Jump to content

christoforos13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by christoforos13

  1. Γεια σας, Εγω απλα θα αναφερω την εμπειρία μου με το Beelink Gt1 Ultimate(3gb/32gb) με σειριακο αριθμο που ξεκινά απο AX12. Το πήρα απο gearbest το black friday αλλα δυστυχως το μετάνιωσα. Το κουτι ειναι πολύ γρήγορο μεν, αλλα η συγκεκριμένη παρτιδα εχει πολλα θέματα τα οποια δεν μπορει καποιος να αγνοησει. Καταρχας δεν υπάρχει καθόλου υποστηριξη για 3d, εννοωντας οτι δεν μπορώ να παιξω καλά παιχνιδια. Το εψαξα αρκετά αλλα δεν βρηκα λύση οπως και ολοι οι υπολοιποι που εχουν το συγκεκριμένο. Η beelink δεν κυκλοφόρησε κάποια ενημέρωση για αυτο αρα ακομη δεν εχει λυθει τιποτα, ουτε γνωριζουμε εαν θα το κανει. Επίσης, για καποιο πολυ παραξενο λογο, το wifi, αποσυνδεεται όταν ανοιξω το app του youtube(:worry:). Εαν παω μεσω chrome, ολα οκ αλλα η ποιοτητα χαμηλότερη. Αυτα απο εμένα. Εαν κάποιος απο την κοινοτητα αντιμετωπιζει τα ιδια και βρηκε καποια λυση σχετικα με αυτα τα προβληματα, pls share it :) Ευχαριστω
  2. Εγω εκανα απεγκατασταση και μετα παλι εγκατασταση, αλλα παλι το προβλημα που ειχε ο Nikos_s3 ακομα υπαρχει :(
  3. Παιδια σκοπευω να αγορασω μια καρτα μνημης 16gb για το Liquid μου. Οι περισσοτερες στο ebay γραφουνε επανω sdhc. Θα δουλευουν αυτου του τυπου στο τηλεφωνο μου ή πρεπει να παρω καποια που δεν γραφει επανω hc? Μηπως καποιος απο εσας πηρε απο ebay 16αρα καρτα για το liquid του?
  4. @yianniskyr φιλε γιαννη, το igo σε εσενα παιζει σε fullscreen η σε μιση οθονη?απο που το κατεβασες?ευχαριστω
  5. @renesis_87 εγω με acer liquid ακομη δεν τα καταφερα ακομη να βρω πως να βαλω φωνη στο sygic.Μπαινω στο μενου μετα ρυθμισεις και μετα φωνες αλλα καμια δεν παιζει :(..Η γλωσσα ομως ειναι μια χαρα στα ελληνικα.οι φωνες υπαρχουν στο directory αλλα δεν ξερω τι φταιει.. Edit:Βρηκα στο ipmart το sygic mobile maps 10 στο οποιο δουλευουν οι φωνες κανονικα, αλλα σε σχεση με το 9 σέρνεται..
  6. Δεν νομιζω να ειναι trial.Δεν το κατεβασα απο το market και δεν εχει καμια επιλογη για να αγορασω το full. :s
  7. @flik: Ευχαριστω πολυ αλλα αυτο ηδη υπαρχει. Απλα ψαχνω στην εφαρμογη(Navigon) στις ρυθμισεις αλλα δεν εχει κατι για γλωσσα ή για φωνες..Πως μπορω να επιλεξω τα ελληνικα ως προκαθορισμενη φωνη?(η προκαθορισμενη ειναι τα αγγλικα)
  8. Εχω και εγω το Navigon, αλλα δεν βρισκω ελληνικη φωνη. :s
  9. Παιδια στο liquid εχω το sygic mobile maps και ολα δουλευουνε ρολοι εκτος απο τις φωνες. Βλεπω οτι υπαρχουν πολλες φωνες, αλλα δεν μου δουλευει καμια.Στον φακελο Res υπαρχουν ολα κανονικα, αλλα δεν παιζει.Τι να κανω?
  10. @KostasSTI Η επισημη εκδοση 2,1 ειναι αυτη http://shoobee.eu/android/Acer_LiquidE_110005_EMEA_GEN1.zip Την εγκατεστησα εδω και 10 μερες και ολα τελεια!
  11. @demolition22 Αν περασω την 1,6 θα χασω ολα τα προγραμματα μου?
  12. απλα θυμαμαι οτι εγκατεσησα την evil eclair 2.2. δεν θυμαμαι να περασα καποια ρομ.Στις ρυθμισεις του τηλεφωνου μου λεει:Product SKU:EMEA_GEN1 και στο Device info version:1,2
  13. Παιδια, προσπαθω να κανω κληση απο το skype μεσω του fring(καινουρια εκδοση) και οταν ο αλλος απανταει, τοτε εμφανιζεται το εικονιδιο του αθορυβου πανω,διπλα απο την ωρα. Ο αλλος με ακουει και με βλεπει καλα, αλλα εγω μονο βιντεο παιρνω.οτι και να κανω, ο ηχος παραμενει απενεργοποιημενος. Δοκιμασα και τα ακουστικα,αλλα τιποτα.Εψαξα και στο google και ειδα οτι και αλλοι εχουνε το ιδιο προβλημα με το liquid. Μηπως καποιος απο εσας βρηκε καποια λυση να ακουμε τον συνομιλητη μας? Ευχαριστω. P.S. Εκανα εγκατασταση και απεγκατασταση 2-3 φορες αλλα δεν βοηθησε.
  14. Το παραγγειλα απο expansys τελικα...Οταν το παρω θα σας γραψω και εγω τα σχολια μου.!! Παιδια ακομη κατι..Οταν παω να το παραλαβω μηπως πληρωνω τιποτα? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  15. Παιδια καλημερα, επειδη σκοπευω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο συντομα, θα ηθελα να ξερω απο τους μεχρι τωρα κατοχους του, αν υπαρχει καποιο προβλημα σχετικα με την οθονη και την ανταποκριση της. Καποιος ανεφερε οτι σε 1-2 σημεια κατω χαμηλα δεν εχει καλη ανταποκριση. Ισχυει?
  16. Παιδια το κινητο καλο ειναι. Ο αναπτηρας του δουλευει μια χαρα, αλλα η καμερα του εχει αναλυση 0,3 Mp και οχι 1,3 οπως γραφει στο chinavasion. Η οθονη αφης εχει πολυ καλη ανταποκριση και το μεγαφωνο του ειναι πολυ δυνατο και αρκετα καθαρο. Μονο στην τελευταια σταθμη της εντασης χαλαει λιγακι ο ηχος. Γενικα ειναι καλο κινητακι, αλλα οπως ανεφερα και πιο πανω αντιμετωπιζω προβλημα με το handwriting και με το bluetooth. Αναγνωριζει μονο τον υπολογιστη μου. Κανενα αλλο τηλεφωνο :s. Μηπως μπορω να κανω κατι για αυτο, αν γνωριζετε?
  17. Απλα οταν γραφω στην οθονη βλεπω οτι αναγνωριζει το hand writing αλλα μετα δεν εμφανιζει καποιο χαρακτηρα,δεν τα αναγνωριζει.. Μολις δοκιμασα επαναφορα αλλα το ιδιο αποτελεσμα :( --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  18. Φιλε sofos7, Δοκιμασα ολες τις γλωσσες αλλα δεν τα αναγνωριζει.. Μηπως πρεπει να αλλαξω την γλωσσα του τηλεφωνου? :s
  19. Παιδια εστειλα μηνυμα στον κινεζο για να του το στειλω πισω και μου ειπε να του το στειλω πισω μεσω airmail και οχι μεσω DHL,UPS i fedex. Τι εννοει μεσω airmail? Ειναι το συνηθισμενο των ΕΛΤΑ? Και ποση ειναι η χρεωση? Για να ξερω ποσα να περιμενω περιπου? Επισης, υπαρχει περιπτωση να μην μου το στειλει ποτε πισω?το feedback του στο ebay παντως ειναι καταπληκτικο..
  20. Καταρχας παιδια δεν ηξερα σε ποιο τοπικ να αναφερθω επειδη το τηλεφωνο αυτο δεν ανηκει σε καποια κατηγορια που υπαρχει. Πριν 2 μερες παραλαβα το Machismo,το κινεζικο τηλεφωνο με ενσωματωμενο αναπτηρα. Ολα δουλευουν μια χαρα, το μονο προβλημα ειναι το handwriting. Παω στη δημιουργια μυνηματων και προσπαθω να γραψω ενα μηνυμα με handwriting αλλα εστω και αν φαινεται να γραφει κανονικα, δεν αναγνωριζει κανενα χαρακτηρα. Για να γραψω ενα μηνυμα, πρεπει να χρησιμοποιησω το on screen keyboard. Στις ρυθμισεις τηλεφωνου οι μονες επιλογες που υπαρχουν για το handwriting ειναι ταχυτητα και χρωμα. Ευχαριστω πολυ.
  21. Παιδια γεια σας, Ειμαι και γω κατοχος ενος κινεζικου κινητου τηλεφωνου ονοματι Flying F008. Ολα λειτουργουν μια χαρα, εκτος απο την οθονη αφης, η οποια μετα απο εναμιση μηνα χρησης, αρχισε και δεν ανταποκρινεται οπως πριν, κανοντας αρκετα δυσκολη την χρηση του πληκτρολογιου.Δοκιμασα επαναφορα ρυθμισεων και calibration αλλα δυστυχως το προβλημα επιστρεφει μετα απο λιγες ωρες.Τι μπορει να φταιει ρε παιδια?Ισως καποια εφαρμογη που εγκατεστησα? Η μηπως καποιο τεχνικο προβλημα στην οθονη? Ευχαριστω πολυ Περιμενω απαντηση σας
  22. den to exo anavathmismeno.exo tin ekdosi 3.42.etsi an katalava kala i karta 1gb PQI tha doulepsei i adika tha tin agorasw???
  23. paidia xreiazomai ti voitheia sas, skeftomai na agorasw mia karta mmc pqi 1gb gia to 6600 mou. tin exei kaneis dokimasei se 6600??exei provlimata??? egrapsa kai sto thema "ti karta mmc exete" alla den pira apantisi so sorry pou grafw sto geniko forum. pls xreiazomai tin voitheia sas to sintomotero thanks
  24. emena den douleuei sto 6600 mou me ekdosi 3.42.dokimase kaneis me tin ekdosi auti?
  25. paidia xreiazomai to game mosquitos sto christoforos13@hotmail.com.koitaksa kai sto irc kai sto aivanet alla den vrika kapoio pou na douleuei kala. thanks
×
×
  • Create New...