Giannis1234 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 μονο με πληρωμη ειναι Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Γεια σας παιδια, υπαρχει εφαρμογη που να βαζουμε ενα αριθμο τηλ. android ή iphone και να μας λεει μεσω χαρτη που βρισκεται (χωρις να χρειαζεται να εχει κιαυτος την ιδια εφαρμογη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει. Σκέψου πως θα ήταν να μπορεί ο καθένας να μάθει το που ακριβώς είσαι κάθε στιγμή... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Γεια σας παιδια, υπαρχει εφαρμογη που να βαζουμε ενα αριθμο τηλ. android ή iphone και να μας λεει μεσω χαρτη που βρισκεται (χωρις να χρειαζεται να εχει κιαυτος την ιδια εφαρμογη) Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει. Σκέψου πως θα ήταν να μπορεί ο καθένας να μάθει το που ακριβώς είσαι κάθε στιγμή... Είναι και άκρως παράνομο. Μόνο με εισαγγελική εντολή μπορεί να γίνει μέσω τριγωνισμού του σήματος στις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας! :X Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lina86 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Παιδιά υπάρχει android app για live αναμετάδοση αγώνων;Νομίζω έχει αναφερθει ξανά εδώ αλλά δεν το βρίσκω... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Παιδιά υπάρχει android app για live αναμετάδοση αγώνων;Νομίζω έχει αναφερθει ξανά εδώ αλλά δεν το βρίσκω... Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Το online sport ειναι καλο.Εγω αυτο χρησιμοποιω,αλλα σημερα για καποιο λογο ας πουμε δεν ηθελε να παιξει το Παοκ-Παναθηναικος κι αναγκαστικα και μπηκα σε site απο τον browser για να το δω. Μην περιμενεις ομως να δεις live αγωνες απο το wildfire.Δεν υποστηριζει flash και online παιχνιδια μονο ετσι μπορεις να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lina86 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Από τον browser του κινητού;Ποιόν; Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Γεια σας παιδια, υπαρχει εφαρμογη που να βαζουμε ενα αριθμο τηλ. android ή iphone και να μας λεει μεσω χαρτη που βρισκεται (χωρις να χρειαζεται να εχει κιαυτος την ιδια εφαρμογη) Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει. Σκέψου πως θα ήταν να μπορεί ο καθένας να μάθει το που ακριβώς είσαι κάθε στιγμή... Είναι και άκρως παράνομο. Μόνο με εισαγγελική εντολή μπορεί να γίνει μέσω τριγωνισμού του σήματος στις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας! :X Κι όμως παιδάκια υπάρχει! Λέγεται Latitude και είναι ενσωματωμένο στο google maps, αρκεί ο χρήστης να το έχει ενεργοποιήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Από τον browser του κινητού;Ποιόν; Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Το wildfire δεν υποστηριζει flash player.Οποτε δεν υπαρχει τροπος να δεις live αγωνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Κι όμως παιδάκια υπάρχει! Λέγεται Latitude και είναι ενσωματωμένο στο google maps, αρκεί ο χρήστης να το έχει ενεργοποιήσει. Δεν εχει ΕΛΛΑΔΑ :( Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Κι όμως παιδάκια υπάρχει! Λέγεται Latitude και είναι ενσωματωμένο στο google maps, αρκεί ο χρήστης να το έχει ενεργοποιήσει. Άλλο αυτό! Όπως το ρώτησε ο φίλος παραπάνω, δε θα πρέπει κι ο άλλος να κάνει κάτι (στην προκειμένη να έχει ενεργοποιήσει το latitude) αλλά μόνο εσύ να μπορείς να τον εντοπίσεις απ'το πουθενά ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Το online sport ειναι καλο.Εγω αυτο χρησιμοποιω,αλλα σημερα για καποιο λογο ας πουμε δεν ηθελε να παιξει το Παοκ-Παναθηναικος κι αναγκαστικα και μπηκα σε site απο τον browser για να το δω. Μην περιμενεις ομως να δεις live αγωνες απο το wildfire.Δεν υποστηριζει flash και online παιχνιδια μονο ετσι μπορεις να δεις. οταν λες οτι βλεπει λαιβ αγωνες τι εννοεις περιγραφη φασεων οπως κανουνε καποια σαιτ στο ιντερνετ ? για desire hd λειτουργει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) οταν λες οτι βλεπει λαιβ αγωνες τι εννοεις περιγραφη φασεων οπως κανουνε καποια σαιτ στο ιντερνετ ? για desire hd λειτουργει ? Οχι εννοω να βλεπεις αγωνες μεσω live sreaming.Κανονικα σαν τηλεοραση.Αυτο προυποθετει η συσκευη σου adobe flash player.Ναι στο Desire HD λειτουργει. :) Edited May 9, 2011 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Δεν εχει ΕΛΛΑΔΑ :( Σε μένα πάντως παίζει μια χαρά. Άλλο αυτό! Όπως το ρώτησε ο φίλος παραπάνω, δε θα πρέπει κι ο άλλος να κάνει κάτι (στην προκειμένη να έχει ενεργοποιήσει το latitude) αλλά μόνο εσύ να μπορείς να τον εντοπίσεις απ'το πουθενά ;) Ναι σωστά, δεν διάβασα καλά το post του. Sorry. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Δεν εχει ΕΛΛΑΔΑ :( Σε μένα πάντως παίζει μια χαρά. Ναι σωστά, δεν διάβασα καλά το post του. Sorry. Καλό είναι όταν γράφουμε κάτι να είμαστε σίγουροι και να το έχουμε δοκιμάσει γιατί δημιουργείται το φαινόμενο της παραπληροφόρησης. Όπως πολύ σωστά λέει ο φίλος kollatos, το latitude παίζει κανονικότατα και στην Ελλάδα !!!! Εγώ το έχω δουλέψει αρκετές φορές με διάφορους φίλους μου. Φυσικά για να μπορώ να βλέπω που είναι κάποιος, θα πρέπει υποχρεωτικά να με έχει κάνει αποδοχή ο συγκεκριμένος. Edit: η υπηρεσία latitude λειτουργεί μέσω του δέκτη gps της συσκευής. Αν κάποια συσκευή δεν έχει gps ή αν κάποιος έχει απενεργοποιήσει το gps, το latitude μπορεί να βρει επίσης την θέση μέσω internet (wifi ή 3g). Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Πολυ καλη η εφαρμογη online sports ! Edited May 8, 2011 by kokos_nikos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Κι όμως παιδάκια υπάρχει! Λέγεται Latitude και είναι ενσωματωμένο στο google maps, αρκεί ο χρήστης να το έχει ενεργοποιήσει. υπαρχει και το facebook places μιας που σχεδον ολοι εχουν facebook :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Αυτά τα δύο είναι τα αγαπημένα μου προγράμματα γιατί είναι λειτουργικά. Το viber καλό αλλά θέλει wifi απαραίτητα. Με τα άλλα στέλνεις βίντεο (10 δευτ 200kb), ηχογραφημένα κλιπάκια σε παααρα πολύ μικρό μέγεθος και κυρίως sms. Είτε έχεις 2g, 3g, wifi δουλεύουν κομπλέ οπότε είναι πιό χρήσιμα και "ρεαλιστικά" από το viber. Αυτα παίζουν μεταξύ Android μόνο σαφώς ε? Αλλα πρέπει να έχει κ ο άλλος την εφαρμογή? και οτι εχεις το 3G ανοιχτο συνεχεια :p απο 1,2,3=>μαπα το καρπουζι :lol: Για να δεκτώ την κλήση εννοείς ε? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Aυτα τα προγραμματα που κυκλοφορουν στο μαρκετ πχ battery doctor save,κανουνε καθολου δουλεια? Sent from my HTC Desire S using Tapatalk ΟΧΙ!!!!!! :X:lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Καλό είναι όταν γράφουμε κάτι να είμαστε σίγουροι και να το έχουμε δοκιμάσει γιατί δημιουργείται το φαινόμενο της παραπληροφόρησης. Όπως πολύ σωστά λέει ο φίλος kollatos, το latitude παίζει κανονικότατα και στην Ελλάδα !!!! Εγώ το έχω δουλέψει αρκετές φορές με διάφορους φίλους μου. Φυσικά για να μπορώ να βλέπω που είναι κάποιος, θα πρέπει υποχρεωτικά να με έχει κάνει αποδοχή ο συγκεκριμένος. Edit: η υπηρεσία latitude λειτουργεί μέσω του δέκτη gps της συσκευής. Αν κάποια συσκευή δεν έχει gps ή αν κάποιος έχει απενεργοποιήσει το gps, το latitude μπορεί να βρει επίσης την θέση μέσω internet (wifi ή 3g). Εννοω οτι δεν εχει για Ελλαδα --->Enter your number or visit google.com/latitude on your mobile browser (Send a link to my phone). Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 ξερει κανεις να μου προτεινει καποια εφαρμογη που οταν δεν ξερεις που ειναι το κινητο σου ή στο κλέψανε ή το έχασες να μπορεις να το βρεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 ξερει κανεις να μου προτεινει καποια εφαρμογη που οταν δεν ξερεις που ειναι το κινητο σου ή στο κλέψανε ή το έχασες να μπορεις να το βρεις ? Για ένα δολλάριο αξίζει το seekdroid. Δοκιμασμένο! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Για ένα δολλάριο αξίζει το seekdroid. Δοκιμασμένο! πολυ καλο φαινεται ! μα πως βρισκει που ειναι το κινητο δηλαδη πρεπει να εχω ενεργοποιημενο ιντερνετ ? επισης αν ειναι ανοιχτο χωρις σιμ τοτε το βρισκει ? αν ειναι κλειστο το βρισκει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Tα μηνύματα για τους video players μεταφέρθηκαν εδώ, που είναι και η θέση τους :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. May 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2011 Δεν μπορώ να βρώ την ακριβής ονομασία μιας εφαρμογής που ψάχνω εδώ και καιρό. Πριν λίγο καιρό είδα σε έναν φίλο μου, να χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα στο iphone, το οποίο σχεδιάζε στον χάρτη της περιοχής, την διαδρομή που πραγματοποιείς με το ποδήλατο σου, (σημεία που πέρασες, συνολικά χιλιόμετρα που διέσχισες, κ.ά.) μια ενδιαφέρον εφαρμογή. Γνωρίζουμε εάν υπάρχει και στο Android Marke ή μήπως ψάχνω άδικα; Δοκιμασε το myroutes. Το δοκιμασα πριν λιγες ημερες και σου βγαζει ακριβως τη διαδρομη πανω σε google map, σου δινει πληροφοριες για την αποσταση που εκανες, μεγιστη ταχυτητα, μεση ταχυτητα κ.τ.λ. Με την ευκαιρια προτεινω να δοκιμασετε την εφαρμογη wallpaper wizardrii. Επιτελους μπορω να βαλω wallpaper στο galaxy χωρις να κανει crop ή scroll!!! :D Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts