συνδυασμό των δύο). Ενδεχομένως να υπήρξε κάποια αλλαγή στις κεραίες που αποτελούν μέρος του 3G δικτύου στην περιοχή που βρίσκεσαι και ως εκ τούτου να εμφανίζονται τα προβλήματα που αναφέρεις. ;) Sent from my iPhone 4 using tapatalk... Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Καλησπέρα σας! Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο thread του iphone 4 και αυτό γιατί σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του. Είναι η πρώτη φορά σε όλη μου την ζωή που σκέφτομαι να αγοράσω iphone, μιας που για διάφορους λόγους, όπως η έλλειψη παραμετροποίησης κυρίως, με απωθούν από μία τέτοια κίνηση. Η κύρια συσκευή μου είναι το blackberry 9700 και έχω και το desire HD, από το οποίο όμως σε κάποιους τομείς δεν έμεινα ευχαριστημένος. Έχω χειριστεί αρκετά πάντως μέχρι τώρα 3GS και το 4, οπότε γνωρίζω πως είναι η εμπειρία χρήσης, κτλ. Δεν ξέρω αν θα την κάνω τελικά την κίνηση. Σημαντικό είναι πάντως πως όσο προχωράνε οι εκδόσεις του ios, ακόμη και άτομα όπως εγώ που δεν συμπαθούσαμε καθόλου το iphone, βλέπουμε ένα "λιμάνι" προς αυτή την κατεύθυνση. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Παιδια πηρα το πρωι το μηλοφωνακι..λοιπον απο το πρωι διαβαζω...:cry: Εχω 3 αποριες εκανα ''σπασιμο'' με greenpoison αλλα εχω 1 προβλημα...δεν δεχετε λογαριασμο στο appstore,μολις βαλω ημερομηνια στο λαγαριασμο μου γραφει οτι η ηλικια μου ειναι μικροτερη...:X 1976 γεννηθεις ειμαι.... 2η απορια αλλαξα sim αλλα ειχα επαφες στην αλλη κρτα,αλλα τις εχω κ στον υπολογιστη μου σε φακελο με ποιο τροπο τις περναω στο κινητο...? 3η απορια υπαρχει εφαρμογη να συνεχιζει να ''κατεβαζει κ να μην διακοπτετε μολις κλειδωσει το κινητο? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Παιδια πηρα το πρωι το μηλοφωνακι..λοιπον απο το πρωι διαβαζω...:cry: Εχω 3 αποριες εκανα ''σπασιμο'' με greenpoison αλλα εχω 1 προβλημα...δεν δεχετε λογαριασμο στο appstore,μολις βαλω ημερομηνια στο λαγαριασμο μου γραφει οτι η ηλικια μου ειναι μικροτερη...:X 1976 γεννηθεις ειμαι.... 2η απορια αλλαξα sim αλλα ειχα επαφες στην αλλη κρτα,αλλα τις εχω κ στον υπολογιστη μου σε φακελο με ποιο τροπο τις περναω στο κινητο...? 3η απορια υπαρχει εφαρμογη να συνεχιζει να ''κατεβαζει κ να μην διακοπτετε μολις κλειδωσει το κινητο? Στο πρώτο δεν μπορώ να σε βοηθήσω κάτι κανεις λάθος. Οι επαφές σου για να περάσουν στο iPhone θα πρέπει να είναι καταχωρημενες στον outlook η στο windows contacts. Επίσης αν περιέχονται στην sim τις περνάς με συγχρονισμο στον outlook που έχεις στο pc σου και πλέον θα συγχρονιζουν μέσω iTunes ώστε να έχεις τις ίδιες ακριβώς σε τηλέφωνο και υπολογιστη. Για το τρίτο ναμιζω ότι υπάρχει κάτι στο Cydia. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Πως περνάω τραγούδια απο το iTunes στο iPhone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Πως περνάω τραγούδια απο το iTunes στο iPhone? Μπορείς από την στιγμή που τον συνδέσεις στο Itunes και το βλέπει να πάρεις τα τραγούδια με drag & drop και να τα βάλεις στο Iphone . Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Έχω κοντά στις 25 φωτογραφίες στο κινητό και θέλω να σβησω κάποιες . Πως μπορώ να το κάνω αυτό ; Από το κινητό η από το iTunes γίνεται ? προσπάθησα από το κινητο και δεν μπόρεσα. Πάντως από τις λίγες μέρες που έχω το μηλαρακι είναι πολύ μπροστά η apple απο τις άλλες εταιρίες Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Έχω κοντά στις 25 φωτογραφίες στο κινητό και θέλω να σβησω κάποιες . Πως μπορώ να το κάνω αυτό ; Από το κινητό η από το iTunes γίνεται ? προσπάθησα από το κινητο και δεν μπόρεσα. Πάντως από τις λίγες μέρες που έχω το μηλαρακι είναι πολύ μπροστά η apple απο τις άλλες εταιρίες Απο το iTunes εφόσον τις περασες απ αυτο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Όχι απλά είναι κάποιες φωτογραφίες που τράβηξαν δοκιμαστικά και κάποια wallpaper που έχω κατεβάσει .δεν τις έχω περάσει απο το iTunes Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Όχι απλά είναι κάποιες φωτογραφίες που τράβηξαν δοκιμαστικά και κάποια wallpaper που έχω κατεβάσει .δεν τις έχω περάσει απο το iTunes Στο camera roll, εκει που ειναι οι φωτο, επανω, εχει ενα φακελο με ενα βελακι. Πατησε το, επελεξε οσες θες, και μετα πατα delete. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Οκ φίλε μου το έκανα να είσαι καλά σε ευχαριστώ Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 3η απορια υπαρχει εφαρμογη να συνεχιζει να ''κατεβαζει κ να μην διακοπτετε μολις κλειδωσει το κινητο? Για το itunes λες; Γιατι νομιζω πως το itunes, και να κλεισει η οθονη, δε σταματα να κατεβαζει. Οκ φίλε μου το έκανα να είσαι καλά σε ευχαριστώ Τιποτα! :D Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Για το itunes λες; Γιατι νομιζω πως το itunes, και να κλεισει η οθονη, δε σταματα να κατεβαζει. Τιποτα! :D cydia & installous σταματαει..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Καλησπέρα σας! Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο thread του iphone 4 και αυτό γιατί σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του. Είναι η πρώτη φορά σε όλη μου την ζωή που σκέφτομαι να αγοράσω iphone, μιας που για διάφορους λόγους, όπως η έλλειψη παραμετροποίησης κυρίως, με απωθούν από μία τέτοια κίνηση. Η κύρια συσκευή μου είναι το blackberry 9700 και έχω και το desire HD, από το οποίο όμως σε κάποιους τομείς δεν έμεινα ευχαριστημένος. Έχω χειριστεί αρκετά πάντως μέχρι τώρα 3GS και το 4, οπότε γνωρίζω πως είναι η εμπειρία χρήσης, κτλ. Δεν ξέρω αν θα την κάνω τελικά την κίνηση. Σημαντικό είναι πάντως πως όσο προχωράνε οι εκδόσεις του ios, ακόμη και άτομα όπως εγώ που δεν συμπαθούσαμε καθόλου το iphone, βλέπουμε ένα "λιμάνι" προς αυτή την κατεύθυνση. ... Προχώρησε φίλε μου με την αγορά και δεν θα χάσεις. Εμείς είμαστε εδώ για όποια απορία - βοήθεια χρειαστείς στην συνέχεια. ;) Εξυπακούεται βέβαια πως πριν προβείς στην αγορά θα πρέπει να κάνεις την έρευνα αγοράς σου και να είσαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να σου καλύψει τις δικές σου ανάγκες. Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts