Jump to content

looperx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    136
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About looperx

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 25

looperx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. looperx

    OnePlus 8T

    Έχω δει πάρα πολλά reviews που παίζουν στο YouTube καθώς και του GSMArena. Δεν είδα κάπου να λένε ότι είναι απόγοητευτικές. Εμένα μου φάνηκαν πολύ καλές καθώς προέρχομαι από ένα Huawei Mate 10 pro. :):)
  2. looperx

    OnePlus 8T

    Ευχαριστώ! Ναι, μία πολύ ποιοτική σιλικόνης.
  3. looperx

    OnePlus 8T

    Το έκανα αλλά δε δουλεύει σωστά. Όταν πατάω το Home button με πηγαίνει στην αριστερή οθόνη και όχι στη μεσαία που θέλω. Υπάρχει τρόπος να την ορίσω Home screen;
  4. looperx

    OnePlus 8T

    Πήρα χθες το 8T. Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Έχει όμως κάτι που με ενοχλεί.. Με αφήνει μόνο δεξιά από τη Home screen να προσθέσω κι άλλες οθόνες. Ξέρει κανείς αν με κάποιο τρόπο μπορώ να προσθέσω κι αριστερά; Έχω ψάξει όλες τις ρυθμίσεις αλλά μάταια..
  5. looperx

    OnePlus 8T

    Αν το πάρω από Ελλάδα, από σκρουτζομάγαζο, έχω κανονικά διετή εγγύηση από την Oneplus;
  6. Με ενδιαφέρει κι εμένα η απάντηση! Μου έβγαλε κιτρινίλα σε 2 σημεία στην οθόνη! :confused:
  7. looperx

    LG V30

    Ευχαριστώ για την πληροφορία! Έχουν μόνο το μπλε. Επειδή δεν έχω δει τη συσκευή από κοντά, ποιο χρώμα προτιμάτε;
  8. looperx

    LG V30

    Έπεσε στα 594 με το ΦΠΑ εδώ στην Ελλάδα. Ετοιμάζομαι σιγά σιγά να το τσιμπήσω! :D
  9. looperx

    LG V30

    Καλημέρα παιδιά! Αποφάσισα να πάρω το V30 από το amazon.de στα 552 ευρώ. Εεπειδή έχω εταιρεία έχω περάστει το vat μου στο amazon για να μου το αφαιρεί όταν κάνω μία αγορά. Αυτο που βλέπω όταν βάζω το V30 στο καλάθι είναι ότι μου έχει ολόκληρη την τιμή. Έχει αγοράσει κανείς με τιμολόγιο από amazon; Σας αφαιρεί το vat εκείνη τη στιγμή ή έρχεται κανονικά στο τιμολόγιο όπως αν ψωνίζαμε από εδώ; :worry::worry:
  10. Ο μόνος λόγος που το αποφεύγω είναι ότι χρησιμοποιώ τον επαληθευτή της Google για 2FA σε διάφορα sites. Φοβάμαι μήπως μετά έχω θέμα.
  11. Εντελώς ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί ο fingerprint reader. Μου το έκανε μερικές μέρες μετά την ανβάθμιση σε Oreo. Μπαίνω στις ρυθμίσεις του reader και δε με αφήνει να κάνω ούτε reset τις ρυθμίσεις, ούτε να σβήσω ούτε να προσθέσω κάποιο fingerprint. Μου πετάει error. Έκανα και wipe cache αλλά τίποτα. Προσπαθώ να αποφύγω το factory reset. Μήπως έχετε καμία ιδέα του πως θα μπορούσα να το διορθώσω;
  12. Τελικά χωράνε 5 αντί για 4 εικονίδια στην οθόνη;
  13. Εγώ έχω ελληνική συσκευή και δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα. :)
  14. Απ' ότι γράφουν θα βγει στις αρχές του χρόνου. Λογικά για να αργούν τόσο θα βγάλουν άλλη έκδοση για την Ευρώπη. Ξέρει κανείς όταν διαθέσουν την Ευρωπάικη έκδοση αν θα την πάρουμε όλη την ίδια μέρα ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσης του κινητου; :confused:
  15. Έχω HTC 10 ελληνικό και σκέφτομαι να το μετατρέψω σε αμερικάνικο για να παίρνω πιο γρήγορα τα updates. Τί μειονεκτήματα έχει η μετατροπή; Χάνω την εγγύηση, είναι αναστρέψιμη, παίρνω OTA updates; :worry::confused:
×
×
  • Create New...