Jump to content

gaiosgf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    590
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gaiosgf

  1. στο mido ειναι στο Ρυθμισεις>Μπαταρια & αποδοση>Καταναλωση μπαταριας>γραναζακι πανω δεξια>Προγραμματ. ενερ. /απεν. Καπως ετσι θα ειναι και στο δικο σου.
  2. αν εχεις την 8.8.2, να ξερεις ειναι προβλημα της ρομ και την απεσυραν. ή κανεις υπομονη μεχρι την πεμπτη για τη νεα ρομ, ή γυριζεις πισω.
  3. τελικα μιλησα πριν λιγο με cosmote και μου ειπαν οτι στην περιπτωση περιαγωγης λειτουργει μονο σε 3g δικτυο και οχι σε 4g.απλα αναρωτιομουν μηπως ειναι θεμα καποιας μπαντας γιατι η συσκευη μου δεν υποστηριζει την B20 που χρησιμοποιει η cosmote. σας ευχαριστω για το ενδιαφερων και σορυ για το off topik
  4. να ρωτησω κι εγω κατι μηπως ξερει κανεις; εχω redmi note 4 sd και αγορασα μια καρτα σιμ απο την LTEL. Μου εδωσαν μια σιμ με αριθμο κροατιας, η οποια για να δουλεψει στην ελλαδα, πρεπει να ειναι ενεργοποιημενη η υπηρεσια περιαγωγης. Ολα καλα μεχρι εδω. Δουλευει κανονικα στο δικτυο της cosmote, αλλα δεν συνδεεται σε 4g δικτυο. Μονο 3g. Μιλησα με την εταιρια, ελεγξαμε ρυθμισεις και φαινονται ολα σωστα. Μου ειπαν μηπως ειναι καποια αλλη ρυθμιση της συσκευηςπου μας διαφευγει. Θα το ψαξουν και θα με καλεσουν. Μηπως εχει κανεις αναλογη εμπειρια και ξερει τη λυση;
  5. για δες τωρα https://xiaomi-miui.gr/community/cmp/index.php/Entry/1233-R-N-3-PRO-KENZO/
  6. μηπως σ ενδιαφερει αυτο; https://xiaomi-miui.gr/community/cmp/index.php/Entry/1233-R-N-3-PRO-KENZO/
  7. Το Aroma ειναι ενα script με το οποιο επιλεγεις εσυ τι θα εγκατασταθει στη συσκευη σου και τι οχι. Κατα τ αλλα ειναι οι ιδιες ρομ.
  8. Που το εβαλες; δεν το βρισκω. καποιο λινκ;.μ ενδιαφερει.
  9. Για ριξε μια ματια εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/16330-%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%A1%CE%93%CE%95%CE%99%CE%95%CE%A3-%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91-%CE%A4%CE%97%CE%9D-%CE%9A%CE%9B%CE%9F%CE%A0%CE%97- %CE%91%CE%A0%CE%A9%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%91-%CE%A3%CE%A5 %CE%A3%CE%9A%CE%95%CE%A5%CE%97%CE%A3/ μηπως βοηθηθεις.
  10. Δεν κανεις κι ενα καλιμπραρισμα μπας και βοηθησει; https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12165-Manual-battery-calibration/ αν εισαι ροοτ, κανε οτι λεει στο πρωτο ποστ. Αν δεν εισαι, διαβασε το ποστ 9.
  11. μπες twrp και πηγαινε /data/system και διεγραψε το αρχειο batterystats. bin
  12. εχω μια με τα ιδια ακριβως χρωματα, μονο που η μαρκα της ειναι Da Da Xiong (καρακινεζια) και γραφει 3.950 Mah αλλα μου κραταει οσο και η μανισια.
  13. Ρυθμισεις-Κλειδωμα οθονης δεν εχει επιλογη Αφυπνιση με τα πληκτρα εντασης;
  14. αλλαξε απο τις ρυθμισεις την περιοχη σε Ινδια και ξαναπροσπαθησε. αν σου βγαει update και το κανεις, μετα ξαναγυρνας Ελλαδα.
  15. ρυθμισεις-μπαταρια-μπαταρια-γραναζι πανω δεξια-χρονοδιαγραμμα τροφοδοσιας.
  16. λογω της προετοιμασιας της miui 9 απο την xiaomi εχουν σταματησει οι αναβαθμισεις εως και τον αυγουστο. απο τον αλλο μηνα ξεκιναει παλι.
  17. επειδη εχει πολυ παλια ρομ, καλο ειναι να κανεις μια αναβαθμιση με factory reset οπωσδηποτε. η τελευταια stable ειναι καλη ρομ σε καταναλωση. θα στο προτεινα.
×
×
  • Create New...