karx Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Εσεις που εχετε go sms τι ακριβως εχετε κανει και τα μηνυματα ερχονται στο go και οχι και στου τηλεφωνου? Πας στο πρόγραμμα μηνυμάτων του τηλεφώνου και απενεργοποιείς τα notifications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Βοηθας λιγο, γιατι δεν το βρισκω:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Βοηθας λιγο, γιατι δεν το βρισκω:wacko: Πήγαινέ ρυθμίσεις και απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmr Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Βοηθας λιγο, γιατι δεν το βρισκω:wacko: πηγαινε στην εφαρμογη μυν της συσκευης,πατα το κουμπι να ανοιξει το μενου,πηγαινε <ρυθμισεις> και ξετικαρε τις ειδοποιησεις...αν και εχω την εντυπωση οτι το go sms εχει μονο του ,εγκαθιστωντας το,την δυνατοτητα να τις απενεργοποιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Το Gosms αν κ το χρησιμοποιω σαν βασικο μου εσπασε τα νευρα με το τελευταιο update.. Επρεπε να κανω λογαριασμο για να επαναφερω backup απο το κινητο.. Μετα λογω του λογαριασμου με περασε στο Gochat.. Μετα εξαιτιας του Gochat ετρεχε ολη την ωρα σαν διεργασια (GoIM) και μου ετρωγε κ μπαταρια. Ειπαμε δοκιμες αλλα οχι κ να πρεπει να ανεβασεις τα μηνυματα σου σε server, ελεος. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Το Gosms αν κ το χρησιμοποιω σαν βασικο μου εσπασε τα νευρα με το τελευταιο update.. Επρεπε να κανω λογαριασμο για να επαναφερω backup απο το κινητο.. Μετα λογω του λογαριασμου με περασε στο Gochat.. Μετα εξαιτιας του Gochat ετρεχε ολη την ωρα σαν διεργασια (GoIM) και μου ετρωγε κ μπαταρια. Ειπαμε δοκιμες αλλα οχι κ να πρεπει να ανεβασεις τα μηνυματα σου σε server, ελεος. Έχει επιλογή να το απενεργοποίησεις όλο αυτό που περιγράφεις. Κοίτα στις ρυθμίσεις που λέει important tips>enable go sms run persistently και επίσης application settings> running mode> και διάλεξε normal ή lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 Έχει επιλογή να το απενεργοποίησεις όλο αυτό που περιγράφεις. Κοίτα στις ρυθμίσεις που λέει important tips>enable go sms run persistently και επίσης application settings> running mode> και διάλεξε normal ή lite. Το να δουλευει επιμονα και να βγαίνει μόνο με έξοδο το ηξερα.. Το πως να αποφύγω το GoChat έσκασα για να το βρω! Θελει πρωτα αποσυνδεση κ επειτα στο running mode διαλεγεις τη τελευταια επιλογη κ ξετικαρεις το GoChat. Πριν καμια ωρα το βρηκα.. Εκανα χαζομαρα που δεν ρωτησα εδω τελικα, σ'ευχαριστω οπως κ να'χει φιλε μου :-) Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Να σας πω, ξέρω ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε task killers. Αλλά κάτι σαν αυτό ίσως; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbytes.fastreboot&hl=en Υποτίθεται ότι προσομοιώνει reboot επανακινώντας τις εφαρμογές. Να πω την αμαρτία μου έχω δει αρκετό αποτέλεσμα όταν κολλαει το κινητό... Το χρησιμοποιώ και εγώ, κάνει καλή δουλειά! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Το χρησιμοποιώ και εγώ, κάνει καλή δουλειά! και εγω τοχω βαλει ,οντως πολυ χρησιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Π.χ. Είσαι σε μια παραλία και βλέπεις απέναντι ένα νησί ή μια τοποθεσία. Υπάρχει κάποια εφαρμογή, όπου "στοχεύοντας" με το κινητό σου απέναντι, να σου δείχνει ποιά πόλη είναι; μηπως το κανει το Google Goggles? (δε γνωριζω, υποθετω...) :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 μηπως το κανει το Google Goggles? (δε γνωριζω, υποθετω...) :O οχι δεν το κανει. το gogles σου εμφανιζει παρομοιες φωτογραφιες που υπαρχουν στο internet. για να πετυχει αυτο πρεπει καποιος κ αλλος να εχει βγαλει απ το ιδιο σημειο φωτογραφια και να την εχει ανεβασει καπου στο ιντερνετ και να εχει δωσει και ονομα. ασε που απο μακρυα ενα νησι πανω κατω μοιαζει με πολλα αλλα.. δεν προκειτε να βοηθησει.. οσο γιαυτο που ρωτησε ο φιλος, δεν εχω κατι υποψην μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 ανοίγεις το GPS πρόγραμμα που έχεις εκείνη την στιγμή και βλέπεις γύρω γύρω όλες τις τοποθεσίες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Να σας πω, ξέρω ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε task killers. Αλλά κάτι σαν αυτό ίσως; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greatbytes.fastreboot&hl=en Υποτίθεται ότι προσομοιώνει reboot επανακινώντας τις εφαρμογές. Να πω την αμαρτία μου έχω δει αρκετό αποτέλεσμα όταν κολλαει το κινητό... Προγράμματα αυτού του είδους είναι χρήσιμα και δεν θεωρούνται task killers. Στην ουσία κάνει μια γρήγορη επανεκκίνηση των προγραμμάτων που τρέχουν χωρίς να φορτώσει από την αρχή όλο το λειτουργικό. Η αλήθεια είναι όμως ότι ούτε αυτό μου έχει χρειαστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 μηπως το κανει το Google Goggles? (δε γνωριζω, υποθετω...) :O Αυτό μπορεί φωτογραφίζοντας αντικείμενα να σου πει τι είναι. πχ Ο πύργος του Αϊφελ, η Τζοκόντα, ένα κουτί Coca Cola. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Εσεις που εχετε go sms τι ακριβως εχετε κανει και τα μηνυματα ερχονται στο go και οχι και στου τηλεφωνου? Οι προηγούμενοι το κάλυψαν, αλλά για επιβεβαίωση: Φαντάζομαι εννοείς να μη δέχεσαι διπλές ειδοποιήσεις? Κατά τα άλλα, εάν ανοίξεις τη στοκ εφαρμογή μηνυμάτων πρέπει ακόμα να βλέπεις τα νέα μηνύματα, έτσι δεν είναι? Το handcent που χρησιμοποιώ εγώ, αυτό κάνει. Απλά εάν διαλέξεις το stock notification σου ανοίγει το stock app, αν διαλέξεις το handcent notification σου ανοίγει το handcent... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Γειά χαρά. Χτες πέρασα την εφαρμογή Google Sky Map στο κινητό μου... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.stardroid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImNvbS5nb29nbGUuYW5kcm9pZC5zdGFyZHJvaWQiXQ.. Με την παραπάνω εφαρμογή, "στοχεύω" τα άστρα με το κινητό μου και μου δείχνει στο περίπου τις ονομασίες τους. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι αν υπάρχει κάτι παρόμοιο που να δείχνει τη στεριά. Π.χ. Είσαι σε μια παραλία και βλέπεις απέναντι ένα νησί ή μια τοποθεσία. Υπάρχει κάποια εφαρμογή, όπου "στοχεύοντας" με το κινητό σου απέναντι, να σου δείχνει ποιά πόλη είναι; Δεν ξέρω πώς ακριβώς το φαντάζεσαι, αλλά και το Layar και το Navigon έχουν σε κάποιο βαθμό τέτοια λειτουργικότητα ενώ, και το Foursquare είχε ανακοινώσει ότι θα το κάνει -σίγουρα υπάρχουν κι άλλα. Μερικά γρήγορα άρθρα για να δεις αν σε καλύπτει ότι κάνουν: http://androinica.com/2009/06/layar-android-app-augments-reality-with-pois-and-more/ http://www.engadget.com/2010/10/27/navigon-mobilenavigator-finally-hits-american-androids-includes/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Δεν ξέρω πώς ακριβώς το φαντάζεσαι, αλλά και το Layar και το Navigon έχουν σε κάποιο βαθμό τέτοια λειτουργικότητα ενώ, και το Foursquare είχε ανακοινώσει ότι θα το κάνει -σίγουρα υπάρχουν κι άλλα. Μερικά γρήγορα άρθρα για να δεις αν σε καλύπτει ότι κάνουν: http://androinica.com/2009/06/layar-android-app-augments-reality-with-pois-and-more/ http://www.engadget.com/2010/10/27/navigon-mobilenavigator-finally-hits-american-androids-includes/ Να προσθεσω επισης οτι υπαρχει και το wikitude. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wikitude&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS53aWtpdHVkZSJd Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 καποιος με galaxy s3 που να του δουλευει η εφαρμογη samsung remote or samsung dual view? κρασαρει συνεχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 παιδιά έχω το navigon και αργεί παρα πολύ να βρει δορυφόρους.. υπάρχει κάποιος τρόπος να πάει πιο γρήγορα? Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Οκ,βρεθηκε ο φταιχτης ευχαριστω:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Οκ,βρεθηκε ο φταιχτης ευχαριστω:D Δεν θα μας τον ανακοινώσεις; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 καποιος με galaxy s3 που να του δουλευει η εφαρμογη samsung remote or samsung dual view? κρασαρει συνεχεια Δυστυχως κατι εχει η εφαρμογη,την δοκιμασα σε galaxy tab galaxy Note και galaxy s3 αλλα και στις 3 συσκευες κρασαρει.......ειναι φοβερη εφαρμογη,την δουλευα αρκετα σχεδον ειχα καταργησει το κοντρολ,αντε Sammy διορθωσε την!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 παιδιά έχω το navigon και αργεί παρα πολύ να βρει δορυφόρους.. υπάρχει κάποιος τρόπος να πάει πιο γρήγορα? Δοκίμασε το gps test από το μάρκετ για να δεις γενικά ποσό γρήγορος είναι ο δέκτης του κινητού σου. Ποιο κινητό έχεις; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 παιδιά έχω το navigon και αργεί παρα πολύ να βρει δορυφόρους.. υπάρχει κάποιος τρόπος να πάει πιο γρήγορα? Με ανοικτό το 3G, ώστε να χρησιμοποιηθεί το A-GPS της συσκευής. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 καλησπερα... εχω την εφαρμογη "GO task manager" στο HTC Desire, και οταν την χρησιμοποιω, όντως μου "ξεφορτώνει" την μνήμη από άχρηστες εφαρμογες που δουλευουν στο παρακήνιο..Όταν όμως κοιταω την συσκευη μετα από μερικές ώρες, βλεπω πάλι τις εφαρμογές να δουλεύουν και ξανά-μανά.... υπαρχει καποια εφαρμογή που να τις "σκοτώνει" πραγματικά??? τι μπορώ να κάνω?? η μνήμη μου είναι συνεχ'ως φορτωμένη... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μπορείς να κάνεις freeze πάγωμα σε αυτές τις εφαρμογές και δεν ξανανοίξουν αλλά με μεγαλη προσοχή το πάγωμα διότι αν παγώσεις λάθος εφαρμογές μπορεί και να κολλήσει η συσκευή πχ τις μετοχές τις παγώνεις ελεύθερα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts