Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει κανεις να μου πει τι ειναι τα 'eu places' του sygic?

Παντως οι δεν ειναι ολοι οι χαρτες της ευρωπης σε πακετο.

Λοιπόν έχω δοκιμάσει το sygic από την 13.1.4 και μετά όλες τις εκδόσεις μέχρι την τελευταία 13.4.1.ΚΑΙ με τον εσωτερικό δέκτη GPS ΚΑΙ με εξωτερικό Bluetooth δέκτη! Ενώ με το primo ότι βλακείες κάνει με τον εσωτερικό ΕΞΑΦΑΝΊΖΟΝΤΑΙ με τον εξωτερικό, με το sygic και με τους δύο δέκτες δείχνει αλλά αντί άλλων εδώ στον Πειραιά! Σήμερα και όπως πάντα χωρίς προορισμό, στο πασαλιμανι με δείχνει στην μαρίνα μεταξύ του δρόμου και της θαλάσσης! Πάντα το κάνει με όλες τις εκδόσεις και με τον εξωτερικό δέκτη! Στον Κηφισό κάπου στο ύψος του Ρέντη πηγαίνοντας προς Λαμία για διακόσια μετρα με δείχνει στον παρά δρόμο! Και αφού το κάνει και με τον εξωτερικό δέκτη δεν φταίει το κινητό ΑΛΛΆ το πρόγραμμα.Και αφού στο igo όλα διορθώνονται με τον εξωτερικό δέκτη.

τι τηλεφωνο εχεις?

Ξερει κανεις να μου πει τι ειναι τα 'eu places' του sygic?

Παντως οι δεν ειναι ολοι οι χαρτες της ευρωπης σε πακετο.

Μάλλον αδυνατείς να διαβάσεις μόνος σου μερικά post παρόλο που στο άλλο φόρουμ σε κατεύθυναν ανάλογα.

Οπότε να στο δώσω έτοιμο στο πιάτο: Eu Places is the tripadvisor / booking.com / hotel.com that sygic gives with some version.

Αν δεν ξέρεις αγγλικά, πάω πάσο. ;)

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστω για την απαντηση. Να που συναντιομαστε ηλεκτρονικα σε διαφορα μερη. Αλλα εδω υπαρχει περισσοτερη βοηθεια. Thanks σε σενα και φυσικα στο myphone! :)

τι τηλεφωνο εχεις?

Zopo 980 αλλά μου κάνει εντύπωση που κάνει αυτά τα πράγματα και με εξωτερικό δέκτη ! Ξέρω ότι το εσωτερικό GPS είναι για κλάματα.

Zopo 980 αλλά μου κάνει εντύπωση που κάνει αυτά τα πράγματα και με εξωτερικό δέκτη ! Ξέρω ότι το εσωτερικό GPS είναι για κλάματα.

Υπάρχει εδώ στο φόρουμ τοπικ που έχει φίλος για διόρθωση του Gps. Χωρίς να θέλω να πω ότι το συγκικ είναι τέλειο, τουλάχιστον δεν έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα με τους δορυφόρους.

Δεν χάνεις και πολλά που δεν το δουλεύεις βέβαια.

Αφού βολευτηκες με το igo, μην το ψάχνεις τόσο πολύ.

Ακόμα και το εξωτερικό gps έχει πρόβλημα αν υπάρχει πρόβλημα και στο εσωτερικό γιατί τα δεδομένα περνούν από τους ίδιους drivers και αν είναι κακογραμμενοι, άστα να πάνε.

Το igo επειδή είναι ελεύθερο και πολλοί το παλεύουν κάποια πράγματα έχουν αλλάξει.

Το τομτομ το τελευταίο σου δουλεύει?

Υπάρχει εδώ στο φόρουμ τοπικ που έχει φίλος για διόρθωση του Gps. Χωρίς να θέλω να πω ότι το συγκικ είναι τέλειο, τουλάχιστον δεν έχει τόσο σοβαρό πρόβλημα με τους δορυφόρους.

Δεν χάνεις και πολλά που δεν το δουλεύεις βέβαια.

Αφού βολευτηκες με το igo, μην το ψάχνεις τόσο πολύ.

