Jump to content

wotanmetal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    180
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wotanmetal

  1. Παιδιά επαναφέρω το topic! Υπάρχει κάποια αξιόπιστη πρόταση για θήκη, μιας και αυτή που είχα μας άφησε χρόνους; Case cover παρακαλώ, δηλαδή αυτή που είναι σαν καπάκι, όχι flip, ούτε πορτοφόλια κτλ.
  2. Καλησπέρα παιδιά. Έχω εγκαταστήσει Kodi 15 final. Έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους. Έχω προσθέσει subtitles.gr και greeksubtitles.eu σαν addons για υπότιτλους αλλά κάθε φορά που αναζητώ υπότιτλους σε αυτά τα addons για σειρές ή ταινίες μου βγάζει μήνυμα "Υπηρεσία μόνο Ελληνικών υποτίτλων". Καμιά βοήθεια;
  3. Δυστυχώς τίποτα.. Πλέον είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα με τα fonts της ROM..
  4. Καμία λύση στο δικό μου θεματάκι από πάνω παίζει;
  5. Καλησπέρα παιδιά. Έχει κάποιος άλλος θέμα με την εμφάνιση του cLock widget στην lockscreen σε CM11 4.4.4 KK; Καμία βοήθεια πως να το κάνω να εμφανίζεται ολόκληρο; (έχω δοκιμάσει τα πάντα). Παραθέτω photo. https://docs.google.com/file/d/0B3LT9kV7S1zTNVhGN05qQWY2VjA/edit?usp=docslist_api
  6. Η τηλεόραση μου έχει ενσωματωμένο το Intel Widi που κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα. Όταν είχα JB μπορούσα να κάνω screen mirroring με την default επιλογή του tablet απόττις ρυθμίσει , αν και με λίγο lag στα HD Video. Με KitKat απλά δεν μπορώ..
  7. Κάποιος τρόπος για screen mirroring μόνο μέσω εφαρμογής, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσω επιπλέον gadjets υπάρχει;
  8. Παιδιά τι ακριβώς είναι το ez mirror; Γιατί δεν βρίσκω καμία τέτοια εφαρμογή..
  9. Καλησπέρα παιδιά. Είμαι κάτοχος ενός Samsung Galaxy S II GT-I9100 με CM 11 nightly. Θα ήθελα την πρότασή σας για κάποια εφαρμογή ή οτιδήποτε για lockscreen. Κατέληξα στο να χρησιμοποιήσω εφαρμογή γιατί οι default ρυθμίσεις για την lockscreen μου κόβουν το μισό widget για κάποιο ανεξήγητο λόγο.. Έχω δοκιμάσει ως στιγμής το dodol locker, next locker, GO Locker καθώς και 2-3 άλλες εφαρμογές χωρίς να βρω κάτι που να με καλύψει.. Τα φώτα σας παρακαλώ!
  10. Θα με ενδιέφερε και εμένα η αγορά οθόνης, έστω και μεταχειρισμένης σε καλή τιμή μιας και έχω εδώ και κανά χρόνο ένα S2 στο συρτάρι με σπασμένη οθόνη...!
  11. Γενικά πείτε μου κάποιο δυνατό μοντέλο στο εύρος της τιμής που ανέφερα.. ας μην είναι και samsung.. και ας μην είναι από κωτσόβολο!
  12. Καλησπέρα παιδιά! Απλά πράγματα..! Θέλω τα φώτα σας για επιλογή κινητού Samsung με τιμή 200-300€ (κατά προτίμηση από Κωτσόβολο διότι ενδιαφέρομαι για δόσεις). Δυνατή χρήση με όσο το δυνατόν λιγότερα κολλήματα!
  13. Κάνει αυτή τη δουλειά το PowerAmp; Θυμάμαι το είχα δοκιμάσει παλιότερα αλλά δεν το έκανε. Σημειώνω ξανά ότι δεν θέλω να κάνω manual tagging (δηλαδή edit τα tags χειροκίνητα, δηλαδή να τα γράφω εγώ). Θέλω ουσιαστικά να το κάνει αυτόματα από κάποια online database.
  14. Καλησπέρα παιδιά! Παρακαλώ την βοήθειά σας, Ψάχνω εδώ και πολύ καιρό για μια εφαρμογή αλλά δεν έχω καταφέρει να την βρω. Μπαίνω στο ψητό. Μέχρι στιγμής χρησιμοποιούσα το WinAmp για αναπαραγωγή μουσικής. Το βασικότερο χαρακτηριστικό που είχε και με βόλευε απίστευτα ήταν το album washer που είχε. Κοινώς, έκανε online αυτόματο tagging στα albums μουσικής που είχα μέσω του Gracenote ή κάπως έτσι (λογικά αυτό θα ήταν κάποια online βάση δεδομένων μουσικής η κάτι τέτοιο). Προσοχή, τονίζω ότι το tagging γινόταν τόσο στο album όσο και στα mp3 αυτόματα. Πρόσφατα το WinAmp αποσύρθηκε από το Play Store και οι σπασμένες του εκδόσεις δεν πραγματοποιούν αυτή την λειτουργία.. Στο Play Store είδα ότι υπάρχουν μεν πολλές εφαρμογές αλλά έχουν manual tagging το οποίο τρώει πολύ χρόνο (ειδικά αν έχεις πολλά albums). Σημειώνω ότι κάνω δουλειά με albums και όχι με χύμα mp3s.. Θα ήθελα λοιπόν εφόσον γνωρίζετε να μου προτείνεται κάποια εφαρμογή μουσικής ή μη, που να κάνει αυτή τη δουλειά που έκανε και το album washer του WinAmp.. Τα φώτα σας παρακαλώ! :D
  15. Καλησπέρα παιδιά. Μιας και τελείωσε η περίοδος της εγγύησης που κάλυπτε το S II μου σκέφτηκα να το ξαναζωντανέψω κάπως βάζοντας κάποια ROM. Θα ήθελα τα φώτα σας ως πρωτάρης σε αυτή το εγχείρημα. Θα ήθελα να μου προτείνετε ROM. Σταθερή, δοκιμασμένη, ΚΑΛΗ και κυρίως γρήγορη για το κινητό μου! Οδηγίες εγκατάστασης θα βοηθούσαν επίσης πάρα πολύ. Thanks!!!! :rolleyes: :)
  16. Καλησπέρα μάγκες! Μία ερώτηση: Υπάρχει ποιοτική μπαταρία για Samsung Galaxy SIII με περισσότερα από 2100 mah χωρίς να αλλάζει το καπάκι και το μέγεθος της συσκευής ή θα πρέπει να συμβιβαστώ με την μαμίσια; Αν υπάρχει μπορείτε να προτείνεται κάποια συγκεκριμένα; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...