Jump to content

stsdema28

Members
  • Δημοσιεύσεις

    276
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About stsdema28

  • Ημ. Γέννησης 28/07/1989

stsdema28's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Το αφήνω εδώ για όσους ενδιαφέρονται: https://forum.xda-developers.com/sony-xperia-1-II/how-to/xperia-1-ii-photography-auto-mode-t4139197
  2. https://forum.xda-developers.com/htc-10/help/random-shut-boot-loops-t3690547 Το ψάχνω εδώ και ένα μήνα... δεν ξέρω αν είναι hardware or software issue.. Στο πιο πάνω, 2-3 αναφέρουν ότι άλλαξαν μπαταρία και όλα οκ από τότε.. άλλος ισχυρίζεται ότι είναι θέμα kernel.. https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=74928116&postcount=75 είμαι stock τώρα.. δεν δοκίμασα τον kernel που αναφέρει..
  3. Η συσκευή έχει θέμα στο να διαβάσει passive NFCs όπως είναι η κάρτα σου, τα tags κτλ. Δεν υπάρχει θέμα στα active NFCs, όπως είναι να πληρώσεις με Android pay (το χρησιμοποιώ καθημερινά).
  4. Δεν ξέρω πως μπορούσα να το διευκρινήσω καλύτερα. Αναφέρθηκα στην αναβάθμιση του ίδιου του ρολογιού και όχι της εφαρμογής gear. Σε περίπτωση που σου κάνει διαφορά, έχω λάβει και την αναβάθμιση του gear app. Αν έχεις θέματα μετά το update του gear app δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει (αν δεν έχεις λάβει την αναβάθμιση του ρολογιού ίσως να παίζει ρόλο). Εμένα έκανε 2-3 disconnect/reconnect με το που άνοιξα το app για πρώτη φορά μετά το update και μετά όλα καλά.
  5. Μετά την τελευταία αναβάθμιση του Gear S3 (όχι του app εννοώ) υπάρχει πλήρης συμβατότητα μεταξύ του Gear s3 και του HTC 10 όσο αφορά τις κλήσεις. Αθόρυβα το έφτιαξε η sammy. Ίσως να εφτιαξαν την συμβατότητα και για άλλα τηλέφωνα, γι'αυτό το αναφέρω.
  6. Δεν είδα το προηγούμενο μήνυμα σου πριν να το αγοράσεις. Έχω και εγώ το ΗΤC 10 με Gear S3. Υπάρχει ασυμβατότητα στις κλήσεις όπως αναφέρω σε προηγούμενο μήνυμα: Άμεση λύση είναι να απενεργοποιήσεις το PHONE AUDIO από τα settings του Bluetooth για το Gear S3 στο κινητό. Με το που απενεργοποιήσεις το phone audio, το ΗΤC 10 θα θεωρήσει ότι έγινε disconnected το Gear s3, παρόλα αυτά παραμένει κανονηκά συνδεδεμένο χωρίς κανένα πρόβλημα στα υπόλοιπα functionalities. Όπως είναι αναμενόμενο μετά από αυτό δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το gear για κλήσεις ή SMS - θα λαμβάνεις όμως κανονηκά ειδοποιήσεις για τις εισορχόμενες κλήσεις. Αυτή είναι η official λύση που προτείνει η Samsung για μη-Samsung τηλέφωνα... καθώς δεν υπόσχεται 100% συμβατότητα σε κλήσεις-sms-email. Προσωπικά, πήρα το watch γνωρίζοντας το συγκεκριμένο limitation, παρόλα αυτά λόγο του ότι τουλάχιστον για το HTC 10, η ασυμβατότητα παρουσιάζεται σε μια μόνο περίπτωση το παλεύω λίγο εδώ και 7-10 μέρες, μπας και το λύσω. Για όσους θέλουν να πειραματιστούν: https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=70943488&postcount=25
  7. Τελικά δούλεψε αυτό. Απλά την ώρα που απενεργοποιώ το phone audio, το κινητό δεν δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο με το gear s3, αλλά είναι συνδεδεμένα κανονικά με όλα τα υπόλοιπα features να δουλεύουν κανονηκά. Λαμβάνω και notification για τις κλήσεις. Θα προσπαθήσω να το φτιάξω με το Tasker, γιατί στην ουσία δουλεύει όπως θα έπρεπε εκτός από μια μεμονομένη περίπτωση. Προσωπικά όταν το παράγγειλα δεν είχα ελπίδες ότι θα δούλευαν οι κλήσεις, οπότε δεν μπορώ να έχω και παράπονο. Το λέει για τα μηνύματα και κλήσεις ότι ίσως να υπάρχει ασυμβατότητα.
  8. Αυτό με ενδιαφέρει αλλά δεν δουλεύει αυτό που λες. Με το που απενεργοποιήσω το "phone audio" κόβεται η σύνδεση με το watch. Να αναφέρω ότι δυσλειτουργεί μόνο όταν παίρνω τηλέφωνο από το κινητό. Ενώ την ώρα που κάνω την κλήση λέει "bluetooth headset off", μετά με το που απαντήσει ο παραλήπτης το γυρνάει στο ρολόι και γράφει στο κινητό "bluetooth headset on". Όταν έχω εισερχόμενη κλήση, ο ήχος μένει στη συσκευή που αποδέχομαι τη κλήση (κινητό ή ρολόι). Δεν ξέρω κατά πόσο φταίει και λίγο η HTC σε αυτό.
  9. Χαίρεται! Παρέλαβα και εγώ το Frontier (bluetooth edition) χτες. Πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει τρόπος να πραγματοποιήσω κλήση από το κινητό και να μην χρησιμοποιά το Gear S3 ως προεπιλεγμένo ακουστικό? Έχω βρεί αυτό: http://android.stackexchange.com/questions/111592/how-to-set-default-call-audio-output-to-earpiece-when-connected-to-bluetooth αλλά όχι κάποια καλή λύση. Με ενδιαφέρει να μπορώ να πάρω τηλέφωνα ή να απαντήσω κλήσεις από το gear.
  10. Αν κάνεις search "lock" στις ρυθμίσεις στο βγάζει απευθείας.. Manually: Settings -> Security -> Device security: Screen lock (settings icon γρανάζι, όχι πάνω στη επιλογή για να ορίσεις screen lock type) -> Power button instantly locks
  11. Είναι απενεργοποιημένη η επιλογή "Power button instantly locks" στις ρυθμίσεις μετά το update, γι'αυτό στο κάνει αυτό. Μπορείς να το αλλάξεις.
  12. "Happy Thanksgiving! HTC 10 unlocked owners will receive Nougat OS update tomorrow morning! Enjoy!" Ref:
  13. +1000 Ακριβώς τη ίδια άποψη έχω. Επί Ν900 έτρεχα να μπω στο φορουμ μετά το πανεπιστήμιο γιατί πολύ απλά υπήρχε ουσία στη συζήτηση. Αυτό το νήμα από την αρχή έχει μαγνητίσει όλους τους haters του φόρουμ με καθημερινή αποστολή να μας αναλύουν πως η συσκευή μας είναι κατώτερη από τη δική τους... και να συγκρίνουν αν το s7 edge ή το HTC 10 βγάζει μια μερά ή όχι λες και κάνουμε όλοι την ίδια χρήση. Να συγκρίνουμε επιδώσει του ΗΤC 10 με SOT με μια μικρή περιγραφή της χρήσης που έγινε το καταλαμβαίνω. Μπορεί κάποιος υποψήφιος αγοραστής να καταλάβει πάνω κάτω τις επιδώσεις της συσκευής ή κάποιος κάτοχος μπορεί να αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά με το δικό του setup... μέσα από αυτά... Καλή συνέχεια στις κοκορομαχίες σας! Ελπίζω να σας δώσουν και καμιά μετοχή οι εταιρείες που υποστηρίζετε, μην πάει άδικα ο κόπος..
  14. Κοίταξε λίγο αν έχεις πρόβλημα με awakes όπως αναφέρω εδώ.
×
×
  • Create New...