Ακόμα και το εξωτερικό gps έχει πρόβλημα αν υπάρχει πρόβλημα και στο εσωτερικό γιατί τα δεδομένα περνούν από τους ίδιους drivers και αν είναι κακογραμμενοι, άστα να πάνε.

Το igo επειδή είναι ελεύθερο και πολλοί το παλεύουν κάποια πράγματα έχουν αλλάξει.

Το τομτομ το τελευταίο σου δουλεύει?

tomtom δεν εχω δοκιμασει!μου φανηκε λιγο δυσκολη η σπασμενη εγκατασταση η μου φαινεται?

ααα δεν ηξερα οτι φταινε drivers και για το εξωτερικο gps!παντως με εξωτερικο το igo δεν κανει κιχ με δειχνει 100% ακριβως εκει που ειμαι.με το εσωτερικο ειναι στα να πανε!

απλα ρε γμτ στο ζοπο το igo δεν ειναι τοσο smooth οσο παλια.ο χαρτης κινειται ολιγον σπαστα.ασε στο 3d εκει κολλαει πολυ περισσοτερο.

Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει το navigon σπασμένο γιατί όσες εκδόσεις κατέβασα καμία δεν συνδέεται στον server.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

ααα δεν ηξερα οτι φταινε drivers και για το εξωτερικο gps!παντως με εξωτερικο το igo δεν κανει κιχ με δειχνει 100% ακριβως εκει που ειμαι.με το εσωτερικο ειναι στα να πανε!

Μπορείς να μου πεις με ποια εφαρμογή από το play κάνεις σύνδεση με το εξωτερικό bt δεκτή και τι ρυθμίσεις έβαλες στην εφαρμογή και στο τηλέφωνο?

Με αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Argotronic δοκίμασα αλλά μετά από λίγη ώρα μου κάνει αποσύνδεση.

Ευχαριστώ

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Administrators
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει το navigon σπασμένο γιατί όσες εκδόσεις κατέβασα καμία δεν συνδέεται στον server.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Πρώτον, στο παρόν φόρουμ απαγορεύεται η συζήτηση για σπασμένο λογισμικό.

Δεύτερον, το συγκεκριμένο πρόβλημα ειναι γνωστό στις δίκαρτες συσκευές. Η μόνη λυση ειναι να το αγοράσεις.

Modpic.gif

Θέλω να δοκιμάσω ένα δωρεάν gps τύπου openstreetmaps. Έχετε καμιά ιδέα άπο που να ξεκινήσω? Πιο είναι το καλύτερο ή περισσότερο δημοφιλές κι αν έχει δυνατότητα edit αφού διάβασα ότι υποτίθεται οι χρήστες βελτιώνουν το χαρτη.

Θέλω να δοκιμάσω ένα δωρεάν gps τύπου openstreetmaps. Έχετε καμιά ιδέα άπο που να ξεκινήσω? Πιο είναι το καλύτερο ή περισσότερο δημοφιλές κι αν έχει δυνατότητα edit αφού διάβασα ότι υποτίθεται οι χρήστες βελτιώνουν το χαρτη.

Λάθος όλα. Καμιά δωρεάν εφαρμογή δεν αξίζει για σοβαρή πλοήγηση. Για όλες τις εμπορικές εφαρμογές υπάρχουν και δοκιμαστικές εκδόσεις στο μάρκετ η στο δίκτυο.

Η χειρότερη εμπορική είναι καλύτερη από την καλύτερη δωρεάν.

Αν επιμένεις ασχολήσου με αυτές που χρησιμοποιουν OSΜ Χάρτη.

Λοιπόν περίμενα να βρω ευκαιρία να κάνω μια καλή δοκιμή του Sygic μέσα στην Αθήνα.

Δοκιμάστηκε η τελευταία έκδοση 13.4.1 με τους τελευταίους χάρτες 2013.06 σε στοκ 4.4.1 nexus 4.

Η διαδρομή περιλάμβανε εΚκίνηση από Βύρωνα με διαδρομή προς Περιστέρι, μετά Χαλάνδρι και τέλος επιστροφή στον Βύρωνα. Σύνολο περίπου 40χλμ.

