Jump to content

EddieX

Members
  • Δημοσιεύσεις

    250
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    91.7%

Everything posted by EddieX

  1. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=473288
  2. Έχει βάλει κανένας screen protector γυαλί με την θήκη της Samsung με το πληκτρολόγιο;
  3. Καλησπέρα, Μιας που δεν έχω βρει κατάλληλο τόπικ για το συγκεκριμένο Tablet ανοίγω το ανάλογο topic.
  4. Εχει κανενας DEX Station; Ενδιαφερομαι να αγορασω και ηθελα να ρωτησω καταρχας αν το κινητο φορτιζει ταυτοχρονα οταν ειναι πανω στο dock και αν περιεχει και καλωδιο φορτισης μεσα γιατι με τον ασυρματο φορτιστη δεν υπηρχε και πρεπει να χρησιμοποιησεις τον μαμα. Αν και με το DEX πρεπει να χρησιμοποιησεις το μαμα τοτε να το ξερω μιας που δεν εχω καταλαβει ακομα αν ειναι μεσα η οχι.
  5. Εγω παντως ειμαι 24 ωρες με ανοιχτο κινητο. Sot 4.5 ωρες. Δεδομενα - Wifi - NFC και Bluetooth μονιμα ανοιχτα επειδη ειναι συνδεμενο και με το Gear μου και εχει ακομα 22% μπαταρια. Και απο εχθες που το εβγαλα απο την φορτιση το απογευμα δεν εχω σταματησει να το πειραζω. Ακομα και παιχνιδια (CSR2). Το Note 4 δεν θυμαμαι να μου κρατουσε τοσο πολυ. Μπορει ισως επειδη ειναι καινουργιο ακομα?
  6. Παιδια το Note αγοραζεται μονο και μονο για το πενακι του. Εγω απο τοτε που πηρα Note μιας που το εχω σαν εργαλειο δουλειας δεν θα μπορουσα να παρω αλλο κινητο (χωρις πενακι). Αν δεν καιγεστε για το πενακι παρε S9 ή ακομα και S8.
  7. Είναι ενεργοποιημένο ναι. Fast charge. Το λέει κιόλας Όταν φορτίζει.
  8. Θα το ξαναδοκιμασω μια με το καλώδιο από 0% και μετά με την ασύρματη φόρτιση πάλι από 0%. Θα επανέλθω.
  9. Καλα ρε παιδια. Πηρα τον ασυρματο φορτιστη με το μαμα καλωδιο φυσικα. Fast charging ελεγε και εκανε πανω απο 6 με 8 ωρες για να φορτισει το κινητο. Ειναι δυνατον; Στο Note 4 το εβαζα και μεσα σε 1,5 ωριτσα ηταν στο 100% περιπου.
  10. Τελικα εκανα uninstall και ξανα εγκατασταση το Gear στο κινητο και επαιξε!
  11. Εχει παρατηρησει κανενας προβληματα μετα απο αναβαθμιση με Gear S3 frontier και Note 8; Τα πηρα εχθες και δουλεψανε κανονικα καπακια. Μετα απο αναβαθμισεις που εκανα ολη μερα σε Samsung Προγραμματα και ρολοι δεν λεει να συνδεθει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Εκανα και factory reset στο ρολοι αλλα μενει στο Check your phone to complete the setup και το κινητο ειναι στο Pairing underway χωρις να κανει κατι αλλο.
  12. Πως λεγεται ακριβως για να το βρω. Ειναι γυαλι ή προστασια απλη?
  13. Σοβαρα ομως τωρα παιδια... Υπαρχει κανενας με Alcantara και να εχει είτε screen protector - tempered glass ή κατι σε υγρη μορφη και να μην εχει θεμα;
  14. Καλησπερα σας. Και εγω ειμαι απο σημερα κατοχος του Note 8 μετα το Note 4 (που εχω ακομα). Το πηρα με Alcantara θηκη μιας που με το που ειδα οτι βγηκε κατι τετοιο ειπα οτι πρεπει να παρω κινητο γι αυτη την θηκη. Μαζι λοιπον με την αγορα πηρα και με 12€ ενα tempered glass που ημουν και σιγουρος οτι δεν θα κατσει και με το που την εβαλα την πεταξε η θηκη και πηγε στα σκουπιδια. Τι screen protector να παρω παιδια με την Alcantara; Υ.Γ. Εννοειται πως εκανα και καπακια ασφαλεια κινητου.
  15. Καλησπερα σας. Και εγω μολις πηρα το Note 8 με το Gear S3 Frontier πακετο. Μια ερωτηση; Εγω φταιω που εχω ερωτευθει την Alcantara θηκη που πηρα με το κινητο ή ετσι συμβαινει σε πολλους; :p:lol:
  16. Για το Samsung Dex χρειαζεσαι μια οθονη - πληκτρολογιο και ποντικι ΜΟΝΟ για το Note8; Θελω να πω, μπορει να συνδεθει καπως στον ηδη υπαρχων Η/Υ και να μπορεις να εναλλασσεσαι πχ;
  17. Γιατι δεν το googlαρεις? Εμενα μου εβγαλε πολλα. http://www.androidegis.com/how-to/how-to-root-the-samsung-galaxy-s4-active-guide/ Δες αυτο.
  18. ΧΑ, δεν λεγαμε τπτ αλλο σημερα. Μολις μου ηρθε η αναβαθμιση απο την Vodafone για να ανοιξει το LTE. 199mb ειναι και το εκανα απο ΟΤΑ. Για να δουμε αν πιασει 4G τι θα πει το speedtest. http://i536.photobucket.com/albums/ff327/eddiex-ninja/voda_zps9e986852.jpg ;) Περιοχη Καλλιθεα
  19. Και εγω Voda εχω αδερφε και εμενα τα ιδια μου ειπαν. Μιλησα και με Vodafone και με Samsung και στην ουσια ο ενας τα εριχνε στον αλλον. Βασικα ειναι θεμα Vodafone γιατι αν ειχες κοσμοτε ή wind το κιν μας θα δουλευε κανονικα. Οποτε περιμενουμε update για να λειτουργει το 4G και σε μας. Η Voda τωρα αναβαθμισε σε 4g τις κεραιες της και ακομα δεν εχει συμβατοτητα με ολα.
  20. Μα το κιν δεν μου βγαζει την επιλογη του LTE. Στην Vodafone που μπηκα στις ρυθμισεις του λογαριασμου μου, μου λεει οτι το 4G ειναι ενεργοποιημενο κανονικα. Λοιπον ειναι θεμα Vodafone. Περιμενουμε λεει μια αναβαθμιση (οχι την 4,3) για να λειτουργησει κανονικα το LTE και σε μας. Αν ειχα Cosmote ή Wind θα λειτουργουσε κανονικα.
  21. Με root το ξερω. Απλα δεν καταλαβαινω, δηλαδη ποσο ******* μπορει να ειναι αυτοι στην Samsung; Εχουν βγαλει κινητο που υποστηριζει 4G εδω και ποσο καιρο και περιμενουμε ποσους μηνες την κωλο 4.3 για να λειτουργησει αυτο το πραγμα. Να πω οτι ηταν θεμα Vodafone ή Cosmote να πω οκ, Ελλαδα ειμαστε θα ερθει καποια στιγμη και αυτο. Σαν να βγαζεις αμαξι με ABS αλλα να μην λειτουργει και να περιμενεις την επομενη αναβαθμιση, ελεος δηλαδη...
  22. Ξερουμε για EU ημερομηνιες αναβαθμισεις σε 4.3? Εγω συγκεκριμενα εχω το Active και περιμενω να δω αν με την 4.3 ενεργοποιηθει το LTE. Δεν εχω βρει κατι ομως.
  23. Με το LTE τι γινεται ρε παιδια? Επισημα χωρις root γινεται τπτ ή μπα?
×
×
  • Create New...