christoforos13 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Εχω και εγω το Navigon, αλλα δεν βρισκω ελληνικη φωνη. :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Ορίστε η ελληνική φωνή: http://www.mediafire.com/?qnzjgt5ymdy Το κάνεις αποσυμπίεση και το αρχείο που θα βγει το βάζεις στο /data/sound στον φάκελο που έχεις για το πρόγραμμα στην sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos13 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 @flik: Ευχαριστω πολυ αλλα αυτο ηδη υπαρχει. Απλα ψαχνω στην εφαρμογη(Navigon) στις ρυθμισεις αλλα δεν εχει κατι για γλωσσα ή για φωνες..Πως μπορω να επιλεξω τα ελληνικα ως προκαθορισμενη φωνη?(η προκαθορισμενη ειναι τα αγγλικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Δεν ξέρω.. Νομίζω εμένα απο την αρχή έτσι ήταν, και τώρα δε βρίσκω καμία ρύθμιση. Δοκίμασε να μετακινήσεις όλες τις άλλες γλώσσες σε άσχετο φάκελο (μην τις χάσεις) μπας και ξεκινήσει με ελληνικά. Ή να το κάνεις απεγκατάσταση-εγκατάσταση. Σε εμένα ανίχνευσε οτι είμαι Ελλάδα απο την αρχή. Αν το κανεις απο την αρχή, έχε κλειδωμένο gps στη θέση σου μήπως παίζει ρόλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 @flik: Ευχαριστω πολυ αλλα αυτο ηδη υπαρχει. Απλα ψαχνω στην εφαρμογη(Navigon) στις ρυθμισεις αλλα δεν εχει κατι για γλωσσα ή για φωνες..Πως μπορω να επιλεξω τα ελληνικα ως προκαθορισμενη φωνη?(η προκαθορισμενη ειναι τα αγγλικα) πρεπει να το αγορασεις στο trial δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos13 Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Δεν νομιζω να ειναι trial.Δεν το κατεβασα απο το market και δεν εχει καμια επιλογη για να αγορασω το full. :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Δεν νομιζω να ειναι trial.Δεν το κατεβασα απο το market και δεν εχει καμια επιλογη για να αγορασω το full. :s αυτο ακριβως εννοω αλλα το ειπα με αλλα λογια πιστευω να καταλαβες :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 Νομίζω πως ο christoforos το έχει με τον ίδιο τρόπο που το έχω και εγώ. Απο την ίδια πηγή. Και εγώ έχω ελληνικά κανονικά menu+voice χωρίς να πληρώσω. Παρεπιπτόντως έχω την έκδοση 2.6. Αν θες σου στέλνω με pm να το αναβαθμίσεις απο πάνω του, μπας και επιλεχθεί η ελληνική γλώσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Παιδιά το sygic έχει ελληνική φωνή και μενού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Ελληνική φωνή έχει (παει πακετο με τους χαρτες), για το μενου δεν ξερω αν υπαρχει ελληνικη εκδοση. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Σε εμένα είναι με ελληνικό μανού. Απο την αρχή. Παιδιά και το ndrive σαν πρόγραμμα δεν είναι χάλια. Έχει επιλογές πάρα πολλές και είναι ελαφρύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 Γραψε λαθος. Εχει κανονικα κι ελληνικο μενου απλα δεν ειχα ασχοληθει με την αλλαγη γλωσσας. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos13 Δημ. June 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2010 (edited) @renesis_87 εγω με acer liquid ακομη δεν τα καταφερα ακομη να βρω πως να βαλω φωνη στο sygic.Μπαινω στο μενου μετα ρυθμισεις και μετα φωνες αλλα καμια δεν παιζει :(..Η γλωσσα ομως ειναι μια χαρα στα ελληνικα.οι φωνες υπαρχουν στο directory αλλα δεν ξερω τι φταιει.. Edit:Βρηκα στο ipmart το sygic mobile maps 10 στο οποιο δουλευουν οι φωνες κανονικα, αλλα σε σχεση με το 9 σέρνεται.. Edited June 12, 2010 by christoforos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. June 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2010 έχω το hero και προσπαθώ να συνδεθώ με το igo αλλα τίποτα.τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω .Δεν κλειδώνει με τίποτα δορυφόρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Καλησπέρα, Μήπως έχει κανείς υπ' όψιν του κάποιο GPS πρόγραμμα που να έχει ορειβατικό mode και χάρτες (ορειβατικά μονοπάτια, κτλ) και να παίζει στο desire? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos13 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 @yianniskyr φιλε γιαννη, το igo σε εσενα παιζει σε fullscreen η σε μιση οθονη?απο που το κατεβασες?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2010 Παιδια παρακληση.αν εχει καποιος πληροφοριες η κ links για τα καλα προγραμματα πλοηγησης για 2.1 παρακαλω να μου στειλει ΠΜ.(ndrive,sygic κτλ) Ευχαριστω Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wargasm Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) Εγω εχω το ndrive και είναι όλα καλά...δεν βρισκω με τιποτα ομως pois και νεους χαρτες...η ακομα και νεα προγραμματα οπως το navigon...καμια βοηθεια????? Edited June 16, 2010 by vman Μετατροπή greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos13778 Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Παιδια καλημερα.Μια παρακληση και χαρη θελω.Ειμαι ναυτικος κ εχω κατεβασει το προγραμμα gps essentials και το navigon αλλα μου λειπουν οι χαρτες...Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει με χαρτες που να δουλευουν μεσω gps του Ηρωα χωρις να κανει χρηση ιντερνετ κ να χρεωνει συνεχως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Στο Sygic γράφει κανείς με Ελληνικούς χαρακτήρες τη διεύθυνση που θέλει ή με Greeklish? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Στο Sygic γράφει κανείς με Ελληνικούς χαρακτήρες τη διεύθυνση που θέλει ή με Greeklish? Απο τη λιγη χρηση που του εχω κανει, παιζει και με τους δυο τροπους. Τωρα με ποια λογικη το εκαναν ετσι, αγνωσται αι βουλαι της Sygic. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 σε desire χωρις root δεν παιζει να βρω το sygic? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Φυσικά και παίζει. Εγώ δεν εχω κάνει root και τρέχει μια χαρά. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Φυσικά και παίζει. Εγώ δεν εχω κάνει root και τρέχει μια χαρά. Sent from my HTC Desire using Tapatalk δεν το βρισκω στο market.. βαζω sygic αλλα δεν βγαζει τιποτα Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 εκπληξουλα ηθελα :p αναβει το led σε πρασινο, πορτοκαλι, μπλε και αλλα με συνδυασμο αυτων :grin:φοβερά χρήσιμη :blink: Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts