Jump to content

Ariskos07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    290
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Ariskos07

  • Ημ. Γέννησης 08/05/1988

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Ariskos07's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, ψάχνω να βρω έναν τρόπο για να δείχνω την εικόνα του tablet μου στο pc / οθόνη / τηλεόραση αλλά wirelessly. Υπάρχει κάποια σχετική εφαρμογή/τρόπος? Το tablet ειναι samsung και έχει android λειτουργικό. Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα, σκέφτομαι κι εγώ να το αγοράσω. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους το έχουν τα εξής: 1) Από μπαταρία τι λέει? Θα μου κρατάει 2 μέρες με ανοιχτό wifi? 2) To GPS του τι λέει? Είναι καλό? κλειδώνει εύκολα? 3) Σκέφτομαι να το παρω από πλαίσιο που δίνει κάτι χάρτες/πρόγραμμα πλοήγησης δώρο. Εϊναι καλοί αυτοί οι χάρτες που δίνουν? Τους έχει δοκιμάσει κάνεις? Ευχαριστώ.
  3. Καλή επιτυχία σε όλους. Μακάρι να το κερδίσω μιας και το δικό μου Htc Desire χάλασε :thanks:
  4. Ωραίος διαγωνισμός με ένα ωραίο και δυνατό κινητό. Θα ήθελα κι εγώ να κερδίσω το htc one s.
  5. Όντως πολύ ωραίο παιχνίδι και κρατάει πολύ τις ισορροπίες κι ας είναι δωρεάν! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Μπορείτε να κάνετε κατευθείαν εγγραφή από εδώ: Sign Up League of Legends Είναι referrar link, έτσι βοηθάτε και εμένα τον καμένο, ευχαριστώ όποιον χρησιμοποιήσει το link!
  6. Ακριβώς το ίδιο πήγαινα να γράψω και εγώ, έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα! Να υποθέσω ότι είναι γενικότερο το πρόβλημα? Ελπίζω να μην είναι καμιά κακόβουλη επίθεση μέσω κάποιας εφαρμογής. Δοκίμασα να σβήσω ιστορικό, coockies, επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, επανεκκίνηση κτλ αλλά τπτ, παραμένει..
  7. Ελπίζω να είμαι εγώ ο τυχερός! Μπράβο στο myphone που άρχισε κληρώσεις τέτοιων δυνατών τηλεφώνων!
  8. Καλησπέρα, κάνω μία εργασία και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να βρω κάπου σταστιστικά σχετικά με τα πακέτα διαδικτυακής φιλοξενίας (shared, vps, cloud, dedicated κτλ). Με ενδιαφέρει δηλαδή αν υπάρχουν σταστιστικά-ποσοστά που να λένε από αυτούς που χρησιμοποιούν υπηρεσίες από εταιρείες διαδ.φιλοξενίας τι ποσοστό από αυτούς χρησιμοποιεί τα shared πακετα, τι ποσοστό τα vps κτλ! Επίσης θα με ενδιέφεραν και γεωγραφικά ποσοστά, δηλαδή στο σύνολό τους τι ποσοστό εταιρειών εδρεύουν στην Αμερική, τι ποσοστό στην Ελλάδα κτλ. Αν υπάρχει κάποιο ενημερωμένο site ή επίσημος οργανισμός με τέτοια στατιστικά παρακαλώ ενημερώστε με. Thanks.
  9. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει μία καλή Sense HD Rom ? Πείτε όμως μόνο αν έχετε κάποια rom για αρκετό καιρό και την έχετε τεστάρει χωρίς να σας παρουσιάσει κολλήματα. Έχω βάλει την ReflexTSenseHD και δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί μου κάνει αρκετά και το βασικότερο αισθητικά προβλήματα και δεν μου έρχονται και ειδοποιήσει όταν έχω imap/pop emails.. επίσης ούτε η Cool Z με εντυπωσίασε.. Χωρίς να θέλω να υπερβάλω, η μόνη που μου φαινόταν να τρέχει ομαλά χωρίς κολλήματα ήταν η official rom που είχα. Αλλά δεν τις εχω δοκιμάσει και όλες, οπότε αν κάποιος έχει καλή εμπειρία χρήσης από άλλες ας πει. Ευχαριστώ.
  10. Βασικά δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να αλλάξεις το radio σου (ειδικά αν έχεις το 32.49.00.32U_5.11.05.27) Το ποιό radio έχεις μπορείς να το δεις πηγαίνοντας στο κινητό: menu -> ρυθμίσεις -> Σχετικά με το Τηλέφωνο -> Πληροφορίες Λογισμικού -> Έκδοση βασικού φάσματος. Το τί είναι το radio μπορείς να το διαβάσεις είτε από το σχετικό FAQ (link του οποίου υπάρχει στο 2ο post) ή από το google. Την έκδοση που θες μπορείς να την βρεις από το xda developers.
  11. Εβαλα την ReflexTSenseHD και πάνω δεξιά στο εικονίδιο του σήματος μου έχει ενα ανάποδο τρίγωνο με μια γραμμη... τι ακριβώς είναι αυτό και πώς το απενεργοποιώ?? Αυτό που περιγράφω φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα:
  12. Τι εννοείς? Και αυτές οι roms στην λίστα που λέει GingerBread Roms τί είναι?
  13. Για εγκατάσταση custom rom κοίτα το πρώτο ποστ, υπάρχει λινκ προς guide. To ποιά rom θα βάλεις εξαρτάται από σένα τι θες. Υπάρχουν gingerbread roms, rom με το νέο htc sense, roms με HDvideo rec, rom με καθόλου sense κτλ, μπορείς να βρείς μια λίστα με τις διαθέσιμες εδώ xda developers Για gingerbread γρήγορη και καλή θεωρείται η Oxygen 2.0 Επίσης κοίτα κι αυτό εδώ που είχε πει ενα παιδί. (θυμάμαι το post γιατί τότε έψαχνα κι εγώ.. κι ακόμα ψάχνω) Όπως και να 'χει, όλα είναι προσωπικές γνώμες, οπότε η μόνη λύση είναι να βάλεις μία και να δεις αν σου κάνει/αρέσει/τρεχει καλά στο κινητό σου.
×
×
  • Create New...