panosz75 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Κλασσική ιστορία το expansys. Μια ζωή οι τιμές στα ύψη προ επίσημης κυκλοφορίας. Όταν η συσκευή έρχεται κανονικά από τον εκάστοτε αντιπρόσωπο, έρχεται και το expansys στα συγκαλά του. Με τέτοια τυχοδιωκτική τιμολογιακή πολιτική δεν είναι δυνατόν να το λάβεις σοβαρά υπόψη. :rolleyes: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Review: Nokia N8: part 3 - Multimedia and Gaming http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/12181_Nokia_N8_part_4-multimedia.php [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spireto Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Σημερα δεν ηρθε τιποτα,ειμαι σε αναμονη. Μολις ερθει ενημερωνω αμεσα. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xt79 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Ενδιαφέρουσα ερώτηση. Φαντάζομαι ότι ρωτάς με το σκεπτικό ότι το Ν900 μπορεί να κάνει το ίδιο με την κάρτα μνήμης και μάλιστα να τρέξει το Nitdroid (μια μορφή Android), σωστά; :rolleyes: Κάτι τέτοιο :) Βασικά βγήκε το Kubuntu mobile (σε αρχική μορφή) που κάνει για N900 και για επεξεργαστές ΑRΜ. Του έρειξα μια ματια και δε με χάλασε καθόλου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Κλασσική ιστορία το expansys. Μια ζωή οι τιμές στα ύψη προ επίσημης κυκλοφορίας. Όταν η συσκευή έρχεται κανονικά από τον εκάστοτε αντιπρόσωπο, έρχεται και το expansys στα συγκαλά του. Με τέτοια τυχοδιωκτική τιμολογιακή πολιτική δεν είναι δυνατόν να το λάβεις σοβαρά υπόψη. :rolleyes: Παντως στο ν8 το εχει 487 αν θυμαμαι καλα πιο χαμηλα απο τι σηζητιεται να ερθει Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Κάτι τέτοιο :) Βασικά βγήκε το Kubuntu mobile (σε αρχική μορφή) που κάνει για N900 και για επεξεργαστές ΑRΜ. Του έρειξα μια ματια και δε με χάλασε καθόλου... Το θέμα είναι να βρούμε και κανένα οδηγό για τη GPU - ή έστω σε μορφή source για να γίνει compile με λίγες αλλαγές - γιατί αν περιμένουμε από τον ARM 11 να σηκώσει και γραφικά...σωθήκαμε! Πάντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν γινόταν κάτι τέτοιο! Νωρίς για τέτοιες χακιές,δε νομίζετε; Καθίστε να δούμε πρώτα το Symbian 3 και μετα συζητάμε για linux :lol::p Σήμερα με πήραν τηλέφωνο από WIND για να κλειδώσουμε την επιδότηση γιατί τους εμφανίστηκε σαν κωδικός αγοράς :worry: Θα μάθω αύριο λεπτομέρειες,δε κατάλαβα ακριβώς γιατί το κάναμε αυτό... Μου φαίνεται απίθανο να το έχουν στην αποθήκη. Τέλος πάντων,βλέπουμε :p Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas023 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Εγώ πάντως αν όλα πάνε καλά πιθανόν να το έχω τέλη του μηνός :D :D :D Δείτε τι βρήκα για το N8 και το Symbian^3 που όλοι κατηγορείτε άδικα. http://spb.com/press/pressreleases/2010/spb-mobile-shell-symbian-end-user-version-now-supports-nokia-n8-and-nokia-homescreen-widgets.html Είστε σίγουροι ότι θέλετε να συνεχίσετε να κράζετε το Symbian ^3? :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Εγώ πάντως αν όλα πάνε καλά πιθανόν να το έχω τέλη του μηνός :D :D :D Δείτε τι βρήκα για το N8 και το Symbian^3 που όλοι κατηγορείτε άδικα. http://spb.com/press/pressreleases/2010/spb-mobile-shell-symbian-end-user-version-now-supports-nokia-n8-and-nokia-homescreen-widgets.html Είστε σίγουροι ότι θέλετε να συνεχίσετε να κράζετε το Symbian ^3? :lol: Ποιος κραζει το Symbian εδω μεσα? Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xt79 Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Το θέμα είναι να βρούμε και κανένα οδηγό για τη GPU - ή έστω σε μορφή source για να γίνει compile με λίγες αλλαγές - γιατί αν περιμένουμε από τον ARM 11 να σηκώσει και γραφικά...σωθήκαμε! Πάντως θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αν γινόταν κάτι τέτοιο! Νωρίς για τέτοιες χακιές,δε νομίζετε; Καθίστε να δούμε πρώτα το Symbian 3 και μετα συζητάμε για linux :lol::p Χακιές; Δεν ξέρω, εμένα μου φαίνεται αρκετά επίσημο. Όσο για το αν σηκώνει γραφικά, υποτίθεται ότι είναι φτιαγμένο ειδικά για smartphones: "A new flavour for Kubuntu. Kubuntu Mobile uses the Plasma Mobile workspace to create an operating system suitable for use on smart phones such as Nokia N900s. Available in Technology Preview for i386 and ARM platforms." Αν δεν υπολογίζουν τον ARM11 τότε ποιον υπολογίζουν; Άλλωστε και το Ν900, στο οποίο αναφέρονται ρητά, τον ίδιο δεν έχει; Νομίζω αξίζει να το παρακολουθήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Dexter Nokia N8 Απομόνωσα το κομμάτι του επίμαχου βιντεο. Δειτε το.. 10ΜΒ http://rapidshare.com/files/424661303/Dexter_N8.mpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Δείτε τι βρήκα για το N8 και το Symbian^3 που όλοι κατηγορείτε άδικα. http://spb.com/press/pressreleases/2010/spb-mobile-shell-symbian-end-user-version-now-supports-nokia-n8-and-nokia-homescreen-widgets.html Είστε σίγουροι ότι θέλετε να συνεχίσετε να κράζετε το Symbian ^3? :lol: Κατηγορούμε, λες, άδικα το n8 και βάζεις το link από ένα shell. :confused: Προσωπικά δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο shell και από ότι βλέπω μάλλον την μπαταρία θα την έχει για πρωινό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Dexter Nokia N8 Απομόνωσα το κομμάτι του επίμαχου βιντεο. Δειτε το.. 10ΜΒ http://rapidshare.com/files/424661303/Dexter_N8.mpg Ναι το ειδα και γω οταν ειδα το επεισοδιο, μονο που επρεπε να του δωσουν αλλο χρωμα... Αν το εχεις προσεξει, φετος η σειρα χρησιμοποιει μονο Νοκια, κατι που δεν γινοταν στις περασμενες σεζον;) Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcgodxxx Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 καλημέρα... δείτε ενα διαφορετικό unboxing... έλιωσα στο γέλιο.... PS: δεν ειναι το Ν8 στη συσκευασία... με το Ν8 τραβήχτηκε το video :D πηγη: pestaola.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Καλημερα... Δεν αντεχα αλλο να περιμενω το κινητο και αλλαξα στρατοπαιδο και πηγα σε αυτο της google με ενα android... Αυτο που εχω να πω ειναι πως το symbian σε σχεση με οτι εχω δουλεψει μεχρι τωρα (iphone & android) ειναι το πιο ολοκληρωμενο λειτουργικο... Πραγματικα δεν μπορουσα να φανταστω για τις μικρο ελλειψεις που εχουν τα αλλα 2 απεναντι στο symbian! Oπως επισης και για το ποσο ενεργοβορα ειναι σε σχεση με το symbian αλλα και το ποσες διεργασιες και προγραμματα εκτελουν στο backround χωρις να σε ρωτησουν ειδικα το android.... Eκει που χανει το symbian προς το παρον ειναι στο ovi store αλλα και τα application που απλα δεν ειναι εχουν αυτο το wow που εχουν τα αλλα 2... Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Καλημερα... Δεν αντεχα αλλο να περιμενω το κινητο και αλλαξα στρατοπαιδο και πηγα σε αυτο της google με ενα android... Αυτο που εχω να πω ειναι πως το symbian σε σχεση με οτι εχω δουλεψει μεχρι τωρα (iphone & android) ειναι το πιο ολοκληρωμενο λειτουργικο... Πραγματικα δεν μπορουσα να φανταστω για τις μικρο ελλειψεις που εχουν τα αλλα 2 απεναντι στο symbian! Oπως επισης και για το ποσο ενεργοβορα ειναι σε σχεση με το symbian αλλα και το ποσες διεργασιες και προγραμματα εκτελουν στο backround χωρις να σε ρωτησουν ειδικα το android.... Eκει που χανει το symbian προς το παρον ειναι στο ovi store αλλα και τα application που απλα δεν ειναι εχουν αυτο το wow που εχουν τα αλλα 2... Έχεις δίκιο, με τη διαφορά ότι το OVI Store αποτελεί στοίχημα της Nokia και στο επόμενο διάστημα θα δούμε αρκετές βελτιώσεις. Είναι πλέον must της εποχής να υπάρχουν κάπου μαζεμένες πολλές εφαρμογές και να μπαίνεις από το τηλέφωνό σου και να κατεβάζεις free ή commercial. Όσο για το "wow" που αναφέρεις, επίσης έχεις δίκιο, αλλά αν είναι να επιλέξω μεταξύ ουσίας και εικόνας, επιλέγω την ουσία. ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) Έχεις δίκιο, με τη διαφορά ότι το OVI Store αποτελεί στοίχημα της Nokia και στο επόμενο διάστημα θα δούμε αρκετές βελτιώσεις. Είναι πλέον must της εποχής να υπάρχουν κάπου μαζεμένες πολλές εφαρμογές και να μπαίνεις από το τηλέφωνό σου και να κατεβάζεις free ή commercial. Όσο για το "wow" που αναφέρεις, επίσης έχεις δίκιο, αλλά αν είναι να επιλέξω μεταξύ ουσίας και εικόνας, επιλέγω την ουσία. ;) Mε το wow δεν εννοω "χαζο"εφαρμογες τυπου fart κτλ. . αλλα την ευκολια που εχουν απο την εγκατασταση τους χωρις προβληματα συμβατοτητας αλλα και γενικα, το interface τους που ειναι λειτουργικο και κανεις την δουλεια σου μονο με μερικα tap... Βεβαια εκει που κατα την γνωμη μου δεν πιαινεται η Nokia ειναι το ovi maps που υπαρχει προεγκατεστημενο ακομα και σε χαμηλου κοστους συσκευες το οποιο πραγματικα απο μονο του ειναι ενας παρα πολυ καλος λογος για να την προτιμησεις σαν εταιρια! Edited October 13, 2010 by funk Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) Το ότι η κυκλοφορία της συσκευής τοποθετείται στον επόμενο ή και μεθεπόμενο μήνα, αν και μπορεί να δυσαρεστεί αρκετούς ανυπόμονους αγοραστές, μπορεί να αποδειχθεί (όπως είχα γράψει παλαιότερα) πολύ σοφή επιλογή καθώς αρχίζουν και συρρέουν διάφορα bugs μερικά εκ των οποίων αρκετά ενοχλητικά (πχ. αδυναμία διαγραφής ή ενημέρωσης παράδοσης MMS! Μπλοκάρισμα του SMS Delivery Inbox! Προβλήματα με την διαχείρηση e-mails κλπ.) από τους πρώτους ανυπόμονους αγοραστές, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ (σας συμβούλεψα προ καιρού να του ρίχνετε μια ματιά..) ή να