Jump to content

sotron

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sotron

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

sotron's Achievements

  1. Έχω Magic Earth και Sygic αγορασμένα. Το Magic Earth με έβγαλε καρφί Σόφια, Βουλγαρία σε μια διεύθυνση, σε ένα μέρος που δεν έχω πάει, με έντονη βροχή και βράδυ, θα ήμουν χαμένος χωρίς αυτό. Το Sygic μου κάνει νούμερα και δεν το εμπιστεύομαι και πολύ. Και τα 2 offline δουλεύουν.
  2. Ερώτηση. 1. Θα σου ζητάει τις άδειες συνέχεια όταν ανοίγεις τις εφαρμογές ή μια φορά μόνο στην εκκίνηση τις εφαρμογής. 2. Με αυτό τον τρόπο έρχονται όλες οι εφαρμογές Default χωρίς να χάσεις κάτι ;
  3. Έτσι και το 9 pro πριν ένα χρόνο. Να τα ξαναπούμε μετά από ένα χρόνο για το 10.
  4. Γειά σας και από μένα. Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή ήμουν στον Πόρο Αργοσαρωνικού. Ξεκινάω. 1. Δεν άνοιγε το GPS στο Magic Earth και στο Sygic κόλλαγε και μόνο με Reset από το πλάι ξανά ξεκίναγε το κινητό, το μόνο που άνοιγε ήταν τίς GOOGLE οι χάρτες και δούλευε μια χαρά. 2. Πήγα να βγάλω φωτογραφίες, κόλλαγε και αυτό, έπρεπε να του κάνω reset από το κουμπάκι στο πλάι. 3. Έσβηνε μόνο του και ερχόταν στη αρχική εικόνα για να πληκτρολογήσεις το Password. Αυτό γινόταν συνέχεια. Το δε βράδυ που το έβαζα να με ξυπνήσει το πρωί αυτό έσβηνε. Παραλίγο θα πήγαινε στην θάλασσά. Όπως το χάζευα και αφαιρούσα εφαρμογές που μπορεί να δούλευαν στο background είδα ότι υπήρχε η version 12.5.1 την κατέβασα το απόγευμα τις Κυριακής και φαίνεται ότι έχει στρώσει από τότε μέχρι σήμερα.
  5. Εμένα σήμερα με πλοήγηση Goggle χάρτες ξαφνικά έγινε άσπρη η οθόνη και έκανε επανεκκίνηση. Απλώς το κράταγα στο χέρι μου εκείνη την στιγμή και συνέβη.
  6. Μην παραπονιέστε, παρέλαβα από Ολλανδία ακριβώς μετά από 2 μήνες με tracking number. Ήταν κολλημένο στην Ελλάδα γύρω στον ενάμιση μήνα. Υπομονή.
  7. Μην χάνουμε την μπάλα. Γερμανικό site που πουλάει on line , τύπου σαν να λέμε Πλαίσιο, Cosmodata κλπ. Το tracking number κάνει 2 μέρες να εμφανιστεί και εκεί που λέει παράδοση 4-5 εργάσιμες, συνήθως το παραλαμβάνω γύρω στις 10 μέρες, από Γερμανία.
  8. Συγνώμη μάλλον αυτά που ψωνίζω και μου έρχονται κανονικά και χωρίς διαδικασίες λες ότι είναι λάθος. Οκ. Πάντως προσωπικά συνεχίζω να αγοράζω όπως ξέρω.
  9. Δεν γνωρίζω πώς γίνεται από Κίνα φεύγουν, αλλά το πακέτο επάνω τους έχουν κατάληξη NL και παρακολουθείται μέσα από το Ολλανδικό ταχυδρομείο. Οπότε δείχνει ότι φεύγει από Ολλανδία και δεν σταματά στο τελωνείο.
  10. Από το AliExpress που ψωνίζω σου δίνουν tracking number αλλά καθυστερεί να αναρτηθεί, έτσι δουλεύουν. Πρέπει να διαβάσεις τι λένε για την προστασία του αγοραστή και σε πόσες μέρες μπορείς να κάνεις παράπονα. Τώρα εσύ, εάν βιάζεσαι, δεν νομίζω να σού λύσει κανένας το πρόβλημα. Περιμένεις μέσα στα χρονικά όρια που έχουν θέσει.
  11. Φίλε μου αρκετά δέματα τώρα έρχονται με κατάληξή NL που σημαίνει Ολλανδικό ταχυδρομείο και δεν περνά τελωνείο διότι είναι ευρωπαϊκή πόλη. Αυτό γίνεται για να αποφύγεις το τελωνείο διότι εκτελωνίζονται στην Ολλανδία από τους ίδιους. Μπορεί η κυβέρνηση τους να έχει κάνει συμφωνία με την Ολλανδία να πηγαίνουν εκεί να εκτελωνίζονται και να προωθούνται στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Όσο για καθυστερήσεις αυτοί είναι σωστοί στους χρόνους τους , τα δέματα κολλάνε εδώ στην Ελλάδα. Έχω 2 δέματα στο αεροδρόμιο εδώ και 2 μήνες. Γνωστοί μου σε άλλο forum παραλάβανε εχτές μετά από 3 μήνες. Δεν υπάρχει προσωπικό για το τεράστιο φόρτο που έχουν τα ταχυδρομεία και έτσι καθυστερούν υπερβολικά Εφόσον έχεις tracking number και δείχνει ότι ταξιδεύει, ή ότι κόλλησε στα ελληνικά ταχυδρομεία. λεφτά δεν παίρνεις πίσω. Δεν έχει ευθύνη ο πωλητής εάν το ταχυδρομείο μιας χώρας υπολειτουργεί. Υπόψη από ότι λέγεται τα ελληνικά ταχυδρομεία θα κάνουν 2000 περικοπές προσωπικού οπότε θα υπάρξει και άλλο πρόβλημα. Υπομονή.
  12. Να ξέρετε ότι υπολογίζεται και το κόστος του courier πχ DHL,FEDEX κλπ. Εάν το κάνετε με αυτό τον τρόπο αποστολή δέματος, θα σας πάει 30 ευρώ + το κόστος του courier πχ 25 ευρώ, οπότε θα σε εκτελωνίσουν για 55 ευρώ. Επίσης εάν θέλουν να σε εκτελωνίσουν ή σου βάζουν ένα τυχαίο ποσό ή σου ζητούν απόδειξη πληρωμής από Τράπεζα ή PayPal. Συνέβη σε μένα και συμβαίνει σε μέλη σε ένα άλλο forum.
  13. Αυτό σου κάνει ; http://i1175.photobucket.com/albums/r637/trenasot/Screenshot_20180208-081909_zpsh8efr1zu.png
×
×
  • Create New...