Jump to content

tedsouf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tedsouf

  1. tedsouf

    Sony Xperia Z2

    Φίλε Diecast,το έκανα και πάλι τζίφος.. Έλεος πια με την Sony, δεν έχει πέσει smartphone της στα χέρια μου που να μην έχει (σοβαρα) θέματα. Είμαι Sonakias μέχρι το κόκκαλο αλλά έχει αρχίσει και με κουράζει.. Τεσπα αν έχει σκεφτεί κανείς άλλος καμια λύση και θέλει ας την γράψει. Επίσης ας γράψουν όσοι ΔΕΝ έχουν το πρόβλημα με το WiFi, μήπως και έπεσα σε ελλατωματικο μοντέλο, να το χωνέψω και να πάω να το αλλάξω..
  2. tedsouf

    Sony Xperia Z2

    Τελευταια φορα που το χρησιμοποιησα με το SP (αααχ πόσο ωραιο κινητακι θα μπορουσε να ήταν!) κολλούσε μέχρια αηδίας. Η ερώτηση βασικά είναι η εξής: αν κάνω backup και μετά restore (με όποιο τρόπο) δεν επαναφέρω και τα προβλήματα του κινητού με το restore?
  3. tedsouf

    Sony Xperia Z2

    Thanks diecast! Αφου δεν μπορώ να το αποφυγω.. Να σε ρτησω, να το κανω απο τα tools του κινητου, δλδ back up και μετα restore??
  4. tedsouf

    Sony Xperia Z2

    Γειά σας παιδιά Έχει συναντήσει κανείς σας πρόβλημα με το wifi του; Εμένα δεν συνδέεται πουθενά, ούτε στο σπίτι,ούτε σε free wifi,πουθενά!Το θεματάκι του το είχε απο την πρώτη μέρα αγοράς αλλα στο σπίτι τουλάχιστον μετα απο ένα restart συνδεόταν. Πλέον τζίφος...Απο ότι έχω διαβάσει έχουν θέμα γενικά τα Lollipop με wifi και πρωτόκολλα ασφαλείας αλλά αυτο καταντάει γελοίο.. Επίσης έχω την εντύπωση ότι το stamina αν και είναι ενεργοποιημένο δεν πρέπει να δουλέυει γιατί π.χ στο viber παίρνω μνμ κανονικά με σβηστή οθόνη και χωρίς να το έχω βάλει στη λίστα εξαίρεσης.. Αυτα..Αν έχει κανείς καμιά ιδέα ας την πεί πριν κάνω restore:) Thx!!
  5. Εμένα ρε παιδιά δεν μου δημιουργεί φακέλους στην αρχική οθόνη. Με drag n drop δεν γίνεται κανονικά;
  6. tedsouf

    Sony Xperia T

    Ρε παιδια να κανω και εγω μια ερωτηση;Εχει κανεις προβλημα με τη φορτιση;Εμενα αρκετες φορες δεν πιανει ο φορτιστης και επιπλεον δεν μου εχει δουλέψει κανεις φορτιστής αυτοκινήτου.. Είναι θέμα γενικα της συκευής;Ή έχω πέσει σε ελλατωματική; Πάντως λίγο αυτο, λίγο το wifi (αλήθεια έχει όντως διορθωθεί σε νέα μοντέλα;; ) με απογοήτευσε το κινητό.Και κρίμα γιατι είναι πολύ γρήγορο και όμορφο για την τιμή του.. :(
  7. Φιλε μου θα σε απογοητευσω αλλα εγω εκανα οτι ακριβως ελεγε ο οδηγος και δεν ειχα κανενα θεμα..Σορρυ..
  8. Παιδια εχω θεματακι μεγαλο!Εκανα ολα τα παραπανω και εφτασα στο σημειο που φλασαρω τον kernel.Φλασαρα κανονικα,μπαινω στο splash screen και παταω επανειλειμενα το back για να μπω στο clockwork recovery αλλα τζίφος.Δεν μπαινει με την καμια.Ξεκιναει και φορτωνει το λειτουργικο αλλα πλεον δεν εχει αποκριση η οθονη αφης,δεν μπορω καν το πιν να βαλω.Ουτε να το κλεισω δεν μπορω πρεπει να βγαλω την μπαταρια...Καμια ιδεα;;Παρεπιπτοντως εχω το pro edit: Τελικα βρηκα τι εφταιγε,το kernel ηταν για το απλο μινι.Παντως παιδια ο τιτλος του thread λεει mini/pro...Η αφαιρέστε το pro απο τον τίτλο η βαλτε καπου μια επεξηγηση,τι να πω.Πάντως κατα τα αλλα εξαιρετικη δουλεια και αναλυτικος οδηγος πλην αυτης της παραβλεψης. Παντως αποφασισα να μην περασω ακομα το update αφου προφανως ειναι για το μινι.Εαν γνωρίζει κανεις σταθερη και σχετικα προσφατη εκδοση για pro με ελληνικους χαρακτηρες στο physical keyboard αν θελει ας μου πει.
  9. Παιδια προσπαθω εδω και κατι μερες να κανω tethering με το κινητο αλλα παντα μου γραφει usb tethering error.Πριν με το 2.1 χρησιμοποιουσα το barnacle και ολα ενταξει.Πριν το δοκιμασω και εδω θα ηθελα να ξερω αν το εχει κανει κανεις να δουλεψει σε 2.2 καθως η συγκεκριμενη εκδοση το υποστηριζει native.
  10. Παιδια ακολουθησα τις οδηγιες κατα γραμμα αλλα τζιφος..Καμια προταση κανεις? edit:Ακυρο παιδια,το εφτιαξα!Δεν ειχα βάλει το κενο στο insmod /system/lib/modules/mt.ko Δουλευει αψογα,ειστε θεοί!!! :))))))
  11. Ρε παιδια,καταφερε κανεις να βαλει dualtouch στην owains CM6 final rom?Το παλεψα αλλα τζιφος.. Βασικα προσθέτω την εντολη #Multitouch insmod /system/lib/modules/mt.ko κανω save και οταν ξαναανοιγω το αρχειο δεν εχει αλλαξει απο το αρχικο.Μιας και ο οδηγος δεν αναφερει πως να δωσεις αυτες τις εντολες,αυτοσχεδιασα και μεσω του root explorer εκανα search βρηκα το hw_config.sh, πατησα edit, εγραψα την εντολη και μετα save and exit.Τζιφος.Παω να ξαναδω το αρχειο μηπως και εγραψα κατι λαθος και βλεπω οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα! Υ.Γ:τα παραπανω ισχυουν και για το build.prop
  12. Έχω να πω οτι μετα απο 3 μερες ενασχολησης...Τελικα το froyo ειναι πολυ μπροστα!Ντροπή στην Sony που δεν το κυκλοφορει official και πρεπει να το περναμε μονοι μας.Γενικα το κινητο ειναι σχεδον κομπλε απο εφαρμογες κλπ,χρειαστηκε να περασω ελαχιστες παραπανω απο αυτες που ειχε ηδη η rom.Πολυ γρηγορο,δεν κολλαει πουθενα και πολυ λειτουργικο. Παντως περα απο τα προβληματακια που αναφερθηκαν παραπανω,εχω να προσθεσω οτι στο auto brightness η οθονη καμια φορα κανει οτι θελει και σβηνει εντελως.Και δευτερο και σημαντικοτερο μου κολλανε πλεον οι emulators.Εχω κατεβασει τα GameBoid,GBCoid,SNESoid κλπ και παρολο που το κινητο πλεον ειναι overclocked,μου κολλανε σε ενοχλητικο βαθμο(αν και παραμένουν playable,barely).Στο cpu settings εβαλα το governor σε performance μηπως και διορθωθει, αλλα τζίφος.Το θεμα ειναι οτι πριν με τις 1.6 και 2.1 δεν κολουσε σχεδον καθολου.Βασικα ο κυριοτερος λογος που πηρα το mini pro ηταν το πληκτρολογιο για να παιζω emulators(ειμαι retro-freak).Αν καποιος εχει καποια προταση για να βελτιωθουν τα πραγματα please let me know.Αλλιως με βλεπω να γυριζω στην 2.1 και ειναι κριμα γιατι το froyo τα σπαει..
  13. Ok εβαλα και εγω εδω και καμια ωριτσα την final version και μεχρι τωρα ολα οκ.Γρηγορο και ομορφο.Επισης το market μου λειτουργει κανονικα.Κατεβασα και εβαλα το skype και ολα οκ.Θα ασχοληθω λιγο ακομα με το κινητουλι και θα γραψω εντυπωσεις σε κανα-δυο μερες..
  14. Ρε παιδια μια ερωτηση:ο οδηγος λεει να κανουμε εγκατασταση το market με το Astro.Ok.Αλλα αμα δεν δουλευει το market πως θα περάσουμε το Astro;Φανταζομαι οτι η ερωτηση είναι χαζη αλλα ακομα δεν ξεκινησα να περναω το froyo και θελω να σιγουρευτώ οτι δεν θα κανω καμια παττατια..
  15. Μπα παιδιά δεν νομιζω να φταιει αυτο.Με την 1.6 δεν το ειχα(το να μην ακουγομαι).Και επισης μερικες φορες δεν μπορω να απαντησω και αλλες φορες μου ερχεται κατευθειαν μυνημα αναπαντητης κλησης. Οσο για την μπαταρια την εχω καμια βδομαδα(δηλαδη 7-8 φορτισεις)
  16. Παιδια,εκανα αναβαθμιση σε 2.1 και root,μου εβγαλε καποια προβληματακια και μετα ξαναπερασα την 2.1 και ξανα root.Παρ'όλα αυτα καποια προβληματα συνεχιζουν οποτε ζητω την βοηθεια σας. 1.Δεν λειτουργει σωστα το Hotmail.Μπορω να στειλω αλλα δεν μπορω να λαβω mails.Γενικα μου φωρτωνει τα εισερχομενα 1 στις 10 φορες οποτε το ζηταω και καμια φορα αντι να τα φορτωσει τα σβηνει ολα.Προσπαθησα να παιρνω τα mails απο hotmail στο gmail λλα ουτε αυτο δουλευει.Εχει παρει μονο 2 τα πρωτα οταν ενεργοποιησα την υπηρεσια.Στο 1.6 δουλευε κανονικα.Φιλος μου ειπε οτι το hotmail εχει θεμα με το pop3.Ξερει κανεις καμια λυση? 2.Αν και το κινητο ειναι rooted δεν δουλευει το reboot windget. 3.Καμια φορα κολαει στις εισερχομενες.Δηλαδη δεν μπορω να απαντησω μερικες φορες και αλλες απανταω αλλα δεν ακουγομαι. 4.Πηρα την μπαταρια που εχει αναφερθει σε προηγουμενο post με χωρητικοτητα 1600.Δεν παρατηρησα διαφορα,ισως και να κραταει λιγο λιγοτερο. 5.Δεν λειτουργει ο οδηγος χρηστη και η υποστηρηξει χρηστη.Μου γραφει οτι τα δεδομενα εχουν διαγραφει.Φανταζομαι οτι εχει να κανει με το root αλλα ειμαι σιγουρος οτι δεν εσβησα κατι σχετικο. Αυτα.Αν καποιος μπορει να βοηθησει..
  17. Το έκανα αλλα τζιφος.Βασικα η εφαρμογη των επαφων δεν εμφανιζεται στο μαμισιο προγραμμα και τελικα πηγα απο το titanium.τωρα ειμαι χειροτερα απο πριν γιατι πλεον δεν υπαρχουν καν οι επαφες μου,ενω πριν υπηρχαν απλα δεν λειτουργουσε η εφαρμογη.(μπορουσα δηλαδη να βρω ενα τηλεφωνο με πλαγιο τροπο).Ευχαριστω οπως και να εχει,αξιζε η προσπαθεια.
  18. Και εγώ αυτό νομίζω..κρίμα ρε ****το γιατί το κινητό είχε πολλά προβλήματα από τότε που έκανα την αναβάθμιση σε 2.1 και τελικά σήμερα αφού το πάλευα όλη μέρα τα έλυσα όλα.Και τώρα μου προκύπτει αυτό..Και το θέμα είναι ότι τα 2 μεγαλύτερα που είχα, μπαταρία και το ότι κολλούσε απίστευτα (έκανε sync συνέχεια παρόλο που είχα απενεργοποιήσει οτιδήποτε είχε να κάνει με συγχρονισμό) πιστεύω ότι οφειλόταν στο vodafone 360.Τεσπα σήμερα δεν θα ασχοληθώ άλλο, θα περιμένω μήπως και προτείνει κανείς τίποτα καλύτερο αλλιώς αύριο ξαναπερνάω την 2.1 από την αρχή..Ευχαριστώ πολύ πάντως για την άμεση απάντηση.
  19. Παιδιά sos!Μόλις έκανα το κινητό rooted και έσβησα κάποιες εφαρμογές τις Vodafone και πλέον δεν μπορώ να μπω στις επαφές.. Μου βγάζει μνμ μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Επαφές(διαδικασία com.sonyericsson.contacts)Ψιλιάζομαι ότι την ζημιά την έκανε το Vodafone 360.Έχει να προτείνει κανείς τίποτα;
×
×
  • Create New...