kaluas Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Η τιμη να σημειωσω ειναι μεγαλυτερη οταν θες για Ultra settings 60fps, δεν χρειαζεται να δωσεις τοσα λεφτα. Μπορεις να κανεις ανετα υπολογιστη στο 600ρι η και πιο κατω και να παιζει τα παντα σε High-60fps η αντε Mid-high 60fps (τα 60 τα θεωρω το minimum, τα γραφικα οχι τοσο). Περσι τετοια εποχη σχεδον εκανα σε φιλο εναν στα 430€ που ετρεχε ανετα GTA5 σε High settings 60fps (με G4560 και 1050Ti αν θυμαμαι καλα?) σε 1080p Για να μην λέμε ότι μας κατεβαίνει και βαράει facepalm και ο ρανταπλάν, οι κονσόλες είναι πιο φθηνές. Μπορείς σαφέστατα να φτιάξεις ένα χρέπι για πισί το οποίο θα παίζει ένα ή δύο παιχνίδια καλύτερα από μία κονσόλα, ναι. Μία κονσόλα όμως από την στιγμή που θα την αγοράσεις θα σου βγάλει δεκαετία που θα παίζει τα πάντα που θα βγουν. Πες μου ένα pc με specs του 2013 των 400ων ευρώ που να παίζει τα πάντα σήμερα όπως το PS4. Ή ένα pc των 250 σήμερα όπως το PS4 Slim. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Δεκαετία; Για πες μου τι παιχνίδια του 2016 και 2017 παίζει το PS3 :p Και οχι δε θα σου μετρήσω το κόστος μόνο με το κόστος του υλικού. Γιατί μιλάμε για συνολικο κόστος, όχι αρχικό. Αν παίζεις 2 παιχνίδια τον χρόνο, μαζί σου. Αν παίζεις πολλά, η χρηματική διαφορά είναι τεράστια. 10-20€ κάτω όλα τα νέα παιχνίδια, πολύ πιο βαρβάτες εκπτώσεις, humble bundle, ενα καρο free παλιότερα από διάφορα σάιτ 60€ τον χρόνο για multiplayer (ο φυσιολογικός κόσμος παίζει, εσύ δε μετράς) = 360€ η 6ετια, μια 2η κονσόλα Και να σε πω, υπολογιστή χωρια δε θα πάρεις αυτά τα 6-7 χρόνια; Ενα λαπτοπ έστω; Γιατί αν πάρεις, ανεβαίνει και άλλο Αλλά ακόμα και να μη πάρεις, μόνο κονσόλα και multiplayer είναι 760€ (860€ το χουαν). Χωρίς να μετράμε παιχνίδια καν. Με 760 λοιπόν υπολογισταρα κάνεις. Με 430 και έτρεχε μια χαρά νέα παιχνίδια και ας το λες χρεπι. Φαντάσου με 760 τι κάνεις ε; 770€ αν μετρήσεις και το κερδος στο πρώτο σου ΑΑΑ παιχνίδι! Ο υπολογιστής μου, 6 μηνών μεγαλύτερος του ps4, θα είχε ίδια αποδοση στα παιχνίδια με 350-400€ λιγότερα από όσα έδωσα (κουτί, μητρική, 16gb RAM, SSD 500gb, ξεκλειδωτος επεξεργαστης) οποτε θα έβγαινε 700€ περίπου. Με 70€ ανεβαίνουμε και κατηγορία στην κάρτα γραφικών! Το να συγκρίνεις φέτος το ps4 με ενα νέο PC πάντως το βρίσκω ανούσιο. Το ενα είναι στο τέλος της ζωής του, υπό άλλο θα παίζει παιχνίδια και μετά το 2019. Προφανώς το ps4 είναι πιο φτηνό. Όπως το S8 είναι πιο φτηνό από το S9 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 (edited) Δεκαετία; Για πες μου τι παιχνίδια του 2016 και 2017 παίζει το PS3 :p Και οχι δε θα σου μετρήσω το κόστος μόνο με το κόστος του υλικού. Γιατί μιλάμε για συνολικο κόστος, όχι αρχικό. Αν παίζεις 2 παιχνίδια τον χρόνο, μαζί σου. Αν παίζεις πολλά, η χρηματική διαφορά είναι τεράστια. 10-20€ κάτω όλα τα νέα παιχνίδια, πολύ πιο βαρβάτες εκπτώσεις, humble bundle, ενα καρο free παλιότερα από διάφορα σάιτ 60€ τον χρόνο για multiplayer (ο φυσιολογικός κόσμος παίζει, εσύ δε μετράς) = 360€ η 6ετια, μια 2η κονσόλα Και να σε πω, υπολογιστή χωρια δε θα πάρεις αυτά τα 6-7 χρόνια; Ενα λαπτοπ έστω; Γιατί αν πάρεις, ανεβαίνει και άλλο Αλλά ακόμα και να μη πάρεις, μόνο κονσόλα και multiplayer είναι 760€ (860€ το χουαν). Χωρίς να μετράμε παιχνίδια καν. Με 760 λοιπόν υπολογισταρα κάνεις. Με 430 και έτρεχε μια χαρά νέα παιχνίδια και ας το λες χρεπι. Φαντάσου με 760 τι κάνεις ε; 770€ αν μετρήσεις και το κερδος στο πρώτο σου ΑΑΑ παιχνίδι! Ο υπολογιστής μου, 6 μηνών μεγαλύτερος του ps4, θα είχε ίδια αποδοση στα παιχνίδια με 350-400€ λιγότερα από όσα έδωσα (κουτί, μητρική, 16gb RAM, SSD 500gb, ξεκλειδωτος επεξεργαστης) οποτε θα έβγαινε 700€ περίπου. Με 70€ ανεβαίνουμε και κατηγορία στην κάρτα γραφικών! Το να συγκρίνεις φέτος το ps4 με ενα νέο PC πάντως το βρίσκω ανούσιο. Το ενα είναι στο τέλος της ζωής του, υπό άλλο θα παίζει παιχνίδια και μετά το 2019. Προφανώς το ps4 είναι πιο φτηνό. Όπως το S8 είναι πιο φτηνό από το S9 Δεν τα σκέφτεσαι καλά. Λες 60 ευρώ τον χρόνο για multiplayer αλλά δεν λες ότι παίρνεις και 5,5 παιχνίδια τον μήνα, δηλαδή 66 τον χρόνο με την ετήσια συνδρομή των 60. Και παιχνίδια όπως Amnesia Collection, Bloodborne, Ratchet & Clank, Metal Gear Solid 5, μέχρι και το Beyond για τον μήνα που μας έρχεται. Ποια παιχνίδια παίζεις στο PC είπαμε ? Rocket League ? Ε θες υπολογιστάρα για να παίξεις αυτό το αριστούργημα, αυτό το νέκταρ των ίριδων , αυτόν τον επιθόνιο παράδεισο των οφθαλμών. Ρίξε μία ματιά στο τι έχουν καταφέρει με το PS4. Uncharted, God Of War, Horizon Zero Dawn. Και μόλις γυρίσεις πες μου για το πως κολλάνε πολλά παιχνίδια στο PC που απλά είναι ports κονσολών, optimized αποκλειστικά για κονσόλες. edit. "το ps4 είναι στο τέλος της ζωής του". Με 250 έχεις κονσολάρα και τουλάχιστον 400 παιχνιδάρες current gen. Βάλε τον μικρότερο βιολιστή του κόσμου να μου παίξει μία νότα. Edited April 27, 2018 by kaluas Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 (edited) Παιχνίδια που δε διαλέγω. Πες μου ποιό καλό παιχνίδι πήρες τα πρώτα 3 χρόνια? Το εξής ενα, που κοροϊδεύεις, rocket league. Το οποίο είναι μια χαρά οπτικά αλλά δε το εχεις δει ούτε σε αφίσα και κοροϊδεύεις. Κάτι θα ξέρεις παραπάνω /s Επειδή έφτιαξες υπολογιστή χωρίς κάρτα γραφικών δε σημαίνει ότι ούτε το δικό μας PC παίζει αλλά παιχνίδια Για πάμε στο παναλαφρο Rocket League: Παίζει το απλό PS4 4K/60fps; Οχι Μήπως high settings 1080/60fps; Λολ, ούτε καν AA Ρε μήπως παίζει το Pro έστω 4Κ/60; Χμμ, με checkboard και low to mid settings μόνο; Χειρότερα και από 1050Ti; Ελα Αλέκο... Και οχι, δεν είναι στο τέλος της ζωής του, θα παίζει σίγουρα ολα τα καινούργια παιχνίδια του 2020 :lol: Edit: 250€ 400 παιχνίδια; Γιατί κολλαμε εκεί… Ps2 50€ 2501 παιχνίδια, πολύ καλύτερο ratio Edited April 27, 2018 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Για πάμε στο παναλαφρο Rocket League: Παίζει το απλό PS4 4K/60fps; Οχι Μήπως high settings 1080/60fps; Λολ, ούτε καν AA Ρε μήπως παίζει το Pro έστω 4Κ/60; Χμμ, με checkboard και low to mid settings μόνο; Χειρότερα και από 1050Ti; Ελα Αλέκο... Και οχι, δεν είναι στο τέλος της ζωής του, θα παίζει σίγουρα ολα τα καινούργια παιχνίδια του 2020 :lol: Ζάστα. Είχες το 3DS ευαγγέλιο. Και τώρα κάνεις την κωλοτούμπα και μου θες 4K/60. Και καλά εσύ, ολυμπιονίκη μου. Οι άλλοι ? Δηλαδή ας πούμε ένα παιχνίδι δεν είναι παιχνίδι εάν δεν μπορείς να το απολάυσεις σε 4k/60. Για σένα το gaming ξεκίνησε με τον ερχομό της Titan V, όχι από τα 80s. Ποιος είσαι εσύ και τι έκανες με τον Πέτρο ? ed: Το PS2 είναι ο βασιλιάς όλων των εποχών. Μην ρεζιλεύεσαι. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Εσύ μου κοροιδεψες το Rocket. 414 ώρες είναι αυτές... :p Εξάλλου αγαπημένα game όλων των εποχών έχω CTR, Pirates, Minecraft, Serious Sam 1, Empire Earth 1... 3DS δε καταλαβαίνω τι εννοείς, 400*240 πίξελ για κάθε μάτι σε 3D είναι υπεραρκετα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Παίξτε candy crush να σωθείτε! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Εσυ το παιχνιδι το φτιαξες να παιξουμε η ακομα ρε; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Νικο ασε την Unreal και φτιαχτο σε σπραιτς να εχεις πρωτη παραγγελια απο τον φιλο μας τον Πετρο aka πετρα aka κατολισθιση aka τουμπα. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Κατω η Ανω Τουμπα; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Τransport Tycoon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 :lol: Html5 2d με sprites και γιόλο :lol: Έσπασε το team Πέτρο, θα κάνω κάτι μόνος αργότερα :) Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Κριμα, αλλα αναμενω! :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Αλλά κανόνισε να είναι 4k/60. Ειδάλλως δεν παίζω videogame αλλά ξερή. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Για να ειμαι ειλικρινης, εμενα μου αρκει και 360p αν ειναι 60fps. Οτιδηποτε λιγοτερο ζαλιζομαι φιλαρακι, ειμαι ευαισθητος Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Παίζω το Wolfentein: The new order Mate 10 Pro & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Παιχνιδαρος Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Για να ειμαι ειλικρινης, εμενα μου αρκει και 360p αν ειναι 60fps. Οτιδηποτε λιγοτερο ζαλιζομαι φιλαρακι, ειμαι ευαισθητος Και στα 60fps νιώθω το lag πια μονο 75. Παλιά έπαιζα στα 30 αλλά δεν είχα δει ποτέ παραπάνω. Τώρα τα 30 είναι τελείως unplayable. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Τι ωραία τα παλιά τα χρόνια, που δεν είχαμε κρίση και όλα φαίνονταν καινοτομίες και γραφικάρες.. Αχ! Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Να αλλα ακομα και το PS1 ειχε 60fps στα περισσοτερα παιχνιδια του :p Αλλα θυμαμαι το σοκ στα γραφικα του San Andreas. Σαν αληθινα! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Αλλά κανόνισε να είναι 4k/60. Ειδάλλως δεν παίζω videogame αλλά ξερή.4Κ?? Soooo 2015 duuuude... Μόνο 8Κ και πάνω, για σκληρά αγόρια! :lol: :lol: Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Να αλλα ακομα και το PS1 ειχε 60fps στα περισσοτερα παιχνιδια του :p Αλλα θυμαμαι το σοκ στα γραφικα του San Andreas. Σαν αληθινα! Είχε. Αλλά σε ελάχιστα. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 4Κ?? Soooo 2015 duuuude... Μόνο 8Κ και πάνω, για σκληρά αγόρια! :lol: :lol: Sent from my SM-G955F using Tapatalk 8Κ ? Ακόμα με gameboy ασχολείσαι ρε μαν ? Όταν ο Linus gameαρε σε 16k και χρησιμοποιούσε τα bezels για crosshair, μερικοί μερικοί κρεμιόντουσαν από τα δέντρα ακόμα. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2018 Ε οχι και ελαχιστα. 100++ παιχνιδια συνολο θυμαμαι. Αναμεσα τους ολα τα σημαντικα (με γρηγορη κινηση), Tekken, Colin McRay, Gran Turismo, Dead or Alive, Mortal Compat, Rapid Racer, Street Fighter και ολο και καποιο θα ξεχναω (απο αυτα που εχω παιξει) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 ^ Πέτρο σε σύνολο χιλιάδων είναι λίγα. Οκ, όχι "ελάχιστα" όπως νόμιζα αλλά έστω "πολύ λίγα". Αnyway, χθες τερμάτισα το Metal Gear Rising: Revengeance. Του δίνω ένα τιμητικό 6.5/10 και αυτό είναι για το ικανοποιητικότατο swordplay του αλλά και την full Japanese αισθητική του στις finishing routines του. Πολύ στυλάτο. Κατά τα άλλα, ένα αρκετά "ρηχό" και σύντομο hack n' slash το οποίο προτείνω να το παίξετε χωρίς μουσική... Στα καπάκια ξεκίνησα το God of War: Ascension. Πρώτη φορά που παίζω video game με ελληνική μεταγλώττιση. Έχει την πλάκα του ομολογώ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts