ilka71 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Όπως και να χει παραμένει το κορυφαίο.ευτυχώς πού υπάρχει αλλιώς σιγά μην έμπαινα τόσο συχνά ναι και εγώ δεν το αλλάζω αλλά τόσο δύσκολο είναι να το διορθώσουν. Έχε χάρη που το έχει μονοπώλιο αλλιώς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Αρκετοί αναφέρουν προβλήματα με τις τελευταίες εκδόσεις του tapatalk αλλά σε μένα στο nexus s με cm10 πάει σφαίρα. Επιβεβαιώνω και εγώ, κάτι άλλο θα φταίει. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Παιδιά.. αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή του facebook δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτογραφίες… δεν ξέρω τι να κάνω.. Και εγώ είχα αυτό το πρόβλημα.Μετά την τελευταία αναβαθμιση, πρόσεξα ότι έχει ένα εικονίδιο στο κάτω δεξιό μέρος του post screen, όπου μπορείς να επιλέξεις ποιος θα βλέπει τη φωτογραφία. (Δεν θυμάμαι αν το είχε στις προηγούμενες εκδόσεις) Μόλις επέλεξα πχ "φίλοι", δούλεψε το upload κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Το tapatalk ακόμα και με την τελευταία αναβάθμιση laggarei γμτ! 4 αναβαθμίσεις έχουν κάνει και ακόμα δεν το έχουν φτιάξει! Θέμα συσκευής είναι. Δεν γίνεται να παίζει τέλεια στο Desire Hd με custom Rom από τότε που βγήκε, και σε σένα με τόσες αναβαθμίσεις ακόμα να σου κολλάει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Είναι και θέμα forum, όχι μόνο της εφαρμογής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Επιβεβαιώνω και εγώ, κάτι άλλο θα φταίει. +1 . Σε xperia s τρεχει μια χαρα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Ευχαριστώ φίλε μου,το κατέβασα αλλά μπορώ να ελέγξω μόνο το κινητό μου από τον υπολογιστή από ότι είδα εγώ θα ήθελα κυρίως το αντίστροφο. Να μπορώ από το κινητό όταν είμαι εκτός σπιτιού να έχω πρόσβαση στον υπολογιστή μου. τοτε χρειαζεσαι το team viewer Παράθεση SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 +1 . Σε xperia s τρεχει μια χαρα .... Και σε sensation τρέχει τέλεια. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 τοτε χρειαζεσαι το team viewer και ακομα καλυτερο το vnc, μονο που δεν ειναι free. Η ταχυτητα ομως το οποιο ειναι βασικο, ειναι μακραν καλυτερη απο το teamviewer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Είχα εγκαταστήσει την ίδια μέρα τρεις εφαρμογές, Call meter 3g, droidstats, greek wpa finder. Στις δυο μέρες που τα είχα πρώτη φορά το κινητό μου έκανε τρεις φορές επανεκκίνησή ξαφνικά!τις έβγαλα όλες για να ελέγξω μία μία ποια φταίει και σήμερα έβαλα την greek wpa finder και μου έκανε επανεκκίνησή το κινητό!έχει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη εφαρμογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 (edited) Είχα βάλει το uno free στο κινητό,και μιας και μου άρεσε είπα να αγόραζα (0.79€) το κανονικό παιχνίδι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.GloftUNOG&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYW1lbG9mdC5hbmRyb2lkLkdsb2Z0VU5PRyJd ...Στο οποίο στις συμβατές συσκευές έχει το arc και λεω νταξ θα είναι και για arc s (και συμβατή με το κινητό)όντας λίγο πιο γρήγορο.. Έλα ντε που πάει να φορτώσει το παιχνίδι,και μετά με πετάει στην επιφάνεια του κινητού.. Χώρο έχω,και το έχω μεταφέρει και στην SD,ram απόσο έχω δει ελεύθερα έχει 105-99mb.. Τί γίνεται;Μια βοήθεια παρακαλώ.. μετά το update του κινητού..το παιχνίδι τρέχει...:confused: edit-πάλι δεν τρέχει...τί γίνεται με την ram του κινητού πια; Edited August 26, 2012 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Είχα εγκαταστήσει την ίδια μέρα τρεις εφαρμογές, Call meter 3g, droidstats, greek wpa finder. Στις δυο μέρες που τα είχα πρώτη φορά το κινητό μου έκανε τρεις φορές επανεκκίνησή ξαφνικά!τις έβγαλα όλες για να ελέγξω μία μία ποια φταίει και σήμερα έβαλα την greek wpa finder και μου έκανε επανεκκίνησή το κινητό!έχει κανεις άλλος το ίδιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη εφαρμογή? κανενα προβλημα, την εχω ~2 μηνες. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2012 Γιατί με το stock email program δεν μου δείχνει πχ στο newsletter της groupon τις φωτο των προσφορών ενώ με πχ το maildroid τις δείχνει?υπάρχει κάποια ρύθμισή στον stock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 καλημερα παιδια. εχω παρει backup με το titanium ομως επειδη δεν μπορω να επαναφερω ολες τις συσκευες μιας και η μνημη της συσκευης μου δεν τις χωραει,θελω να επαναφερω 5-10 για αρχη.πως θα το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest filippos13 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Τύπος συσκευής; Κάποιες πληροφορίες ίσως βοηθήσουν. . . Ειναι SE x10 mini με vodafone cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uNliKe Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Καλημερα παιδια :) ο φιλος μου πηρε ενα galaxy x cover και θελει να του περασω ναυτικους χαρτες. επειδη ειμαι ασχετη εχετε κατι καλο να μου προτεινετε? να ειναι εμπιστοσυνης ομως η εφαρμογουλα... thanks guys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentnick Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 ξέρει κανείς πως μπορώ να δυναμώσω τη φωνή στο Navigon? έσω στο τέρμα τη φωνή απο το κινητό αλλά η φωνή στο Navigon ακούγεται πολυ χαμηλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 καλημερα παιδια. εχω παρει backup με το titanium ομως επειδη δεν μπορω να επαναφερω ολες τις συσκευες μιας και η μνημη της συσκευης μου δεν τις χωραει,θελω να επαναφερω 5-10 για αρχη.πως θα το κανω? Θα πας batch -> restore, θα επιλέξεις applications, μετά unselect all, και τέλος θα επιλέξεις μόνο τις εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 ξέρει κανείς πως μπορώ να δυναμώσω τη φωνή στο Navigon? έσω στο τέρμα τη φωνή απο το κινητό αλλά η φωνή στο Navigon ακούγεται πολυ χαμηλά!!! Τι στιγμη που σου ''μιλαει'' για να δωσει καποια πληροφορια ανεβασε την ενταση vol + Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Μήπως δεν θεωρείται phone volume αλλά media volume? Αν έχεις κάποιο widget με sliders δυνάμωσε και τα άλλα είδη ήχων, ή απλά τρέξε κανένα παιχνιδάκι και δυνάμωσε μέσα από εκεί να δεις εάν έχει διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Παιδιά, υπάρχει κάτι αντίστοιχο του Camwow για το android ? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Θα πας batch -> restore, θα επιλέξεις applications, μετά unselect all, και τέλος θα επιλέξεις μόνο τις εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν. φιλε μου σευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δεν μπορω να το βρω αυτο που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Θα πας batch -> restore, θα επιλέξεις applications, μετά unselect all, και τέλος θα επιλέξεις μόνο τις εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν. Καλησπέρα Υπάρχει δυνατότητα να ορίσω στο batch τις εφαρμογές που θέλω να κάνω restore σε ξεχωριστό όνομα και να χρησιμοποιώ αυτό αντι να επιλέγω κάθε φορά αυτές που θέλω; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 φιλε μου σευχαριστω για την απαντηση σου αλλα δεν μπορω να το βρω αυτο που λες Στην αρχική οθόνη του titanium, θα πατήσεις το κουμπί του τηλεφώνου που σου ανοίγει τις ρυθμίσεις και θα επιλέξεις batch. Μετά θα κατέβεις στη λίστα μέχρι να βρεις το restore. Εκεί στο "Restore missing apps with data" θα πατήσεις run και θα σου βγάλει μια λίστα με τα προγράμματα που μπορείς να επαναφέρεις. Απο-επέλεξε αυτά που δεν θέλεις και τρέξε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. August 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2012 Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να μάθω ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για να μπορώ να συνδεθώ στο desktop μου μέσω κινητού και να μεταφέρο αρχεία από και προς το κινητό. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το teamviewer για remote desktop. Να το βάλω και στο κινητό ή υπάρχει κάτι καλύτερο? Ευχαριστώ φτιαξε εναν κοινοχρηστο φακελο στα Windows και θα μπορεις να τον βλεπεις μεσα απο το ES Explorer ετσι μεταφερεις τα παντα και προς τς δυο κατευθυνσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts