Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπλέχτηκα με τα προγράμματα πλοήγησης.Ποιο είναι δοκιμασμένο σε galaxy nexus ; Είχα τους ovi σε nokia και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.Τώρα, ποιό......;

Μπλέχτηκα με τα προγράμματα πλοήγησης.Ποιο είναι δοκιμασμένο σε galaxy nexus ; Είχα τους ovi σε nokia και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.Τώρα, ποιό......;

Όλα καλά είναι, αν διαβάσεις 2-3 τελευταίες σελίδες θα πάρεις μια καλύτεργ ιδέα και ίσως θελήσεις να ρωτήσεις κάτι πιο συγκεκριμένο. Το iGO νομίζω έχει θέμα με την ανάλυση στο GN, αλλά δεν είμαι βέβαιος.

Επίσης, δε χρειάζεται να κάνεις την ίδια ερώτηση σε πολλά threads.

Σε free εχουμε τιποτα?

υπάρχει και αυτο: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.foxio.forumtouch&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5ldC5mb3hpby5mb3J1bXRvdWNoIl0.

αλλά δεν με ειχε ενθουσιάσει... tapatalk πολύ καλύτερο...

+ μερικές φορές μπορεί να πρέπει να βρεις πως πρέπει να γραψεις τη σελίδα για να βρει το φορουμ (πχ myphone.gr/forum και οχι σχετο myphone.gr )

Εχω το Vodafone Smart 2 root (CPU 832 MHz ARMv6,Internal 1 GB ROM, 512 MB RAM) θα ήθελα να ρωτησω μερικα πραγματα)

1)πως κανω backup με το titanium?

2)πως κανω παρτισιον την καρτα? (προσ το παρων εχω την 2gb που ειχε)

3)επειδη εμενα μαρεσει το να χω και το τροπο γραφεις που ειχαν τα παλια κινητα (3γραμματα σενα πληκτρο),υπαρχει κατι τετοιο να βαλω? (Στο Νeo V εχει αλλα το Σμαρτ 2 δεν το εχει και εχει μικρη οθονη)

4)υπαρχει καποιος lancher που να σηκωνει το κινητο?

5)Για καλυτερη διαχειρησηση της ram,και να μην ξεκινανε προγραμματα που δεν ανοιγω,και τρεχουν στο παρασκηνιο τι προτεινεται να κανω?

1. πατας το check πανω δεξιά και επιλέγεις το backup που θες απο τις επιλογές

2. Δεν γνωρίζω

3. Και μένα το ίδιο. Smart Keyboard και είσαι κομπλέ!

4. ADW Launcher, Zeam

5. Startup Manager

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Εχω το Vodafone Smart 2 root (CPU 832 MHz ARMv6,Internal 1 GB ROM, 512 MB RAM) θα ήθελα να ρωτησω μερικα πραγματα)

Partition στα 2 gb; Τι δηλαδή θα κερδίσεις;

Τέλος πάντων, υπάρχουν προγράμματα για windows λογικά, δεν τα ξέρω.

Σε linux gnome το gparted. Σε kde, kde partition manager.

1)πως κανω backup με το titanium?

3)επειδη εμενα μαρεσει το να χω και το τροπο γραφεις που ειχαν τα παλια κινητα (3γραμματα σενα πληκτρο),υπαρχει κατι τετοιο να βαλω? (Στο Νeo V εχει αλλα το Σμαρτ 2 δεν το εχει και εχει μικρη οθονη)

4)υπαρχει καποιος lancher που να σηκωνει το κινητο?

5)Για καλυτερη διαχειρησηση της ram,και να μην ξεκινανε προγραμματα που δεν ανοιγω,και τρεχουν στο παρασκηνιο τι προτεινεται να κανω?

Γιατι θελεις να κανεις partition την καρτα μνημης..;

1gb που εχεις ηδη για εφαρμογες ειναι υπεραρκετο πιστευω :rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

ρε παιδια γινετε κατι με τις εφαρμογες για κατεβασμα mp3 απο youtube?

ουτε το tubemate δουλευει ουτε το free di youtube

γνωριζετε κατι?

γνωριζει κανεις?

το εβγαλα και το ξαναεβαλα και οκ

Edited by sifounas1
edit

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

γνωριζει κανεις?

Δεν ξέρω αν είναι σχετικό, αλλά το youtube έχει βάλει "φραγή" στο download των video

Due to Google Webstore Policy you're unable to download.
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Σε εμένα το tubemate δουλεύει κανονικά, αυτές τις μέρες κιόλας είχε βγει νέα έκδοση.
HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

μπορειτε να κανετε paste το link εδω http://keepvid.com/ και να κανετε download..δεξια, οχι κατω που ειναι διαφημιση.

μπορειτε να κανετε paste το link εδω http://keepvid.com/ και να κανετε download..δεξια, οχι κατω που ειναι διαφημιση.

καλό και εψαχνα κατι τετοιο για τον υπολογιστη :D

HTC Touch • HTC Touch Pro • HTC Desire • HTC Sensation XE • Sony Xperia Z1 • LG G4 • Xiaomi Mi A1 • Xiaomi Mi A2

Έχει παρατηρήσει κανείς το φαινόμενο με ενεργοποιημένο το Call Master ή το Root Call Blocker στα καλά καθούμενα να τρώει reset το radio; (χάνει σήμα/wifi για ένα λεπτό και μετά επανέρχεται).

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Έχει παρατηρήσει κανείς το φαινόμενο με ενεργοποιημένο το Call Master ή το Root Call Blocker στα καλά καθούμενα να τρώει reset το radio; (χάνει σήμα/wifi για ένα λεπτό και μετά επανέρχεται).

οχι, μονο οταν bootαρει το κινητο μου βγαζει απαγορευτικο στο σημα και μετα ερχεται κανονικα.

Αν αφησω ομως το κινητο να κανει σαρωση της sd και δεν βαλω το pin αμεσα, τοτε δεν μου το κανει

Οχι μόνο είναι καλό, είναι το απόλυτο εργαλείο για πειράγματα !

Το τιτάνιουμ μπακαπ κάνει επανεγκατάσταση εφαρμογών χρήστη, ενώ το τουλμποξ κάνει μπακαπ τη ρομ και παραμετροποιήσεις.

Σε εμένα το tubemate δουλεύει κανονικά, αυτές τις μέρες κιόλας είχε βγει νέα έκδοση.

Μια χαρα δουλευει και σε μενα.

στο titanium back up pro.5.2.1 πως παιρνο back up?

Εδώ ειναι ένας πλήρες οδηγός http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-use-titanium-backup-for-android-complete-guide/

Samsung galaxy s21+

λοιπον παιδια ρωτησα στο τοπικ του s3 αλλα ισως να ειμαι οff εκει οποτε ρωταω κ εδω...

θελω να μαθω αν υπαρχεις τροπος στην επισημη εφαρμογη gmail να μην ομαδοποιουνται τα μυνηματα με το ιδιο θεμα...υπαρχει τροπος η τζαμπα ψαχνω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

λοιπον παιδια ρωτησα στο τοπικ του s3 αλλα ισως να ειμαι οff εκει οποτε ρωταω κ εδω...

θελω να μαθω αν υπαρχεις τροπος στην επισημη εφαρμογη gmail να μην ομαδοποιουνται τα μυνηματα με το ιδιο θεμα...υπαρχει τροπος η τζαμπα ψαχνω?

Μια σκέψη...Αν μπεις στο gmail από το υπολογιστή έχει την επιλογή γι' αυτό που λες. Μήπως αν το αλλάξεις από εκεί πρώτα, αλλάξει και στο κινητό;

Καλησπερα

Υπαρχει καποια εφαρμογη συμβατη με το Gs3 που να μετατρεπω απευθειας βιντεακια απ το youtube σε mp3?Δηλαδη αναζητηση του βιντεο και μολις το βρω μετατροπη και αποθηκευση στο κινητο.

Ισως κάνει αυτό.

στις ρυθμίσεις απο το pc εχει στις γενικές τις δυο επιλογές,

Προβολή συνομιλίας ενεργοποιημένη

Προβολή συνομιλίας απενεργοποιημένη

Μάλλον αυτό θέλεις. Τσεκάρεις οτι θέλεις.

Καλησπερα

Υπαρχει καποια εφαρμογη συμβατη με το Gs3 που να μετατρεπω απευθειας βιντεακια απ το youtube σε mp3?Δηλαδη αναζητηση του βιντεο και μολις το βρω μετατροπη και αποθηκευση στο κινητο.

Tubemate.. Το καλυτερο.. Google και θα το βρεις.. δεν υπαρχει στο Play Store.. ;)

Tubemate.. Το καλυτερο.. Google και θα το βρεις.. δεν υπαρχει στο Play Store.. ;)
Το βρηκα αλλα δεν κανει κατευθειαν μετατροπη.Θελει και δευτερο προγραμμα.Καποιο που απευθειας το βιντεο που βρισκεις να μετατρεπει και να αποθηκευει

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση