gerstavros2 Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Έβαλα την εφαρμογή No Led αλλά απ' ότι κατάλαβα αυτή σου εμφανίζει την ώρα μόνο όταν έχεις κάποια ειδοποίηση. Δεν είναι αυτό που ψάχνω όπως το περιέγραψα πριν... εκτός και αν έκανα κάτι λάθος.. Κάτι ακόμα που ήθελα να ρωτήσω είναι αν γίνεται να λειτουργήσει το ξυπνητήρι ενώ το κινητό είναι κλειστό, μιας και απ' ότι παρατήρησα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα..από symbian έρχεσαι?:p μάλλον δεν υπάρχει τρόπος να χεις μονιμα την οθονη αναμμένη με το ρολόι,άλλωστε αυτό δεν είναι κι ότι καλύτερο για την οθόνη κ τν μπαταρία. ούτε το ξυπνητήρι δουλεύει μ κλειστό το κινητό στο android. μπορείς απλά να το βάζεις εκτός σύνδεσης όταν κοιμάσαι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. September 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2012 Ναι ρε παιδιά, το κινητό που είχα πριν αφήστε τα.... μουσείο Symbian - Nokia!! Είμαι πολύ αρχάριος με τα Android αλλά θέλω να μάθω τα πάντα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Έβαλα την εφαρμογή No Led αλλά απ' ότι κατάλαβα αυτή σου εμφανίζει την ώρα μόνο όταν έχεις κάποια ειδοποίηση. Δεν είναι αυτό που ψάχνω όπως το περιέγραψα πριν... εκτός και αν έκανα κάτι λάθος.. Κάτι ακόμα που ήθελα να ρωτήσω είναι αν γίνεται να λειτουργήσει το ξυπνητήρι ενώ το κινητό είναι κλειστό, μιας και απ' ότι παρατήρησα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.. No led Μπαίνεις στην εφαρμογη -> διάφορα -> μόνιμη ένδειξη ώρας. Δες το. Για το άλλο που λες, είχα την ίδια απορία όταν έφυγα απο τη Nokia και πήγα στο android. Η απάντηση είναι ότι όταν ένα smartphone είναι κλειστό, τότε είναι κλειστό, άρα δεν λειτουργεί τίποτα. Συμφωνώ ότι θα ήταν χρήσιμο να παίζει το ξυπνητήρι με το τηλέφωνο κλειστό, αλλα δεν. Απο τότε το βάζω σε λειτουργία πτήσης τη νύχτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Καλησπερα, θα ηθελα μια βοηθεια από το forum. Εχω συσκευη με android gingerbread Το κλείδωμα οθονης με μοτιβο ή με PIN είναι αρκετά καλό για να μην χρησιμοποιησουν το κινητό σου αν πεσει στα χερια καποιου. (σχετικά είναι ολα αυτα. Φανταζομαι ότι "σπαει" στα χερια hacker). Το θεμα μου περισσοτερο εμφανισης παρα ασφαλειας: οταν βαζω το κλειδωμα με μοτιβο, η lockscreen μου, (εχω φωτο της κορης μου) γεμιζει με ολες αυτες τις κουκιδες και δεν μου αρεσει το αποτελεσμα. Οι "απέναντι", τα παιδιά του iOs δηλαδη, το εχουν "φτιαξει" αυτό, διότι πρωτα βλέπεις την lockscreen σου, χωρις παρεμβολές, (την καμαρωνεις, σαν να λεμε!) την ξεκλειδώνεις με το απλο gesture, και μετα έρχεται η ("ενοχλητική") οθόνη που σου ζητάει το PIN ή το "μοτιβο" για να ξεκλειδωσει. Δεν ξερω αν καταλαβατε που ειναι το "προβλημα¨μου. Το ερωτημα μου ειναι αν υπάρχει καμια εφαρμογη για αυτο το θεμα αν αυτο αντιμετωπίζεται σε μεταγενεστερες εκδοσεις του android και αν υπαρχει δωρεαν εφαρμογη που σε υποχρεωνει να ξεκλειδωνεις με ΡΙΝ μονο μια φορα (πχ μια φορα την ωρα ή μια φορα τις 2 ωρες) και οχι καθε φορα που σβηνει η οθονη (σπασιμο ε;). Ευχαριστω Υπάρχει το Widgetlocker Lockscreen, κάνει ακριβώς τη δουλειά που θες. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker Αν είσαι Root μπορείς να το κάνεις και μόνος σου και νομίζω ics και jb επισης στο προσφέρουν πλέον αυτό. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 No led Μπαίνεις στην εφαρμογη -> διάφορα -> μόνιμη ένδειξη ώρας. Δες το. OK έχεις δίκιο, δούλεψε έτσι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 (edited) Καλησπερα, θα ηθελα μια βοηθεια από το forum. Εχω συσκευη με android gingerbread Το κλείδωμα οθονης με μοτιβο ή με PIN είναι αρκετά καλό για να μην χρησιμοποιησουν το κινητό σου αν πεσει στα χερια καποιου. (σχετικά είναι ολα αυτα. Φανταζομαι ότι "σπαει" στα χερια hacker). Το θεμα μου περισσοτερο εμφανισης παρα ασφαλειας: οταν βαζω το κλειδωμα με μοτιβο, η lockscreen μου, (εχω φωτο της κορης μου) γεμιζει με ολες αυτες τις κουκιδες και δεν μου αρεσει το αποτελεσμα. Οι "απέναντι", τα παιδιά του iOs δηλαδη, το εχουν "φτιαξει" αυτό, διότι πρωτα βλέπεις την lockscreen σου, χωρις παρεμβολές, (την καμαρωνεις, σαν να λεμε!) την ξεκλειδώνεις με το απλο gesture, και μετα έρχεται η ("ενοχλητική") οθόνη που σου ζητάει το PIN ή το "μοτιβο" για να ξεκλειδωσει. Δεν ξερω αν καταλαβατε που ειναι το "προβλημα¨μου. Το ερωτημα μου ειναι αν υπάρχει καμια εφαρμογη για αυτο το θεμα αν αυτο αντιμετωπίζεται σε μεταγενεστερες εκδοσεις του android και αν υπαρχει δωρεαν εφαρμογη που σε υποχρεωνει να ξεκλειδωνεις με ΡΙΝ μονο μια φορα (πχ μια φορα την ωρα ή μια φορα τις 2 ωρες) και οχι καθε φορα που σβηνει η οθονη (σπασιμο ε;). Ευχαριστω Aν έχεις τον go launcher βάζεις του go. Τώρα δωρεάν υπάρχει και ο magic locker με διάφορα θέματα. To κακό είναι ότι έχει ένα θέμα με τα wallpapers Που εσύ βάζεις... Edited September 13, 2012 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2012 Aν έχεις τον go launcher βάζεις του go. Τώρα δωρεάν υπάρχει και ο magic locker με διάφορα θέματα. To κακό είναι ότι έχει ένα θέμα με τα wallpapers Που εσύ βάζεις... Το ειχα αγορασει οταν ηταν ακομα επι πληρωμη και το εβγαλα μετα απο 2-3 ημερες γιατι ρουφουσε μπαταρια, τωρα δεν ξερω με την νεοτερες ενημερωσεις του αν εφτιαξε σε αυτο το θεμα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Μια ερώτηση να κάνω, σε go launcher στο μενού υπάρχει τρόπος να βγάλω την καρτέλα με τα "πρόσφατα" ? Samsung gs ii με gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Μια ερώτηση να κάνω, σε go launcher στο μενού υπάρχει τρόπος να βγάλω την καρτέλα με τα "πρόσφατα" ? Samsung gs ii με gb Νομίζω δεν γίνετε. Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Μαζί με το go launcher είπα να δοκιμάσω και το αντίστοιχο Locker. Αν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και χτυπήσει μου εμφανίζει απλά τον αριθμό και όχι το όνομα αυτού που με καλεί. Καμια ιδέα πως φτιάχνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 16, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2012 Μαζί με το go launcher είπα να δοκιμάσω και το αντίστοιχο Locker. Αν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και χτυπήσει μου εμφανίζει απλά τον αριθμό και όχι το όνομα αυτού που με καλεί. Καμια ιδέα πως φτιάχνεται? Απευθύνθηκες ήδη στο θέμα των launcher, αρκεί. Ας μην επαναλαμβανόμαστε και μάλιστα σε λάθος θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 δοκιμαζω μια ρομ που λεγεται super galaxy επειδη εχει την τελευταια εκδοση android και θελω να αλλαξω τα system fonts γιατι μου θυμιζουν ιερογλυφικα των maya. επειδη δεν εχει χρειαστει στο παρελθον να το κανω,δεν γνωριζω πως γινεται. μπορει καποιος να με βοηθησει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 δοκιμαζω μια ρομ που λεγεται super galaxy επειδη εχει την τελευταια εκδοση android και θελω να αλλαξω τα system fonts γιατι μου θυμιζουν ιερογλυφικα των maya. επειδη δεν εχει χρειαστει στο παρελθον να το κανω,δεν γνωριζω πως γινεται. μπορει καποιος να με βοηθησει? Θα μπορούσε να γίνει με κάποιο πρόγραμμα απο το play οπως το Font Changer (root) ή Font Installer , ίσως υπάρχουν και κάποια αλλά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2012 Θα μπορούσε να γίνει με κάποιο πρόγραμμα απο το play οπως το Font Changer (root) ή Font Installer , ίσως υπάρχουν και κάποια αλλά .σ ευχαριστω πολυ m7ixalis,τα κατεβασα και τα δυο και αλλαξα τα fonts πανευκολα! νασαι καλα φιλε!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Δε ξέρω που να βάλω αυτό το θέμα και αν είναι λάθος μου πείτε μου να το σβήσω... Έχω βρει 2 lwp(secret wallpaper 1,2) που αλλάζουν ανάλογα με τον καιρό.Ξέρει κάποιος αν υπάρχει άλλο lwp που να κάνει το ίδιο. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Δε ξέρω που να βάλω αυτό το θέμα και αν είναι λάθος μου πείτε μου να το σβήσω... Έχω βρει 2 lwp(secret wallpaper 1,2) που αλλάζουν ανάλογα με τον καιρό.Ξέρει κάποιος αν υπάρχει άλλο lwp που να κάνει το ίδιο. Ευχαριστώ πολύ Δες: Live Weather LWP : Beautiful Live Weather : LiveWeather Pro Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Δες: Live Weather LWP : Beautiful Live Weather : LiveWeather Pro Ευχαριστώ για την απάντηση! Το τελευταίο δε το βρήκα όμως :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση! Το τελευταίο δε το βρήκα όμως :( Δεν υπάρχει στο play , το έχουν βγαλει . Ψαξτο στο google . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 παιδια γινετε αν αλλαξω το icon μιας εφαρμογης με ενα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 παιδια γινετε αν αλλαξω το icon μιας εφαρμογης με ενα αλλο? Στην home screen μπορείς να το κανείς με κάποιον launcher ή κάποιο πρόγραμμα απο το play (π.χ Desktop VisualizeR) Αν θέλεις να αλλάξεις τα εικονίδια των εφαρμογών στο app drawer είναι ποιο δύσκολο . Με κάποιον file explorer κανεις copy το εικονίδιο στν sd card και μετά στο pc οπου κάνεις την αλλαγή . Μπορεις να τα τραβηξεις και με το adb http://www.addictivetips.com/mobile/what-is-adb-and-how-to-install-it-android/ αλλά πρέπει να γνωρίζεις μερικά πραγματα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinas_HD2 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω μια εφαρμογή που να κλειδώνει φακέλους. Θελω να κλειδωσω καποιους φακελους στην εκθεση "προσωπικους" :p Την βοήθειά σας παρακαλώ!!!:) Παράθεση Samsung galaxy Note Htc HD2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Αν θες απλά να μη φαίνονται στην έκθεση, δημιούργησε ένα κενό φάκελο με το όνομα ".nomedia" και βάλτον μέσα στο φάκελο με τις φωτό και τα βίντεο που θέλεις να μη φαίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. November 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2012 LG weather clock Eγκατασταση,γραφουμε Αθηνα,και μετα back-button.... http://www.2shared.com/file/5cuzJeFi/comlgeclockweatherwidget-1.html Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Για sms έχω το handcent. Ψάχνει για γραμματοσειρές την sd αλλά βρίσκει μόνο font packs ή γραμματοσειρές από εφαρμογές. Εκτός αν δεν κατάλαβα κάτι σωστά, γιατι γραμματοσειρά "χύμα" στην sd, δεν μου βρήκε-. Ξέρει κάποιος πως θα μπορούσαμε να κανουμε ένα font pack? Δοκίμασα να αλλάξω ένα handcent font pack ... decompile, αλλαγή γραμματοσειρών, compile και signed όλα οκ(δεν το έψαξα και πολύ και δεν το κατέχω το "άθλημα" πραγματικά, Newbie), αλλά δεν μου το έκανε εγκατάσταση. Αν κάποιος που κατέχει το άθλημα μπορεί να δώσει φώτα; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω μια εφαρμογή που να κλειδώνει φακέλους. Θελω να κλειδωσω καποιους φακελους στην εκθεση "προσωπικους" :p Την βοήθειά σας παρακαλώ!!!:) Για δες εραρμογη SuperVault. Απλα δεν παιζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts