makouin Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Επειδη βλεπω οτι με το τελευταιο update που εκανα με την ενημερωση του λειτουργικου απο την HTC το radio που μπηκε ειναι εξαιρετικα ενεργοβορο και καταπινει την μπαταρια..θα ηθελα να ρωτησω..... Υπαρχη πουθενα το radio που ειχε το τηλεφωνο οπως το ειχαμε παρει καινουριο (χωρις την αναβαθμηση σε 2,2 ?) Φυσικα μονο το radio ετσι? Γιατι νομιζω οτι μπορει να μην ειχε και τοσο δυνατο wifi αλλα ειχε πολυ καλη ληψη στην συνομιλια και ηταν και πολυ λιγοτερο ενεργοβορο απο τα υπολοιπα δυο ποθ βρηκαν μετα.... Γι αυτο ελπιζω να καταλάβατε τι ζηταω.... Το ραδιο ΜΟΝΟ απο την 2,1 που ειχε το τηλεφωνο απο την μαμα HTC ...ean mporv na to balv sthn 2,2 που εχει τωρα και τον τροπο που μπορω να το περασω....Ξαναλεω δεν εχω κανει το τηλεφωνο root και εχω windows7 64bit Ευχαριστω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) ρε παιδια μπορει καποιος που εχει βαλει μια πολυ προσφατη να ανεβασει στο youtube κατι ετσι ωστε να το δουμε live και ελληνικο....να βαλει με οργιναλ και με ροοτετ? ετσι για να δουμε τη διαφορα.... Ποια διαφορά ρε παιδια; Αν σας δώσουν στο χέρι ένα κινητό με την rom του Leedroid η άλλη με sense, και το παίξετε λίγο, αν δεν σας πουν ότι ειναι custom, δεν θα το καταλάβετε καν (αν εξαιρεσουμε τις έξτρα εφαρμογές που αφορούν το root). Επειδη βλεπω οτι με το τελευταιο update που εκανα με την ενημερωση του λειτουργικου απο την HTC το radio που μπηκε ειναι εξαιρετικα ενεργοβορο και καταπινει την μπαταρια..θα ηθελα να ρωτησω..... Υπαρχη πουθενα το radio που ειχε το τηλεφωνο οπως το ειχαμε παρει καινουριο (χωρις την αναβαθμηση σε 2,2 ?) Φυσικα μονο το radio ετσι? Γιατι νομιζω οτι μπορει να μην ειχε και τοσο δυνατο wifi αλλα ειχε πολυ καλη ληψη στην συνομιλια και ηταν και πολυ λιγοτερο ενεργοβορο απο τα υπολοιπα δυο ποθ βρηκαν μετα.... Γι αυτο ελπιζω να καταλάβατε τι ζηταω.... Το ραδιο ΜΟΝΟ απο την 2,1 που ειχε το τηλεφωνο απο την μαμα HTC ...ean mporv na to balv sthn 2,2 που εχει τωρα και τον τροπο που μπορω να το περασω....Ξαναλεω δεν εχω κανει το τηλεφωνο root και εχω windows7 64bit Ευχαριστω :) Περνιέται άλλη radio rom σε μη-rooted συσκευή; Edited September 16, 2010 by Nikos_s3 HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Επειδη βλεπω οτι με το τελευταιο update που εκανα με την ενημερωση του λειτουργικου απο την HTC το radio που μπηκε ειναι εξαιρετικα ενεργοβορο και καταπινει την μπαταρια..θα ηθελα να ρωτησω..... Υπαρχη πουθενα το radio που ειχε το τηλεφωνο οπως το ειχαμε παρει καινουριο (χωρις την αναβαθμηση σε 2,2 ?) Φυσικα μονο το radio ετσι? Γιατι νομιζω οτι μπορει να μην ειχε και τοσο δυνατο wifi αλλα ειχε πολυ καλη ληψη στην συνομιλια και ηταν και πολυ λιγοτερο ενεργοβορο απο τα υπολοιπα δυο ποθ βρηκαν μετα.... Γι αυτο ελπιζω να καταλάβατε τι ζηταω.... Το ραδιο ΜΟΝΟ απο την 2,1 που ειχε το τηλεφωνο απο την μαμα HTC ...ean mporv na to balv sthn 2,2 που εχει τωρα και τον τροπο που μπορω να το περασω....Ξαναλεω δεν εχω κανει το τηλεφωνο root και εχω windows7 64bit Ευχαριστω :) Αν μπλέξεις radio από 2.1 με froyo δεν θα σου δουλεύει η κάμερα ούτε για φώτο, ούτε για βίντεο. Τα περιγράφεις πολύ τραγικά πάντως για να σου φταίει το radio, μάλλον αλλού χάνεις τη μπαταρία σου. Οι διαφορές του radio είναι μικρές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Αν μπλέξεις radio από 2.1 με froyo δεν θα σου δουλεύει η κάμερα ούτε για φώτο, ούτε για βίντεο. Τα περιγράφεις πολύ τραγικά πάντως για να σου φταίει το radio, μάλλον αλλού χάνεις τη μπαταρία σου. Οι διαφορές του radio είναι μικρές. Η περιγραφη που κανω ειναι ακριβως οπως το βλεπω :lol: σιγα τι ειπα? :lol: εγω εχω διαφορα αναμονης μεγαλη....τωρα εαν φταει καποιο προγραμμα που εβαλα μετα δεν γνωριζω...μπορει δεν αντιλεω. Το μονο που ξερω ειναι οτι εχω διαφορα αναμονης 1 ΗΜΕΡΑ...ειναι μεγαλη διαφορα. Ειχα γραψει και πριν αρκετα πισω εδω μεσα(οσο ειχα την πρωτη rom) οτι ειμαι απο τους πολυ ικανοποιημενους με την αναμονη του κινητου και οτι φτανει αισιος την 2 μερα και παει για την 3η.... Αυτη τη στιγμη και υστερα απο το 2o update φτανει αισιος την 1 μερα μαχ 1,5 και εαν πω να ασχοληθω με το τηλεφωνο ανοιγη μαυρη τρυπα .... 4 ωρες με μπαταρια απο 100% με ανοιχτο wifi και πλοηγηση στο ιντερνετ και τελος:blink: Θα δοκημασω να βγαλω ενα antivirus που εβαλα προσφατα να δω μηπως κανει αυτο τη διαφορα.....μπορει να φταει αυτο......θα δω και επανελχομαι :D Οσο για το μπερδεμα των radio δεν το ηξερα...εαν γινετε κατι τετοιο φυσικα και δεν το θελω...Ευχαριστω georgemv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Η περιγραφη που κανω ειναι ακριβως οπως το βλεπω :lol: σιγα τι ειπα? :lol: εγω εχω διαφορα αναμονης μεγαλη....τωρα εαν φταει καποιο προγραμμα που εβαλα μετα δεν γνωριζω...μπορει δεν αντιλεω. Το μονο που ξερω ειναι οτι εχω διαφορα αναμονης 1 ΗΜΕΡΑ...ειναι μεγαλη διαφορα. Ειχα γραψει και πριν αρκετα πισω εδω μεσα(οσο ειχα την πρωτη rom) οτι ειμαι απο τους πολυ ικανοποιημενους με την αναμονη του κινητου και οτι φτανει αισιος την 2 μερα και παει για την 3η.... Αυτη τη στιγμη και υστερα απο το 2o update φτανει αισιος την 1 μερα μαχ 1,5 και εαν πω να ασχοληθω με το τηλεφωνο ανοιγη μαυρη τρυπα .... 4 ωρες με μπαταρια απο 100% με ανοιχτο wifi και πλοηγηση στο ιντερνετ και τελος:blink: Θα δοκημασω να βγαλω ενα antivirus που εβαλα προσφατα να δω μηπως κανει αυτο τη διαφορα.....μπορει να φταει αυτο......θα δω και επανελχομαι :D Οσο για το μπερδεμα των radio δεν το ηξερα...εαν γινετε κατι τετοιο φυσικα και δεν το θελω...Ευχαριστω georgemv Στις πληροφορίες του κινητού, στην μπαταρία, λεει ακριβως πιο πρόγραμμα έχει χρησιμποιήσει και σε τι ποσοστό την μπαταρία. Για τσέκαρέ το. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferniac Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Να κάνω μια ερώτηση γιατί μου ήρθε μια απορία χτες. Το κινητό για να καταλάβει πιο region του market να δείξει βλέπει την sim. Αν υποθέσουμε ότι έγω έχω μια sim από Αγγλία και την χρησιμοποιήσω εδώ πέρα θα βλέπω και paid apps? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Να κάνω μια ερώτηση γιατί μου ήρθε μια απορία χτες. Το κινητό για να καταλάβει πιο region του market να δείξει βλέπει την sim. Αν υποθέσουμε ότι έγω έχω μια sim από Αγγλία και την χρησιμοποιήσω εδώ πέρα θα βλέπω και paid apps? Και μετα σου λεει, οτι το root δεν λύνει προβλήματα... :whistle: HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inferniac Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Και μετα σου λεει, οτι το root δεν λύνει προβλήματα... :whistle: Δεν το λέω για αυτό το λόγο(αν και συμφωνώ μαζί σου),περισσότερο από περιέργια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekerz Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Για όποιον non-root θέλει να στείλει apps στην sd ενδιαφέρον έχει το δωρεάν Apps2sd Pro. Και για να μη ρωτάτε όχι δε στέλνει όλες τις εφαρμογές αλλά αυτές που έχουν αυτή την επιλογή. Απλά κερδίζεις ότι δεν ψάχνεις ποιές εφαρμογές έχουν αυτή τη δυνατότητα. Έχει κανείς υπόψη του app που να καθαρίζει caches εφαρμογών αυτόματα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Για όποιον non-root θέλει να στείλει apps στην sd ενδιαφέρον έχει το δωρεάν Apps2sd Pro. Και για να μη ρωτάτε όχι δε στέλνει όλες τις εφαρμογές αλλά αυτές που έχουν αυτή την επιλογή. Απλά κερδίζεις ότι δεν ψάχνεις ποιές εφαρμογές έχουν αυτή τη δυνατότητα. Έχει κανείς υπόψη του app που να καθαρίζει caches εφαρμογών αυτόματα? http://www.appbrain.com/app/com.aac.cachemate.demo HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekerz Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Thanx! Nice! Αν και είναι κυρίως για root users είναι χρήσιμο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YiannisF Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Έχει κανείς υπόψη του app που να καθαρίζει caches εφαρμογών αυτόματα? http://www.appbrain.com/app/org.uguess.android.sysinfo.pro για non-rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamouris Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Να κάνω μια ερώτηση γιατί μου ήρθε μια απορία χτες. Το κινητό για να καταλάβει πιο region του market να δείξει βλέπει την sim. Αν υποθέσουμε ότι έγω έχω μια sim από Αγγλία και την χρησιμοποιήσω εδώ πέρα θα βλέπω και paid apps? Πάνω σε αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω δεν ξέρω αν φταίει είμαι αγγλία και χρησιμοποιώ 3g unlimited από t mobile και δεν μπορώ να εγκαταστήσω τις εφαρμογές που κατέβαζω μου βγάζει το τρίγωνο με το θαυμαστικό και μου λέει ότι εγκατασταση δεν ήταν επιτυχήσ γιατί? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ξέρουμε αν το νέο Sense UI θα το πάρει και το Desire μας ?? (θα ήταν τελειο κατι τετοιο..!) Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
David Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ξέρουμε αν το νέο Sense UI θα το πάρει και το Desire μας ?? (θα ήταν τελειο κατι τετοιο..!) Χαλαρά. Μέτρα λίγες μέρες, απο την μερα που θα το παρουν στα χέρια τους οι xda-developers. Για cooked roms μιλάω. HTC Desire Root User Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ξέρουμε αν το νέο Sense UI θα το πάρει και το Desire μας ?? (θα ήταν τελειο κατι τετοιο..!) Επίσημα, υπάρχει όντως το ενδεχόμενο να το πάρει το Desire. Ανεπίσημα, δεν τίθεται θέμα. HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 David σου υπενθυμίζω ότι τα συνεχόμενα ποστς απαγορεύονται στο φόρυμ...χρησιμοποίησε την τροποποίηση μηνύματος ή την πολλαπλή παράθεση αντί αυτών! thanks..:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ενδιαφερων... το νεο update λοιπον, ελυσε κ το προβλημα της πυξιδας στην 2,2. ΤΕλικα μηπως οντως κανουν καλη δουλεια εκει στην HTC ? Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
re33m Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 ουυαααααααααααααααα βοηθειαααααααααααααααααα!!!!!! το φορτιζα μεσω λαπτπο εφυγα γυρισα και το βρηκα να ειναι στο μενου για hard reset. και εχει κολλησει εκει...εβγαλα μπαταρια αλλα ξεκιναει μονο απο εκει και κολλαει. δεν παει ουτε πανω ουτε κατω....ουαααα βοηθεια.. μεσω Linux μπορει κανεις να μου πει πως...υπενθιμιζω ειμαι ο χρηστησ που του κολλουσε και εκανε επαννεκινησεισ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 ουυαααααααααααααααα βοηθειαααααααααααααααααα!!!!!! το φορτιζα μεσω λαπτπο εφυγα γυρισα και το βρηκα να ειναι στο μενου για hard reset. και εχει κολλησει εκει...εβγαλα μπαταρια αλλα ξεκιναει μονο απο εκει και κολλαει. δεν παει ουτε πανω ουτε κατω....ουαααα βοηθεια.. μεσω Linux μπορει κανεις να μου πει πως...υπενθιμιζω ειμαι ο χρηστησ που του κολλουσε και εκανε επαννεκινησεισ ριξε του ενα ποτηρι νερο μπας και συνελθει (πλακα κανω),κανε hard reset και αν σου το ξανακανει καλα θα κανεις να το πας προς το servis,μιας και λες οτι εχεις προβληματα συνεχομενα,σε βλεπω για αλλαγη motherboard (αυτα τα συμπτωματα προς τα εκει δειχνουν) Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 φοραει καποιος open desire 4.0.10 να δοκιμασει το gps ποση ωρα χρειαζεται να κλειδωσει μετραω μεχρι και 3-4 λεπτα [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 παιδες, εχω την μαμα rom και εχω κανει root με το unrevoked3 το testing ακομα edtion. θελω να περασω το a2sd και βρηκα απο το forum http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773997 αυτο εδω. Μπορω να περασω μονο το add_a2sd-13-signed.zip μετονομάζοντας το σε update.zip και να εχω την εφαρμογη αυτη η πρεπει να περασω και την rom που δινει αρχικα και μετα να περασω το a2sd? όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Βρήκα αυτό το video για root: γίνεται να είναι τόσο εύκολο ? :lol: το εχει δοκιμάσει κανείς? // Edit: στα σχόλια λέει ότι δε δουλεύει για το Desire , οπότε ακυρο.. Edited September 16, 2010 by Ariskos07 Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 φοραει καποιος open desire 4.0.10 να δοκιμασει το gps ποση ωρα χρειαζεται να κλειδωσει μετραω μεχρι και 3-4 λεπτα ~15 δευτερόλεπτα από cold start. Πήγαινε στις ρυθμίσεις των APN και δες αν στο APN από το οποίο παίρνεις mobile internet είναι τύπου default,supl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Στις πληροφορίες του κινητού, στην μπαταρία, λεει ακριβως πιο πρόγραμμα έχει χρησιμποιήσει και σε τι ποσοστό την μπαταρία. Για τσέκαρέ το. Τπ τσεκαρισα.Μου λεει 37% καναλωνη σε αναμονη κυψελης και 38% στην αδρανεια του τηλεφωνου...τ; υπολοιπα bluetouth κτλ ειναι γυρω στο 5-6% Αρα καταναλωνη πολυ η ειναι φυσιολογηκο για αναμονη.....εσας τι γραφη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts