Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν αγοράσω χάρτη στο tomtom θα παίρνει αναβαθμίσεις για πάντα ή για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; Μέσα στην εφαρμογή λέει αγορα για κάμερες ένα χρόνο διάρκεια αλλά για τους χάρτες δεν λέει κάτι. Ξέρει κανείς αν η αγορά είναι εφάπαξ με αναβαθμίσεις ή έχει διάρκεια δυο χρόνια πχ;

Απο οτι ειδα αναφερει 1 χρονο με κσστος 20€ και 3 χρονια 50€ για το <free> navigation. Οι χαρτες (doanload & offline) ειναι δωρεαν...

Yπαρχει καποιο προγραμμα πλοηγησης (εκτος google maps) που στην αναζητηση,οι οδοι περιγραφονται και στις περιοχες που ειναι ?(οχι μονo με ταχ.κωδικα οπως στο HERE MAPS)

Edited by haralabosG

Απο οτι ειδα αναφερει 1 χρονο με κσστος 20€ και 3 χρονια 50€ για το <free> navigation. Οι χαρτες (doanload & offline) ειναι δωρεαν...

Yπαρχει καποιο προγραμμα πλοηγησης (εκτος google maps) που στην αναζητηση,οι οδοι περιγραφονται και στις περιοχες που ειναι ?(οχι μονo με ταχ.κωδικα οπως στο HERE MAPS)

route66 εδώ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.route66.maps5&hl=el

Αναζήτηση με χαρακτήρα. Λίγοι χαρακτήρες - σε οποιαδήποτε σειρά - και θα βρούμε τον προορισμό σας.

Τοπική αναζήτηση. Το σημαντικό είναι να βρείτε ακριβείς και αναβαθμισμένους προορισμούς.

Edited by sotron

Γενικώς χρησιμοποιώ πολύ το gps στο κινητό και τα τελευταία χρόνια έχω δοκιμάσει Google maps, Νokia here, Sygic και Navigon. Βλέπω πολύ μιλάνε με καλά λόγια για το igo και πόσο παραμετροποιησιμο είναι, αλλά ποια ακριβώς έκδοση πρέπει να βάλω και γενικά τι βήματα χρειάζεται;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Γενικώς χρησιμοποιώ πολύ το gps στο κινητό και τα τελευταία χρόνια έχω δοκιμάσει Google maps, Νokia here, Sygic και Navigon. Βλέπω πολύ μιλάνε με καλά λόγια για το igo και πόσο παραμετροποιησιμο είναι, αλλά ποια ακριβώς έκδοση πρέπει να βάλω και γενικά τι βήματα χρειάζεται;

Εχεις προσωπικο μηνυμα

Μην το συνεχίσετε αυτό με το "στείλε κι εμένα πμ", ανταλλάξτε πμ μεταξύ σας.

Μην το συνεχίσετε αυτό με το "στείλε κι εμένα πμ", ανταλλάξτε πμ μεταξύ σας.

Θεμιτη η λαχταρα των παιδιων για πιο εξειδικευμενη ενημερωση-ποιος απο μας δεν βρεθηκε σε αναλογη θεση ; Απο την αλλη οι κανονες του αγαπημενου μας φορουμ ειναι γνωστοι,σαφεις και απολυτα σεβαστοι. Ζητω λοιπον συγνωμη απο τους διαχειριστες αν ξεπερασα καποια ορια.Δεν θα επαναληφθει.

Ευχαριστω.

Καλησπερα παιδια, θα κανω μια ερωτηση που ίσως εχει ήδη απαντηθεί. Αν κάποιος αγορασει ενα προγραμμα πχ το sygic. Και μετα αλλαξει κινητο μπορεί να το βάλει στο νεο κινητό ; ( αν ειναι και τα δυο android) , ευχαριστώ.

Το πρόγραμμα ακολουθεί το google play account. Όσο το google play account είναι το ίδιο μπορεί να μπει

Νομίζω πως μοναδική εξαίρεση είναι το dont panic

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Μου ηρθε ειδοποιηση στο sygic οτι με 20€, μπορω να αγορασω την εκδοση world maps, απο αρχικη τιμη στα 99€. Νομιζω, πως ειναι καλη περιπτωση/ευκαιρια. Μεχρι 31/03 εχω δυνατοτητα. Edited by FoT1s

Στο sygic ο χάρτης της Ελλάδας είναι version 9.01. Υπάρχει νεότερος;

Βασικά τους χάρτες τους τσεκάρουμε με τον μήνα και χρονολογία

Οι τελευταίοι είναι οι 2015.09

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Να ρωτήσω κάτι. Εχω αγορασμενο το sygic. Εχω καιρο να το ανοίξω και σήμερα που το άνοιξα μου έβγαλε πανω πανω αυτο το μνμ

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160211/aaf5d36b7e7de096f1cfa24f498eb739.jpg

Γιατι?

Έχω αγοράσει αυτή την άδεια ..

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160211/f4d5b81497c2ee53d64dfb302bd1dab4.jpg

Ερώτηση

Στην προσπάθεια να συμπληρώσω το νέο κινητό με το sygic, το έγραψα xθες το βράδυ στην αναζήτηση του Play store, από τις επιλογές που έβγαλε διάλεγα το Sygic GPS Navigation, το κατέβασε, το εγκατέστησε, αναφέροντας ότι είναι για πάντα (μου θύμισε τη Nova), εγκατέστησα και την Ελλάδα και στα σχετικά είδα ότι είναι έκδοση 15.6.7 με χάρτες 9.01. Μου έκανε εντύπωση ότι, αν και ήμουν μέσα στο σπίτι, ενεργοποίησε μόνο του το GPS και βρήκε το σημείο αμέσως. Αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ στο προηγούμενο κινητό.

Αναρωτιέμαι αν είναι το γνωστό Sygic και αν είναι πράγματι δωρεάν ή κάποια έκδοση trial που δεν αναφέρθηκε πουθενά, όμως.

Καλησπερα παιδια, θα κανω μια ερωτηση που ίσως εχει ήδη απαντηθεί. Αν κάποιος αγορασει ενα προγραμμα πχ το sygic. Και μετα αλλαξει κινητο μπορεί να το βάλει στο νεο κινητό ; ( αν ειναι και τα δυο android) , ευχαριστώ.

εννοειται οτι μπορεις. οταν το αγορασεις θα σου δωσουν και ενα κωδικο χρησης τον οποιο οταν αλλαξεις κινητο θα τον βάλεις και θα λειτουργει το προγραμμα στο νεο σου κινητο

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Εχει κανεις ιδεα γιατι οταν βαζω τους ΝΤ χαρτες δεν τους βλεπει το sygic? οι ΤΑ μου δουλευουν κανονικα.. μπαινουν με αλλο τροπο? σε αλλο φακελο?

Επισης, η εκδοση χαρτων πρεπει να ειναι ιδιου ετους με την εφαρμογη? δηλαδη εχω την εκδοση 14. βαζω τους χαρτες του 15.09 και δεν δουλευουν.. πρεπει να βαλω μεγαλυτερη εκδοση? πχ. 15 η 16?

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω κάτι. Εχω αγορασμενο το sygic. Εχω καιρο να το ανοίξω και σήμερα που το άνοιξα μου έβγαλε πανω πανω αυτο το μνμ

Γιατι?

Γράφει για premium χαρακτηριστικά, μήπως είχες δοκίμασει κάποιο "πρόσθετο" και για αυτό σου βγάζει το μήνυμα ?

Ευρώπη Ρωσία έχω και εγώ και δεν μού βγάζει κανένα μήνυμα.

Στο sygic οταν το βάζω σε κάποια συσκευή μου (android) αρκεί να βάλω το mail μου που έχω δώσει και στο site τους, δεν χρειάζεται ενεργοποίηση με κωδικό όπως παλιά.

Για δρομολόγια με φορτηγό σε ευρωπαϊκές χώρες έβαλα το igo με τα απαραίτητα αρχεία που έχει επιλογές για χρήση με φορτηγό.

Είδα ότι έχει και η sygic πλοηγό αποκλειστικά για φορτηγά, 14 ημέρες trial και μετά για αγορά 129ευρώ και 3χρόνια free map update.

Οι επαγγελματίες οδηγοί που ταξιδεύουν στην Ευρώπη Ποιο πρόγραμμα θεωρούν καλύτερο ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εχει κανεις ιδεα γιατι οταν βαζω τους ΝΤ χαρτες δεν τους βλεπει το sygic? οι ΤΑ μου δουλευουν κανονικα.. μπαινουν με αλλο τροπο? σε αλλο φακελο?

Επισης, η εκδοση χαρτων πρεπει να ειναι ιδιου ετους με την εφαρμογη? δηλαδη εχω την εκδοση 14. βαζω τους χαρτες του 15.09 και δεν δουλευουν.. πρεπει να βαλω μεγαλυτερη εκδοση? πχ. 15 η 16?

Ναι θέλει πιο καινούρια έκδοση του προγράμματος.

Τα άλλα που Ρωτάς ξεφεύγουν από τα νορμάλ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση