Jump to content

thanos13778

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanos13778

  1. Ευχαριστω.Αρα για hero ακατορθωτο γιατι δεν νομιζω να βγει τετοια αναβαθμιση.......:( Εδω δεν εχει ολοκληρωθει η αναβαθμιση σε 2.1.....(προσωπικα εχω κανει κ εχει βρει μονο το μερος πρςτο της αναβαθμισης)
  2. μπορει καποιος παιδια να μου πει αν γινεται κ πως μεταφερεις εφαρμογες στην καρτα μνημης απο μνημη τηλεφωνου γιατι ολο γεμιζει?????η αν τουλαχιστον υπαρχει καποια εφαρμογη.
  3. Εχω ενα προβλημα παιδια καλησπερα..Απο την στιγμη που εκανα αναβαθμιση δεν μπορω να μπω στο μαρκετ...Ζητα να κανω συνδεση με λογαριασμο google το πραγματοποιω αλλα δεν το κανει....Εχω και ενεργο συνδεδεμενο wifi κ wind iντερνετ.Αν μπορει καποιος να βοηθησει....
  4. Θα σου ερθει αλλα κ εμενα καθυστερησε και εκανα αναζητηση αναβαθμισης μεσω της συσκευης ,την βρισκει , την κατεβαζεις και αθτο ειναι ολο....Πολυ καλη!!!Μην ξεχασεις να κανεις back up.....
  5. Παιδια καλημερα.Μια παρακληση και χαρη θελω.Ειμαι ναυτικος κ εχω κατεβασει το προγραμμα gps essentials και το navigon αλλα μου λειπουν οι χαρτες...Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει με χαρτες που να δουλευουν μεσω gps του Ηρωα χωρις να κανει χρηση ιντερνετ κ να χρεωνει συνεχως?
  6. Σε ευχαριστω κ παλι.Και το τελευταιο σχετικα με Update – HTC Hero Firmware Over The Air (FOTA) update...Αυτο θα ειναι στην 2.1 μεσα η πρεπει να το κανω τωρα?
  7. Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.Εχω κ αλλες αποριες για την αναβαθμιση.Να σου πω την αληθεια εχω πηξει αλλα θα σε ζαλισω μαλλον.Η αναβαθμιση που εχει το site της HTC ποιο ειναι γιατι εγω εχω την .66...Να την πραγματοποιησω?
  8. Ωραια σε ευχαριστω πολυ.Και κατι τελευταιο.Οταν το κανω το αντιγραφο με την εφαρμογη αυτη.Θα αποθηκευτουν στην καρτα μνημης?
  9. Καλημερα παιδια,Διαβασα στην αρχικη σελιδα για την αναβαθμιση που θα βγει μεχρο τελη του μηνα..Οσον αφορα για το δεθτερο μερος που αναφερει οτι θα διαγραφουν τα δεδομενα ολα της συσκευης θα ηθελα να ρωτησω μπ[ορει να γινει αντιγραφο ασφαλειας στο τηλεφωνο κ στην καρτα μνημης η πρεπει να το κανουμε στο υπολογιστη?
  10. καλημερα....καποια καλη εκδοση gps για τον ηρωα ρε παιδια εχετε να προτεινετε?
  11. καλησπερα παιδια...μπορει καποιος να μοθ πει για την εφαρμογη task killer manag τι ειναι ακριβως κ τι κανει? οπως κ καποια αλλη καλη προτεινομενη εφαρμογη
  12. Καλησπερα παιδια ειμαι νεος χρηστης κ του φορουμ κ του htc hero... Θα ηθελα καποια βοηθεια κ καπιοες συμβουλες....Αρχικα καποιες καλες εφαρμογες για να κατεβασω απο το μαρκετ , μετα μια ερωτηση μου πανω σε αθτο αν χρεωνεσε συνεχως οταν τις χρησιμοποιεις..... Δεν μπορω να στειλω κ να λαβω αρχεια με bluetooth ουτε με ΜΜΣ τελος δεν καταλαβαινω οταν λετε αν ειναι root το τηλ η να γινει root κ αν υπαρχει αναβαθμιση γιατι εχς την εκδοση 1.5....Σας ζαλισα λιγο κ ευχαριστς προκαταβολικα.... Δηλαδη επειδη κ εγω το εχω αυτο το προβλημα τι ειναι το handcent sms? ευχαριστω Να σε ρωτησω κατι τελευταιο?Γιατι οταν στελνω μνμ σε ερικσον το λαμβανουν σε κινεζικα?
  13. σε ευχαριστω να εισαι καλα αλλα κ στο φορουμ ειμαι νεος κ δεν ηξερα που να απευθυνθω...Να σαι καλα παντως
  14. Ρε παιδια καλημερα εχω htc hero κ ειμαι αρχαριος.....Θα ηθελα καμια καλη εφαρμογη να μου προτεινεται...Μετα μια ερωτηση ειναι αν καθε φορα που χρησιμοποιω μια εφαρμογη χρεωνομαι κ τελος εχω την εκδοση ανδροιδ 1.5...Εχει βγει καμια αναβαθμιση κ αν ναι απο που μπορω να την κατεβασω?
×
×
  • Create New...