Jump to content

nikomas50

Members
  • Δημοσιεύσεις

    145
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikomas50

  • Ημ. Γέννησης 16/06/1950

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nikomas50's Achievements

  1. Πού το είδες με 400€. 729€ το έχει ο Γερμανός.
  2. Μετά την αναβάθμιση , δίκτυο Vodafone κινητό Cosmote.
  3. Και σε μένα (Cosmote) ήρθε!
  4. Πουθενά δεν εμφανίζεται "Πάτα εδώ" και φυσικά δεν προχωράει τίποτε!
  5. Καλησπέρα σε όλους. Αν μπορεί κάποιος ας μου δώσει ένα σύνδεσμο για τον οδηγό της Gcam του Antretng, διότι έψαξα με φίλτρα και δεν τον βρήκα, οπότε δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο να ψάξω μία-μία τις 173 σελίδες του παρόντος νήματος για να τον βρω.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  6. Το ίδιο έγινε και σε εμένα προχθές. Κάλεσε από την τσέπη μου το 911. Έχω βάλει προσφάτως τζαμάκι spigen αλλά αυτό ποια σχέση μπορεί να έχει;
  7. Έχει αυτή την εβδομάδα το e-shop.gr σε προσφορά το φορτιστή αλλά θα χρειαστείς καλώδιο PD 3 Type C to Type C για αξιοποίηση της γρήγορης φόρτισης.
  8. Ευχαριστώ για την απάντηση! Δυστυχώς δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω και αναγκαστικά θα παραμείνω στο S21 FE. Το παράδοξο είναι οτι όταν έχω κάνει ρυθμίσεις στο realme GT 5G πριν από την αναβάθμιση σε Android 12 διατηρείται το VPN type: "IPSec Xauth PSK". Αν όμως προσπαθήσω να προσθέσω νέα σύνδεση, δεν υπάρχει πια αυτή η δυνατότητα και αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, εξαφανίζεται οριστικά το VPN type: "IPSec Xauth PSK". Προφανώς η realme το έχει αφαιρέσει μετά την έκδοση Android 12 ενώ η Samsung το διατηρεί.
  9. Αν μπορεί κάποιος ας μου πει αν στις ρυθμίσεις VPN υποστηρίζεται VPN type: "IPSec" or "IPSec Xauth PSK" το οποίο μου είναι απαραίτητο για σύνδεση με το Modem/Router AVM Fritz!Box 7490 που έχω. Είχα το realme GT 5G, το οποίο μετά από την αναβάθμιση σε Android 12 έπαψε να το υποστηρίζει, ενώ το S21 FE, που έχω τώρα, το υποστηρίζει κανονικά. Επίσης πείτε μου αν για τη σύνδεση σε WiFi υπάρχει η δυνατότητα WPS ή έχει καταργηθεί; Ευχαριστώ!
  10. nikomas50

    Moto Z

    Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω σχετικά με τη διαδικασία για το συγκεκριμένο κινητό. Είχα ασοληθεί πριν δυο χρόνια με το θέμα σε Moto Z αλλά δεν θυμάμαι τη διαδικασία. Νομίζω ότι σε πρώτη φάση ξεκλειδώνεις τον Bootloader, ακολούθως εγκαθιστάς το TWRP, μεταφέρεις το αρχείο zip στο τηλέφωνο, μπαίνεις σε fastboot mode και εγκαθιστάς το zip. Περίμενε καλύτερα να πάρεις απάντηση από άλλο μέλος που γνωρίζει καλύτερα το θέμα.
  11. nikomas50

    Moto Z

    Να υποθέσω ότι έχεις διαβάσει όλα όσα αναφέρονται στο [8.0][stock ROM] Android 8.0 Oreo Factory Image Moto Z2 Force XT1789-03 SPRINT αλλά δεν μπόρεσες να εγκαταστήσεις την 8? Δες και το 2ο post στο [HOW TO] Return to stock.
  12. nikomas50

    Moto Z

    ΕΛΤΑ - Εκτελωνισμός Έχω πληρώσει τελωνείο και αμοιβή ΕΛΤΑ για τον εκτελωνισμό για είδος αξίας 29€ που μου κόστισε τελικά 52€ όταν στο skroutz.gr πουλιόταν στα 55€. Είχα προπληρώσει τα χρήματα και παρέλαβα μετά από δυο μήνες (μεσολάβησαν γιορτές). Και φυσικά το πακέτο φαινόταν ότι έρχεται από Ολλανδία!
  13. nikomas50

    Moto Z

    Μην ξεχνάτε ότι ερχόμενο στην Ελλάδα από χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκειται σε δασμούς, έξοδα ταχυδρομείου και Φ.Π.Α. 24%, οπότε ελέγξτε αν τελικά σας συμφέρει η αγορά του από την Κίνα.
×
×
  • Create New...