Jump to content

papi77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About papi77

  • Ημ. Γέννησης 01/03/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

papi77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μια χαρά κατέβηκε η Rom. Βρήκα λύση από το xda και στο Odin έβαλα και ένα pit file και τσέκαρα και το re-partition και κατάφερα να φλασάρω τη Rom. Μόνο που τώρα το CSC βγαίνει Σλοβενία αντί για Ελλάδα. Αλλά θα το διορθώσω μόλις βγει η unbranded lollilop για την Ελλάδα.
  2. Αγόρασα το Note 4 SM 910f από Public (άρα ελληνικό) και προσπάθησα μέσω Odin να του περάσω την επίσημη ελληνική 5.0.1 της Vodafone αλλά μου έβγαζε FAIL (κάτι με μικρότερο filesize). Βρήκα από το xda μια λύση και τσέκαρα και το re-partition στο Odin και φλάσαρα μαζί με τη rom και ένα αρχείο PIT. Το θέμα είναι τώρα το CSC είναι της Σλοβενίας και όχι της Ελλάδας. Έχει κανένας άποψη πωςθα το ξανακάνω Ελληνικό;
  3. Προσπάθησα να κάνω τη διαδικασία μέσω Odin και αφού τρέχει κανονικά στο τέλος βγάζει fail και στο κινητό μου γράφει: Volume Size is too big 122880<471040 Odin: Invalid ext4 image Το τηλέφωνο είναι Ελληνικό και έχω κατεβάσει την επίσημη 5.0.1 της Vodafone.
  4. papi77

    Honor 6

    Φίλε fotaras85 ένας συνδυασμός θήκης Nillkin με tempered glass Ultimate Shield 9h είναι κατά τη γνώμη μου ο ιδανικός συνδυασμός.
  5. papi77

    Honor 6

    Το ίδιο και εγώ όσον αφορά το ότι έχουν κάτσει τέλεια αλλά με την ίδια θήκη Nillkin που αναφέρεις και Nillkin tempered glass. Εμένα όμως δεν μου έκοψε να χρησιμοποιήσω τη θήκη για οδηγό.
  6. papi77

    Honor 6

    Vickmall, συμφωνώ απόλυτα και SG Post:happy:
  7. papi77

    Honor 6

    Δώσε μας τα φώτα σου VirusPlus. Τι ακριβώς πετυχαίνουμε αλλάζοντας το build.prop;
  8. @athanaso77 τώρα είμαι κάτοχος ενός Huawei 6 H60-L02 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Θεωρώ όμως το Xiaomi Mi Note Pro σαφώς ανώτερο και πιστεύω ότι θα έχει και πολύ καλυτέρη υποστήριξη από xda οπότε θα ήθελα να το αποκτήσω.
  9. Μήπως ξέρει κάποιος από που μπορούμε να το παραγγείλουμε από τα τέλη Γενάρη που θα κυκλοφορήσει; To oppomart είναι αξιόπιστο;
  10. papi77

    Honor 6

    Εμένα πάντως είναι η πρώτη φορά με την 5.1.1. που μου δουλεύουν τα push notifications.
  11. papi77

    Honor 6

    Καλημέρα και χρόνια πολλά. Από 4.12.16 μου ήρθε με ΟΤΑ η 5.1.1 την οποία και κατεβάζω. @VirusPlus θα μας ενημερώσεις όταν ενημερώσεις το toolkit;
  12. papi77

    Honor 6

    Συγγνώμη βρε παιδιά, αλλά θα σκάσω. Έχει βάλει κάποιος από εσάς POP λογαριασμό στη εργοστασιακή εφαρμογή email του τηλεφώνου και να του δουλεύουν τα push notifications; Σας παρακαλώ ας με βοηθείσει κάποιος.
  13. papi77

    Honor 6

    Παιδιά καλησπέρα. Έχω βάλει στον λογαριασμό email τα στοιχεία μου από otenet και ενώ όταν μπαίνω στα email τα λαμβάνει κανονικά δεν λειτουργεί το push (να τα παίρνω σε real time δηλαδή). Εν τω μεταξύ η εφαρμογή email δεν εμφανίζεται πουθενά στις εφαρμογές που έχουν να κάνουν με την διαχείρηση ενέργειας. Έχει κάποιος άποψη επι του θέματος;
×
×
  • Create New...