Στην διαδρομή χρειάστηκαν αρκετές επαναδρομολογησεις, καθώς πέτυχα λαϊκή, ενώ από λάθος δικό μου με πήγαινε κάποια στιγμή για Αττική Οδό και χρειάστηκε να αλλαχθεί σε διαδρομή χωρίς διόδια.

Το αποτέλεσμα είναι να λειτουργούν όλα σωστά, η θέση να έχει την απόλυτη ακρίβεια και να μην δινονται πουθενά λάθος οδηγίες.

Πραγματικά πιστεύω ότι η τελευταία έκδοση με ένα γρήγορο κινητό μπορεί να αποδώσει πολύ καλά, ενώ είναι αισθητή και η αύξηση της ταχύτητας πλοήγησης μέσα στα μενού της εφαρμογής.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Μπορείς να μου πεις με ποια εφαρμογή από το play κάνεις σύνδεση με το εξωτερικό bt δεκτή και τι ρυθμίσεις έβαλες στην εφαρμογή και στο τηλέφωνο?

Με αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Argotronic δοκίμασα αλλά μετά από λίγη ώρα μου κάνει αποσύνδεση.

Ευχαριστώ

https://play.google.com/store/apps/details?id=googoo.android.btgps

αυτην βαλε χωρις να πειραξεις τιποτα απο ρυθμισεις.βρες με bt τον δεκτη πατα connect μεσα απο την εφαρμογη και τελος μεσα στις ρυθμισεις μονο βαλε να κανει auto reconnect για να βρισκςι αυτοματα το κινητο τον εξ.δεκτη!

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά.

Επειδή είμαι παντελώς άσχετος στο θεμα gps, κατεβάζω τώρα τον πλοηγό sygic : Πλοήγηση και Χάρτες, λέει.

Πρέπει να κατεβάσω και άλλους χάρτες για να ξεκινά ο πλοηγός ή μόνο αυτό χρειάζεται...???

Καλησπέρα και Καλή Χρονιά.

Επειδή είμαι παντελώς άσχετος στο θεμα gps, κατεβάζω τώρα τον πλοηγό sygic : Πλοήγηση και Χάρτες, λέει.

Πρέπει να κατεβάσω και άλλους χάρτες για να ξεκινά ο πλοηγός ή μόνο αυτό χρειάζεται...???

οταν βαλεις την εφαρμογή, την πρώτη φορά, έχει εναν οδηγό που σου ζητάει να κατεβάσεις χάρτες.

ειναι trial για κάποιες μέρες, μετά πρέπει να αγοράσεις κάποιο πακέτο χαρτών για να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς τους χάρτες.

και μια δική μου ερώτηση για το sygic.

πήρα χάρτες ευρώπης με την προσφορά τώρα, οπότε την extra άδεια σκέφτομαι να την χαρίσω/πουλήσω.

μπορώ να το κάνω αυτό ή είναι συνδεδεμένο από τώρα στο δικό μου λογαριασμό;

ουσιαστικά θα κάνω την αγορά με discount αποτι εχω δει, και μετά μου δίνει τον κωδικό της άδειας. μπορώ όμως αυτή την άδεια να την δώσω σε άλλον;

και μια δική μου ερώτηση για το sygic.

πήρα χάρτες ευρώπης με την προσφορά τώρα, οπότε την extra άδεια σκέφτομαι να την χαρίσω/πουλήσω.

μπορώ να το κάνω αυτό ή είναι συνδεδεμένο από τώρα στο δικό μου λογαριασμό;

ουσιαστικά θα κάνω την αγορά με discount αποτι εχω δει, και μετά μου δίνει τον κωδικό της άδειας. μπορώ όμως αυτή την άδεια να την δώσω σε άλλον;

Φυσικά και μπορείς. Εγώ έτσι το έκανα και έδωσα την δεύτερη άδεια σε συνάδελφό μου.

καλησπέρα παιδιά. εχω το igo εγκατεστημένο αλλα στα αγγλικά. εχω και tts ελληνικα. τα τοποθετω καπου με στο φακελο του igo;χρειάζομαι και το svox η μηπως ειναι πιο ευκολο να βαλω μια απλη ελληνικη φωνη;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ρε παιδια ξέρει κανείς που πήγε η δυνατότητα μέτρησης αποστάσεων που είχαν οι Google maps?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Λάθος όλα. Καμιά δωρεάν εφαρμογή δεν αξίζει για σοβαρή πλοήγηση. Για όλες τις εμπορικές εφαρμογές υπάρχουν και δοκιμαστικές εκδόσεις στο μάρκετ η στο δίκτυο.

Η χειρότερη εμπορική είναι καλύτερη από την καλύτερη δωρεάν.

Αν επιμένεις ασχολήσου με αυτές που χρησιμοποιουν OSΜ Χάρτη.

Φυσικά πιθανόν έχεις δίκιο αλλά θέλω να δοκιμάσω κάποιο να μην είμαι συνέχεια παράνομος. Εννοείται 30άρια και τέτοια ποσά δεν τα δίνω καλύτερα να πάρω ανεξάρτητη συσκευή.

Έχεις δοκιμάσει κάποιο πρόγραμμα? Είναι αμφίδρομο?

Φυσικά πιθανόν έχεις δίκιο αλλά θέλω να δοκιμάσω κάποιο να μην είμαι συνέχεια παράνομος. Εννοείται 30άρια και τέτοια ποσά δεν τα δίνω καλύτερα να πάρω ανεξάρτητη συσκευή.

Έχεις δοκιμάσει κάποιο πρόγραμμα? Είναι αμφίδρομο?

τπτ δεν ειναι αμφίδρομο. Μόνο ο OSM είναι δημιουργία χρηστών αλλά δουλεύει σωστά μόνο σε πλοηγό γκάρμιν. Γκάρμιν για αντρόιντ δεν υπάρχει και στο αιτετοιο που υπάρχει δεν αλλάζει χάρτες.

Δεν καταλαβαινω την εννοια παρανομος που αναφερεις, αλλα ότι να δοκιμάσεις σε δωρεαν εφαρμογη θα απογοητευθείς. Τα εχω δοκιμάσει όλα και είναι στεναχώρια σκέτη, εκτός του ότι όλα σχεδόν θέλουν συνδεση με το ιντερνέτ. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σου συστήσω τπτ.

Αν πραγματικά θέλεις σωστή πλοήγηση, αγόρασε το Garmin Nuvi 30/40 και εισαι αρχοντας. Θα βάλεις και τις κάμερες και τα σχετικά με αναβαθμιση χάρτη εφ όρου ζωής και lane assist.

Αν θέλεις να εχεις μια εφαρμογή στο κινητό οπωσδήποτε για ωρα ανάγκης, αγόρασε το dont panic από τον ιστότοπό του που το δινει με 10 αδειες και μοιρασου το με φίλους, να σου έλθει λίγα € η κάθε άδεια.

Για να οδηγείς με ψηλά το κεφάλι γεμάτος τιμιότητα.....:lol:

καλησπέρα παιδιά. εχω το igo εγκατεστημένο αλλα στα αγγλικά. εχω και tts ελληνικα. τα τοποθετω καπου με στο φακελο του igo;χρειάζομαι και το svox η μηπως ειναι πιο ευκολο να βαλω μια απλη ελληνικη φωνη;

Το igo χρησιμοποιεί το TTS του συστήματος. Πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιο (όπως το svox) και μετά να βάλεις και το αντίστοιχο αρχείο της TTS φωνής στο content\voice του igo.

Ευχαριστώ aiolos! Περίεργο το igo και δεν το βρίσκεις εύκολα..με παιδεύει λίγο αλλά πρέπει να αξίζει..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ναι η πολιτική της navngo ήταν πάντα να πουλάει σε κατασκευαστές και οχι σε λιανική. Αλλά αυτό φαίνεται να αλλάζει γιατί βγαίνει σιγά σιγά στο play. Ας ελπίσουμε να επιταχυνθεί ο ρυθμός. :p

Ερωτηση: Στο iGo γινεται να σου λεει φωνητικα ποια ειναι η επομενη οδος? Σε στυλ "Στριψτε στην οδο Ταδε"? Δεν βρηκα τετοια επιλογη (αν και ομολογουμενως δεν το εχω λιωσει πολυ ακομα) :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση