DaRk_dOg Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Για όσους έχουν ήδη κάνει τις διεργασίες που χρειάζεται η εγκατάσταση του app2sd, βρήκα μία πολύ καλή εφαρμογή, την apps2sd που απελευθερώνει μέρος της κύριας μνήμης μεταφέροντας όσες εφαρμογές μπορεί στην κάρτα SD. Περισσότερα εδώ: http://forum.smartphonejunkie.com/f557/apps2sd-version-2-5-a-197988/ Στο δικό μου τηλέφωνο από 34mb ελεύθερης μνήμης, μετά την χρήση του προγράμματος έχω τώρα 85mb!! Μιχάλης Για να κάνει εγκατάσταση το script, θέλει να flashαριστεί σε recovery mode (είναι σε μορφή .zip) Εφόσον δεν υπάρχει ακόμα recovery για το X10 mini μπορείς να μοιραστείς μαζί μας τα βήματα εγκατάστασης? Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 ρε παιδια, οταν συνδεομαι με wi fi και μετα το απενεργοποιω, αν το ενεργοποιησω παλι δε συνδεεται με τιποτα ξανα, πρεπει να κανω επανεκκινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matbel Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 παιδια στα χαρακτηριστικα για το προ λεει οτι ειναι 3G ,αλλα κπ μου χει πει εδω οτι δε κανει βιντεοκληση..τοτε το 3G που λεει τι είναι άλλο?ειμαι λιγο ασχετη και δε ξερω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 παιδια στα χαρακτηριστικα για το προ λεει οτι ειναι 3G ,αλλα κπ μου χει πει εδω οτι δε κανει βιντεοκληση..τοτε το 3G που λεει τι είναι άλλο?ειμαι λιγο ασχετη και δε ξερω.. δεν υπαρχει δυνατοτητα βιντεο κλησης, αλλα το 3g δεν ειναι μονο γι'αυτο ειναι και για τη μεταφορα δεδομενων με γρηγορες ταχυτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Να κανω μια ερωτηση και εγω...Ξερει κανεις αν εχει βγει,γιατι δεν βγαινει εδω και τοσο καιρο ή ποτε θα βγει custom rom για το κινητο μας? Πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 συγγνώμη αυτό το πράγμα αληθέυει???? http://www.getitnow.gr/prod/mobile-mp3-gps/mobile-telephony/mobile-phones/sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro-smartphone-mayro/prod480089pp/ 132 ευρώωωωωω<???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Προσωρινά μη διαθέσιμο λέει! Και το ερώτημα είναι, θα γίνει? Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUNELOS1986 Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 (edited) συγγνώμη αυτό το πράγμα αληθέυει???? http://www.getitnow.gr/prod/mobile-mp3-gps/mobile-telephony/mobile-phones/sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro-smartphone-mayro/prod480089pp/ 132 ευρώωωωωω<???????? Λογικά κάνανε λάθος στην τιμή, αν δεις εδώ http://www.getitnow.gr/cat/ilektronika/kinita/?trail=24006%253ASONY%2bERICSSON&addFacet=36052%253A200.00-478.90%257CLAST&sortOrder=&sortMode=&sortProperty=&parentCategoryId=#prod_listing που πάνε ανάλογα με την τιμή είναι ανάμεσα σε κινητά από 200 euro και πάνω. Οπότε τυπογραφικό λάθος. Edit: Έχει πολλά λάθει μέσα το site πχ http://www.getitnow.gr/cat/ilektronika/kartes-mnimis-analosima/?trail=&addFacet=24006%253AKINGSTON&sortOrder=&sortMode=&sortProperty=&parentCategoryId=#prod_listing 16gb class 10 34,60euro δεν υπάρχει :) και μόλις πατάς στο link της κάρτας σου δίχνει 16gb class 2 Edited December 11, 2010 by KOUNELOS1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Να κανω μια ερωτηση και εγω...Ξερει κανεις αν εχει βγει,γιατι δεν βγαινει εδω και τοσο καιρο ή ποτε θα βγει custom rom για το κινητο μας? Πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος Απ' οτι εχω καταλαβει απο τον λιγο καιρο που ασχολουμαι, δεν εχει βρεθει ακομα τροπος να διαβασουμε την rom του mini. Βασικα υπαρχει ενα thread στους xda οπου ενας αναφερει οτι εχει κανει προοδο και βρηκε τροπο, αλλα δεν εχει προχωρησει πολυ αυτο ακομα στην δημιουργια custom roms. Sent from my U20i using Tapatalk Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Απ' οτι εχω καταλαβει απο τον λιγο καιρο που ασχολουμαι, δεν εχει βρεθει ακομα τροπος να διαβασουμε την rom του mini. Βασικα υπαρχει ενα thread στους xda οπου ενας αναφερει οτι εχει κανει προοδο και βρηκε τροπο, αλλα δεν εχει προχωρησει πολυ αυτο ακομα στην δημιουργια custom roms. Sent from my U20i using Tapatalk Το παλικαράκι στο xda βρήκε τα σημεία JTAG που είναι ένας τρόπος για force flash. Από όσο ξέρω είναι μέθοδος που χρησιμοποιείται από upper level service της Sony Ericsson και δεν είναι προσιτό για τον μέσο χρήστη, αφού απαιτεί κάποιον hardware adapter για να εφαρμοστεί (απαιτεί pin-points). Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 μπες στις ρυθμισεις των εφαρμογών και βρες την εφαρμογή για τις επαφες. πάτα να σβήσει τα settings και όλα τα παρελκόμενα και όλα καλά μετά. σε μένα που είχε φάει φλασιά το πρόγραμμα για τις κλήσεις κ δεν άνοιγε όταν από το notification bar επέλεγα να δω την αναπάντητη κλήση, μόλις έσβησα τα settings, λειτούργησε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 δεν υπαρχει δυνατοτητα βιντεο κλησης, αλλα το 3g δεν ειναι μονο γι'αυτο ειναι και για τη μεταφορα δεδομενων με γρηγορες ταχυτητες. με αυτη την εφαρμογη --------> http://www.appbrain.com/app/tango-video-calls/com.sgiggle.production (πρεπει να εχουν εγκατεστημενη και οι 2 στο τηλεφωνο τους την εφαρμογη...κανει σε ολα τα τφ android & iphone) ...μπορεις να κανεις βιντεοκληση (το εχω δοκιμασει) αλλα παντα με την πισω καμερα..!!! δηλ είτε θα βλεπεις μονο εσυ τον αλλο και ο αλλος δεν θα σε βλεπει είτε θα βλεπει ο αλλος μονο εσενα αλλα εσυ δεν θα τον βλεπεις..!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 με αυτη την εφαρμογη --------> http://www.appbrain.com/app/tango-video-calls/com.sgiggle.production (πρεπει να εχουν εγκατεστημενη και οι 2 στο τηλεφωνο τους την εφαρμογη...κανει σε ολα τα τφ android & iphone) ...μπορεις να κανεις βιντεοκληση (το εχω δοκιμασει) αλλα παντα με την πισω καμερα..!!! δηλ είτε θα βλεπεις μονο εσυ τον αλλο και ο αλλος δεν θα σε βλεπει είτε θα βλεπει ο αλλος μονο εσενα αλλα εσυ δεν θα τον βλεπεις..!!!! μπορεις να συνδεσεις μια webcam στο πισι σου και να την βαλεις να τραβαει την οθονη του xperia οταν εσυ εχεις γυρισμενη την καμερα του κινητου σε σενα..ετσι θα βλεπεις στην οθονη του υπολογιστη αυτο που δειχνει η οθονη του κινητου!ή απλα να συνδεθειτε μεσω msn!:lol::lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 μπορεις να συνδεσεις μια webcam στο πισι σου και να την βαλεις να τραβαει την οθονη του xperia οταν εσυ εχεις γυρισμενη την καμερα του κινητου σε σενα..ετσι θα βλεπεις στην οθονη του υπολογιστη αυτο που δειχνει η οθονη του κινητου!ή απλα να συνδεθειτε μεσω msn!:lol::lol::p Η μπορεις πολυ απλα να εχεις και ενα καθρεφτακι . . Και εγινε η δουλεια σου!!! Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Η μπορεις πολυ απλα να εχεις και ενα καθρεφτακι . . Και εγινε η δουλεια σου!!! χααχχαχ!δεν εχει που δεν εχει "καλη" μπαταρια,αμα αρχισεις και τις βιντεο κλησεις.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Το παλικαράκι στο xda βρήκε τα σημεία JTAG που είναι ένας τρόπος για force flash. Από όσο ξέρω είναι μέθοδος που χρησιμοποιείται από upper level service της Sony Ericsson και δεν είναι προσιτό για τον μέσο χρήστη, αφού απαιτεί κάποιον hardware adapter για να εφαρμοστεί (απαιτεί pin-points). Ναι, όπως φλασάρουν και τραβούν την nand στα xbox 360 (λίγο offtopic αλλά δεν πειράζει:p). Παρ' ολ' αυτά δεν είναι ο,τι πιο κοντινό στην δημιουργία custom rom; Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Ναι, όπως φλασάρουν και τραβούν την nand στα xbox 360 (λίγο offtopic αλλά δεν πειράζει:p). Παρ' ολ' αυτά δεν είναι ο,τι πιο κοντινό στην δημιουργία custom rom; Όχι kalas. Στην περίπτωση του X10 για παράδειγμα τα πάνε μια χαρά με τις custom rom (ήδη με 3 διαφορετικές) και πλέον και με flash μέσω recovery. Απλά με το υπάρχον kernel. Το JTAG δεν είναι ούτε προσιτό, ούτε εύκολο για τον καθημερινό χρήστη. Μην νομίζεις κάτι παρόμοιο κάναμε κάποτε με τα καλωδιάκια και το testpoint στα motorola v3 κλπ αλλά δεν είμαστε τώρα για να ξεγυμνώνουμε πλακέτες και να παίζουμε με τέτοια!:p Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 Όχι kalas. Στην περίπτωση του X10 για παράδειγμα τα πάνε μια χαρά με τις custom rom (ήδη με 3 διαφορετικές) και πλέον και με flash μέσω recovery. Απλά με το υπάρχον kernel. Το JTAG δεν είναι ούτε προσιτό, ούτε εύκολο για τον καθημερινό χρήστη. Μην νομίζεις κάτι παρόμοιο κάναμε κάποτε με τα καλωδιάκια και το testpoint στα motorola v3 κλπ αλλά δεν είμαστε τώρα για να ξεγυμνώνουμε πλακέτες και να παίζουμε με τέτοια!:p Το ξέρω, ειδικά στην μικροσκοπική πλακέτα του χρήστη. :) Κατάλαβα, δηλαδή δεν είναι αυτός ο "καθιερωμένος" δρόμος, αφού στο X10 δεν το χρειάστηκαν αυτό. Τι δεν έχουν βρει δηλαδή για το δικό μας και δεν έχουμε αυτά που έχει ο μεγάλος μας αδερφός; :p Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 μπορεις να συνδεσεις μια webcam στο πισι σου και να την βαλεις να τραβαει την οθονη του xperia οταν εσυ εχεις γυρισμενη την καμερα του κινητου σε σενα..ετσι θα βλεπεις στην οθονη του υπολογιστη αυτο που δειχνει η οθονη του κινητου!ή απλα να συνδεθειτε μεσω msn!:lol::lol::p μπορεις να χρησιμοποιησεις καθρεπτη για να βλεπεις την οθονη απο πισω! χαχαχαχαχαχα!:lol::lol::lol: edit. με πρόλαβαν! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tedsouf Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 μπες στις ρυθμισεις των εφαρμογών και βρες την εφαρμογή για τις επαφες. πάτα να σβήσει τα settings και όλα τα παρελκόμενα και όλα καλά μετά. σε μένα που είχε φάει φλασιά το πρόγραμμα για τις κλήσεις κ δεν άνοιγε όταν από το notification bar επέλεγα να δω την αναπάντητη κλήση, μόλις έσβησα τα settings, λειτούργησε μια χαρά. Το έκανα αλλα τζιφος.Βασικα η εφαρμογη των επαφων δεν εμφανιζεται στο μαμισιο προγραμμα και τελικα πηγα απο το titanium.τωρα ειμαι χειροτερα απο πριν γιατι πλεον δεν υπαρχουν καν οι επαφες μου,ενω πριν υπηρχαν απλα δεν λειτουργουσε η εφαρμογη.(μπορουσα δηλαδη να βρω ενα τηλεφωνο με πλαγιο τροπο).Ευχαριστω οπως και να εχει,αξιζε η προσπαθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. December 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2010 εχει βρει κανενας που ειναι οι ρυθμισεις ημερολογιου (αν υπαρχουν δηλαδη)? επισης ψαχνω για μεγαλυτερη μπαταρια για το pro αλλα τζιφος. καποιος ειχε πει παλιοτερα οτι βρηκε μια που μαλιστα ηταν και καλη, καμια ιδεα? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 εχει βρει κανενας που ειναι οι ρυθμισεις ημερολογιου (αν υπαρχουν δηλαδη)? επισης ψαχνω για μεγαλυτερη μπαταρια για το pro αλλα τζιφος. καποιος ειχε πει παλιοτερα οτι βρηκε μια που μαλιστα ηταν και καλη, καμια ιδεα? ευχαριστω. Το σκεφτομουν κ γω τωρα με το σωρο απο τη δουλεια να την παραγγειλω αλλα δ το βλεπω να βρισκω σε τοσες σελιδες το ποστ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazarosh Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 επισης ψαχνω για μεγαλυτερη μπαταρια για το pro αλλα τζιφος. καποιος ειχε πει παλιοτερα οτι βρηκε μια που μαλιστα ηταν και καλη, καμια ιδεα? ευχαριστω. http://www.yopool.com/products/Sony-Ericsson-Battery-BST38-for-C905-K850i-T650-T303-S500-W580i-W760a-p-1371.html δες εδώ 1650 mAh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 το ερωτημα μου ειναι η μπαταριά του μινι με το μινι προ ειναι ιδιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts