Jump to content

nikpapakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    211
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About nikpapakos

  • Ημ. Γέννησης 19/02/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nikpapakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χρόνια πολλά καλή χρονιά να έχουμε!! Κλάση επιτυχία σε ολους
  2. Πρώτη πλήρη από φόρτιση με 4 ω 15 λεπτά οθόνης και 1ω και 30 λεπτά παιχνίδι από αυτές MCOC, καλά είναι και πιστεύω θα φτιάξει κι αλλο
  3. Δεν έχουν καμία σχέση με αυτά της 5.1.1 είναι πιο στρογγυλά πιο iphone δεν ξέρω. ..Πιο πολυχρωμα
  4. Παιδιά καλημέρα από εχθές με την 6.01 έχοντας κάνει factory reset πριν και μετά όλα καλά και από μπαταρία ίδια περίπου επίπεδα ίσως και λίγο καλύτερα. Πιο smooth περισσότερα καλούδια. .αλλά με ξενέρωσαν τα εικονίδια. .!!
  5. Παιδιά τελικά μπορούμε να περάσουμε την πολωνική πχ πάνω σε βουλγαρική ρομ με odin χωρίς πρόβλημα?
  6. Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά από εμένα νέος κάτοχος από σήμερα της συσκευής (αλλά παλιος κάτοχος note 3 ) η συσκευή είναι με csc blg Βουλγαρία μάλλον μπορώ να περάσω με odin από πάνω μια άλλη πχ ουγγρική χωρίς πρόβλημα όπως στο note 3?
  7. nikpapakos

    Meizu Pro 5

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση καινούριας global αν έχουμε κάνει από κινεζική σε international πως κάνουμε update? Βάζουμε το update.zip στο τηλέφωνο και το κάνει αυτόματα ή πρέπει να κάνουμε όλη τη διαδικασία με το Βήμα 2 που έχει στο meizu fans?
  8. Να κάνω μια ερώτηση; αν έχει κάποιος ροοτ με towelroot και θέλει να περάσει κερνελ πχ μέσω mobile Odin θα τριπαρει το Knox? Δε λέω να φλασαρει μέσω cwm ή twrp...αλλά με κάποιο flash tool...Ευχαριστώ.
  9. Παιδιά Καλημέρα να ρωτήσω ένας φίλος ρουταρε το ΤΗΛ με αυτο τον καινούργιο τρόπο και με ρώταγε για exposed framework Υπάρχουν κάποια που παίζουν για το δικό μας πχ εγώ χρησιμοποιούσα του wanam στο note 2 παίζει στο δικό μας είναι συμβατό?
  10. Συμφωνώ και εγώ με το note 2 και την ίδια χρήση δεν έπεφτα πότε κάτω από 5:30 με 6:30 οθόνη , στο 3 τα νούμερα Αυτά έρχονται μόνο όταν βλέπω ταινία στο θηρίο και αυξάνεται η χρήση οθόνης....Αλλά δε με ενοχλεί και πολύ γιατί αξίζει!!!
  11. Τελικά αφού κάναμε αυτό που είπε ο φίλος truckman έμεινε μόνο το CYO csc και χώρα greece το ζήτημα όμως είναι ότι το τηλ είναι τσεχικο μιας και τα βιβλία μέσα σα κάποια τέτοια γλώσσα με παραπέμπουν και σίγουρα όχι στα ελληνικά. Λέτε μήπως να περάσω με Odin την etl μιας και η CYO δεν έχει πάρει εδώ και μήνες αναβάθμιση ; δεν θα έχει πρόβλημα φαντάζομαι το Knox μιας και θα βάλουμε stock Rom τώρα; Αυτές είναι από το phone info τώρα.
×
×
  • Create New...