pavlitakis1 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 ο τυπας που μιλα τα λεει μια χαρα και αρκετα κατατοπιστικα,σε σημειο αηδιας:τωρα στριβετε και η στροφη στα 50 μετρα αλλα δεν εχει αλλου να στριψεις... ;) Χρησιμοτατο για πλοηγηση με μοτοσυκλετα, με το κινητο στη τσεπη και το bluetooth στ αυτι. Αναντικαταστατο θα ελεγα. Τρελλο εφε οταν θες να βγεις απο εθνικη που εμφανιζει κατω δεξια ενα παραθυρακι σε σμικρυνση την εξοδο απτη λωριδα και την ιδια τη στροφη. Αυτο λεγεται junction view η JCV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Ή ψάξε να βρεις καπέλο σαν αυτό της εικόνας από κάτω. Απίστευτο...που μπορούμε να το βρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Χρησιμοτατο για πλοηγηση με μοτοσυκλετα, με το κινητο στη τσεπη και το bluetooth στ αυτι. Αναντικαταστατο θα ελεγα. Αυτο λεγεται junction view η JCV Όλα αυτά με 3 εναλλακτικές διαδρομές για να διαλέξεις + junction view + ειδική σήμανση για επικίνδυνες στροφές + πλοήγηση για πεζούς έχει και το Sygic. Οπότε, από πλευρά εφέ είναι από τα καλύτερα. Συμφωνώ όμως ότι την καλύτερη ακρίβεια σε δρομολόγηση την έχει το Igo Primo. Νομίζω παρεξήγησες τη λέξη "τυχαία". Εννούσα απλά ότι δεν υπάρχει προφανής σχέση αιτίας/αποτελέσματος. Για να βγάλουμε αξιόπιστο συμπέρασμα, χρειάζονται περισσότερα στοιχεία, για παράδειγμα: Αν βάλεις τώρα SIM, θα γίνει γρήγορα, και αν τη βγάλεις θα είναι πάλι αργό? Αν είσαι συνδεδεμένος με WiFi χωρίς GPS έχεις πληροφορίες τοποθεσίας? Αν έχεις SIM, χωρίς ανοιχτά δεδομένα ή GPS έχεις πληροφορίες τοποθεσίας? Κάτι άλλο είναι φίλε μου και τα παιδιά έχουν δίκιο που απορούν. Έτσι όπως τα περιγράφεις δεν έχει λογική αυτό που αναφέρεις. Είναι σα να λες με το καινούριο τασάκι πήρα 10 άλογα στ' αμάξι :D Κάνε τις δοκιμές σου με κλειστό wifi και χωρίς να μετακινηθείς καθόλου, βάλε-βγάλε sim και δες.Κάντο μερικές φορές και θα δεις ότι εκτός την πρώτη φορά, μετά θα έχεις κλείδωμα σε παραπλήσιους χρόνους. Δεύτερη δοκιμή αν σου είναι εύκολο, με κλειστό το κινητό μετακινήσου αρκετά σε απόσταση ή άφησε το κλειστό καμία μέρα (δύσκολο) και άνοιξε το με sim αλλά χωρίς data. Δες πόσο χρόνο χρειάζεται να κλειδώσει και μετά ξαναδοκίμασε χωρίς να μετακινηθείς τώρα, πάλι να κλειδώσεις αλλά χωρίς τη sim αυτή τη φορά. Αν το κάνεις όπως το λέω, το αποτέλεσμα θα είναι ανάποδο από αυτό που παρατήρησες ήδη. Σε συνέχεια των όσων προτείνετε, άλλο ένα τεστ. Κλειστό το κινητό τόσες μέρες χωρίς κάρτα, από την τελευταία φορά που έκανε 20 λεπτά να κλειδώσει. Σήμερα βάζω κάρτα και ανοίγω το κινητό χωρίς να συνδεθώ στο Ίντερνετ ή κάτι άλλο. Ανοίγω το GPS status ενώ οδηγώ σε τελείως διαφορετικό μέρος από το σπίτι μου και από το τελευταίο μέρος που είχα κλειδώσει σήμα. Όπως περίμενα, κλείδωσε σε ένα λεπτό μέσα. Άρα επαληθεύεται το σκεπτικό μου, ότι και μόνο η ύπαρξη SIM μέσα στο κινητό, βοηθάει στο κλείδωμα, μάλλον λόγω χρήσης του δικτύου, έστω και χωρίς agps. Edited June 23, 2013 by kollatos Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Όλα αυτά με 3 εναλλακτικές διαδρομές για να διαλέξεις + junction view + ειδική σήμανση για επικίνδυνες στροφές + πλοήγηση για πεζούς έχει και το Sygic. Οπότε, από πλευρά εφέ είναι από τα καλύτερα. Συμφωνώ όμως ότι την καλύτερη ακρίβεια σε δρομολόγηση την έχει το Igo Primo. Η ανακοινωση τωρα στριψε δεξια πριν τη στροφη δεν υπαρχει στο συγκικ. Δεν χρειαζεται να κυττας την οθονη καν. Ακουω την καθοδηγηση και κυτταω το δρομο. Πολυ σημαντικο για την ασφαλεια. Τα γραφικα με τα 3Δ κτιρια ειναι απλως αχρηστα στην πλοηγηση σ ολα τα λογισμικα. Υπαρχουν μονο για λογους μαρκετιν. Οι δρομολογησεις του συγκικ μεχρι πριν την μεγαλη αναβαθμιση ηταν κακες. Τωρα εχουν διορθωθει πολλα, το παρακολουθω συχνα, αλλα ειναι αδυνατον να το εμπιστευθω ακομα. Καποιος με οδηγικη πειρα 2-3 χρονων στην ελλαδα, δεν χρειαζεται σημανση για επικινδυνα σημεια. Εν δυναμει ολα ειναι επικινδυνα σημεια.:D Καλο το πριμο συμφωνω, αλλα θελεις πολυ ωρα για τις πολλες επιλογες που δινει. Υπερβολικες επιλογες οι περισσοτερες, θα μπορουσαν να λειπουν. Ειπαμε γουστα ειναι αυτα Edited June 23, 2013 by pavlitakis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Σε συνέχεια των όσων προτείνετε, άλλο ένα τεστ. Κλειστό το κινητό τόσες μέρες χωρίς κάρτα, από την τελευταία φορά που έκανε 20 λεπτά να κλειδώσει. Σήμερα βάζω κάρτα και ανοίγω το κινητό χωρίς να συνδεθώ στο Ίντερνετ ή κάτι άλλο. Ανοίγω το GPS status ενώ οδηγώ σε τελείως διαφορετικό μέρος από το σπίτι μου και από το τελευταίο μέρος που είχα κλειδώσει σήμα. Όπως περίμενα, κλείδωσε σε ένα λεπτό μέσα. Άρα επαληθεύεται το σκεπτικό μου, ότι και μόνο η ύπαρξη SIM μέσα στο κινητό, βοηθάει στο κλείδωμα, μάλλον λόγω χρήσης του δικτύου, έστω και χωρίς agps. Όπως ανέφερε και κάποιος άλλος νωρίτερα, λογικά έχεις ενεργοποιημένο το "Wifi & mobile network location" στις ρυθμίσεις τοποθεσίας. Αυτό που κάνει η συγκεκριμένη επιλογή είναι ότι εντοπίζει τη θέση σου από ασύρματα δίκτυα (WiFi ή κινητής) γνωρίζοντας τη θέση της κεραίας. Προφανώς είναι λιγότερο ακριβές από GPS, αλλά συνήθως πιο γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Απίστευτο...που μπορούμε να το βρούμε? Δεν γνωρίζω, την είχα δει σε αναζήτηση εικόνων στο google και την κράτησα. Κανε αναζήτηση στο google με "σχετικές εικόνες" μήπως το βρεις, γράφω από το τηλέφωνο και δεν μπορώ να βοηθήσω.... Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 εγω παντως παιδες χθες που εψαχνα τα odeon κομοτηνης για να δουμε το man of steel ουτε με το google maps τα βρηκα αλλα ουτε και με το igo.. αντιθετα με το navigon τα βρηκα αμεσως και πηγα καρφι!:) καρφι ομως! :)πραγματικα εντυπωσιαστηκα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Όπως ανέφερε και κάποιος άλλος νωρίτερα, λογικά έχεις ενεργοποιημένο το "Wifi & mobile network location" στις ρυθμίσεις τοποθεσίας. Αυτό που κάνει η συγκεκριμένη επιλογή είναι ότι εντοπίζει τη θέση σου από ασύρματα δίκτυα (WiFi ή κινητής) γνωρίζοντας τη θέση της κεραίας. Προφανώς είναι λιγότερο ακριβές από GPS, αλλά συνήθως πιο γρήγορο. Πρέπει να είναι η 3η φορά που το αναφέρω. Όλα τα τεστ έγιναν με κλειστά δεδομένα, είτε από 3G είτε από Wifi. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 εγω παντως παιδες χθες που εψαχνα τα odeon κομοτηνης για να δουμε το man of steel ουτε με το google maps τα βρηκα αλλα ουτε και με το igo.. αντιθετα με το navigon τα βρηκα αμεσως και πηγα καρφι!:) καρφι ομως! :)πραγματικα εντυπωσιαστηκα! Στο igo μάλλον είσαι με tomtom χάρτη και pois.Ο τελευταίος navteq 2012.q4 με τα αντίστοιχα pois έχει κανονικά τα odeon. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Πρέπει να είναι η 3η φορά που το αναφέρω. Όλα τα τεστ έγιναν με κλειστά δεδομένα, είτε από 3G είτε από Wifi. ε και; και κλειστά να τα έχεις, το κινητό εντοπίζει στο περίπου τη θέση σου απ την κεραία κινητής τηλεφωνίας όπου είσαι συνδεδεμένος Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Πρέπει να είναι η 3η φορά που το αναφέρω. Όλα τα τεστ έγιναν με κλειστά δεδομένα, είτε από 3G είτε από Wifi. Στο μενού Υπηρεσία εντοπισμού θέσης, ποια απ' όλα έχεις τικαρισμένα; ε και; και κλειστά να τα έχεις, το κινητό εντοπίζει στο περίπου τη θέση σου απ την κεραία κινητής τηλεφωνίας όπου είσαι συνδεδεμένος Αφού λέει ότι το έχει κλειστό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 εγω παντως παιδες χθες που εψαχνα τα odeon κομοτηνης για να δουμε το man of steel ουτε με το google maps τα βρηκα αλλα ουτε και με το igo.. αντιθετα με το navigon τα βρηκα αμεσως και πηγα καρφι!:) καρφι ομως! :)πραγματικα εντυπωσιαστηκα! Αυτό είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 εγω παντως παιδες χθες που εψαχνα τα odeon κομοτηνης για να δουμε το man of steel ουτε με το google maps τα βρηκα αλλα ουτε και με το igo.. αντιθετα με το navigon τα βρηκα αμεσως και πηγα καρφι!:) καρφι ομως! :)πραγματικα εντυπωσιαστηκα! Λοιπον εδω πρεπει να σας δωσω μια μικρη συμβουλη. Τα ΡΟΙς σε ολους τους πλοηγους εχουν ελλειψεις. Αλλο εχει αυτα, αλλο εχει αλλα. Για να μην παιδευομαστε, κανουμε το εξης. Παμε στο μαρκετ, εγκαθιστουμε την εφαρμογη "vrisko" το γνωστο 11880 και μεσω αυτου εχω την πλεον ενημερωμενη βαση για οτιδηποτε υπαρχει στην ελλαδα. Βρισκουμε αυτο που θελουμε και περναμε την διευθυνση στο δικο μας προγραμμα και ειμαστε ετοιμοι. Δεν ειμαι σωστο να κρινουμε ενα προγραμμα πλοηγησης για τον αν εχει καποια σημεια στη βαση του η οχι. Αλλα ειναι τα σημεια που το κρινουμε. Χαρτες, ευκολια χρησης, σωστες δρομολογησεις και σωστες οδηγιες. Τωρα να λεμε οτι μουδειξε οτι ενα μαγαζι ειναι εκει αλλα αυτο ειχε κλεισει ..αρα ειναι μαπα η δεν ειχε αυτο το εστιατοριο ειναι μαπα το αλλο, ειναι λαθος. vrisko και εισαι μεσα. Και ξεχαστε τα pois. Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε;:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Στο igo μάλλον είσαι με tomtom χάρτη και pois.Ο τελευταίος navteq 2012.q4 με τα αντίστοιχα pois έχει κανονικά τα odeon. παιδια σε μενα δεν το εβγαλε .. navteq 2012.q4 εχω και εγω...θα το ξαναδω το θεμα..θα επανελθω.. Λοιπον εδω πρεπει να σας δωσω μια μικρη συμβουλη. Τα ΡΟΙς σε ολους τους πλοηγους εχουν ελλειψεις. Αλλο εχει αυτα, αλλο εχει αλλα. Για να μην παιδευομαστε, κανουμε το εξης. Παμε στο μαρκετ, εγκαθιστουμε την εφαρμογη "vrisko" το γνωστο 11880 και μεσω αυτου εχω την πλεον ενημερωμενη βαση για οτιδηποτε υπαρχει στην ελλαδα. Βρισκουμε αυτο που θελουμε και περναμε την διευθυνση στο δικο μας προγραμμα και ειμαστε ετοιμοι. Δεν ειμαι σωστο να κρινουμε ενα προγραμμα πλοηγησης για τον αν εχει καποια σημεια στη βαση του η οχι. Αλλα ειναι τα σημεια που το κρινουμε. Χαρτες, ευκολια χρησης, σωστες δρομολογησεις και σωστες οδηγιες. Τωρα να λεμε οτι μουδειξε οτι ενα μαγαζι ειναι εκει αλλα αυτο ειχε κλεισει ..αρα ειναι μαπα η δεν ειχε αυτο το εστιατοριο ειναι μαπα το αλλο, ειναι λαθος. vrisko και εισαι μεσα. Και ξεχαστε τα pois. Γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε;:D η πιο σωστη λυση ετσι ειναι.. και εγω αυτο εκανα απλα ειχα καιρο να ψαξω κατι με το κινητο μου και το ξεχασα.. σωστος..το εβαλα ηδη στο φακελο με τα προγραμματα maps Μεσα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 παιδια σε μενα δεν το εβγαλε .. navteq 2012.q4 εχω και εγω...θα το ξαναδω το θεμα..θα επανελθω.. Ανάλογα τον τρόπο που ψάχνεις. Αν κάνεις κάποιες δοκιμές θα βρεις τον τρόπο και μετά θα είναι πιο εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Εγώ έβαλα πόλη Κομοτηνή και έγραψα στην αναζήτηση οdeon.Και τώρα που το ξαναβλέπω το εμφανίζει 2 φορές με μια σ και μια με ς τη διεύθυνση,γιατι στο φάκελο content\poi έχω τελικά και τα tomtom 2012.12 pois Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 εγω παντως παιδες χθες που εψαχνα τα odeon κομοτηνης για να δουμε το man of steel ουτε με το google maps τα βρηκα αλλα ουτε και με το igo.. αντιθετα με το navigon τα βρηκα αμεσως και πηγα καρφι!:) καρφι ομως! :)πραγματικα εντυπωσιαστηκα! To igo όμως έχει και google search μέσα απο την εφαρμογή που σου βγάζει κατευθείαν POI. Οπότε αν έχεις data βρίσκεις σχεδόν τα πάντα. Επίσης τα poi της navteq είναι καλύτερα (στην Αθήνα τουλάχιστον απο την tomtom). Ακόμα και με χάρτη tomtom προτιμώ τα poi της navteq. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 και η εφαρμογη σημεια greek pois https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turboirc.greekpois.v1 ειναι πολυ καλη, τα εχει ολα μεσα αλλα θελει συνδεση δεδομενων!! οχι οτι καταναλωνει πολλα δεδομενα αλλα δουλευει με internet και εαν επιλεξεις καποιο σημειο σου δινει διευθηνση -τηλ. οδο-κ.λ.π και εχει επιλογη (πηγαινε) που εαν κανεις κλικ σου βγαζει η το igo η το navigon και πας καρφι!!! Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 και η εφαρμογη σημεια greek pois https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turboirc.greekpois.v1 ειναι πολυ καλη, τα εχει ολα μεσα αλλα θελει συνδεση δεδομενων!! οχι οτι καταναλωνει πολλα δεδομενα αλλα δουλευει με internet και εαν επιλεξεις καποιο σημειο σου δινει διευθηνση -τηλ. οδο-κ.λ.π και εχει επιλογη (πηγαινε) που εαν κανεις κλικ σου βγαζει η το igo η το navigon και πας καρφι!!! Βεβαιως κι αυτο χρησιμο ειναι. Και το vrisko βεβαια θελει συνδεση αλλα τα δεδομενα ειναι λιγα. Το καλο μ αυτα ειναι οτι δουλευουν σ ολους τους πλοηγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Βεβαιως κι αυτο χρησιμο ειναι. Και το vrisko βεβαια θελει συνδεση αλλα τα δεδομενα ειναι λιγα. Το καλο μ αυτα ειναι οτι δουλευουν σ ολους τους πλοηγους. ρε συ φιλε παλια πατουσα πλοηγηση στο vrisko και με εβγαζε να επιλεξω μεταξυ navigon και google maps.. τωρα δεν το κανει αυτο μπορεις να βοηθησεις λιγο? και η εφαρμογη σημεια greek pois https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turboirc.greekpois.v1 ειναι πολυ καλη, τα εχει ολα μεσα αλλα θελει συνδεση δεδομενων!! οχι οτι καταναλωνει πολλα δεδομενα αλλα δουλευει με internet και εαν επιλεξεις καποιο σημειο σου δινει διευθηνση -τηλ. οδο-κ.λ.π και εχει επιλογη (πηγαινε) που εαν κανεις κλικ σου βγαζει η το igo η το navigon και πας καρφι!!! ωραιος thanks για το λινκ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 ρε συ φιλε παλια πατουσα πλοηγηση στο vrisko και με εβγαζε να επιλεξω μεταξυ navigon και google maps.. τωρα δεν το κανει αυτο μπορεις να Εχει ενα θεμα με το αν το εβαλες πριν η μετα το gps. Αν ειναι κοντα μου το βαζω στο μυαλο μου, αφου δω τους χαρτες της γκουγκλ, αν ειναι μακρια γραφω τη τη διευθυνση χειροκινητα, μισο λεπτο ειναι. Η το αποθηκευω στ αγαπημενα κατευθειαν. Ψαχτο λιγο. Αλλα κι εμενα δε δουλευει αυτοματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 To Shareloc της Geointelligence το έχετε δοκιμάσει ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geointelligence.Shareloc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 ...Άρα επαληθεύεται το σκεπτικό μου, ότι και μόνο η ύπαρξη SIM μέσα στο κινητό, βοηθάει στο κλείδωμα, μάλλον λόγω χρήσης του δικτύου, έστω και χωρίς agps. Οφείλω να συμφωνήσω. Το έχω παρατηρήσει και με το δικό μου κινητό. Η σύνδεση με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας επιταχύνει το κλείδωμα δορυφόρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Πέρυσι λέγανε πως τα αυτοκινητάκια της Google , εθεάθησαν στη Αθήνα !!!!!!!!!!!! Τι γίνεται , υπάρχει street view πουθενά ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Πέρυσι λέγανε πως τα αυτοκινητάκια της Google , εθεάθησαν στη Αθήνα !!!!!!!!!!!! Τι γίνεται , υπάρχει street view πουθενά ????? Τι να το κανουμε; οσες γειτονιες θελουμε παμε και τις βλεπουμε. Και κανουμε και τη βολτα μας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts