Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τπ τσεκαρισα.Μου λεει 37% καναλωνη σε αναμονη κυψελης και 38% στην αδρανεια του τηλεφωνου...τ; υπολοιπα bluetouth κτλ ειναι γυρω στο 5-6%

Αρα καταναλωνη πολυ η ειναι φυσιολογηκο για αναμονη.....εσας τι γραφη;

Μάλλον είναι πολύ. Σε εμένα αυτά τα νούμερα είναι γύρω στο 10% συνήθως.

Για την αναμονή κυψέλης: Μήπως βρίσκεσαι συχνά σε μέρος που δεν έχεις καλό σήμα;

Για την αδράνεια: Μήπως έχεις πολλά πράγματα που τρέχουν στο background;

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τπ τσεκαρισα.Μου λεει 37% καναλωνη σε αναμονη κυψελης και 38% στην αδρανεια του τηλεφωνου...τ; υπολοιπα bluetouth κτλ ειναι γυρω στο 5-6%

Αρα καταναλωνη πολυ η ειναι φυσιολογηκο για αναμονη.....εσας τι γραφη;

Το πρόβλημα είναι η αδράνεια. Σημαίνει ότι το τηλέφωνο προσπαθεί να πέσει σε sleep και δεν τα καταφέρνει. Δες καλύτερα τις ρυθμίσεις σου και όσες εφαρμογές υποψιάζεσαι ότι χρησιμοποιούν sensors του κινητού.

Σχετικά με την ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής μετά την αναβάθμιση... Έχει φωτογραφήσει κάποιος μια ολοκληρη Α4 σελίδα από κοντά με γράμματα μεγέθους 10-12pt για να ελέγξει την ποιότητα της φωτογραφίας αν φαίνονται παντού καθαρά τα γράμματα?
jgkvafes

~15 δευτερόλεπτα από cold start.

Πήγαινε στις ρυθμίσεις των APN και δες αν στο APN από το οποίο παίρνεις mobile internet είναι τύπου default,supl

ευχαριστω georgemv ολα οκ

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

@georpapa αυτό πηγα να κάνω και εγώ αλλά δεν πέτυχε και μάλιστα κόλλησα στην boot screen μέχρι μα αφαιρεσω την μπαταρία και μετά έκανα restore. Αυτό το αρχείο είναι γι αυτή τη ρομ η οποία έχει κάποια in.scripts enchased για να περνάνε τα mod που παραθέτει ο cooker. Εγώ την πέρασα πάνω από την official γιατί και αυτή official είναι απλά prerooted και δεν έχασα τίποτα απολύτως και μπορείς μα βάλεις οποίο mod θέλεις a2sd+,update apps κτλπ. Μου δίνει μάλιστα 1364 !!! στο quadrant!! πολύ φοβερή! Και είναι stock Rom όπως λέει.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

επειδη κι εμενα η αναμονη κυψελης ειναι στο 38% (αν και εχω πολυ καλο σημα διοτι μενω κεντρικα) λεω μηπως φταιει η επιλογη: ενεργοποιηση συνεχους ροης δεδομενων που ειναι ενεργοποιημενη (βρισκεται στις ρυθμισεις των δικτυων κινητης τηλεφωνιας)......;;;τι κανει αυτη η εντολη;;;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Σχετικά με την ποιότητα της φωτογραφικής μηχανής μετά την αναβάθμιση... Έχει φωτογραφήσει κάποιος μια ολοκληρη Α4 σελίδα από κοντά με γράμματα μεγέθους 10-12pt για να ελέγξει την ποιότητα της φωτογραφίας αν φαίνονται παντού καθαρά τα γράμματα?

Χμμ...χαραγμενο τζαμακι μου μυρίζεται.

Για δοκίμασε να βγάλεις την ιδια σελίδα, χωρίς το πίσω καπάκι. Βγαλτο τελειως, σαν να ηθελες να βγαλεις την μπαταρία. Αν βγει σωστά, welcome to the club :(

HTC Desire Root User

[quote name=

@darkpain & yannisf

Από μια ματιά που έριξα, ο επεξεργαστής δεν πρέπει να έχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση, αν και πράγματι είναι δυο χρόνια νεότερος, με τεχνολογία 45 νανόμετρων αλλά ίδιο ρολόι. Τα θετικά είναι η μεγαλύτερη μνήμη και κάτι που δεν προσέξατε μάλλον, ότι είναι 802.11 «n», πράγμα που θα βοηθήσει εκπληκτικά τη λήψη όπου συναντάς νεότερο ρούτερ. Στα αρνητικά: Η μεγαλύτερη οθόνη με ίδια ανάλυση συνεπάγεται μικρότερη πυκνότητα πίξελ, έστω και οριακά, αλλά αν έχεις συνηθίσει στο desire μπορεί να σε ενοχλήσει. Και φυσικά, τα +30 γραμμάρια...[/quote]

Εχεις δικιο για το wireless n φιλε μου δεν το ειχα προσεξει αλλα να σου πω και κατι αλλο.Ειχα αγορασει μια καρτα wireless της asus πριν 2-3 χρονια αν δεν ειναι και περισσοτερα,θελω να πω οτι υπαρχει απο παλια αλλα θα αργησει πολυ να γινει στην Ελλαδα!!!Οταν θα φερουν γρηγοροτερες ταχυτητες και παψουν να βαζουν modem-router του @%^$^ τοτε θα χαιρεσαι να υποστηριζει το κινητο σου n,τωρα για τα επομενα 5 χρονια σου ειναι αχρηστο οπως μου ηταν και εμενα και το ειχα πληρωσει ακριβοτερα!!Επισης θα συμφωνησω για τα πιξελ γιατι το ειχα προσεξει και εγω και μου εκανε εντυπωση που εχουν τα ιδια αλλα λογικα το εκαναν για αλλους λογους(οικονομικους κτλ...)!!Αλλα θα διαφωνησω για το επεξεργαστη γιατι η καρτα γραφικων του ειναι πιο ισχυρη αρκετα!!!!

GPU - 3D graphics with up to 22M triangles/sec and 133M 3D pixels/sec αυτος ειναι ο δικος μας

High-performance GPU - up to 41M triangles/sec and 245M 3D pixels/sec with dedicated 2D Open VG graphics hardware και αυτος ειναι ο καινουργιος

επειδη κι εμενα η αναμονη κυψελης ειναι στο 38% (αν και εχω πολυ καλο σημα διοτι μενω κεντρικα) λεω μηπως φταιει η επιλογη: ενεργοποιηση συνεχους ροης δεδομενων που ειναι ενεργοποιημενη (βρισκεται στις ρυθμισεις των δικτυων κινητης τηλεφωνιας)......;;;τι κανει αυτη η εντολη;;;

Εγω φιλε μου ειχα ενα antivirus που λειτουργουσε στο παρασκηνιο....το εβγαλα και εκανα επανεκινηση και ηρθε κανονικα αναμονη κυψελης 10% ...τωρα για αναμονες κτλ θα ενημερωσω εφοσον περαση η μερα εαν και βλεπω μια ψιλοβελτιωση απο τωρα...συμπερασμα οτι το antivirus βλαπτη σοβαρα τη μπαταρια :lol:

Αν υποθέσουμε ότι κάποιος δεν θέλει-φοβάται το root θα αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα. Ακόμη κι αν βάλει όσες εφαρμογές του επιτρέπεται στην sd θα δει το χώρο του κινητού να μειώνεται δραματικά.

Φανταστείτε ότι μετά από επαναφορά υπάρχουν free περίπου 140ΜΒ. Μετά την αναβάθμιση του facebook και του flash που γίνεται αυτόματα (σχεδόν) στο market φτάνουμε στα 110ΜΒ. 10-15 apps και 3-4 παιχνιδάκια και ο χώρος μας αποχαιρετά! Το να βάλει κάποιος δε εφαρμογή gps είναι θράσος!

Είναι μεγάλη μλκια της HTC ο τόσο μικρός χώρος, για τόσο παντοδύναμο κινητό με τόσο μεγάλο αριθμό apps.

Συμπέρασμα: "Νο root, no party..."

εμενα γιατι δεν μου εμφανιζεται η αναβαθμιση στο facebook και στο flash...;;;

Ηρακλής!

Χμμ...χαραγμενο τζαμακι μου μυρίζεται.

Για δοκίμασε να βγάλεις την ιδια σελίδα, χωρίς το πίσω καπάκι. Βγαλτο τελειως, σαν να ηθελες να βγαλεις την μπαταρία. Αν βγει σωστά, welcome to the club :(

Εγω φιλε μου ειχα ενα antivirus που λειτουργουσε στο παρασκηνιο....το εβγαλα και εκανα επανεκινηση και ηρθε κανονικα αναμονη κυψελης 10% ...τωρα για αναμονες κτλ θα ενημερωσω εφοσον περαση η μερα εαν και βλεπω μια ψιλοβελτιωση απο τωρα...συμπερασμα οτι το antivirus βλαπτη σοβαρα τη μπαταρια :lol:

Antivirus στο κινητο;; Δεν ειναι too much?? :wacko:

HTC Desire Root User

θεωρω οτι η χρηση αντιβιρους στο κινητο ειναι υπερβολη....και βαραινει πολυ το κινητο....ειμαι σιγουρος οτι θα δεις διαφορα στην μπαταρια...οσον αφορα την αναμονη κυψελης τωρα που το ξαναειδα μειωνεται σταδιακα...για να δουμε....:wacko::wacko::wacko:

Ηρακλής!

Να κάνω μια ερώτηση γιατί μου ήρθε μια απορία χτες. Το κινητό για να καταλάβει πιο region του market να δείξει βλέπει την sim. Αν υποθέσουμε ότι έγω έχω μια sim από Αγγλία και την χρησιμοποιήσω εδώ πέρα θα βλέπω και paid apps?

Ναι!

Αν βάλεις μια sim από χώρα που υποστηρίζονται τα paid apps, θα μπορέσεις να κάνεις αναζήτηση και εγκατάσταση paid apps.

Μετά την εγκατάσταση απλά την βγάζεις και βάζεις την κανονική σου κάρτα. Για τα updates νομίζω πρέπει να ξανακάνεις την ίδια διαδικασία! ;)

hraklhs57 ψαξε μονο σου το flash και καντο install και θα μπει πανω απο το αλλο η νεα εκδοση!!!Αλλα μετα πιστεψε με θα το μετανιωσεις :P γιατι ειναι 12-13 mb

θεωρω οτι η χρηση αντιβιρους στο κινητο ειναι υπερβολη....και βαραινει πολυ το κινητο....ειμαι σιγουρος οτι θα δεις διαφορα στην μπαταρια...οσον αφορα την αναμονη κυψελης τωρα που το ξαναειδα μειωνεται σταδιακα...για να δουμε....:wacko::wacko::wacko:

Και εγω ειχα και εχω ακομη antivirus αλλα εχω απενεργοποημενο να κατι οτιδηποτε αυτοματα,το κανω εγω χειροκινητα(lookout).Μπορω να πω οτι το προσεξα και εγω με τo καινουργιο update οτι παει πιο γρηγορα η μπαταρια....:mad: 36% πρωτο πρωτο to cell standby

Edited by Nikos_s3

παντως μεγαλο ρολο παιζει αν εχεις ανοιχτο το 2g/3g/H

κατα κανονα το εχω ολη εμρα ανοιχτο και κανω περιηγησεις κτλ αλλα 2 μερες που το ηθελα κλειστο ειδα οτι η μπαταρια κραταγε πολυ παραπανω.

και να προσεχετε γενικα τις εφαρμογες, μερικες αν και δεν εξηγηται γτ καταναλωνουν πολυ μπαταρια.

Καμια φορα μετα απο κανα rr να ελεγχεται ποις εφαρμογες τρεχουν και εν αναγκη κλειστε μεριεκς κας ενεργοποιηθουν ξανα, εγω αυτο κανω οταν τυχαινει να το κλεισω και βλεπω διαφορα. Αν και εμτα σηκωνονται οι εφαρμογες ειτε μονες τους ειτε γτ τις χρησιμοπιω αλαλ η διαφορα στην καταναλωση ειναι τεραστια.

Οσον αφορα το root, να πω οτι ημουν πολυ επιφυλακτικςο στη ναρχη και παρολο που ειχα εμπειρια στο θεαμ επειδη ειχα ενα htc magic δεν ηθελα να το κανω για μη καταληξω με τουβλο στο χερι αλλα αξιζει και μονο για 2 πραγματα.

Απλετο χωρο για εφαρμογες

αγορα εφαρμογων μεσω του market οποιας θελετε

Σιγουρα μπορει να στραβωσει κατι αλλα προσωπικα για μενα αξιζε το root. Αργα η γργορα τα πραγματα εκει σε οδηγουν στο να κανεις root τη νσυσκευη αν θες να την ευχαριστηθεις πραγματικα και να μην σε αγχωνει ο διαθεσιμος χωρος και να μπορεις να αγοραζεις οποια εφαρμογη θες

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

Ξεχασα να σου αναφερω ομως κατι που εχει προαναφερθει οτι το καινουργιο version εχει προβλημα προστασιας,δες μια ματια εδω αν θες http://www.adobe.com/support/security/advisories/apsa10-03.html ,εγω εχω βγαλει τα updates και εξοικονομησα και 10mb

hraklhs57 ψαξε μονο σου το flash και καντο install και θα μπει πανω απο το αλλο η νεα εκδοση!!!Αλλα μετα πιστεψε με θα το μετανιωσεις :P γιατι ειναι 12-13 mb

ααα λιγα δηλαδη...μακρια τοτε...δεν το βαζω!!!!..

Ηρακλής!

Επιτελους ρε μαγκες, το android δεν ειναι Windows. Δεν το βαραινει το κινητο το antivirus. Εγω εχω το Νορτον, το οποιο επισης εχει και remote wipe & lock σε περιπτωση απωλειας. Και φυσικα δεν βαραινει το κινητο σε καμια περιπτωση
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

Επειδη παιδια δεν εχω και πολυ χρονο για να ψαξω, απο Gps και χαρτες τι κανεις το κιν? Καταρχας εχει GPS αλλα εχει κανα προγραμμα "δωρεαν" απο καπου για να δουλεψει? Και 2ον απο apps τι παιζει? Μπορουμε να βαλουμε εμεις εδω στο ΕΛΛΑΝΤΑ?

Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο δωρεαν Navigation υπαρχει το Google Maps (moded by brut για να παιζει στο ελλαντα οπως ειπες), αρκει να εχεις δωρεαν ΜΒ. Απο εφαρμογες υπαρχουν πολλες χιλιαδες απο Android Market, οι περισσοτερες δωρεαν. Αν θες paid εφαρμογες ή πρεπει να εισαι rooted ή τις βρισκεις στο ιντερνετ.
Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!:

τελικα η εντολη ''ενεργοποιηση συνεχους ροης δεδομενων'' ξερει κανενας τι κανει...;;

Ηρακλής!

Καλησπέρα! :)

Αγόρασα για το κινητό μία θηκη που κλείνει με μαγνήτη αλλά μου είπαν οτι μπορεί να δημιουργησει βλάβη στο κινητό, ισχύει? :blink::cry:

Εμένα είναι συνήθως σε 30-35% η αναμονή κυψέλης και περίπου 25% η αδράνεια. Τα οποία επίσης μου φαίνονται πολλά αλλά έχω την εντύπωση πως πάντα κάπου εκεί γύρω ήταν. Το μόνο ύποπτο που μπορώ να βρω είναι το Mini Info που έχω για παρακολούθηση μπαταρίας/μνήμης. Μπορεί και να τσεκάρω να το βγάλω να δω τι γίνεται.

Καλησπέρα! :)

Αγόρασα για το κινητό μία θηκη που κλείνει με μαγνήτη αλλά μου είπαν οτι μπορεί να δημιουργησει βλάβη στο κινητό, ισχύει? :blink::cry:

Αν είναι δυνατόν, βρε!! Όχι, βλάβη δεν μπορεί να δημιουργήσει. Απλώς παλιά σε μια συσκευή που τώρα δε θυμάμαι, μια θήκη "σιδερένια" δημιουργούσε πρόβλημα στο σήμα..αλλά μιλάμε για κανένα 4άρι χρόνια και για άλλη περίπτωση. Τώρα οι περισσότερες θήκες έτσι κλείνουν.

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...