Neo_Geo Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Αν θυμαμαι καλα φορουσε απο την μανα του 215/45/17 η 215/40/17 Για λαστιχα θα σου ελεγα στα εξης Michelin Pilot exalto 2 Continental Sport Contact 2 Continental Sport Contact 3 Τιμη υπολογισε απο 500 ευρω να ξεκινανε Παράθεση Neo_Geo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Παιδιά έχουμε καποια πρόταση για 205/45/R17 για mini cooper s (205hp) και καμια τιμούλα? Επίσης, ξέρει κάποιος τι φορούσε από τη μαμά του το cooper το s (του 2004)? Ευχαριστώ Και τα Toyo T1-R είναι πολύ καλά! Τα βρήκα 554e στο elastika-online.gr για τις διαστάσεις που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Και τα Toyo T1-R είναι πολύ καλά! Τα βρήκα 554e στο elastika-online.gr για τις διαστάσεις που ζητάς. Το συγκεκριμενο site ειναι αρκετο ακριβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exmanos Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 To Σαββατο θα μπουν 235/45/17 μπρος και 255/40/17 πισω Vredestein Ultrac σε RX7 FD3S μαζι με τις ολοκαινουριες Volk RE30 Παράθεση NO ROTOR-NO MOTOR!!! MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!! MAZDA RX7-FD3S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagle1 Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Παιδια για 195/45/15 τι λετε; Το αυτοκινητο ειναι polo 1.4 με τα 100, μεχρι τωρα ειχα goodyear f1 και michelin pilot exalto 2. Σκεφτομαι για continental sport contact 2 :worry: Οδηγηση 60% εκτος πολης - 40% εντος. Ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι εκανες καλη επιλογη.Πληροφοριακα εβαλα τα premium contact 2 στο Peugeot 206XS που ειχα-το πουλησα εδω και ενα μηνα-πριν απο 14 μηνες περιπου.Το συγκεκριμενο λαστιχο ειναι πολυ καλο,με μεγαλα περιθωρια προσφυσης,μικρο χρονο ζεσταματος και πολυ πιο αθορυβο απο τα pilot Exalto (κορυφαια για την κατηγορια τους και κρατησαν αρκετα) που φορουσε το 206 μεχρι τοτε.Κινηση 70% εθνικη-αττικη οδο,30% πολη.Η δικη μου διασταση ηταν 185/55/R15 και η τετραδα κοστισε 345ευρω (Μαρτιος 2006).Να δω τωρα με τα Ηankook Ventus Prime που μου ηρθε το ΤSi... Παράθεση GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER! [sigpic][/sigpic] My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2007 Ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι εκανες καλη επιλογη.Πληροφοριακα εβαλα τα premium contact 2 στο Peugeot 206XS που ειχα-το πουλησα εδω και ενα μηνα-πριν απο 14 μηνες περιπου.Το συγκεκριμενο λαστιχο ειναι πολυ καλο,με μεγαλα περιθωρια προσφυσης,μικρο χρονο ζεσταματος και πολυ πιο αθορυβο απο τα pilot Exalto (κορυφαια για την κατηγορια τους και κρατησαν αρκετα) που φορουσε το 206 μεχρι τοτε.Κινηση 70% εθνικη-αττικη οδο,30% πολη.Η δικη μου διασταση ηταν 185/55/R15 και η τετραδα κοστισε 345ευρω (Μαρτιος 2006).Να δω τωρα με τα Ηankook Ventus Prime που μου ηρθε το ΤSi... Δεν εκανα πολλα χιλιομετρα γι'αυτο δεν εχω γραψει εντυπωσεις ακομα, τη Δευτερα ομως φευγω για Κεφαλονια οποτε θα εχω πολλα να πω στην επιστροφη. Αυτο που καταλαβαινεις αμεσως ειναι η διαφορα στον θορυβο - οπως σωστα ειπες-, ειναι οντως πολυ πιο αθορυβα απο τα exalto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Τελικά, μετά από 35.000 χλμ με τα απαράδεκτα μανίσια Goodyear NCT5 (σε Golf V 1.6 Sportline, 205/55 R16), έβαλα τα Michelin Exalto 2. Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τα συγκεκριμένα λάστιχα. Η διαφορά είναι τεράστια. Απίστευτο κράτημα και πολύ περισσότερη άνεση από τα προηγούμενα. Τα άθλια NCT5 τα άλλαξα πολύ πριν φθαρούν εντελώς και δεν το μετανιώνω. Για το μόνο που μετανιώνω είναι ότι δεν τα άλλαξα από την πρώτη μέρα. Από την αρχή σπίνιαραν στο ξεκίνημα, γλυστρούσαν στις στροφές, στο δε βρεγμένο έκαναν πατινάζ. Τα Exalto δε σπινιάρουν καθόλου, κολλάνε στο δρόμο, ενώ ταυτόχρονα η άνεσή τους είναι κορυφαία. Ακόμη και στην ευθεία, σε μεγάλες ταχύτητες, δείχνουν να προσαρμόζονται στις ανωμαλίες του δρόμου και να πατάνε κάτω γερά, σε αντίθεση με τα προηγούμενα, με τα οποία ένιωθα κάποιες στιγμές ότι το λάστιχο δεν ακουμπάει στο δρόμο. Στο βρεγμένο δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά πιστεύω πως θα είναι εξίσου καλά (άλλωστε, όλες οι πληροφορίες μου αυτό λένε). Απορώ γιατί οι αυτοκινητοβιομηχανίες τοποθετούν τόσο άθλια λάστιχα στα αυτοκίνητά τους. Ξέρω, είναι θέμα κόστους, αλλά θα έπρεπε να σου δίνουν τουλάχιστον το δικαίωμα να επιλέξεις ένα κορυφαίο λάστιχο, με κάποια επιπλέον χρέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Neo_Geo Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Οπως τα λες ειναι φιλε terrestial Εδω βγαζουνε ακομα σε καινουρια αυτοκινητα το χειροτερο λαστιχο που εχει παραχτει ποτε...Τα Pirelli 6000 Παράθεση Neo_Geo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alison Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 καταρχην χαιρετω ολους σαν καινουργιος στο post. εχω ενα outlander του 2004 και θελω να κερδισω 1 εκατοστο ελευθερο υψος απο το εδαφος αλλαζοντας ελαστικα ετσι απο 215/60/16 λεω να βαλω 215/65/16 παλι γιοκοχαμα γεολαντερ λετε να επηρεαστουν πολυ οι επιδοσεις του ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastmanstand Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 οχι ισα ισα που ισως να δεις και λγιη διαφορα στην ανεση αλλα καλυτερα να σηκωσεις την αναρτηση διοτι ποτε δεν ξερεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alison Δημ. July 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2007 σωστο αλλα θελει λαστιχα ετσι κ αλλοιως και σκεφτομαι να πειραξω την αναρτηση δεν ζηταω και πολλα πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondatom Δημ. July 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2007 mporeite na mou proteinete kapoia athoryba lastixa apo tiseira continental+michekin jai poia h gnwmi sa gia ta goodyear nct5.diastaseis 215/55-16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrestial Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 mporeite na mou proteinete kapoia athoryba lastixa apo tiseira continental+michekin jai poia h gnwmi sa gia ta goodyear nct5.diastaseis 215/55-16 Μακρυά από το NCT5. Μην το βάλεις σε καμία περίπτωση. Είναι άθλιο και επικίνδυνο. Το είχα πριν και μου γλυστρούσε ακόμη και σε στεγνό οδόστρωμα, και σπίνιαρε πάντα στο ξεκίνημα. Τα Michelin Exalto 2 που έβαλα είναι πάρα πολύ καλά, πολύ καλό κράτημα, άνετα και αθόρυβα. Σου τα συνιστώ. Βέβαια ξεκινάνε από 206/55 R16, αν έχεις πιο μικρή διάσταση θα πρέπει να κοιτάξεις για κάτι άλλο. Πάντως σε κάθε περίπτωση, μακρυά από τη Goodyear (με μία επιφύλαξη για το F1, για το οποίο έχω ακούσει καλά λόγια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Για 195/55/R15 τι να διαλέξω; Από όσα έχω διαβάσει βλέπω τις καλύτερες κριτικές για τα continental sport contact 2. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Αν βγαινουν σε αυτη την διασταση χτυπα τα... Διαφορετικα υπαρχουν παντα και τα PremiumContact2!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2007 Δεν εκανα πολλα χιλιομετρα γι'αυτο δεν εχω γραψει εντυπωσεις ακομα, τη Δευτερα ομως φευγω για Κεφαλονια οποτε θα εχω πολλα να πω στην επιστροφη. Αυτο που καταλαβαινεις αμεσως ειναι η διαφορα στον θορυβο - οπως σωστα ειπες-, ειναι οντως πολυ πιο αθορυβα απο τα exalto. Επανερχομαι με εντυπωσεις λοιπον. :happy: Εκανα σε 5 μερες 1700χλμ σε αρκετα δυσκολους δρομους (Κεφαλλονια, αλλα και ταξιδι μεχρι τη Κεφαλλονια μεσω Μπραλου κτλ), οι εντυπωσεις αριστες. Οτι και να εκανα με τιποτα δεν ξεκολουσαν απο το δρομο, πραγματικα οτιδηποτε βλακεια και να εκανα δεν με προδοσαν καθολου! Η μονη μου επιφυλαξη ειναι η αντοχη στο χρονο, κατι το οποιο δε μπορω να το ξερω απο τωρα. Τα συνιστω παρολο αυτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eagle1 Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 ...Παντως τα Ρremium contact 2 που ειχα στο προηγουμενο αυτοκινητο,μετα απο 22000χλμ και 14 μηνες χρησης ηταν σε πολυ κατασταση.Τα εμπρος ειχαν μια λογικη φθορα-εβγαζαν ακομη χλμ αν και το χειμωνα θα τα μετεφερα πισω-ενω τα πισω ηταν σχεδον καινουργια και ακομη μαλακα.Τα συνιστω αφοβα σε διαστασεις οπου δεν παιζει το Sport contact 2 (Amelidis) η σε περιπτωσεις που η ανεση και το γρηγορο ζεσταμα παιζουν πρωτευοντα ρολο οπως οι πολλες καθημερινες μετακινησεις, χωρις μαλιστα υποχωρησεις στο κρατημα και το φρεναρισμα.Για τα "μαμισια" Goodyear δε μπορω παρα να συμφωνησω με τον Terrestial μιας και οι δικες μου εμπειριες δεν ηταν οι καλυτερες,ενω για τα Michelin-με σεβασμο παντα στα πεζοδρομια-μονο καλα λογια εχω να πω.Τωρα για τα Hankook Ventus prime 205/55R16 91V που εχει το καινουργιο,μετα απο 1450χλμ δειχνουν πολλα υποσχομενα και να πω την αληθεια δεν το περιμενα,παρολα τα καλα λογια που ειχα ακουσει για αυτα.Νεοτερα στα 10000χλμ με αντιπαλο το χειμωνα πλεον...(Αν εχει κανεις απο την παρεα μας εμπειρια απο τα Ηankook πολυ θα με ενδιεφερε πολυ να τη διαβασω.Ευχαριστω!) Παράθεση GT SPORT 140 TSI INTERCOOLER! [sigpic][/sigpic] My Garage : http://www.myphone.gr/gallery/showgallery.php/cat/500/ppuser/89922 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Renault megane και φοραω Bridgestone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 εγω φιλοι μου με goodyear F1 σε golf ιv 1.6 ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το κρατημα με την προυποθεση να ειναι καλα ζεσταμενα!οταν ειναι κρυα ναι γλυστρανε αλλα οταν ελθουν σε θερμοκρασια λειτουργιας ειναι γ@ματα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Ένα μοντέλο μιας εταιρίας όταν βγαίνει με διάφορες διαστάσεις ελαστικών, έχει καλιμπραριστεί το κοντέρ του από το εργοστάσιο για τη συγκεκριμένη διάσταση, ή όλα βγαίνουν ίδια και απλώς ανάλογα με τη διάσταση ελαστικών σε άλλες εκδόσεις το κοντέρ χάνει και σε άλλες "κλέβει"; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Για βοηθηστε λιγο κι απο δω ρε παιδες... Bora 1400 με Michellin Energy Τ δεικτη 195/65/15 θελει να αλλαξει λαστιχα... Πηγα ρωτησα σημερα για Michellin Energy Continental Premium Contact 2 Continental Contact 3 Σε τιμες πανω κατω τα ιδια ειναι (γυρω στα 350) αλλα ο μαστορας δεν ειχε χρονο να μου εξηγησει ποια η διαφορα μεταξυ Continental Premium Contact 2 και Continental Contact 3...Ξερει κανεις? Επισης γενικα ξερω οτι τα Michellin κρατανε για περισσοτερα χλμ ενω τα Continental εχουν καλυτερη αποδοση για οσο κρατησουν..Επισης για τα Continental Premium Contact 2 που τα χει φορεσει πολυς κοσμος εχω ακουσει τα καλυτερα! Καποιος που εχει γνωση και για τα 3 αν θα μπορουσε να βοηθησει... Τελος αξιζει να αλλαξει διασταση και να παω για 205/60/15 ? Σαν διαμετρος ειναι μικροτερη απλα λιγο μαγαλωνει το πελμα... Αποψεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Tι μάρκα λάστιχα προτείνετε για Golf Gt με λάστιχα 225/45/17; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 στις ιδιες διαστασεις στο civic μου εχω τα michelin pilot sport..... για μενα το καλυτερο λαστιχο....και απο αποδοση και απο θορυβο...υπερευχαριστημενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 στις ιδιες διαστασεις στο civic μου εχω τα michelin pilot sport..... για μενα το καλυτερο λαστιχο....και απο αποδοση και απο θορυβο...υπερευχαριστημενος! Δεν το συζητω τα michelin πολυ καλα αλλα δεν βλεπω να δοκιμαζετε και καμια αλλη μαρκα! Βεβαια με τα λαστιχα δεν παιζουμε αλλα υπαρχουν εταιρειες με χρονια στις ξενες αγορες και χρονια σε αγωνες που ειναι πολυ αξιοπιστες! Εγω εχω ενα Nissan Almera N16 και φοραω τα Avon ZZ3 σε διασταση 205/50/16! Ζεσταινονται ποοοολυ γρηγορα κρατανε πολυ καλα σε στεγνο ενω σε βρεγμενο χωρις να ειναι κατι εξαιρετικο "οπως τα Rainsport ths Uniroyal", δεν σε προδιδουν ενω παραλληλα οι αντιδρασεις τους στο οριο ειναι πολυ "γλυκιες"! Τα εχω 1 χρονο και δεν ξερω ποσο θα αντεξουν, αλλα η συσταση της γομας τους ειναι μαλακη προς το σκληρο οποτε εχουν "ψωμι"! Αυτα απο εμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 Γεια σας. Φοράω bridgestone Potenza RE050A 205/45/17 σε ένα GrandePunto 1.9 και έχω άριστες εντυπώσεις. Θέλουν -λίγο- ζέσταμα αλλά μετά είναι βεντούζες. Τα έχω κάνει 15.000χλμ σε 8 μήνες και είναι ακόμα σαν καινούργια. Ένα Picanto 1.1 που οδηγάει η γυναίκα μου φοράει τα μανίσια hankook 165/70/14 ( δεν θυμάμαι τύπο ) τα οποία αν οδηγούσα εγώ το αυτοκίνητο θα τα είχα πετάξει από την 1η μέρα μιας και είναι παντελώς άχρηστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts