Jump to content

giagkos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    103
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giagkos

  1. https://www.anker.com/de/products/variant/powerport--1-mit-quick-charge-30/A2013314 https://www.skroutz.gr/s/10683793/Anker-USB-Wall-Adapter-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Power-1.html
  2. Το Samsung το έχω. Το μόνο πρόβλημα που έχω, είναι ό,τι δεν έχει πολλή ένταση το ακουστικό, έχω κόψει- πατέντα- την σιλικόνη που μπαίνει στο αυτί, κάπως βελτιώθηκε, αλλά και πάλι, όταν έχει θόρυβο τριγύρω δυσκολεύομαι να ακούσω, σπίτι όταν είναι ήσυχα ,όλα καλά, αυτονομία περίπου 7 - 8 ώρες ομιλία. Το έιχα πάρει 20€.
  3. To TOM TOM δεν είναι άσχημο, το χρησιμοποιώ, απλά θέλει συνδρομή, αλλιώς σου δίνει μόνο 75 χιλιόμετρα τη βδομάδα ή τον μήνα, δεν θυμάμαι και γι΄αυτό ίσως δεν το χρησιμοποιούν πολλοί... τσέκαρε την περιγραφή της εφαρμογής στο store.
  4. Φεβρουάριο του ΄14 αγόρασα το Xperia SP, κατά το καλοκαιράκι του ίδιου χρόνου, μου περίσσευαν μερικά €€ και έτσι πήρα και το Galaxy S4. Τώρα τα εναλλάσσω όταν βαριέμαι το ένα και θα τα κρατήσω μέχρι να λιώσουν....! Μετά θα ξανα αγοράσω......
  5. Ευχαριστώ. Έχεις δίκιο, τώρα μόλις έψαχνα και με γκουγκλ και είδα πως έχουν αρκετοί αυτό το πρόβλημα, στο εξωτερικό κυρίως... κάποια εφαρμογή είναι λένε και αυτοί απλά τα αγγλικά μου δεν φτάνουν για να βγάλω 100% νόημα. τελος παντων, ευχαριστώ και πάλι...:)
  6. Σ'ευχαριστώ πολύ!! http://s32.postimg.org/rdg87abnp/DSC_0031.jpg host image online
  7. Καλή τύχη και καλές γιορτές σε όλους μας!!:D
  8. Άντε μπας και αποκτήσουμε κι εμείς οι πτωχοί ένα ipad.....!!!!!
×
×
  • Create New...