Jump to content

inactiveaccount20072016

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    243
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by inactiveaccount20072016

  1. Οι περισσοτεροι απαντησαν ψευδως απο ντροπη ! Σας βλεπω ποσο τα κρατατε τα ΚΑΛΑ σας κινητα, μεχρι το επομενο ΚΑΛΟ :p Και εκει βασιζεται ολη η παγκοσμια αγορα κινητης, στην αναγκη ανανεωσης που κατα βαση οι ιδιοι μας προκαλεσαν.
  2. Eνδιαφερον θα ηταν αν αξιζε να γινει η συγκριση. Αυτη η ταση προς το μπλε του G5 ειναι κατατι αηδιαστικη. Και απο τη στιγμη που η amoled διπλα του εχει πιο λευκο χρωμα, ειναι χαμενο σε ολα τα υπολοιπα (αυτα περι φυσικοτητας χρωματος ειναι αστεια ετους 2010), οποτε το γραπτο σχολιο του reviewer περι καθαροτητας λευκου ειναι παντελως αστοχο, αποδεδειγμενα στην πραξη. Και εξακολουθει να υπαρχει κοσμος που αξιολογει την οθονη του G5 ως αψογη.
  3. H αυτονομια βελτιωθηκε κατα πολυ. Χθες εβγαλα 7+ ωρες ενεργης οθονης, με φωτεινοτητα απο το μεσο και πανω συνηθως λογω περιβαλλοντος. Ας ελπισουμε οτι η επερχομενη σε Marshmallow δεν θα την υποβαθμισει.
  4. Το οποιο ειναι και το μονο προβλημα της αυτονομιας, το standby. Σε ενεργη οθονη τα παει εξαιρετικα. Ποτε ελαβες αυτο το update ;
  5. To Marshmallow θα ερθει πολυ συντομα, καμια ανησυχια περι τουτου. Εχω αγορασει dual USB stick, το βαζω, το αναγνωριζει σε 1-2 δευτερολεπτα και το διαβαζει ταχιστα. USB On-The-Go σε ολο του το μεγαλειο.
  6. Δεν διαβαζω τοσο προσεκτικα. Εσεις που εχετε χρονο και ορεξη να το κανετε και να μας ενημερωνετε, σας ευχαριστω. Οπως και να χει, αισθητικα ειναι ασ-χη-μο το λειτουργικο. H oθονη του ειναι μαπα. Eιχα lenovo με ιδια οθονη και τιμη αγορας 159 ευρω. Το σωμα ειναι ασχημο. Και σχηματικα και χρωματικα. Ευτυχως δεν προεξεχει η καμερα. Αν μιλανε τωρα για κακη μπαταρια, η παραδοση λεει πως σε ενα 6μηνο θα ειναι τραγωδια. Η LG θα φτασει αισιως στο σημειο που εφτασε η Samsung, δηλαδη να χανει αυτα που θεωρουσε δεδομενα, και τοτε θα αρχισουν οι αλλαγες κορεατικων προσωπων και η μεγαλη πλεον συσκευη. Η παρουσα ναυαρχιδα τους ειναι μια παιχνιδιστικη κοροϊδια.
  7. Επιβεβαιώνω απο σημερινη προσωπικη επαφη. Ειναι ενα πολυ ασχημο κινητο. Πολυ ασχημο όμως. Η δε οθόνη ειναι μια τραγωδια. Ξεπλυμα η απεικόνιση χρωμάτων. Και διαπιστωσα, τελος, πως ο launcher δεν εχει συρταρι εφαρμογών πλεον, ειναι σε τοσο ταπεινή υλοποιηση ομως που δειχνει χειροτερο απο lenovo. Πολυ κακο για το ΤΙΠΟΤΑ. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  8. http://www.sammobile.com/2016/04/22/first-hints-of-marshmallow-update-for-galaxy-a5-2016-and-a7-2016-appear/ H αποδειξη οτι το update του Marshmallow θα ερθει στο προσεχες διαστημα.
  9. Λειτουργικες αλλαγες ειναι αυτες, διορθωση σφαλματων. Δε θα αργησει το marshmallow παντως, οι ναυαρχιδες το πηραν ηδη και θα ακολουθησει η mid range κατηγορια
  10. Νεα ενημερωση λογισμικου. Ουτε 2 μηνες που το χω και εχει παρει ηδη 3 ενημερωσεις λογισμικου. Η μια ήταν βασικοτατη γιατι εκανε το κινητο αψογο στη λειτουργικοτητα, εξαφανιστηκαν τα μικρα παγωματα. Πολυ θετικη η αντιμετωπιση απο τη Samsung. Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. Το J5 της αδερφης μου, στην πρωτη πλήρη φόρτιση, απο το 9%, χρειαστηκε 3 ωρες. Ριξτε τα φωτα σας ολοι για να ξερω αν χρειαστει DOA. Σας παρακαλω πολυ.
  12. Γρηγοροτατο. Λιγα παγωματα στην αρχη, μετα απο αναβαθμισεις, τιποτα ξανα. Αρκετα καλη αυτονομια, οχι αριστη.
  13. Nαι αλλα ειναι μια μεγαλη αισθητικη αλλαγη. Το Α5 ειναι κοσ-μη-μα
  14. Μια απαντηση σας παρακαλω
  15. Από το 10% εως το 100%, ποσες ωρες απαιτει η φορτιση ; Παρακαλω πολυ για τις απαντησεις σας
  16. Νεα αναβαθμιση σημερα, πολυ μεγαλη αυτη τη φορα, περι τα 269 MB. ΔΕΝ ειναι η marhmallow.
  17. Kανει και σ εμενα επανεκκινησεις, 3-4 σε δυο μηνες σχεδον. Και freezαρισματα κανει μια στο τοσο, ακριβως μολις συνδεθει στο router και ανοιξω messenger. Αρα ευθυνεται σιγουρα το router, το δικο μου ειναι ενα αθλιο της Wind.
  18. Στη χρηση, καμια απολυτως αισθησης θερμανσης. Οταν φορτιζει μονο, αν παρατηρειτε καποια αυξηση.
  19. Oταν το φορτιζετε, εχετε αυξηση θερμοκρασιας στη συσκευη ;
  20. Κυριοι, σας ειπα οτι καλομαθα απο αποψη αυτονομιας, οχι οτι υπαρχει θεμα συγκρισης :) Το εχω λατρεψει το Α5, μ αρεσει να το κραταω και να το δειχνω. Και δε μου χει προκαλεσει κανενα προβλημα χρησης,
  21. Μιλας για ωρες οθονης να υποθεσω. Με το Lenovo P1m που ειχα πριν, με 4000mAh και εναν 4πυρηνο στα 1,1, ειχα 7,5 με 9 ωρες οθονης. Οχι το πλεον καταλληλο μετρο συγκρισης αλλα καλομαθα. Ηρθα καλομαθημενος δηλαδη. Θα σας πω τι εντόπισα: εχει εξαιρετικη διαχειριση με ανοιχτη οθονη, στην αναμονη θεωρω οτι ειναι πιο μετρια η διαχειριση. Η συσκευη ειναι κοσμημα, εγω γι αυτο το λογο την αγορασα. Εχω πολυ καιρο να ερωτευτω συσκευη. Απο flagship συσκευες εχω δει τα χειροτερα σε επιδοσεις οποτε δεν στοχευσα ποτε εκει.
  22. Δεν εχει εξαιρετικη μπαταρια, ειναι λαθος αυτο. Εχει μετρια, ικανοποιητικη αποδοση. Το μεγαλο προσον του ομως ειναι η πραγματικα γρηγορη φορτιση.
  23. Για τα 350 ειναι εξαιρετικο. Κανενα προβλημα δεν αντιμετωπιζει.
×
×
  • Create New...