Jump to content

David

Members
  • Δημοσιεύσεις

    744
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by David

  1. Δεν ειναι. Μονο 3G στην Ελλάδα. Εχω Sprint M8 κι εγω
  2. Μολις περασα Rom με Sense 7. Εχει διάφορα καλουδια που αξιζουν να βαλει κανεις :)
  3. Το δικο μου το πηρα ελαφρως μεταχ. και ειναι απο αμερική, Sprint version. Παιζει κανονικα στα ελληνικα δικτυα, εκτος απο 4G ( η wind που βρισκομαι, δεν εχει ετσι κι αλλιως). Eχει 32GB internal και οχι 16, και ηρθε ετοιμο S-Off, κατι που θα εκανα ετσι κι αλλιως. Και ολα αυτα...με 300 ευρω :D
  4. Για την αυτοματη φωτεινότητα, στο sense 6 εχει την ρύθμιση που υπάρχει στα samsung και σε άλλα μοντελα, δηλαδη ρυθμιση της καμπυλης της φωτεινοτητας (που αναλογει στις διαφορετικες φωτεινοτητες περιβάλλοντος). Καπου στην μέση ειναι καλα. Αν θέλει κανεις πλήρη ελεγχο στην φωτεινότητα του κινητου του, π.χ. στον ηλιο να ειναι στο τερμα, στο σκοταδι στο τέρμα χαμηλό και στα ενδιαμεσα απο τη μεση και κατω, υπαρχει manual ρυθμιση με πολλα στάδια της καμπυλης, στην Viper ROM ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια απορία που εχω ειναι σχετικα με το οριο λήξης οθόνης (ορος να σου πετυχει...). Οταν ειναι στο αυτόματο, μερικές φορες η οθόνη μενει ανοιχτή για πολλη ώρα αφου αφήσω το κινητο. Με ποια λογικη λειτουργει το αυτοματο; Προς το παρον την εχω στο 1 λεπτο, μετα απο δοκιμη στα 45 sec που dimmάρει πολυ γρήγορα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετα απο μια εβδομαδα "εκμάθησης", σήμερα ξεκίνησε ο Quallcom BatteryGuru να κανει τα "μαγικα" του για εξοικονόμηση μπαταρίας. Για να δουμε...
  5. Γεια σας κι απο μενα. Νεος κατοχος του Μ8, και πολυ ευχαριστημένος μεχρι τώρα. Θεωρω πως το μεγεθος των εικονιδιων, της status bar και γενικοτερα η παρουσα density της οθονης ειναι μεγαλη, με αποτελεσμα να μην την ευχαριστιεσαι πληρως. Χωραει λίγο υλικο. Με ελλατωση του density to κινητο γινεται φοβερο. Το μειονεκτημα ειναι οτι δυστυχως το HTC Sense δεν ακολουθει το αλλαγμενο pixel density και του προκαλουνται αλλοιώσεις σε καποια σημεια (κυριως στην home screen) αλλα και παλι αξιζει τον κοπο. Ηθελα να ρωτησω οποιους εχουν κανει αλλαγή στο pixel density, σε ποια νουμερα εχετε βρει την χρυση τομη. Εχω δοκιμασει απο 380-430, και προς το παρον παιζω στο 400, με αλλαγη της διαταξης εικονιδίων στην Homescreen απο 4x5 σε 5x6.
  6. Μετέφερε την στην SD κάνοντας mount usb storage από recovery και συνδέοντας το κινητό με καλώδιο με το pc.
  7. Ενημέρωση για όσους έχουν το πρόβλημα με το wifi. Το άνοιξα προχτές και έβαλα το κομματάκι αλουμινοχαρτο στην κεραία. Πανεύκολο, με ελάχιστη πιθανότητα να κάνεις ζημιά, και το wifi πιάνει τέλεια.
  8. Μη το σβήνετε τότε. Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε.
  9. Σε κάνονικη χρήση εκτός φορτιστή πως πάει η μπαταρία; Μπορει να έχεις πρόβλημα διαρροής. Εχει φάει καμια καλή τουμπα;
  10. Από περιέργεια ρωταω, γιατί να θες να το κάνεις αυτό;;; ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω δοκιμάσει άλλη ελαφριά ROM πέραν της Elite, αλλά είμαι πολυ ευχάριστημένος. Εχει quick settings και με το πακετάκι με τα mods που υπάρχει στο xda, γίνεται πλήρης. Ελαφριά και γρήγορη
  11. Αυτή ναι. Μόλις την περάσεις, βάλε το mod pack που υπάρχει σε άλλο Thread για τα βασικά
  12. Καλή η venom, την είχα ένα διάστημα, αλλά σαν την έλαφρια elite δεν είναι. Με προσθήκη ενός πακέτου με tweaks που κυκλοφορεί, είναι τέλεια, γρήγορη, με πλήρες sense και πολύ καλή μπαταρία.
  13. Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία, ευτυχία και τύχη.
  14. Τελικά στο Πεκίνο το Red rice που δουλεύει στα κινέζικα δίκτυα έχει 900 yuan ενώ το ίδιο αλλά για WCDMA το πουλάνε 1300 yuan. Το αφήνουν 1200. Δηλαδη €145
  15. Ε πως είναι καλή τιμή; $210 είναι €153, και αυτοί εδώ μου ζητάνε €168. Βλέπω από το πρώτο μήνυμα του Thread πως όλοι γράφουν: "βγήκε ένα καλό φτηνό xiaomi, με 800 yuan, δηλαδή €100" Τι έγινε τώρα; ακριβηνε; Υ.Γ. Δεν ξέρω πως το προφερετε εσείς, εγώ τα έλεγα Ζι-αομι, μέχρι που ήρθα εδώ και κατάλαβα ότι προφέρεται Σι-αομι (παχύ Σ)
  16. Ρε παιδια ειμαι στο Πεκίνο με μια φίλη μου, και μου είπε πως θελει να παρει ενα κινητό μέχρι 100 ευρω. Της ειπα οτι η καλυτερη επιλογη αυτη τη στιγμη στα λεφτα αυτα ειναι το Red Rice. Πηγαμε σε δυο καταστήματα να το δουμε, και μας έλεγαν 1400 και 1600 Yuan (800 εχει κανονικα, δηλαδη 100 ευρω). Τι διαολο;; Να το ψαξω κι αλλου;
  17. Το πρόβλημα που περιγράφεις το ειχα πάθει σε ένα παλιότερο κινητό, μετα απο μια καλη τουμπα. Δεν υπηρχε θεμα με καποια εφαρμογη να το εχει συνεχεια "awake". Ειχε διαρροή ρευματος, και το προβλημα ηταν το ιδιο με 3 διαφορετικες original μπαταρίες που δοκίμασα. Hardware προβλημα δηλαδη, δυσεπίλυτο. Ισως καποια απροσεξία του τεχνικου, χάλασε κατι.
  18. Εβαλα την 4.0.1 επανω στην 4.0.0 και όλα παιζουν μια χαρα.
  19. Οταν εχουμε φτιάξει φακέλους με εφαρμογες στο grid (οχι στο desktop), πως αποθηκευονται για να ξαναβγουν οταν περασουμε άλλη ρομ; Ειναι καποιο απο τα στοιχεια δεδομενων του Titanium Backup?
  20. Να ρωτησω κατι. Οι custom rom κυκλοφορησαν την νεα rom based on 4.18.401.2, με το προβλημα του wifi, και στην συνεχεια εβγαλαν update που διορθωνε το wifi issue. Δεν εχει βγει αυτο το update για την επισημη; Edit: Βλεπω στο changelog: -WiFi fix (Thanks for fix solution to RichmondoUK) Αρα, υπομονη οι "μαμα"
  21. Σίγουρα πρέπει να φτιαχτεί. Εχει ξαναγίνει και διορθώθηκε
  22. Αλλο αν θες να κατεβασεις ενα παιχνιδι 1.5 GB. Το θεμα ειναι οτι παλιοτερα ολη την ωρα ειχα την εννοια που θα βρω wifi. Να ζητας κωδικους στα μαγαζια, να σκαναρεις μπας και υπαρχει κανα δικτυο ελευθερο τριγυρω, να ψαχνεις thompson και cyta για να σπασεις, να ζητας, να παρακαλας κλπ. Πλεον τον περισσοτερο χρονο δεν χρειαζομαι wifi. Κι εγω το ανοιγω οταν προκειται να κατεβασω πολλα δεδομενα. Για google maps, chat, browsing, youtube, υπηρεσιες αναζητησης, κατεβασμα μικρων εφαρμογων κλπ, ειναι υπεραρκετα. Μπορεις να δινεις και σε φιλους η στο Laptop αν κριθει ανάγκη. Μπαινεις οπου και να εισαι χωρις να το σκεφτεσαι, δεν τσιγκουνευεσαι την χρηση, ουτε κοιτας ολη την ωρα το 3G watchdog widget μηπως και περασες τα ΜΒ του πακέτου σου. Αλλη φαση. Η μπαταρια ειναι ενα θεμα ομως οπως λες κι εσυ. Οταν σταματησουμε να ψαχνουμε και για λιγες ευκαιριακες μιλιαμπερώρες, τοτε θα ειμαστε κομπλε.
  23. Παιδιά κυνήγηστε τις εταιρείες και αφήστε σιγά σιγά το Wifi. Έπρηξα την wind και μου έδωσε τα 2GB το μηνα με €10. Πλέον δεν ανοίγω σχεδόν ποτέ Wifi. Δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταναλώσεις. Ενημερώσεις και όλα τα κάνω από το δίκτυο, και η απόκριση είναι καλύτερη, και το κάνεις όπου και οπότε θες.
×
×
  • Create New...