Jump to content

[Συζήτηση] Nokia Ν900 (Γενικός Σχολιασμός)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δε θα το κρατησεις ομως ε?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 539
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οχι, το εχω ηδη βαλει αγγελια

δοκίμασε πρώτα να το φορτίσεις μέσο του usb από τον υπολογιστή να δεις μέχρι που θα το φορτίσει.

Μπορεί να πιάσει το 100%...

6610 --> 7610(RH-51) --> (Legendary) N900 --> Galaxy SIII --> HTC 10 --> Pixel 2 XL --> Xperia 1 ii

HP Touchpad (dual boot: webOS and Android)

HD Video στο Ν900!!!

[ANNOUNCE] 0.2 HD Video Recorder

This would be on Extras-xxxx?

Greetings.

Not for now, this is just a temporary solution until nicolai and the gurus update the CSSU camera-ui to support 720p.

New version 0.2:

*Uses a friendlier approach

*Script much more neater

*Will need a reboot to function

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Bγηκε σημερα στα repos ο νεος Opera Mobile 11.5 για το Ν900 :)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

καλησπερα παιδια....!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα για το κινητο αυτο!Το απεκτησα μεσω του ξαδερφου μου αλλα δεν ξερω πως το απεκτησε αυτος...δηλαδη μου ειπε οτι το πηρε 150 ευρω απο καπου...οι ερωτησεις μου ειναι

1)πως μπορω να διακρυνω αν ειναι γνησιο

2)εχω το cosmote 2in1 και θελω να μαθω πως μπορω να κανω εναλλαγη στις καρτες μου

3)το μενου του ειναι αγγλικο και εγω θελω να το κανω ελληνικο αλλα δεν γινετε πως μπορω να το κανω???

ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!!

Αν δεχεται δυο καρτες sim δεν ειναι N900. Πολυ απλα θα πας στο μενου και στην επιλογη about phone θα πρεπει να λεει Nokia N900 maemo 5. Aν ειναι αυθεντικο θα περασεις το αρχειο για ελληνικα. Αυτο θα το βρεις στα extras αφου τα περασεις στον application manager.Αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο να στο αναλυσω . Μαθε αν εχεις οντως Ν900 και θα σε βαλουμε και εσενα στον μαγικο κοσμο του maemo Edited by songless_bird

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

• 2 weeks later...

Νεο update του Opera με bug fixes και ακομα πιο βελουδινη λειτουργια.

στα repos

Ver.: 11.50.11

http://talk.maemo.org/showpost.php?p=1112775&postcount=1022

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το Ν900 πηρε νεο επισημο update. PR 1.3.1

Announcement - PR1.3.1 official security update

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

τι νεο μας φερνει το νεο update?απ οτι διαβασα στο maemo.org με τα λιγα αγγλικα μου πρεπει να φλασαρουμε για να το περασουμε εμεις που ειμαστε με cssu ετσι?αξιζει τον κοπο?

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

τι νεο μας φερνει το νεο update?απ οτι διαβασα στο maemo.org με τα λιγα αγγλικα μου πρεπει να φλασαρουμε για να το περασουμε εμεις που ειμαστε με cssu ετσι?αξιζει τον κοπο?

Tα bug fixes τα εχουμε ηδη στην cssu εμεις. Δεν χρειαζομαστε το νεο official update. Ενα control panel applet που φερνει νεο , αναφερουν οτι μολις τους γινει διαθεσιμο θα το παρουμε και εμεις με το cssu. Ουτε γατα ουτε ζημια. Απλα μου εκανε εντυπωση το update σχεδον τρια χρονια μετα την ανακοινωση του κινητου. Μαζι με το 3gs παραμενει απο τα μακροβιοτερα υποστηριζομενα κινητα. Αν επαιρνε και Official upgrade σε maemo 6 οπως πηρε το 3gs σε ios5 τοτε θα εγραφε ιστορια.

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Tα bug fixes τα εχουμε ηδη στην cssu εμεις. Δεν χρειαζομαστε το νεο official update. Ενα control panel applet που φερνει νεο , αναφερουν οτι μολις τους γινει διαθεσιμο θα το παρουμε και εμεις με το cssu. Ουτε γατα ουτε ζημια. Απλα μου εκανε εντυπωση το update σχεδον τρια χρονια μετα την ανακοινωση του κινητου. Μαζι με το 3gs παραμενει απο τα μακροβιοτερα υποστηριζομενα κινητα. Αν επαιρνε και Official upgrade σε maemo 6 οπως πηρε το 3gs σε ios5 τοτε θα εγραφε ιστορια.

για κινηση εντυπωσιασμου το κοβω.μαλλον η νοκια θελει να δειξει οτι δεν παρατησε το Ν900 οποτε δεν θα παρατησει και το Ν9.

K 700 - K 800 - N 95 - N 96 - N 900 - Zte blade(κουτρα) - N 9 - SE XPERIA tipo (για τον κανακαρη μου) - JOLLA - MEIZU M2 MINI - REDMI NOTE 2 - REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Send from my REDMI NOTE 3 PRO (KENZO)

Αυτό το update εμείς που έχουμε περάσει το comunity το κάνουμε κανονικά/?

οχι δεν το κανουμε, ετσι κι αλλιως σχεδον ο,τι θα δωσει το εχει ηδη δωσει η κοινοτητα με το τελευταιο δικο της update (16.8)

αλλα σε λιγες μερες θα βγει και νεο CSSU που θα εχει τα παντα.

παραθετω:

"CSSU users should not try to update their devices (the update will not show

up in Application Manager. The patches will be pulled into the CSSU right

after they are released for PR 1.3 so the CSSU can be right back on track.

As of version 16.8, the CSSU will include these security fixes.

*

Again, please do not try the PR 1.3.1 update if you're using the CSSU (using

apt-get or similar methods).*"

πηγή

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

παιδεσ σαν καποιοι που δεν εχουν CSSU ποτε θα ερθει το update και πως θα το κανουμε.ευχαριστω
From N9

θα ερθει μεσα στις επομενες μερες και θα εμφανιστει οπως εμφανιζεται καθε ειδος update στο Ν900

με το χαρακτηριστικο "!" διπλα απο το σημα της μπαταριας.

(υπαρχει παντα και το xterm)

http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/profileswitcher.jpg

ευχαριστω φιλε μου

μολις κυκλοφορησει θα ποσταρουμε την "ειδηση" εδω και θα ενημερωθεις :)

αν βεβαια δεν εχεις ειδοποιηθει πρωτα απο το Ν900 σου

Edited by stendor

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

εννοειτε :) και κατι αλλο σε περιπτωση που ερθει με το καλο το update οταν θα χρειαστει να φλασαρουμε το κανουμε οπως και παλια (θα υπαρχει αλλα στο COMBINED και VANILLA)
From N9

εννοειτε :) και κατι αλλο σε περιπτωση που ερθει με το καλο το update οταν θα χρειαστει να φλασαρουμε το κανουμε οπως και παλια (θα υπαρχει αλλα στο COMBINED και VANILLA)

Φανταζομαι θα γινεται κανονικα το flash οπως παλια.

Ενα απλο security update ειναι αλλωστε.

αλλα καποιος απο τους πιο γνωστες ας με επαληθευσει πανω σε αυτο. ευχαριστω !

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αντε τωρααα... κακε:lol:

anyway, για να ακριβολογουμε ( :p ) νομιζω Νοεμβρη του 2009 βγηκε, ενω ειχε ανακοινωθει το καλοκαιρι του ιδιου ετους. Νομιζω Αυγουστο

27 Aυγούστου και Παρασκευή 11 δεκέμβρη κυκλοφόρησε στην ελλάδα! :D + υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποια μετατροπή στο ημερολόγιο του ν900 πχ να είναι πλήρως λειτουργικό σε πορτραιτ??

To επισημο?

την PR 1.3.1?

. Το εκανα με terminal εγω αλλα στο τελος εγραφε οτι ηταν security patch. Εχω το cssu, δεν ξερω αν επρεπε να το βαλω, αλλα δνε εχω αντιμετωπισει προβλημα μεχρι τωρα... Edited by songless_bird

Ο Mohammad στο maemo.org εχει πει να μη το βαλουμε γιατι το επομενο cssu θα τα δωσει ολα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