Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Pre-Release)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάποιες ερωτήσεις:

1) Όταν έρθει κάποιο μήνυμα ή όταν έχουμε μια αναπάντητη κλήση αναβοσβήνει το πλήκτρο του κινητού όπως γίνεται και στο 5800; ή έχει κάποιο LED indicator για αυτή τη δουλειά;

2) Έχει βγει εφαρμογή flashlight για την οθόνη που να γίνεται άσπρη και να πηγαίνει τέρμα η φωτεινότητα ώστε να το χρησιμοποιούμε σαν φακό;

3) Γνωρίζουμε καθόλου πότε θα ρθει επίσημα στην Ελλάδα;

4) Απ ό,τι βλέπω, στο expansys κοστίζει 514 ευρώ. Υπάρχει κάπου φθηνότερα;

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μιλάμε για τον adaptor που έχει το 5800;

Ναι ειναι ιδιος ανταπτορας!

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Κάποιες ερωτήσεις:

1) Όταν έρθει κάποιο μήνυμα ή όταν έχουμε μια αναπάντητη κλήση αναβοσβήνει το πλήκτρο του κινητού όπως γίνεται και στο 5800; ή έχει κάποιο LED indicator για αυτή τη δουλειά;

2) Έχει βγει εφαρμογή flashlight για την οθόνη που να γίνεται άσπρη και να πηγαίνει τέρμα η φωτεινότητα ώστε να το χρησιμοποιούμε σαν φακό;

3.Ελλάδα θα έρθει τον Δεκέμβρη

4.Η wind στο φυλλάδιο το έχει 493 euro

spacer.png

Κάποιες ερωτήσεις:

1) Ναι, το πλήκτρο μενού της συσκευής αναβοσβήνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα όταν υπάρχει κάποια κλήση, μήνυμα ή υπενθύμιση που δεν έχουμε δει.

2) Νομίζω εννοείς αυτό: http://store.ovi.com/content/27984?clickSource=search.

3) Τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση. Τίποτα δεν είναι εντελώς σίγουρο.

4) Wind 493€.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μου φαινεται πρεπει να περασω μια βολτα απο νοκια σοπ να δουμε αν ειχαμε κανενα νεοτερο που δεν παιζει . Απορια εχω ποιο λειτουργικο θα με κρατησει τελικα για να δουμε :P

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

αν δεν θες να πεταξεις λεφτα πέρνωντας καποιο αντροιντ κινητο (Προσωπικη μου αποψη παντα) μιας κ ειχα το desire κ τωρΑ ΤΟ GALAXY S...κανε υπομονη για το ν 8....το symbian ειναι οτι καλυτερο για smartphones που κανουν πραγματικα καλα τη δουλεια τους για τον λογο τον οποιο ειναι φτιαγμενα!!!χωρις να σου σπανε ωρες ωρες τοσο πολυ τα νευρα ωστε να θες να το πεταξεις στον τοιχο!!!γιατι δεν μπορουν να κανουν απλα πραγματα..:blink: εγω προσοπικα θελω ενα κινητο να τα κανει ολα κ να ειναι οσο το δυνατον πιο λειτουργικο!!σαν τηλεφωνο,γι αυτο κ προτιμω παρα πολλα χρονια μεχρι τωρα symbian τηλ!εχω εμπειρια κ με windows mob κ δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος αυτα απο την εμπειρια μου με τα διαφορα λειτουργικα... ακομη κανενα πλιν του symbian δεν με εχει κερδισει ιδομεν στο μελλον.

αν δεν θες να πεταξεις λεφτα πέρνωντας καποιο αντροιντ κινητο (Προσωπικη μου αποψη παντα) μιας κ ειχα το desire κ τωρΑ ΤΟ GALAXY S...κανε υπομονη για το ν 8....το symbian ειναι οτι καλυτερο για smartphones που κανουν πραγματικα καλα τη δουλεια τους για τον λογο τον οποιο ειναι φτιαγμενα!!!χωρις να σου σπανε ωρες ωρες τοσο πολυ τα νευρα ωστε να θες να το πεταξεις στον τοιχο!!!γιατι δεν μπορουν να κανουν απλα πραγματα..:blink: εγω προσοπικα θελω ενα κινητο να τα κανει ολα κ να ειναι οσο το δυνατον πιο λειτουργικο!!σαν τηλεφωνο,γι αυτο κ προτιμω παρα πολλα χρονια μεχρι τωρα symbian τηλ!εχω εμπειρια κ με windows mob κ δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος αυτα απο την εμπειρια μου με τα διαφορα λειτουργικα... ακομη κανενα πλιν του symbian δεν με εχει κερδισει ιδομεν στο μελλον

Χωρίς να πιστεύω οτι το symbian είναι αψεγάδιαστο (ίσα ίσα), συμφωνώ μαζί σου. Τα είπες όλα νομίζω.;)

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

Παιδια, ξεχνατε ομως το μεγαλυτερο μειονεκτημα του Symbian... δεν ειναι trendy και cool.

Δεν ειναι της μοδας

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδια, ξεχνατε ομως το μεγαλυτερο μειονεκτημα του Symbian... δεν ειναι trendy και cool.

Δεν ειναι της μοδας

+1.....:):)

τα ειπε ολα ο φιλος πιο πανω.....

το νοκια ν8 κανει ΒΑΣΙΚΑ πραγματα.........και κανει και αλλα τοσα.....μαζι...

μπορεις πχ να παιξεις ενα avi video και να στειλεις ενα mms σαν άνθρωπος....:)

μπορεις να συνδέσεις ενα στικακι πανω και να μεταφερεις αρχεια(ουαουυυ!!!!) και να στειλεις ενα sms κανονικα σαν ανθρωπος...με ελληνικα χωρις κανενα περιορισμο κτλ κτλ κτλ...

μπορεις να βγαλεις απιθανες photos μερα νυχτα να τραβηξεις απιθανο βιντεο και παράλληλα να εχεις φωνητικες κλησεις........

μπορεις να το συνδεσεις με tv με πληκτρολόγια με mouse κτλ κτλ ταυτόχρονα να εχεις και βιντεοκλησεις.............

μπορεις να εχεις ενα καταπληκτικο προγραμμα πλοήγησης Δ Ω Ρ Ε Α Ν οταν οι αλλοι θελουν ιντερνετ για να κατεβασουν χαρτες.....

μιλαμε για κινηταρα τωρα...οτι και να λεμε.....

ενα βασικο(ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΙΟΝ _)μονο υπαρχει για μενα και αυτος ειναι ο broswer του κινητου που ειναι καραμαπα μεγαλη(οπως παντα ηταν στο symbian....)...

σε ολα τα αλλα να χαμε να λεμε.....

δεν ειναι τυχαιο που τοσος κοσμος ακολουθει την νοκια και το symbian της...οτι και να λεμε....

Κάποιες ερωτήσεις:

Αν δεν κανω λαθος, απο διαφορες φωτο που εχω δει κατα καιρους στο διαδυκτιο η οθονη σε κατασταση αναμονης εμφανιζει ωρα και ημερομηνια. Παιζει να εμφανιζονται εκει οι αναπαντητες και τα μηνυματα.

Αλλο θεμα τωρα. Θηκες και μαλιστα original nokia εσκασαν μυτη και στα public. (σιλικονης και δερματινες). Οταν ρωτησα ποτε περιμενουμε και το ''περιεχομενο'' της θηκης:p η απαντηση ηταν: ''αγνωστο ακομα'' :mad:

για 15 Νοεμβριου maximum ακουστηκε αλλα θα ξερω σιγουρα δευτερα.

Δες τις λιγες προχειρες φωτο που ανεβασα στο picasa.

Απο βδομαδα βιντεο

Καλημέρες....μηπως είχες κανα νεότερο σχετικά με την κυκλοφορία?

Η voda λεει αρχες δεκεμβρη...

Παντως οτι και αν γινει αρχες Δεκεμβρη πρεπει να ειναι διαθεσιμο σε αρκετη ποσοτητα λογω Χριστουγεννων και δωρων ;)

Χρήστης:

Nokia: 3310 3330 5100 5140 5140i 6610 6310i 6630 5300 N95 N95_8gb N8 S3 mini

Στο Nokia Care που το έχω προπαραγγείλει μόλις ρώτησα και μου ξαναεπιβεβαίωσαν για τέλη Νοεμβρίου.
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Μα καλά ρε παιδιά γιατί την τρενάρουν τόσο πολύ την κυκλοφορία του;

Θα μου πεις φοράει το symbian 3^ που είναι καινούργιο κτλ κτλ αλλά και πάλι γιατί τόσες αναβολές;

Sony Ericcson K550i

Samsung Wave S8500

LG NEXUS 4 E960 (16gb)

And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p

Μα καλά ρε παιδιά γιατί την τρενάρουν τόσο πολύ την κυκλοφορία του;

Θα μου πεις φοράει το symbian 3^ που είναι καινούργιο κτλ κτλ αλλά και πάλι γιατί τόσες αναβολές;

Εικαζω πως το αργουν για να ειναι οσο το δυνατον με λιγοτερα bugs

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εικαζω πως το αργουν για να ειναι οσο το δυνατον με λιγοτερα bugs

Μα έχει ήδη κυκλοφορήσει στο εξωτερικό. Απλά εμάς εδώ μας έχουν για αγορά τελευταίας κατηγορίας, οπότε είναι λογικό που μας το αργούν.

Μα έχει ήδη κυκλοφορήσει στο εξωτερικό. Απλά εμάς εδώ μας έχουν για αγορά τελευταίας κατηγορίας, οπότε είναι λογικό που μας το αργούν.

Ισως μας βγεί και ε καλό γιατί με το που θα το αγοράσουμε μετά από λίγο καιρό θα κυκλοφορίσει και η συμαντική αναβάθμιση v21.0. Ελπίζω να αξίζει η αναμονή.:happy:

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

γενικα ομως αργησε να κυκλοφορησει. και νομιζω εγινε για τον λογο που ειπα΄.

υποθετω

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

25 Νοεμβρη τελικη ημερομηνια σε *Nokia Care στα 510 ευρω

[sIGPIC][/sIGPIC]

γενικα ομως αργησε να κυκλοφορησει. και νομιζω εγινε για τον λογο που ειπα΄.

υποθετω

Ναι, είναι κι αυτό, αλλά κυρίως γιατί είχαν προτεραιότητα αγoρές όπως η Ινδία, οι ΗΠΑ και η Κεντρική Ευρώπη.

Στο τέλος της ουράς είμαστε κι εμείς, θα το πάρουμε κάποια στιγμή. Ελπίζω πριν τις γιορτές.

Άρα καλά μου είπαν εμένα στο Nokia Care που το προπαρήγγειλα για τέλη Νοεμβρίου. Τιμούλα λίγο πιο πάνω, στα 528€.

Edited by panosz75

στα γενέθλιά μου!!! :happy: φαντάζομαι γαλάζιο και πορτοκαλί, καλό 2011?

στα γενέθλιά μου!!! :happy: φαντάζομαι γαλάζιο και πορτοκαλί, καλό 2011?

Ε, μάλλον για μετά τις γιορτές πάνε αυτά τα δύο χρώματα.

Στην αρχή θα έρθει σε σκούρο γκρι (μαύρο), ασημί και λαχανί.

όπως και να'χει,στη wind προσωπικά έφαγα τρελό δούλεμα... Από τα τέλη Σεπτεμβρίου πήγαμε τέλος Οκτωβρίου,από το τέλος Οκτωβρίου που θα πάμε τώρα; Και αυτή η ιστορία κρατάει από τον Αύγουστο. Προσωπικά,στη wind Βόλου θα πάω να διαγράψω τα συμβόλαια που έκανα (ακύρωση) και θα το πάρω το κινητό από Σοφάδες. Όχι τίποτα άλλο guys,έχω φύγει από το Βόλο και λογικά θα το παραλάβουν οι δικοί από τη Wind λόγω του ότι θα είμαι ΗΔΗ στρατό.

Ι Vote for Spireto:):):)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

σημερα μου το δινανε και δεν το πηρα γιατι εχω πολυυυυυυυυυυυυυ δουλεια.

Μολις βρω χρονο θα το παρω και θα βρεθουμε οσοι ειμαστε απο θεσσαλονικη να το δειτε απο κοντα.

Ελπιζω να ειδατε και τις προχειρες φωτο που ανεβασα και εχει και το λινκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...