Jump to content

Ctavrosdem

Members
  • Δημοσιεύσεις

    170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Ctavrosdem

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 19

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    MTN - Κύπρος

Ctavrosdem's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ctavrosdem

    iPhone 8

    Υπάρχει καποιος που να περασε ios 13 να μας πει πως παει στο 8αρι?
  2. Καλησπέρα, είναι τώρα δυο μέρες και πάω για τρίτη όπου το messenger δεν λειτουργεί καθόλου!! Από το κινητό μου λέει ότι δεν μπορεί να φορτώσει τα μηνύματα με αποτέλεσμα να βλέπω μια λευκή σελίδα άδεια. Από τον υπολογιστεί να λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί, να με βλέπουν οι άλλοι ενεργό αλλά να μην λαμβάνω κανένα μήνυμα. Ξέρετε που μπορώ να απευθυνθώ? Έχω κάνει 5-6 report αναφέροντας το πρόβλημα, χωρίς κάποια αλλαγή βεβαία. Το έχει πάθει κανείς?
  3. Κατάλαβα, δυστυχώς δεν ήξερα ότι μπορούσε να γίνει τέτοια ζημία. Να γίνει αλλαγή φαντάζομαι θα κοστίσει πολύ ε? βρηκα απο το ebay μητρικές πλακέτες, πιστεύετε αξίζει τον κόπο? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις :)
  4. ειναι στο ios 12.0 το touch id δουλευει κανονικα
  5. Έχω ένα iphone 6 με το όποιο συμβαίνει το εξής παράξενο. Το κινητό ξαφνικά σβήνει, κάνει ένα restart βγάζει το μηλαρακι και μετά είναι η οθόνη ανοιχτή χωρίς να δείχνει κάτι, απλά μαύρη οθόνη . Και κάνει λίγη ώρα να ανοίξει μόνο του. Το είχα πάει γενικά μια φορά σε έναν τύπο και είχα αλλάξει την οθόνη, μετά από την αλλαγή, υπάρχει αυτό το πρόβλημα που σας είπα. Το πήγα ξανά και του επισήμανα το πρόβλημα χωρίς αποτέλεσμα βεβαία. Μήπως έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα και έχει βρει την λύση?
  6. Συμβαίνει το έξης, κάποιες φορές το ηχείο δεν βγάζει κανένα ήχο ή κάποιες φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο κάνει ένα παράξενο ήχο. Εχει τύχει σε κάποιον άλλο? Δεν ξέρω τι φταίει το έκανα factory reset αλλά δεν έγινε τίποτα. Με το ios 9 δεν είχε αυτό το πρόβλημα!
  7. Ευχαριστώ πολύ, το είχα κάνει αναβάθμιση μόλις είχε βγει η 10. Αλλά η μπαταρία δεν ήταν όπως ήταν στην 9. Και το είχα κάνει από το iso πίσω στην 9. Ίσως τωρα μετα από καιρο να εχει φτιαχτεί το θέμα της μπαταριάς.
  8. Είμαι στο 9.3.5 και εχω κατεβασμένο στον υπολογιστή το ISO του 9.3.5 Αν κάνω update στην 10.2 και δεν μου αρέσει θα μπορώ να το επαναφέρω στην 9? Η δεν γίνετε πια?
  9. Εγώ το έχω αφήσει στην 9.3.5 , μπορείτε να μου πείτε για την μπαταρία στο 10.1.1 ?
×
×
  • Create New...