enterhere Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Έχετε να μου προτείνετε κάποιο app που να δημιουργεί κρυφούς φακέλους για να βάζω αρχεία και να έχω πρόσβαση σε αυτούς με κωδικό? Χρησιμοποιώ το QuickPic και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Ρε παιδια,ο player pro δεν παιζει wma?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 γεια χαρα σε ολους!επειδη την εχω ξαναπαθει τη δουλεια θα θελα αν καποιος εχει χρησημοποιησει καμια εφαρμογη να μου πει την καλυτερη για το κινητο σε ενδεχμενο κλπης.να μας βρσκει στιγμα και γενικα να το μπλοκαρουμε με καποιο τροπο και να μας στελνει κανα μειλ με οσο πιο πολλα γινεται(τοποθεσια κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Aπευθύνσου καλύτερα εδώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Για μηνυματα, email κτλ μπορεις να το ρυθμισεις μεσα απο την αναλογη εφαρμογη. Ολες οι εφαρμογες σου δινουν επιλογη για ηχο notification. Νομίζω πως τα μυνήματά θεωρούνται σαν notification για αυτό έχουν τον ίδιο ήχο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Καλησπερα σε ολους και ολες! Χρησιμοποιει κανενας τον ex-dialer? Τον εβαλα σημερα, αλλα δεν "βλεπει" τις φωτογραφιες επαφων του facebook παρα μονο του gmail, οποτε κι εχω πολλες "αδειες" επαφες... Δεν βρηκα τετοια επιλογη, μηπως υπαρχει και δεν την "πηρα πρεφα"? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 Νομίζω πως τα μυνήματά θεωρούνται σαν notification για αυτό έχουν τον ίδιο ήχο Μπορείς μέσα από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων να επιλέξεις άλλον ήχο. Καλησπερα σε ολους και ολες! Χρησιμοποιει κανενας τον ex-dialer? Τον εβαλα σημερα, αλλα δεν "βλεπει" τις φωτογραφιες επαφων του facebook παρα μονο του gmail, οποτε κι εχω πολλες "αδειες" επαφες... Δεν βρηκα τετοια επιλογη, μηπως υπαρχει και δεν την "πηρα πρεφα"? Στις ρυθμίσεις των επαφών έχει επιλογή προβολής, έχεις επιλέξει στους λογαριασμούς κ τον λογαρισμό του Facebook? Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 (edited) Στις ρυθμίσεις των επαφών έχει επιλογή προβολής, έχεις επιλέξει στους λογαριασμούς κ τον λογαρισμό του Facebook? ναι, ειναι τικαρισμενο...:confused::what: Μολις διαπιστωσα οτι αν ξετικαρω τον λογαριασμο gmail, δεν εμφανιζει καμμια επαφη... αρα δεν βλεπει τιποτα αλλο εκτος του gmail. Τα αλλα ειτε ειναι επιλεγμενα ειτε οχι, ειναι σαν να μην υπαρχουν... Δεν καταλαβαινω τι παιζει, να υποθεσω οτι φταιει η ICS? Δεν θυμαμαι αν το ειχα βαλει στην gb... Edited June 3, 2012 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2012 ναι, ειναι τικαρισμενο...:confused::what: Μολις διαπιστωσα οτι αν ξετικαρω τον λογαριασμο gmail, δεν εμφανιζει καμμια επαφη... αρα δεν βλεπει τιποτα αλλο εκτος του gmail. Τα αλλα ειτε ειναι επιλεγμενα ειτε οχι, ειναι σαν να μην υπαρχουν... Δεν καταλαβαινω τι παιζει, να υποθεσω οτι φταιει η ICS? Δεν θυμαμαι αν το ειχα βαλει στην gb... Έχεις περασμένη επίσημη ics? Πως έχεις δημιουργήσει λογαριασμό Facebook για συγχρονισμό? Στο ρωτάω γιατί εμένα σε ics ούτε με εφαρμογή αλλά ούτε κ με sns του Facebook κατάφερε να συγχρονισει (έδειχνε ότι όλα πηγαίνουν καλά αλλά δεν συγχρονιζε) και πέρασα άλλο πρόγραμμα και τα κατάφερα (επαφές+ημερολόγιό). Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado27 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Καλημερα..περασα την icecream 4.03 και το cygic aura το ξανα εγκατεστησα και δεν δουλευει..μου κολλαει συνεχεια..το εσωησα και το ξανα εγκαταστασησα αρκετεσ φορες αλλα παλι κολλαει...οταν το δουλευα πριν την αναβαθμιση δεν κολλουσε καθολου και ηταν τελειο...τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Έχεις περασμένη επίσημη ics? Πως έχεις δημιουργήσει λογαριασμό Facebook για συγχρονισμό? Στο ρωτάω γιατί εμένα σε ics ούτε με εφαρμογή αλλά ούτε κ με sns του Facebook κατάφερε να συγχρονισει (έδειχνε ότι όλα πηγαίνουν καλά αλλά δεν συγχρονιζε) και πέρασα άλλο πρόγραμμα και τα κατάφερα (επαφές+ημερολόγιό). Nαι, εχω επισημη ICS, δεν ειμαι καν root... Ο λογαριασμος fb εχει δημιουργηθει με τον κλασσικο τροπο, απο την κανονικη εφαρμογη... "λογκαρα" (ωραια λεξη!!!) και βρηκα τις επαφες μου... εκανα και τον συγχρονισμο μεσα απο τις ρυθμισεις, οπως ολοι... δεν εχω προβλημα συγχρονισμου με την "μαμησια" εφαρμογη Επαφων... απλα στην ICS δεν μου αρεσουν καθολου τα favorite (ειναι τεραστια και σκρολαρουν απαισια) γι'αυτο και θελησα να κανω αλλαγη... Υποπτευομαι οτι φταιει η ICS, εχω διαπιστωσει προβληματακια και σε αλλες εφαρμογες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Παιδια, η εκδοση android του skype, δεν εχει τη δυνατοτητα βιντεοκλησεις? Ειναι μονο για φωνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Παιδια, η εκδοση android του skype, δεν εχει τη δυνατοτητα βιντεοκλησεις? Ειναι μονο για φωνη? Χθες ακανα βιντεοκληση με skype!!! Εχει και παραεχει!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Υπάρχει κάτι καλύτερο από το iGO? Ίσως κάτι με πιο εύχρηστο περιβάλλον, περισσότερες επιλογές κτλ... Το περιβάλλον του iGO μπορούμε να το αλλάξουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Υπάρχει κάτι καλύτερο από το iGO? Ίσως κάτι με πιο εύχρηστο περιβάλλον, περισσότερες επιλογές κτλ... Το περιβάλλον του iGO μπορούμε να το αλλάξουμε; Καλησπερα πριν λιγο πειρα το sansetion XE μπορειτε να μου πειτε ενα καλο χαρτη για Ελλαδα αμμα ειναι δυνατον να εχει και θαλασσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desmoman Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ψαχνω μια εφαρμογη yahoo που να εχει ελληνικα,υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Χθες ακανα βιντεοκληση με skype!!! Εχει και παραεχει!!! Που ειναι η επιλογη? Δεν την βλεπω πουθενα? Εμφανιζεται μονο κατα τη διαρκεια της κλησης? Απαιτει και 2η καμερα, ή και με την μια καμερα του κινητου δουλευει? Ηθελα να τεσταρω οτι δειχνει εικονα απο την καμερα, αλλα δεν βρισκω πως μπορει να γινει αυτο. Που να κοιταξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Που ειναι η επιλογη? Δεν την βλεπω πουθενα? Εμφανιζεται μονο κατα τη διαρκεια της κλησης? Απαιτει και 2η καμερα, ή και με την μια καμερα του κινητου δουλευει? Ηθελα να τεσταρω οτι δειχνει εικονα απο την καμερα, αλλα δεν βρισκω πως μπορει να γινει αυτο. Που να κοιταξω; δουλευει και με την καμερα του κινητου...εχει και επιλογη πια καμερα να επιλεξεις εχει βιντεοκληση...καλεσε χρηστη του skype Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Καλημερα..περασα την icecream 4.03 και το cygic aura το ξανα εγκατεστησα και δεν δουλευει..μου κολλαει συνεχεια..το εσωησα και το ξανα εγκαταστασησα αρκετεσ φορες αλλα παλι κολλαει...οταν το δουλευα πριν την αναβαθμιση δεν κολλουσε καθολου και ηταν τελειο...τι μπορει να φταιει? Δοκιμασες την έκδοση 11.2.6 και δεν παίζει; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Ξέρει κάποιος καμία εφαρμογή για δημιουργία όσο πιο μινιμαλιστικών και απλών φακέλων γίνεται στην αρχική οθόνη; Και αν οι φάκελοι είναι σε άσπρο χρώμα ακόμα καλύτερα..;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 παιδι καποια εφαρμογη παρομοια με αυτην αλλα δωρεαν παρακαλω ?https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.systempanel.r1&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5leHRhcHAuc3lzdGVtcGFuZWwucjEiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 System tuner Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 Η free έκδοση της ίδιας εφαρμογής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 τα εβαλα και τα 2 ομως η εφαρμογη του φιλου Αλκη εχει πιο αισιοδοξα σχολια,θα τα δοκιμασω και τα 2 και θα αποφασισω,ευχαριστω παιδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. June 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2012 καποια εφαρμογη full screen caller τυπου υπαρχει? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts