Jump to content

minasc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    340
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by minasc

  1. ίσως να είναι άσχετο με το θέμα αυτό που θα ρωτήσω αλλά δεν βρήκα σχετικό θέμα αλλού. οι οδηγοί root υπάρχουν μόνο ως το S4; γιατί ψάχνω οδηγό για S5 και κυρίως για Α5 (2016) και δεν βρίσκω πουθενά στο forum.
  2. Εχει καποιος αλλος προβλημα με το σημα;Μετα απο καθε κληση χανεται!!
  3. Καλημερα!Εχω το D855,32G,Android 5 εδω και ενα μηνα περιπου!Καθε φορα που κανω κληση χανει το σημα του!Καθε φορα ομως!! Επαιξα και με τα δικτυα,αλλα τιποτα!!Ξερει κανεις κατι σχετικα;;Ευχαριστω!!
  4. Οταν λες rom τι εννοεις;Που το βρισκω;;Εμενα δεν χανεται στο ξεκαρφωτο!Μονο μετα απο καθε κληση!!
  5. Καλησπερα σας!Εχω το D855,32G,Android 5 εδω και ενα μηνα περιπου!Καθε φορα που κανω κληση χανει το σημα του!Καθε φορα ομως!! Επαιξα και με τα δικτυα,αλλα τιποτα!!Ξερει κανεις κατι σχετικα;;Ευχαριστω!!
  6. Ευχαριστω πολυ παιδια!!!Υπαρχει αλλη ρυθμιση που πρεπει να κανω για να μην φευγουν τσαμπα τα Mb;;
  7. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!Αυτο ισχυει και για τις αναβαθμισεις application απο το play store;;
  8. Καλησπερα σε ολους!!Εχω μια απορια!Μου εδωσαν καποια Μb δωρεαν ιντερνετ αλλα δεν ξερω ποιες ειναι οι ρυθμισεις για να συνδεομαι μεσω εταιριας!Μεχρι τωρα συνδεομουν μονο μεσω wi fi!!Τι πρεπει να κανω;Επισης πως μπορω να ρυθμισω τις αναβαθμισεις ωστε να γινονται μονο μεσω wi fi και οχι μεσω 3g;Ελπιζω να με βοηθησετε και σας ευχαριστω!!!
  9. minasc

    Sony Xperia P

    Πετυχε!!Εχω παλι τηλεφωνο!!Τι Γερμανος και λαλακιες;;;;...egodemis....εγγυηση!!!
  10. minasc

    Sony Xperia P

    Ευχαριστω!!Το δοκιμαζω τωρα!!! ........ΤΕΛΕΙΑ!!!!!Πετυχε!!!Τελικα το κανω με το Sony Update για να ειμαι σιγουρος! egodemis εισαι ολα τα λεφτα!Ευχαριστω φιλαρακι,θα σε ενημερωσω πως πηγε!!!
  11. minasc

    Sony Xperia P

    Βασικα ξερει κανεις πως να το κλεισω το ρημαδι;;;Ειναι απιστευτο να μην μπορεις να κανεις reset η εστω να βγαλεις τη μπαταρια να τελειωνουμε βρε αδελφε!!!!!!! Ευχαριστω,αλλα ειμαι Αθηνα!!!Παιζει να ειναι και αυτο (hardware)!!!
  12. minasc

    Sony Xperia P

    Προσπαθησα και με τα δυο!!!Απο τη στιγμη που ανοιγοκλεινει συνεχεια απο μονο του,δεν γινεται τιποτα!!!Μαλλον ειμαι για Γερμανο!!!!Αν εχει κανεις καμμια ιδεα ας τη πει ρε παιδια,κριμα ειναι!!!!
  13. minasc

    Sony Xperia P

    Στο flashtool μου λεει debugging is off και μετα device disconnected!!!Να συνεχισω με flash tool η να δοκιμαζω με το sony update;;
  14. minasc

    Sony Xperia P

    Δεν μπορω να το συνδεσω πουθενα γιατι ανοιγοκλεινει συνεχεια μονο του!!!
  15. minasc

    Sony Xperia P

    Παιδια SOS!!!!!!!!Προσπαθησα να φλασαρω το κινητο με flashtool και τωρα ανοιγει και κλεινει συνεχως!!!Δηλαδη οταν φτανει στο logo της sony ξανακλεινει και παλι απο την αρχη!!!Τι σκ..τα να κανω τωρα;;
  16. Χαχαχα!!! Γεια σου ρε Κυριλλε μεγιστε!!! :lol::lol::lol::lol:
  17. minasc

    Sony Xperia P

    Γιατι δεν το βρισκω;;;;
  18. minasc

    Sony Xperia P

    Καλημερα,εχει παρατηρησει κανεις οταν τραβαει φωτογραφια το βραδυ οτι δεν συγχρονιζεται το φλας με τη καμερα,με αποτελεσμα οι φωτογραφιες να βγαινουν ειτε σκοτεινες ειτε μισες-μισες;;Μονο σε μενα συμβαινει;;
  19. Ευχαριστω για την ανταποκριση,αλλα κι ετσι,παλι μου κανει αναγκαστικο κλεισιμο!!!
  20. Ρε παιδια,εχω τη 10.6 περασμενη και δεν μπορω να μπω στο google play!!!Κανει αναγκαστικο κλεισιμο!!Καμμια ιδεα;;Υπαρχει τροπος να κατεβασουμε εφαρμογες απο το google play και ΜΕΤΑ να τις κανουμε εγκατασταση στο κινητο;;;
  21. Κυριλλε θα διορθωθει και το θεμα των κλησεων (που δεν μπορεις να τερματησεις μια κληση!!);;Επισης τι γινεται με το ραδιοφωνο;Εβαλα τα ακουστικα και δεν ακουγα ραδιο ουτε με αυτα ουτε με τα ηχεια του κινητου!!Ειναι καποια ρυθμιση;;
  22. Φιλε jdros2000, πολυ σωστα ολα αυτα που ειπες!Κι εγω ειμαι πιστος ακολουθος του Κυριλλου απο την εκδοση 3.0 μεχρι και τωρα,και ολα αυτα τα εχω τραβηξει κι εγω και ολοι μας!!ΟΜΩΣ...ειναι και το μονο κινητο που εχω 3 χρονια τωρα και δεν το εχω βαρεθει ουτε στιγμη!!Ολες αυτες οι αλλαγες με εκαναν να γλιτωσω περιπου 600-800 ευρω σε κινητα,κατι που μηδενιζει σχεδον ολη αυτη τη ταλαιπωρια που σιγουρα εχει μια custom rom!!
  23. Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοια ρυθμιση στο κινητο μας,εκτος απο μια που λεει οτι κραταει λιγο παραπανω ενεργη την οθονη(το τσεκαρα,να δουμε τι θα γινει thanks vasilimertzani!!) κατα τ'αλλα ουτε set cpu εχω βαλει, ουτε εχω πειραξει καποια αλλη ρυθμιση!!Το κεντρικο κουμπι το παταω αλλα τιποτα,σε σημειο καμμια φορα που αναγκαζομαι να κανω reboot για να δουλεψει!!
×
×
  • Create New...