Jump to content

pacopor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    167
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

pacopor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μπορεί κάποιος να μας δώσει πάλι (ή να βάλει ένα link του post) με την αναβάθμιση της AOD (με απλά λόγια ελπίζω) Ευχαριστώ
  2. Ευχαριστώ για το link (δεν το κατέβασα για την ώρα τουλάχιστον). Η κατανάλωση της μπαταρίας για την ώρα είναι χαμηλή (αν θυμάμαι καλά 0,64%) επίσης οι διαφημίσεις περιορίζονται μόνο όταν ανοίγεις τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Επίσης αυτά που προσφέρει η premium έκδοση δεν τα βρίσκω και τόσο δελεαστικά. Αλήθεια ξέρει κανείς πόσο κάνει ?? (κάτι διάβασα στα σχόλια για 10 δολάρια)
  3. Θα το δω κι εγώ το Always On Edge Lighting ... Αυτό που με ανησύχησε λίγο ειναι κατι που διάβασα στα σχόλιο για το NotifyBuddy είναι ότι στην δωρεάν έκδοση καταναλώνει πολύ μπαταρία (κάτι για 20% διάβασα - υπερβολή μάλλον !) ... θα το δούμε ..
  4. Ευχαριστώ πολύ !!! Το εγκατέστησα και το δοκιμάζω τώρα. Είναι όντως καλό και δίνει λύση στο πρόβλημα. Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι όταν έχω πχ μια αναπάντητη κλήση και μου ανάβει το notification led της εφαρμογής, το τηλέφωνο δεν ξυπνάει να μου δώσει το δακτυλικό για να το ανοίξω αλλά πρέπει να κάνω διπλό ταπ για να δω το δακτυλικό .... Ξέρεις μήπως αν υπάρχει λύση για αυτό ?? Ωπ !!! το βρήκα στις ρυθμίσεις (δεν το είχα δει) δίνει και τη δυνατότητα για ξεκλείδωμα με το δακτυλικό αλλά λέει unstable .... Μήπως το δοκίμασε κανείς σε xiaomi mi9 lite ??? Επίσης υπάρχει κανένα παρόμοιο αλλά δωρεάν, αξιόπιστο και adfree (πολλά ζητάω ε) ? Ευχαριστώ και πάλι
  5. Ευχαριστώ πολύ. Θα ψάξω να βρω για την αναβάθμιση της AOD ... Προφανώς είχες κι εσύ το ίδιο πρόβλημα ... Αναρωτιέμαι μήπως υπάρχουν themes που αν τα περάσουμε να έχουν τη δυνατότητα των ειδοποιήσεων και ίσως και πιο ευδιάκριτων... Επίσης έστειλα και σχετικό "σχόλιο" στην xiaomi μήπως και το λύσουν-βελτιώσουν σε μια επόμενη αναβάθμιση.
  6. Καλησπέρα και από εμένα. Πρίν 2 ημέρες παρέλαβα κι εγώ το mi9 lite μου από Bangood, έκανε αυτόματα την αναβάθμιση σε miui 11 και προσπαθώ να το προσαρμόσω στη δική μου χρήση. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μπορώ να βλέπω ειδοποιήσεις (κυρίως για αναπάντητες κλήσεις και messenger) στην οθόνη του κινητού όταν αυτή είναι σβηστή (μιας και το notification lamp είναι στην πλάτη του κινητού, αλλά εγώ προτιμώ να το ακουμπάω στο τραπέζι με την οθόνη στο επάνω μέρος). Επέλεξα στο always on display ένα τύπο ρολογιού στο οποίο θεωρητικά από κάτω φαίνονται και οι ειδοποιήσεις αλλά δυστυχώς τίποτα από αναπάντητες κλήσεις, μόνο viber μου βγάζει ... Υπάρχει τρόπος ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
  7. pacopor

    Cubot X9

    Πριν περιπου τρεις εβδομαδες εριξα το κινητο κατω με αποτελεσμα να σπασει μια γωνια της οθονης και να δημιουργηθουν καποια ραγισματα αναμεσα απο τα κατω κουμπια, παρ' ολα αυτα λειτουργουσαν τα παντα κανονικα. Εχει ομως εδω και λιγες μερες που αρχικα τα κουμπια δεν λειτουργουσαν και με το ανοιγμα και κλεισιμου του κινητου ηταν ενταξει αλλα τωρα πλεον δεν λειτουργουν. Εχετε καποια ιδεα ή λετε να ειναι απο το πεσιμο; Εκτος απο την Πατρα γνωριζετε καποιον σε Κατερινη ή Θεσσαλονικη που να επισκευαζει cubot;
  8. Παιδια μηπως ξερει καποιος να μου πως γινεται στα pois του sygic να μη μου τα βγαζει ολα διπλά, μια στα αγγλικα και μια στα ελληνικα ? Θα προτιμουσα μονο ελληνικα.
  9. pacopor

    Cubot S308

    Παιδιά όπως έγραψα παραπάνω όταν έκανα κι εγώ το περίφημο wireless update το κινητό μου νεκρώθηκε και χρειάστηκε τελικά να επανεγκαταστήσω την προηγούμενη Rom η οποία ήταν η V6_CQ_4137C_V0.0.9_20141124, και να ξανακάνω repartition οπότε να έχω τα 6Gb μου διαθέσιμα για εφαρμογές. Υπάρχει κανείς με αυτή τη rom και repartition, που να έκανε το update και να πήγαν όλα καλά ?
  10. pacopor

    Cubot S308

    Σ' ευχαριστώ, μάλλον όμως ξέχασες να βάλεις το link. Πάντως αν είναι η needrom κατέβασα διάφορες εκδόσεις flashtools αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Οι εκδόσεις από 5.... δεν τρέχουν καν, ενώ οι εκδόσεις 3.... τρέχουν αλλά τζίφος, μου βγάζουν μηνύματα όπως not enough memory κλπ. Απελπίστηκα.... Τα κατάφερα αλλά σε άλλο υπολογιστή !!! δεν έβαλα την τελευταία rom με τον ενιαίο χώρο αποθήκευσης αλλά την προηγούμενη έκανα και το repartition και όλα καλά. Μία απορία ... μετά το repartition είχα μπει στο recovery menu και έκανα wipe data / cache αυτή τη φορά δεν υπήρχαν αυτά στο mernu οπότε δεν έκανα τίποτα αλλά δείχνει να λειτουργεί καλά ... Τελικά για όλα έφταιγε ο υπολογιστής ... ο οποίος δεν έτρεχε την έκδοση 5 των flash tools
  11. pacopor

    Cubot S308

    Παιδιά απ' ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να φλασάρω το τηλέφωνο μου (αν γίνεται...) ή να κάνω update από την κάρτα SD. Τι θα πρέπει να κάνω και τι ROM να χρησιμοποιήσω ? μπορεί κάποιος να μου πει ... please Δοκίμασα αυτά που μου έδωσε η Cubot αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Ίσως να φταίει ο υπολογιστής, η έκδοση των flash tools κλπ. δεν ξέρω. Μήπως υπάρχει κανείς στην Κατερίνη (ή κάπου κοντά) που θα μπορούσε να κάνει το φλασάρισμα ?
  12. pacopor

    Cubot S308

    Παιδιά, εγώ του είχα κάνει το repartition στα 6 Gb και λειτουργούσε τέλεια και εχθές το βράδυ πήγα κι εγώ να κάνω το wireless update και κάποια στιγμή κάτω από το ανθρωπάκι του android έγραψε "σφάλμα" και δεν ξαναλάλησε ... Ούτε vol down+power ούτε τίποτα. Μόνο μετά από βγάλσιμο της μπαταρίας ανάβει το λογότυπο Cubot για λίγο και με πάει στο recovery menu απ' όπου μόνο κατάφερα να κάνω ένα wipe data χωρίς να αλλάξει κάτι βέβαια. Στο reboot κλείνει και δεν ξανα ανοίγει. Το έβαλα να φορτίσει και άναψε το εικονίδιο της μπαταρίας και έμεινε αναμένο για όσο το είχα στη φόρτιση. Τι να κάνω .... Καμιά ιδέα SOS !!!!
  13. pacopor

    Cubot S308

    Για εγκυκλοπαιδικούς λόγους και για όποιον θα ήθελε να δοκιμάσει δίνω παρακάτω τα link που μου έδωσε η Cubot σε επικοινωνία μου μαζί τους προκειμένου να αυξηθεί η διαθέσιμη rom για εφαρμογές πάνω από 13Gb Instruction Link : <http://pan.baidu.com/s/1dD6Jy97> Tool Link : <http://pan.baidu.com/s/1c0vQpB6?qq-pf-to=pcqq.temporaryc2c> The software for Combination Link : http://pan.baidu.com/s/1bntXph1?qq-pf-to=pcqq.c2c Driver for xp link: http://pan.baidu.com/s/1hqF1IVa?qq-pf-to=pcqq.c2c Εγώ το δοκίμασα αλλά απέτυχα και μου έβγαζε το μήνυμα BROM ERROR : S_NOT_ENOUGH_MEMORY (1012) [HNT]: Τελικά κατάφερα να φλασαρω την κλασική λύση των 6Gb από needrom (με τους drivers από το παραπάνω link σε Win XP και άλλη έκδοση SP Flash Tools) είμαι μια χαρά. Και μια ερώτηση, έχω δοκιμάσει διάφορες λύσεις (vroot, root genious κλπ) για root αλλά δεν κατάφερα τίποτα, και επιπλέον τα περισσότερα που κατέβαζα μου γέμιζαν τον υπολογιστή malware κλπ. Τελικά μετά από κάποια προσπάθεια και χωρίς να μου βγάλει ποτέ ΟΚ, ότι δηλαδή έγινε πετυχημένα η διαδικασία root, εμφανίστηκε εγκατεστημένο το Kinguser στις ρυθμίσεις του οποίου λέει να έχω root access αλλά στην πραγματικότητα δεν έχω. Και επιπλέον δεν μπορώ να το απεγκαταστήσω το kinguser παρα μόνο να το απενεργοποιήσω ... Καμία ιδέα ? Έχει κάποιος να προτείνει κάτι σίγουρο και "καθαρό" ? Με τι rootάρατε τα δικά σας και σε τι λειτουργικό ? κανένα link ....
  14. pacopor

    Cubot S308

    Παιδιά επανέλαβα τη διαδικασία σε διαφορετικούς υπολογιστές με διαφορετικά λειτουργικά, με διαφορετικά καλώδια ... αφήνω και το κινητό για 5 λεπτά περίπου αλλά δε κινείται φύλλο .... ΤΙΠΟΤΑ Τη διαδικασία την περιέγραψα στο προηγούμενο post, και ζήτησα να δείτε μήπως πρέπει να κάνω και κάτι ακόμα αλλά δεν έλαβα απάντηση από κανέναν. Προφανώς πρέπει να γίνει και κάτι ακόμα, κάποια ρύθμιση, κάτι ........ Μήπως η συσκευή πρέπει να είναι ROOT αλλιώς δεν δουλεύουν τα sp flash tools ή μήπως πρέπει να windows να είναι XP ? Επειδή έχω απελπιστεί, μήπως κάποιος που έχει κάνει repartition είναι στην περιοχή της Κατερίνης ή της Θεσσαλονίκης ή αν ξέρετε κάποιον τεχνικό που θα μπορούσε να αναλάβει το repartition ???
  15. pacopor

    Cubot X9

    Εχω και εγω το Cubot x9 και αντιμετοπιζω προβλημα με το fb messenger. Συγκεκριμενα μολις κατεβασω την εφαρμογη λειτουργει φυσιολογικα δηλαδη εμφανιζει τις εικονες των συνομιλιτων στην αρχικη οθονη αλλα μετα σταματαει να τις εμφανιζει ενω απο την μπαρα των ειδοποιησεων οταν παταω την συνομιλια παγωνει ολο το συστημα και ξεκολλαει μονο με σβησιμο και ανοιγμα της οθονης.Καπου διαβασα οτι με την εφαρμογη του slide lock locker θα λυνοταν το προβλημα αλλα δεν λυθηκε επισης διαβασα οτι αποτελει γενικοτερο προβλημα της συνεργασιας της εκδοσης android 4.4.4 με την συγκεκριμενη εκδοση του messenger αλλα αναρωτιεμαι αν εχετε κατι αλλο να προτινετε.
×
×
  • Create New...