δείτε . Συνεπώς – όπως λέω από το καλοκαίρι, καλύτερα αναμονή παρά ακούσιο beta-testing του S^3. :!: Edited October 13, 2010 by Directx Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Το ότι η κυκλοφορία της συσκευής τοποθετείται στον επόμενο ή και μεθεπόμενο μήνα, αν και μπορεί να δυσαρεστεί αρκετούς ανυπόμονους αγοραστές, μπορεί να αποδειχθεί (όπως είχα γράψει παλαιότερα) πολύ σοφή επιλογή καθώς αρχίζουν και συρρέουν διάφορα bugs μερικά εκ των οποίων αρκετά ενοχλητικά (πχ. αδυναμία διαγραφής ή ενημέρωσης παράδοσης MMS! Μπλοκάρισμα του SMS Delivery Inbox! Προβλήματα με την διαχείρηση e-mails κλπ.) από τους πρώτους ανυπόμονους αγοραστές, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ (σας συμβούλεψα προ καιρού να του ρίχνετε μια ματιά..) ή να δείτε . Συνεπώς – όπως λέω από το καλοκαίρι, καλύτερα αναμονή παρά ακούσιο beta-testing του S^3. :!: Το καλό είναι ότι εμείς στην Ελλάδα έτσι κι αλλιώς θα αργήσουμε να το έχουμε στα χέρια μας, λόγω προφανούς προτεραιότητας της κυκλοφορίας του στις αγορές Ασίας, της Αμερικής και της κεντρικής Ευρώπης. Και προφανώς, αυτά τα προβλήματα που αναφέρονται στο Nokia Conversations, θέλω να πιστεύω ότι θα αντιμετωπιστούν, και σύντομα θα βγουν τα πρώτα διορθωτικά firmware updates. Οπότε θα συμφωνήσω στα περί αναμονής. :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Το ότι η κυκλοφορία της συσκευής τοποθετείται στον επόμενο ή και μεθεπόμενο μήνα, αν και μπορεί να δυσαρεστεί αρκετούς ανυπόμονους αγοραστές, μπορεί να αποδειχθεί (όπως είχα γράψει παλαιότερα) πολύ σοφή επιλογή καθώς αρχίζουν και συρρέουν διάφορα bugs μερικά εκ των οποίων αρκετά ενοχλητικά (πχ. αδυναμία διαγραφής ή ενημέρωσης παράδοσης MMS! Μπλοκάρισμα του SMS Delivery Inbox! Προβλήματα με την διαχείρηση e-mails κλπ.) από τους πρώτους ανυπόμονους αγοραστές, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ (σας συμβούλεψα προ καιρού να του ρίχνετε μια ματιά..) ή να δείτε . Συνεπώς – όπως λέω από το καλοκαίρι, καλύτερα αναμονή παρά ακούσιο beta-testing του S^3. :!: Γι'αυτό άρχισε το κινητό να κυκλοφορεί πρώτα στην Αμερική...Ποιος ασχολείται με MMS και SMS σε εκείνη τη χώρα. Εκεί δε ξέρουν ότι υπάρχει delivery report! :lol: Μόλις διορθωθεί με την αναβάθμιση θα κάνουν wow!!! Το πιο σοβαρό πρόβλημα το θεωρώ το delivery report. Αυτό με τα MMS,μπορεί απλά το IMSI range να μην έχει ρυθμιστεί σωστά από τους providers-συμβαίνει αυτό στις αρχές κυκλοφορίας του κινητού,το είχα αναφέρει και σε άλλη συζήτηση... Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Εγώ πάντως αν όλα πάνε καλά πιθανόν να το έχω τέλη του μηνός :D :D :D Δείτε τι βρήκα για το N8 και το Symbian^3 που όλοι κατηγορείτε άδικα. http://spb.com/press/pressreleases/2010/spb-mobile-shell-symbian-end-user-version-now-supports-nokia-n8-and-nokia-homescreen-widgets.html Είστε σίγουροι ότι θέλετε να συνεχίσετε να κράζετε το Symbian ^3? :lol: Μόλις εντόπισα και σχετικό βιντεάκι. Απίστευτο rendering 3D γραφικών στο carousel view. Αξίζει να το παρακολουθήσετε μέχρι τέλους. Είναι πολύ ενδιαφέρον. :respect: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) Μπάφιασα να το περιμένω...! Τελικά το iPhone 4 που το περιμένω από Καναδά, θα έρθει πιο γρήγορα από αυτό! Για ρίξτε μια ματιά και εδώ... Nokia N8 gets better stills, 30 fps video with continuous autofocus http://www.gsmarena.com/nokia_n8_gets_better_stills_30_fps_video_with_continuous_autofocus-news-1997.php Edited October 13, 2010 by gel7 Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlesg Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) Συνεπώς – όπως λέω από το καλοκαίρι, καλύτερα αναμονή παρά ακούσιο beta-testing του S^3. :!: Θέλοντας και μη αυτό θα συμβεί. Οι Φινλανδοί δεν έχουν παλαβώσει που το καθυστερούν τόσο καιρό. Θεωρώ ότι το τρέχον firmware βρίσκεται στη φάση του RC. Αλλά από τη μια το λάθος της ανακοίνωσης εδώ και πολύ καιρό (σ' αυτό έφταιξε το mobile-review) και στα δικαιολογημένα παράπονα των διάφορων χρηστών που το περιμένουν τόσο καιρό η Νοκια αποφάσισε το δώσει σιγά σιγά για να γλυτώσει το αναμενόμενο κράξιμο. Οπότε μάλλον μετά από 2-3 updates θα κυκλοφορήσει το πραγματικά stable firmware + τις διάφορες παρατηρήσεις-προτάσεις που γίνονται το κινητό θα "στρώσει" πραγματικά. Επίσης φαντάζομαι ότι το Ν8 θα έχει τρελό support, γιατί για πολύ καιρό θα αποτελεί τη βιτρίνα της Νοκια. Οπότε και οι early adopters με λίγη υπομονή μακροπρόθεσμα δε θα το μετανιώσουν. Εδώ κατάφεραν και έστρωσαν το Ν97 με τα τόσα προβλήματα στο Ν8 θα κωλώσουν; Προσωπικά αν αγοράσω θα είναι από τον καινούριο χρόνο και θα περιμένω να δω τις νέες συσκευές με το καινουριο android 3. Αν και από τη μια είμαι σίγουρος ότι το camera module του Ν8 με αυτή την απόδοση, θα αργήσουμε πολύ να το δούμε σε συσκευές android. Είναι και αυτά που διαβάζω από παλιούς χρήστες symbian που πήγαν android και το βρίσκουν ανώριμο ακόμα και τους λείπουν κάποια πράγματα από το symbian, οπότε μάλλον κατά Nokia πλευρά με ξανακόβω. Το eye-candy ενός λειτουργικού δεν παίζει πρωτεύοντα ρόλο για μένα. Προτιμώ να μπορώ να κάνω όλα αυτά που θέλω να κάνω για τη δουλειά μου και ας μην εντυπωσιάζεται η κοπέλα μου από το κινητό, σε σχέση με ένα άλλο που κυκλοφορεί με άλλο λειτουργικό. Edited October 13, 2010 by karlesg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Εγω παλι με το νοκια θα εχω δοκιμασει ολες τις πλατφορμες και θα μπορω να καταληξω σε ποιο λειτουργικο θα κατσω Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerost Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) Tα hardaware components του N8 κοστίζουν 187$. Αναλυτικά: Οθόνη 39.25$ Μνήμες 37.12$ Κάμερα και φλάς 31.08$ Επεξεργαστής 22$ Επίσης αχρείαστο να ναι: Ηard reset Nokia N8: 1) Turn off your phone 2) Hold “Volume Down + Camera Key + Menu Key” and press power button until your phone vibrates. 3) Wait until screen show properly… and welcome back!! http://www.symbian-freak.com/news/010/10/isuppli_estimates_the_nokia_n8_costs_187_usd_in_hardware.htm Edited October 13, 2010 by gerost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Nokia N8 review http://www.gsmarena.com/nokia_n8-review-523.php Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts