Jump to content

sfinas_HD2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sfinas_HD2

  1. Παιδια Καλησπερα. Το κινητο μου και παλι αργει απιστευτα. Κάποτε μου ειχατε πει να κανω διαγραφη cache η κατι τετοιο. Δεν εχω κανει ποτέ reset. Θελω να κανω παλι διαγραφη cache και δεν θυμαμαι πως γινεται........... Τη βοηθεια σας please...... Επισης αν νομιζετε οτι πρεπει να κανω κατι αλλο αυτη τη φορα, καλοδεχουμενο!:p
  2. Παιδια το εχει η γυναικα μου το κιν αυτο και μου παραπονιεται πως μερικες φορες της σβυνει στα καλα καθουμενα.... χωρις να πειραξει κατι στο κινητο. Δεν κανει επαννεκινηση. Απλα κλεινει. Ξερετε αν μπορω να κανω κατι για αυτο??? Κοιταξα για ενημερωσεις και δεν υπαρχουν διαθεσιμες... Τα φωτα σας γιατι με εχει φαει η γκρινια!!!!:wacko:
  3. Εχει γινει σαφεστατα πολυυυυ πιο γρηγορο πλεον.... Νομιζω οτι ερχεται πολυ κοντα στην αρχικη του κατασταση....... Δεν ξερω αν μπορω να το βελτιωσω κιαλλο. Οπως και να εχει με εσωσες φιλε μου!!!!! Αν μπορω να κανω και κατι αλλο μου το λες.. Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!!! Πωπω το δοκιμαζω και το ξαναδοκιμαζω και δεν πισευω στα ματια μου...... Γιατι ομως μου χαλασε με ολο αυτο 40% της μπαταριας???
  4. Δωσε μου λιγο μια ιδεα πως κανεις wipe cache και ρεσετ.... Με αυτα χανω αρχεια και τετοια? Την καρτα μνημης να την εχω πανω οταν τα κανω αυτα? (Ειμαι λιγο ασχετος sorry)
  5. Καλησπερα φιλοι μου! Όπως λέω και στον τιτλο, εχω το gt n7000 και εχει αρχισει εδω και καποιο καιρο να μου αργει. Πλεον ομως αργει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ..... Για να δωσω ενα παραδειγμα, για να ξεκλειδωσω το μοτιβο και να παρω καπου τηλ χρειαζομαι σχεδον 1 λεπτο!!! Ειχα βαλει καποια στιγμη το Norton μηπως εχω καναν ιο. Τιποτα ομως και το ξαναεβγαλα. Εβαλα προχτες και το clean master. Τιποτα και με αυτο. Εσβησα Εφαρμογες... Τιποτα.... Τι να κανω πλεον δεν ξερω.... Και το μοτιβο που παω να ξεκλειδωσω κολλαει στιγμιαια....... Τα φωτα σας φιλοι μου......:worry:
  6. Δεν υπάρχεις.......!!!!!!!!!!!!! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!
  7. Καλημέρα! Αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα με το τζαμακι της καμερας. Έχει θολώσει απο μικρογρατζουνιες με αποτελεσμα οι φωτογραφιες που βγάζει πλεον το κινητο να ειναι θαμπες....:( Αυτο το τζαμακι αλλαζει ευκολα? Ειναι ακριβό? Υπαρχει κάποια άλλη λυση που να μορω να ακολουθησω μονος μου?? Περιμενω τη βοηθεια σας...
  8. Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω μια εφαρμογή που να κλειδώνει φακέλους. Θελω να κλειδωσω καποιους φακελους στην εκθεση "προσωπικους" :p Την βοήθειά σας παρακαλώ!!!:)
  9. αυτο κλειδωνει προγραμματα κ ολη τη συλλογη. οχι φακελους
  10. Καλημέρα φίλοι μου!! Χρειάζομαι να έχω ένα φάκελο στην sd του note, ο οποίος να μην είναι ορατός στην έκθεση, κ να ανοίγει με κάποιον κωδικό. Θέλω μέσα στον φάκελο αυτο να έχω αρχεία "προσωπικά". :p Μπορείτε να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα ή κάποιο τρόπο να το κάνω αυτο?? Το έχω άμεση ανάγκη.... Περιμένω για άλλη μια φορά τα φώτα σας!!:)
  11. Καλημέρα σε όλους! Για άλλη μια φορά θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια των γνώσεών σας, καθώς έβαλα στο Note μια καρτα μνημης 32Gb και έχω περάσει άπειρα τραγούδια και βιντεο. Το πρόβλημα ποιο είναι? Ότι σε ότι αρχείο έχω περάσει, όταν πάω στην "Συλλογή" μου βγάζει το ίδιο αρχείο 3 φορές, ενω στο μενού "τα αρχεία μου" είναι κανονικά (1 φορά), όπως και οταν συνδέω το κιν στον υπολογιστη και βλεπω τα αρχεία της καρτας μνημης. Στο mp3 player, μου βγάζει το κάθε τραγούδι 3 φορές. Δεν παιζει τα 2 πρώτα και παίζει πάντα το τρίτο. Όταν πρόκειται για βιντεο ή φωτογραφία, μου βγάζει για κάθε αρχείο και άλλα 2 αρχεία με μαύρη προεπισκόπιση.... Ξέρει κανεις πως λύνεται αυτό το πρόβλημα???:blink::blink:
  12. Φίλε μου απλά με γλίτωσες απο περιττά έξοδα και κόπο!!!! :D:D:D:D Το κινητο το τσεκαρα τωρα τοσες μερες και με σιγουριά μπορώ πλέον να πω πως είναι κομπλέ!!! Καθάρισα το micro usb οσο καλυτερα μπορουσα με οδοντοβουρτσα και οινοπνευμα, και έκτοτε δεν ξαναπαρουσίασε το πρόβλημα ούτε μια φορα με άπειρες επανεκινησεις και συνεχεις φορτίσεις!!!! Οπότε να το γνωρίζουμε κάθε φορά που το note τουλαχιστον παρουσιαζει ενα τετοιο θεμα... Καθαρισμα το micro usb και τελος!:D Χιλια ευχαριστώ αδερφέ μου!!!!!:w00t:
  13. Φιλε μου να σου πω την αληθεια το ειχα σκεφτει αλλα δεν τολμαγα ουτε να το πω ούτε να το κανω...!! Ελπιζω μονο να εχω το ιδιο προβλημα με σενα.... θα το κανω το μεσημερι. Χιλια ευχαριστώ αδερφέ μου!!!
  14. Το ξερω οτι στο service θα καταληξω εφόσον το προβλημα ειναι στο hardware.. Αλλα αυτο που φοβάμαι να ακούσω είναι το μπουγιουρτί...... Αν μου πουν οτι πρεπει να αλλαξει ολη η πλακετα την γαμ..... Ελπίζω να μην ειναι πλακετα όπως κάποιος μου είπε κατι για βραχυκύκλωμα.... Τώρα όσο για την Rom δεν ξερω τι εννοεις. Android 4.03 έχει επάνω... Μολις τώρα μου κάνει τα ίδια και με το καλώδιο επάνω.............................. Έλεος................................................... Δεν έχω δοκιμάσει άλλα καλώδια.... Αλλα δεν νομιζω να αλλάζει κάτι..... Πλέον μόνο όταν το βάζω πραγματικά στην φόρτιση φτιάχνει....... Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο?? Ξέρει κανεις τι μπορει να είναι??
  15. Λοιπον... Έκανα τελικα hard reset, αλλα δυστηχώς τα ίδια.....:(:( Μολις πριν λιγο όμως εντόπισα πως σταματάει να δείχνει ότι φορτίζει χωρίς να είναι στον φορτιστή: Αν εκεινη την στιγμη που βγαζει τα μηνυματα του βαλω το καλώδιο ΧΩΡΙΣ όμως το ίδιο να είναι συνδεδεμένο στον φορτιστή ή στον Η/Υ (στον αέρα δλδ...), ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ να δειχνει οτι φορτίζει και δουλεύει κανονικα!!!!!:vava: Τι είναι πάλι αυτο ρε παιδια ξερει κανεις??? Οποιαδήποτε γνωμη παιδια ίσως βοηθήσει γιατι έχω θέμα..........:worry:
  16. Κοιτα το μονο που έχω κάνει είναι να βγάλω εντελώς την μπαταρία. Μόνο έτσι σταματάει και αν..... Επειδη δεν ξερω καθολου μορεις να μου πεις πως γίνεται το reset και το hard reset??? Με το Hard reset χανω τα παντα??
  17. Καλημέρα! Για άλλη μια φορά θα χρειαστώ την βοήθειά σας εφόσον το Note μου, εδω και 3 ημέρες, όποτε του έρθει, ενώ δεν είναι σε φόρτιση, κάνει τον ήχο της φόρτισης ξαφνικά, λες και το σύνδεσα, και αμέσως μετά ακούγεται ήχος σφάλματος και μου πετάει το εξής μήνυμα: <Η φόρτιση τέθηκε σε παύση. Πολύ υψηλή τάση.> :(:( Και συνέχεια κάνει τον ήχο της φόρτισης όταν πραγματικά συνδέεται το κινητο στην φόρτιση, και συνέχεια μετά κάνει τον ηχο του σφάλματος και πετάει το παραπάνω μηνυμα. Ακόμα και να κλείσω το κινητό, δείχνει πως ξεκινάει να φορτίσει, και ξανασταματάει. Δειχνει την μπαταρία δλδ να φορτίζει και μετά χάνεται.... Τι είναι αυτο ρε παιδια??? Εχω ξενερώσει τρελά......:(:(
  18. Παιδια ,εχω εγκαταστησει το Route 66 και το Sygic αλλα δεν μου αρεσουν εφοσον ειναι trial.... Κατι σε free δεν υπαρχει???
  19. Ηθελα ομως να βαλω android.... μπορω να το κανω? Ποια ειναι τα βηματα??
  20. Φιλε μου εισαι φοβερός!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπηκα οπως μου ειπες στον bootloader, περασα πρωτα την 1.66.482.1 ,μετά πηγα να περάσω την 3.14.707.3 όπου απο την αρχη ηθελα και με την οποία εγινε το πρόβλημα, αλλά και πάλι δεν την πέρασε (μήπως ξέρουμε γιατί???) και μετά πέρασα την 3.14.482.2, και το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά τώρα!!!! Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ φιλε μου!!!!!!! Νάσαι καλα!!!
  21. Βρε παιδια κανεις???????????????
  22. Παιδια καλημερα. Πηγα χθες να περασω την νεα εκδοση (3.14.707.3) της htc και το κινητο μενει μονιμα στην ασπρη οθονη που γραφει htc με κατι κοκκινα γραμματα κατω κατω τα οποία λένε: R 2.15.50.14 G15.42.50.11U D3.14.04666 Το πήγα στο σερβισ του γερμανου και μου ειπαν δεν περναει η ρομ (σιγά το νέο...) Δεν ξεκιναει με τιποτα!! Hard reset δεν ακουει! Βοηθεια παιδια γιατι το χρειαζομαι αμεσα το τηλεφωνο..... Προσοχη στο πως θα το πειτε γιατι ειμαι ασχετος..... και για να καταλαβετε ισως καλυτερα τι συμβαινει, η ρομ που περναγα, διακοπηκε σε καποια φαση εκει οπου το κινητο βρισκοτανε σε πρασινη κοκκινη και ασπρη οθονη, και το προγραμμα μου εγραψε οτι υπαρχει προβλημα συνδεσης με το usb. Έτσι ξεκινησε το προβλημα και οσες φορες και αν ξαναπροσπαθησα, μετα εμενε στην άσπρη οθονη το κινητο. Επισης, οταν βγαλω την μπαταρια και σβησει το κινητο, βαζω παλι το καλωδιο και την μπαταρια και δειχνει οτι φορτιζει. Αν το ξανα αναψω το κινητο δεν δειχνει να φορτιζει.... Το μονο που ακουει ειναι το reset απο πισω. Τιποτα αλλο δεν κανει το κινητο....:(:( Την βοηθεια σας παιδια.......:(:(:(:(
  23. Ρε παιδες καλημερα και χρονια πολλά! Ηθελα απο καιρο να σας ρωτησω και ολο το αμελουσα! Όποτε πάω σε καφετέριες ή οπουδήποτε εκτος σπιτιού, το κινητό βρίσκει ξεκλειδωτα ασυρματα δίκτυα αλλά δεν συνδέεται. Συνδέεται και μολις ανοιγω τον opera ή τον internet explorer μου λεει δεν ειναι δυνατη η εμφάνιση της σελίδας. Χάνει το δίκτυο και το ξαναβρίσκει το ξαναχάνει και ποτε δεν μπαινει ιντερνετ. Σε όλες τις περιπτώσεις συνδέομαι σε δικτυα με πάνω απο δυο παυλες σηματος. Μήπως πρέπει να αλλάξω καμια ρυθμιση?? Βοηθεια παιδες. Εχω ξενερωσει πολυ με αυτο το θεμα. Νάστε καλα!
  24. όντως και εγω το ιδιο προβλημα εχω. Δεν μπορω να περασω ουτε μουσικη ουτε τιποτα στην καστα μνημης.
  25. Μολις σωσατε εναν συνανθρωπο σας απο βεβαιο απαγχονισμο!!!!!::D:D:D Νάστε καλα ρε παιδες!!:rolleyes:
×
×
  • Create New...