junglist Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Οποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει να βελτιωθεί το here μπορει μεσα απο την εφαρμογή να δώσει Feedback. Εγώ το έκανα ήδη. Περιεγραψα το πρόβλημα με την αναζήτηση οδού σε δήμους πχ της Αττικής που εμφανίζει όλες τις οδούς να ανήκουν στην Αθήνα αντί π.χ. στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι τέλεια ελπίζω να καταλαβουν εκεί στην εταιρια τι ακριβώς εννοώ. Φυσικά όσο περισσότεροι δωσουν το συγκεκριμένο θέμα ως πρόβλημα τόσο πιο πιθανό το βρισκω να ασχοληθούν και να το λύσουν . Το έχω κάνει και εγώ εδώ και ένα μήνα για σημαντική παράλειψη (μη προβολή ΜΜΜ στο μέρος που είμαι, ενώ στο Gmaps δουλεύει) και απλά έστειλαν ένα email ότι θα το δούνε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το έχω κάνει και εγώ εδώ και ένα μήνα για σημαντική παράλειψη (μη προβολή ΜΜΜ στο μέρος που είμαι, ενώ στο Gmaps δουλεύει) και απλά έστειλαν ένα email ότι θα το δούνε. Δοκιμασε το moovit,το εχω ξαναπροτεινει. Ειναι crowdsource τυπου waze αλλα για ΜΜΜ οποτε αναλογα τη κοινοτητα στη χωρα που εισαι θα εχει αναλογα αποτελεσματα http://www.moovitapp.com/ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tranzmate&hl=el Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Δοκιμασε το moovit,το εχω ξαναπροτεινει. Ειναι crowdsource τυπου waze αλλα για ΜΜΜ οποτε αναλογα τη κοινοτητα στη χωρα που εισαι θα εχει αναλογα αποτελεσματα http://www.moovitapp.com/ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tranzmate&hl=el Ευχαριστώ. Δεν υποστηρίζει Μάλτα, οπότε μπήκε και βγήκε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπέρα έγινε update στο HERE. Πλέον εκτός beta. Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπέρα έγινε update στο HERE. Πλέον εκτός beta. Ακόμα τίποτα εδώ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Μόλις την έκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Οποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει να βελτιωθεί το here μπορει μεσα απο την εφαρμογή να δώσει Feedback. Εγώ το έκανα ήδη. Περιεγραψα το πρόβλημα με την αναζήτηση οδού σε δήμους πχ της Αττικής που εμφανίζει όλες τις οδούς να ανήκουν στην Αθήνα αντί π.χ. στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι τέλεια ελπίζω να καταλαβουν εκεί στην εταιρια τι ακριβώς εννοώ. Φυσικά όσο περισσότεροι δωσουν το συγκεκριμένο θέμα ως πρόβλημα τόσο πιο πιθανό το βρισκω να ασχοληθούν και να το λύσουν . ανέβασε αν θες εδώ το τη εγγραφές και που το έστειλες έτσι ώστε να το στείλουν περισσότεροι. από το λίγο που το κοίταξα θετικές μου φαίνονται οι αλλαγές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 CHANGELOG : What's changed since the HERE beta? - New, interactive 3D maps of shopping centers and airports in 70 countries - The route planner shows driving, public transit and walking routes on one screen so you can compare options at a glance - You can now tap on any place icon on the map to find out more about it and how to get there - Traffic incidents show you what's causing jams before you have to find out first-hand - You can now download maps in the background — no need to wait around for them to finish - You can also download voices to your SD card - Turn-by-turn voice-guidance volume has been adjusted, so you can hear directions more clearly - You can now use HERE on devices with 64-bit processors Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Μια πρωτη δοκιμη μετα την -πανω απο την παλια beta- αναβαθμιση παρατηρω χειροτερο refresh rate παντως .ο χαρτης πλεον παει σπαστα.κανω καθαρη εγκατασταση και το ξανα βλεπω αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Καλησπερα σε ολους. Βγηκε νεο update χαρτων HERE. Ανοιξτε την εφαρμογη και θα σας ερθει notification. Πλεον ολη η Κυπρος ειναι navigable και πολλα αλλα! Δεν είδα κάποιο Notification μέσα στην εφαρμογή. Μήπως δεν άλλαξε ο χάρτης της Ελλάδας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Δεν είδα κάποιο Notification μέσα στην εφαρμογή. Μήπως δεν άλλαξε ο χάρτης της Ελλάδας; Εμένα μου έβγαλε. Έκανα τις αναβαθμίσεις κανονικά, αλλά κάποια σημαντικά λάθη στη χαρτογράφηση της Κατερίνης για παράδειγμα δεν είδα να τα διορθώνουν. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 σε εμενα δε μπορει να κατεβασει voices. λεει οτι δεν εχω χωρο. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 σε εμενα δε μπορει να κατεβασει voices. λεει οτι δεν εχω χωρο. Ρύθμισέ το να αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης και μετά ξαναδοκίμασε να κατεβάσεις φωνές: Settings > Storage memory > sdcard1 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Εμένα μου έβγαλε. Έκανα τις αναβαθμίσεις κανονικά, αλλά κάποια σημαντικά λάθη στη χαρτογράφηση της Κατερίνης για παράδειγμα δεν είδα να τα διορθώνουν. Πας σε κάποιο menu και ελέγχει για αναβάθμιση ή εκεί που το χρησιμοποιείς σου πετάει ενα μήνυμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Πας σε κάποιο menu και ελέγχει για αναβάθμιση ή εκεί που το χρησιμοποιείς σου πετάει ενα μήνυμα; Άφησα για λίγο ανοικτή την εφαρμογή και έβγαλε μήνυμα για update στους χάρτες (έχω μόνο την Ελλάδα) και κατέβασε. Δεν έλεγξα, όμως, την περιοχή μου ή άλλες για να δω διαφορές. Δεν άλλαξε το beta. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 και σε εμενα ηρθε χθες το update για το here Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 εμένα δε γραφει πουθενα BetAa πλέον και μου έβγαλε ειδοποιήση για update του χαρτη. τα μνημεία σε 3d πως τα βλέπω? πχ πάω στο μνημείο tap και μπορώ να δώ λεπτομέριες? σημαντική παράληψη το οτι δεν έχει ελληνικά (οχι να τα περάσω εγώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μιας και μιλάμε για update σε κανονικό και όχι beta, ποια έκδοση γράφει στο about σε αυτούς που δεν είναι beta πλέον; Στο δικό μου, γράφει 1.0.280 beta και από κάτω 8.30.57.115 που αντιστοιχεί μάλλον στο χάρτη της Ελλάδας. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Απεγκατέστησα την beta και κατέβασα καινούρια εγκατάσταση και xάρτη Ελλάδος . Γράφει στο about 1.1.407 wk07 8.30.57.115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Έκανα ακριβώς το ίδιο. Ευχαριστώ. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacopor Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Μιας και μιλάμε για update σε κανονικό και όχι beta, ποια έκδοση γράφει στο about σε αυτούς που δεν είναι beta πλέον; Στο δικό μου, γράφει 1.0.280 beta και από κάτω 8.30.57.115 που αντιστοιχεί μάλλον στο χάρτη της Ελλάδας. Εμένα μου ήρθε η ειδοποίηση για Update το έκανα, η ένδειξη beta δεν υπάρχει πια στο λογότυπο αλλά στο about μου δίνει την έκδοση που αναφέρεις και με την ένδειξη beta άρα μάλλον πρέπει να κάνω κι εγώ απεγκατάσταση και καινούργια εγκατάσταση .... Παράθεση Xiaomi mi 9 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Το περίεργο είναι ότι στην απεγκατάσταση δεν διαγράφηκε ο χάρτης αλλά μόνο τα Ελληνικά, τα οποία επανεγκατέστησα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Δεν νομίζω ότι ο φάκελλος με τον χάρτη διαγράφεται με την απεγκατάσταση , αλλά εγώ τον ξανακατέβασα με το σκεπτικό ότι ο καινούργιος μπορεί να είχε κάποιες διορθώσεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Πράγματι, δεν απεγκαθίσταται ο χάρτης αλλά, την περίπτωσή μου, τον είχα επικαιροποιήσει χθες, όπως έγραψα παραπάνω. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Γράφει στο about 1.1.407 wk07 8.30.57.115 και εμένα το ίδιο γράφει. δεν την έκανα απεγκατασταση μόνο Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts