king2009 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Το bangood δεχεται μονο καρτα και οχι paypal.ενω το vikcmall δεχεται paypal.πηρα και απο τα δυο .σημερα παρελαβα τα pistons 3 απο banggood..καταπληκτικα ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το συγκεκριμενο μαγαζι δεχεται paypal?? Τα pistons 3 παρήγγειλα 2 φορές από banggood μια στα 11 ευρω μια στα 9. Ποτε τα παρήγγειλες και σου ήρθαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurningBeard Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Καλησπέρα σας κύριοι/ες. 5 Χρόνια κράτησαν τα Sony ακουστικά που ήταν μαζί με το x10 mini pro στην συσκευασία! Προχτές με αποχαιρέτισαν ξαφνικά και τώρα νιώθω ένα τεράστιο κενό . Ψάχνω τον αντικαταστάτη τους! Θα ήθελα τις γνώμες, εμπειρίες, προτάσεις, τιμες και ονόματα προιόντων! Ενημερωτικά ψάχνω Sony και πάλι για ευνόητους λόγους, αλλά είμαι ανοιχτός για κάτι νέο-διαφορετικό. In ear κατά προτίμηση. Δεν εχω paypal οπότε θα ήθελα να αγοράσω από Ελλάδα και όχι από εξωτερικό (συσκευή moto G 1gen) Ευχαριστώ! Παράθεση Siemens C10 - Νokia 3210 - Νokia 3330 WAP - Νokia 3510i - Sharp GX15 VF - SE V800 VF - SE K750i VF - SE X10 Mini pro - Moto G 1gen - Xiaomi Pocopocopocopoco F1 😮 - Huawei Y5 2018 - Nothing Phone 1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount20072016 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Κατι αξιολογο σε ψειρες στην ελληνικη αγορα αυτη τη στιγμη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Εχει καποιος να μου προτεινει κατι σε μη in ear; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Εχει καποιος να μου προτεινει κατι σε μη in ear; Sennheiser MX 365. Δεν τα αλλάζω με τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Sennheiser MX 365. Δεν τα αλλάζω με τίποτα. Παρα πολυ καλη επιλογη αλλα δεν ειναι handsfree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Παρα πολυ καλη επιλογη αλλα δεν ειναι handsfree. Σωστός. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_24 Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 (edited) καλησπερα σας,εχω ακουσει-διαβασει πολυ καλα λογια για αυτα τα ακουστικα https://www.google.gr/search?q=Xiaomi+piston3&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=FYZ0VsWSMYnkaM_bsLAI#q=Xiaomi+Piston+3+Reddot+Design .Θα ηθελα την γνωμη σας καθως και απο ποιο σαιτ θεωρειται καλητερα να τα παραγγειλω... Edited December 19, 2015 by giannis_24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 (edited) Κατι αξιολογο σε ψειρες στην ελληνικη αγορα αυτη τη στιγμη ; http://www.e-shop.gr/samsung-hs330-stereo-headset-for-galaxy-s4-white-bulk-p-TEL.013917 http://www.e-shop.gr/samsung-headphone-eo-ig900bw-for-galaxy-s5-g900f-white-p-TEL.017268 Και τα δυο τα εχω πιστευω ειναι απο τα καλυτερα που εχω ακουσει και πιστεψε εχω πολλα ακουστικα ειδικα με τον fiio e17 που εχω παιζουν απιστευτα και σε τρελες εντασεις.Αυτα που ακουμε απο το τηλ ειναι το 30 με 40% της αποδοσεις που εχουν. Edited December 30, 2015 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπερα σας,δυστυχως σημερα ενα ακομα ζευγαρι ακουστικα που ειχα παρει....αυτα τα κινεζικα χαλασε το ακουστικο που ειναι διπλα στο πληκτρο.Εχω χαλασει 4-5 ζευγαρια τετοια,2 samsung.Θελω να ειναι γερα και να μη χαλανε.Μεχρι 20€ αυστηρα.Προτεινετε λυσεις αμεσα γιατι ειναι η τελευταια μερα που θα ειναι ανοιχτα τα μαγαζια και θα ανοιξουν ξανα τη Δευτερα.Καλες γιορτες σε ολους Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλησπερα σας,δυστυχως σημερα ενα ακομα ζευγαρι ακουστικα που ειχα παρει....αυτα τα κινεζικα χαλασε το ακουστικο που ειναι διπλα στο πληκτρο.Εχω χαλασει 4-5 ζευγαρια τετοια,2 samsung.Θελω να ειναι γερα και να μη χαλανε.Μεχρι 20€ αυστηρα.Προτεινετε λυσεις αμεσα γιατι ειναι η τελευταια μερα που θα ειναι ανοιχτα τα μαγαζια και θα ανοιξουν ξανα τη Δευτερα.Καλες γιορτες σε ολους Πήρα τα iLuv Neon από τα Public, στα 19€ αν θυμάμαι καλά. Δεν μπλέκονται γιατί είναι πλακέ και ο ήχος είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cpt Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Πήρα τα iLuv Neon από τα Public, στα 19€ αν θυμάμαι καλά. Δεν μπλέκονται γιατί είναι πλακέ και ο ήχος είναι μια χαρά. Ο ηχος ειναι μια χαρα αλλα απο θεμα αντοχης απο τα χειροτερα που εχω πιασει ποτε. Τα συγκεκριμενα ακουστικα μονο μοστρα ειναι, συν του οτι κατα καιρους τα βρησκεις και στα 12-15 ευρω στα ιδια καταστηματα που τα πουλανε 20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 http://www.e-shop.gr/samsung-headphone-eo-ig900bw-for-galaxy-s5-g900f-white-p-TEL.017268 http://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/accessories/audio/EO-IG900BBEGWW απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν τωρα σε τιμη χωμα. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean07 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 http://www.e-shop.gr/samsung-headphone-eo-ig900bw-for-galaxy-s5-g900f-white-p-TEL.017268 http://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/accessories/audio/EO-IG900BBEGWW απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν τωρα σε τιμη χωμα. Ερώτηση ίσως χαζή με άλλα κινητά όπως Microsoft 640 xl είναι συμβατά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ερώτηση ίσως χαζή με άλλα κινητά όπως Microsoft 640 xl είναι συμβατά; πρεπει να ειναι απλα ισως να μην σου δουλευουν τα πληκτρα της εντασης. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 έχω τα xiaomi piston 3 αλλά τα ear buds πραγματικά γλιστράνε αρκετά κατά το τρέξιμο...υπάρχουν ανταλλακτικά ear buds που να μην γλιστράνε τόσο? αν ναι που μπορώ να τα βρω? δεν θέλω να αλλάξω ακουστικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiknos12 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ο ηχος ειναι μια χαρα αλλα απο θεμα αντοχης απο τα χειροτερα που εχω πιασει ποτε. Τα συγκεκριμενα ακουστικα μονο μοστρα ειναι, συν του οτι κατα καιρους τα βρησκεις και στα 12-15 ευρω στα ιδια καταστηματα που τα πουλανε 20. Έτσι ακριβώς.χτες τα πεταξα μετά από έναν χρόνο πολύ ήπιας χρήσης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Ψαχνω ενα hands free με καλη ποιοτητα ηχου,σε καλη τιμη και το καλωδιο να ειναι πανω απο 1-1,20 .Υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Κι εγώ ψάχνω ένα καλό handsfree, με καλή ποιότητα ήχου (για ομιλία και μουσική), με εύχρηστα κουμπάκια διαχείρισης μουσικής που να συνεργάζεται με android λειτουργικό και που τα ακουστικά του να ΜΗΝ είναι in ear, θέλω κάτι κλασικό, δεν βολεύομαι καθόλου με τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 (edited) παρακολουθω ενα σιτε με θεμα τα ακουστικα ηχο κλπ τα XiaoMi Design 1MORE Piston ειναι πολυ καλα χωρις να ειναι in ear Sennheiser MX 170 και αυτα σαν κλασσικο ακουστικο ! φθηνο στα 6μιση ευρω! Edited February 16, 2016 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Αυτά όμως είναι μόνο ακουστικά, δεν έχουν μικρόφωνο και κουμπάκια για τη διαχείριση του music player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Δηλαδη εχεις αποκλισει την αγορα των χιαομι απο εξωτερικο γιατι σε φωτος που ειδα εχουν ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Όχι, δεν το έχω αποκλείσει, απλά θα προτιμούσα να κάνω την αγορά από εδώ. Βρήκα αυτά εδώ: http://www.ctd.gr/Product.asp?ID=18281&ref=bestprice.gr αλλά δεν έχω ιδέα αν αξίζουν...:dizzy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erimitis Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Melampous αμα ειναι να δωσεις 17 ευρω δωσε 15 και παρε τα pistons θα παθεις πλακα Παράθεση Εχω Breeze και ειμαι σουπερ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Θα τα έπαιρνα αν είχαν διαφορετικού τύπου ακουστικά, δεν τα μπορώ αυτά τα in ear, δεν μου κάθονται καλά... Γι' αυτό ψάχνω από τα άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts