Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιλάμε για μία εφαρμογή με τρελλά εκατομμύρια χρήστες , είναι στις τοπ εφαρμογές.

Και όχι άδικα!

Ακούω ώρες μουσική κάθε μέρα από το κινητό και χωρίς power amp δεν παλεύεται!

:p

χρησιμοποιω και τα 2 αλλα εχω βρει ενα τριτο καλυτερο...

βεβαια ειναι επι πληρωμη

Το είχα υπόψη μου και το elecont weather. Πληρέστατο, πιο "επιστημονικό" αλλά και πολύ μνημοβόρο, δικαιολογημένα όμως με τις επιλογές που διαθέτει.

Θα το παρακολουθήσω λίγο καιρό μαζί με το Palmary να δω πως πάνε από αξιοπιστία.;)

Για τα λεφτά, δεν πειράζει. Έχουμε!!!:lol:

Και όχι άδικα!

Ακούω ώρες μουσική κάθε μέρα από το κινητό και χωρίς power amp δεν παλεύεται!

:p

Συμφωνώωωω!! Πραγματικά είναι must-have εφαρμογή και για μένα!

τι ειναι αυτο που σας αρεσει περισσοτερο;

ρωταω γιατι κι εγω ακουω μουσικη, απο το google music και δεν εχω καποιο προβλημα :p

Παιδια καποια αλλη εφαρμογη- lancher για να μπορω ταυτοχρονα να μπαινω απο αναμονη στη lockscreen με volume/camera button,και παραλληλα μεσα απο τη lockscreen να εχω music control και χρησιμοποιοντας bluetooth stereo πατωντας αντιστοιχα αναπαραγωγη/pause/προηγουμενο/επομενο, να μην μου αναβει την οθονη καθε φορα.Εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα go lancher/go locker-Widgetlocker lockscreen/Music player pro/Neuton music player/Power Amp.....και τιποτα αποτελεσμα μηδεν:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγώ χρησιμοποιώ το Google Play αλλά έχω πρόβλημα στα ελληνικά τραγούδια τα οποία τα γράφει όπως να 'ναι. Χρησιμοποιεί γραμματοσειρά με άλλο country code. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και με τον stock player της Samsung.
Φιλικά Γιώργος

Καλησπερα σας και χρονια πολλα στους εορταζοντες και στις εορταζουσες.

Θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποια καλυτερη εφαρμογη απο αυτην εδω....

Ειχα διαβασει οτι μια τετοια εφαρμογη βελτιωνει την δυναμη του ηχου κλησης, μηνυματων, μουσικης κτλ....

Αν καποιος εχει να παραθεσει και την εμπειρια του ακομη καλυτερα.

Ευχαριστω.

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ....

Καλησπερα σας και χρονια πολλα στους εορταζοντες και στις εορταζουσες.

Θα ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποια καλυτερη εφαρμογη απο αυτην εδω....

Ειχα διαβασει οτι μια τετοια εφαρμογη βελτιωνει την δυναμη του ηχου κλησης, μηνυματων, μουσικης κτλ....

Αν καποιος εχει να παραθεσει και την εμπειρια του ακομη καλυτερα.

Ευχαριστω.

δοκιμασε το volume+

http://androidaudiohacks.com/?page_id=16

Ποιος ειναι κατα την γνωμη σας ο καλυτερος player για μουσικη?

Σκεφτομαι γι αυτον https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tbig.playerpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50YmlnLnBsYXllcnBybyJd, αλλα θελω και αλλες αποψεις.

Εγώ χρησιμοποιώ τον Ttpod και είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά με την εμφάνιση lyrics που διαθέτει.

Μόνο πρόβλημα ότι είναι στα κινέζικα και πρέπει να περιμένουμε αγγλική μετατροπή όποτε βγαίνει update.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

δοκιμασε το volume+

http://androidaudiohacks.com/?page_id=16

Σ'ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.

Αυτη η εφαρμογη δεν υπαρχει στο play ετσι...?? Το αναφερω απλα γιατι εκει πρεπει να κανω register....

Σ'ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.

Αυτη η εφαρμογη δεν υπαρχει στο play ετσι...?? Το αναφερω απλα γιατι εκει πρεπει να κανω register....

Υπαρχει στο play αλλα ο developer μεχρι πριν λιγο καιρο τουλαχιστον, εδινε δωρεαν την επι πληρωμη εκδοση αν την κατεβαζες απο το site. Οποτε αν ειναι ετσι ακομα, αξιζει η εγγραφη. Δεν ξερω αν θελει οντως, δεν το εψαξα...

Υπαρχει στο play αλλα ο developer μεχρι πριν λιγο καιρο τουλαχιστον, εδινε δωρεαν την επι πληρωμη εκδοση αν την κατεβαζες απο το site. Οποτε αν ειναι ετσι ακομα, αξιζει η εγγραφη. Δεν ξερω αν θελει οντως, δεν το εψαξα...

Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε.

Να σου κανω μια ερωτηση...?? Μηπως πρεπει να ειμαι root γι'αυτη την εφαρμογη..??

Εγω δεν ειμαι και τελικα χρειαζεται register.

Εγινα μελος αλλα δεν ξερω τι να κατεβασω (και αν μπορω να το χρησιμοποιησω βεβαια).

Edited by keeperas

To Adfree γιατί δεν διαγράφει τις διαφημίσεις από το 1weather ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ποιος ειναι κατα την γνωμη σας ο καλυτερος player για μουσικη?

Σκεφτομαι γι αυτον https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tbig.playerpro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50YmlnLnBsYXllcnBybyJd, αλλα θελω και αλλες αποψεις.

Και φυσικά Poweramp Music Player https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYXhtcHouYXVkaW9wbGF5ZXIiXQ..

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε.

Να σου κανω μια ερωτηση...?? Μηπως πρεπει να ειμαι root γι'αυτη την εφαρμογη..??

Εγω δεν ειμαι και τελικα χρειαζεται register.

Εγινα μελος αλλα δεν ξερω τι να κατεβασω (και αν μπορω να το χρησιμοποιησω βεβαια).

δε νομιζω να χρειαζεται ρουτ, γιατι θυμαμαι οταν ειχε βγει το nexus, το χρησιμοποιουσαν πολλοι και αποκλειεται ολοι να ειχαν ρουτ, την paid εκδοση ομως και οντως εκανε μεγαλη διαφορα..καμια σχεση βασικα γιατι το nexus ειχε θεματακι με τον χαμηλο ηχο στο ηχειο. ψαξε και στο xda, πολυ πιθανον να εχει θεμα ο ιδιος και να τη δινει δωρεαν την εφαρμογη ή στο google για το apk...

Καποιος που να χρησιμοποιει το Dice Player γνωριζει την καλυτερη επιλογη για encoding στους υποτιτλους?

Γιατι τους περισσοτερους μου τους βγαζει με συμβολα.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σου υπενθυμίζει γενέθλια και γενικά να βγάζει υπενθύμηση για διάφορα συμβάντα. Παλαιότερα έιχα δοκιμάσει το aCalendar, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Τώρα χρησιμοποιώ το Business Calendar, και ενώ έχω βάλει υπενθύμηση, δεν χτυπάει. Με τον task manager βλέπω ότι η εφαρμογή τρέχει κανονικά. Καμία πρόταση;

To Adfree γιατί δεν διαγράφει τις διαφημίσεις από το 1weather ?

Το adfree και όλα τα παρόμοια προγράμματα εμποδίζουν συγκεκριμένους (τους γνωστότερους) "παρόχους" διαφημίσεων. Αν οι διαφημίσεις της εφαρμογής που αναφέρεις προέρχονται από κάποιον άλλον πάροχο, πρέπει να προστεθεί κάποια στιγμή στο μέλλον από τους developers ;)

Τhe end of an era...

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σου υπενθυμίζει γενέθλια και γενικά να βγάζει υπενθύμηση για διάφορα συμβάντα. Παλαιότερα έιχα δοκιμάσει το aCalendar, αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Τώρα χρησιμοποιώ το Business Calendar, και ενώ έχω βάλει υπενθύμηση, δεν χτυπάει. Με τον task manager βλέπω ότι η εφαρμογή τρέχει κανονικά. Καμία πρόταση;

το στοκ ημερολογιο δεν στο κανει?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

το στοκ ημερολογιο δεν στο κανει?

Και εγώ με στοκ δουλεύω και είναι μια χαρά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

δε νομιζω να χρειαζεται ρουτ, γιατι θυμαμαι οταν ειχε βγει το nexus, το χρησιμοποιουσαν πολλοι και αποκλειεται ολοι να ειχαν ρουτ, την paid εκδοση ομως και οντως εκανε μεγαλη διαφορα..καμια σχεση βασικα γιατι το nexus ειχε θεματακι με τον χαμηλο ηχο στο ηχειο. ψαξε και στο xda, πολυ πιθανον να εχει θεμα ο ιδιος και να τη δινει δωρεαν την εφαρμογη ή στο google για το apk...

Σ'ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου.

Για το root στο ειπα διοτι στο λινκ που εβαλες λεει κατι τετοιο (κοιταξε το αν θες) και νομιζα οτι θα το ηξερες....

Απο'κει και περα εκανα register, βρηκα τα .apk αλλα δεν ξερω τι να κατεβασω οπως σου ειπα...

Αν μπορεις να με κατευθυνεις θα σου ημουν ευγνωμων.

Ευχαριστω, να'σαι καλα.

Να κανω μια ερώτηση? Υπάρχει μηπως

καποιο πρόγραμμα που να μην χρειάζεται root

και να ζηταει κωδικό οταν κάποιος

προσπαθήσει να απεγκαταστήσει εφαρμογές

απο το κινητο? :/

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση