Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λες δεν ξεκινάει... το πατάς και δεν κάνει τίποτα;

Ακριβώς! Το πατάω και δεν γίνεται απολύτως τίποτα!

Ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση.

Δοκιμασε να ανοιξεις μια οποιαδηποτε σελιδα με τον internet exporer μεσω gprs, και ξαναδοκιμασε το Quick gps.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

• Administrators
Ακριβώς! Το πατάω και δεν γίνεται απολύτως τίποτα!

Ευχαριστώ θερμά για την άμεση ανταπόκριση.

Είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει σωστά hard reset, δηλαδή επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων και χωρίς να έχεις εγκαταστήσει τίποτε άλλο τρέχοντας το δεν κάνει τίποτα;

Modpic.gif

παιδια μηπως ξερει κανεις σας πως αλλαζω τα μυνηματα στην προβολη συζητησης να λεει κατι αλλο εκτος απο εμενα στα δικα μου μυνηματα?δηλαδη οταν βλεπω τα μυνηματα που εχω στειλει εγω θα ηθελα να λεει κατι αλλο και οχι εμενα και να εχει δικια μου φωτογραφια.αν ξερει καποιοσ κατι ας το γραψει!

Είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει σωστά hard reset, δηλαδή επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων και χωρίς να έχεις εγκαταστήσει τίποτε άλλο τρέχοντας το δεν κάνει τίποτα;

Απόλυτα σίγουρος! Δεν έχω τίποτα εγκαταστήσει μετά το hard reset και, όπως προανέφερα, το πατάω και δεν γίνεται απολύτως τόποτα!

Δοκιμασε να ανοιξεις μια οποιαδηποτε σελιδα με τον internet exporer μεσω gprs, και ξαναδοκιμασε το Quick gps.

Αγαπητέ φίλε,

Έχει σημασία να ανοίξω σελίδα μέσω GPRS, ή είναι το ίδιο αν την ανοίξω μέσω Wireless ή Activesync;

Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Edited by Nikos_s3

Απόλυτα σίγουρος! Δεν έχω τίποτα εγκαταστήσει μετά το hard reset και, όπως προανέφερα, το πατάω και δεν γίνεται απολύτως τόποτα!

Το είχα πάθει αυτό παλαιότερα από λάθος ρύθμιση του ρολογιού (τοπικές ρυθμίσεις) για τσεκάρισε το, μπορείς να δοκιμάσεις και τον τρόπο σύνδεσης, ποτέ δεν ξέρεις....

Edited by apozafeir
Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπητέ φίλε,

Έχει σημασία να ανοίξω σελίδα μέσω GPRS, ή είναι το ίδιο αν την ανοίξω μέσω Wireless ή Activesync;

Σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Μπορει να εχει σημασία με την εννοια να μπλοκαρεσαι απο καποιον firewall στην περιπτωση Wireless ή Activesync. Δοκιμασες να το κανεις μεσω GPRS?

Επίσεις, στην επιλογη Ρυθμισεις-Τοποθεσίες, τι επιλογες εχεις? (δεν ειμαι σιγουρος αν επιρεαζει αυτο,αλλα εχει ρυθμισεις για το GPS)

Αυτα βεβαια, αφου ρυθμισεις σωστα το ρολοι οπως ανεφερε ο apozafeir , αν δε το εχεις κανει ηδη..

Edited by bbsnick
Pixel 4a (5g) < Nexus 4 < HTC HD2 AmeriCanAndroid AOSP HD2 GB234 CM71

Μπορει να εχει σημασία με την εννοια να μπλοκαρεσαι απο καποιον firewall στην περιπτωση Wireless ή Activesync. Δοκιμασες να το κανεις μεσω GPRS?

Επίσεις, στην επιλογη Ρυθμισεις-Τοποθεσίες, τι επιλογες εχεις? (δεν ειμαι σιγουρος αν επιρεαζει αυτο,αλλα εχει ρυθμισεις για το GPS)

Αυτα βεβαια, αφου ρυθμισεις σωστα το ρολοι οπως ανεφερε ο apozafeir , αν δε το εχεις κανει ηδη..

Οι τοπικές ρυθμίσεις είναι σωστές. Με σύνδεση Wireless ή Activesync δεν γίνεται τίποτα. Θα δοκιμάσω με GPRS και θα επανέλθω.

Ευχαριστώ και πάλι.

παιδια μηπως ξερει κανεις σας πως αλλαζω τα μυνηματα στην προβολη συζητησης να λεει κατι αλλο εκτος απο εμενα στα δικα μου μυνηματα?δηλαδη οταν βλεπω τα μυνηματα που εχω στειλει εγω θα ηθελα να λεει κατι αλλο και οχι εμενα και να εχει δικια μου φωτογραφια.αν ξερει καποιοσ κατι ας το γραψει!

Για να εχει τη δικη σου φωτογραφία, πρεπει να πας στις επαφες και στην "καρτα επαφης σου" (πανω-πανω) να περάσεις μια φωτο σου. Το "εμενα" δεν το γλυτώνεις,εκτος αν το γνωρίζει καποιος αλλος. Ελπίζω να βοήθησα.

Για να εχει τη δικη σου φωτογραφία, πρεπει να πας στις επαφες και στην "καρτα επαφης σου" (πανω-πανω) να περάσεις μια φωτο σου. Το "εμενα" δεν το γλυτώνεις,εκτος αν το γνωρίζει καποιος αλλος. Ελπίζω να βοήθησα.

αυτο ειναι το θεμα δεν βρισκω την καρτα επαφης που λες.μηπος ειναι κατι που δεν κανω σωστα?

Μιας και είχα αναφερθεί παλαιότερα στο θέμα βάσης στήριξης για το αυτοκίνητο, και είχα πάρει αρκετές που δεν με βόλεψαν καθόλου, να σας πω ότι επιτέλους βρήκα αυτό που έψαχνα!! Πίστεύω ότι καλύτερο μπορούσα να βρω... Με πολύ καλό μηχανισμό ρύθμισης του μεγέθους, το κρατάει το τηλέφωνο πολύ σταθερά, περιστρέφεται για να το χρησιμοποιώ και για gps... Απλά... Τέλεια!!:D:D:D

Για όποιον ενδιαφέρεται, στην Αutoplus, με 20€!! ;)

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

αυτο ειναι το θεμα δεν βρισκω την καρτα επαφης που λες.μηπος ειναι κατι που δεν κανω σωστα?

Μαλλον, εκτος αν δε θυμαμαι κατι σωστα. Πας στις επαφες. Στην αρχη εχει "Δημιουργια - Προσθηκη νεας επαφης" και ακριβως απο κατω "Εγω - Η καρτα επαφης μου" και μετα ακολουθουν οι επαφες σου. Εκει λοιπον, στο "Εγω" περνας τη φωτογραφια σου και αυτοματα θα εμφανιζεται στα μηνυματα σου.

@favas21: Οπως εισαι στην κεντρικη οθονη πατα κατω αριστερα "Τηλεφωνο" και μετα παλι κατω αριστερα "Επαφες" και θα το δεις. Εαν εχεις καπου καποιο shortcut για τις επαφες και μπαινεις απο κει δεν το εχει...το ειχα παθει και εγω παλιοτερα!!

Κατι αλλο λιγο εκνευριστικό που παρατήρησα ειναι οταν ειμαι στον οπερα σε landscape και πατησω το κουπμπι πισω για να βγω να κανω κατι αλλο τοτε τρωει γερο κόλλημα το τηλεφωνο..και ξεκολλάει μονο πατωντας πανω στην μπαταρια οπου και επανερχεται σε portrait.

Γιατι γινεται αυτο?

@favas21: Οπως εισαι στην κεντρικη οθονη πατα κατω αριστερα "Τηλεφωνο" και μετα παλι κατω αριστερα "Επαφες" και θα το δεις. Εαν εχεις καπου καποιο shortcut για τις επαφες και μπαινεις απο κει δεν το εχει...το ειχα παθει και εγω παλιοτερα!!

Κατι αλλο λιγο εκνευριστικό που παρατήρησα ειναι οταν ειμαι στον οπερα σε landscape και πατησω το κουπμπι πισω για να βγω να κανω κατι αλλο τοτε τρωει γερο κόλλημα το τηλεφωνο..και ξεκολλάει μονο πατωντας πανω στην μπαταρια οπου και επανερχεται σε portrait.

Γιατι γινεται αυτο?

και σε μενα το ιδιο γινεται με την ομεγα 22 που φοραω :X

Σου έδωσε η wind τιμή για κόστος ανταλλακτικών από μόνη της ή μετά από επικοινωνία με τη Ace Hellas; Τι ανταλλακτικά χρειαζόσουν για να φτάσει το κόστος τόσο ψηλά;

Παιδιά καλησπέρα πρίν από 15 μέρες περίπου το έστειλα στην aceγια αλλαγή οθόνης, πλήρωσα 236 €, και δίνωντας το μου είπαν σε 5 εργάσιμες. Την 4η μέρα με ειδοποίησαν ότι είναι έτοιμο. το πήρα άψογο και τους ευχαριστώ πολύ, μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να βρώ χρόνο για να ασχοληθώ, και δεν ξέρω και τι προβλήματα θα μπορούσαν να προκύψουν αποσυναρμολογόντας το LEO.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι τοπικές ρυθμίσεις είναι σωστές. Με σύνδεση Wireless ή Activesync δεν γίνεται τίποτα. Θα δοκιμάσω με GPRS και θα επανέλθω.

Ευχαριστώ και πάλι.

Λοιπόν, δοκίμασα και με GPRS σύνδεση και το πρόβλημα παραμένει! Δηλαδή πατάω το εικονίδιο QuickGPS και δεν γίνεται απολύτως τίποτα.

Μήπως ρε παιδιά υπάρχει κανένα hotfix ή .cab αρχείο της HTC που να διοθώνει τη κατάσταση;

Edited by Nikos_s3

Μαλλον, εκτος αν δε θυμαμαι κατι σωστα. Πας στις επαφες. Στην αρχη εχει "Δημιουργια - Προσθηκη νεας επαφης" και ακριβως απο κατω "Εγω - Η καρτα επαφης μου" και μετα ακολουθουν οι επαφες σου. Εκει λοιπον, στο "Εγω" περνας τη φωτογραφια σου και αυτοματα θα εμφανιζεται στα μηνυματα σου.

παιδια οτιι και να λετε δεν εχει πουθενα το Εγω ή Η καρτα επαφης μου.οπου και να εψαξα δεν βρηκα τιποτα!

κατι αλλο

ποσο σας κραταει η μπαταρια?εμενα ρε παιδια μου κραταει το ΠΟΛΥ 2 μερες.γιατι ομως ρε γα@@το?και ρωτησα και εναν αλλο και αυτος μου ειπε πως του κραταει 4-5 μερες με λιγη χρηση.εγω το αφηνω και δεν κανω τιποτα και μου κραταει το πολυ 2 μερες!

αντε ξανα λοιπον με ελληνικους χαρακτηρες... ευχαριστω αντμιν για την βοηθεια! :Ρ

ΜΠΡΙΚΑΡΑ το κινιτο μου... εβαλα λαθος ΡΑΔΙΟ... εχω την Τ-ΜοΒΙΛΕ εκδοση απο αμερικη κ εβαλα ΡΟΜ με λαθος ΡΑΔΙΟ κ δεν ανοιγει πλεον καθολου εχω δοκιμασει τα παντα ουτε ΒΟΟΤ ΛΟΑΔΕΡ ουτε τιποτα!!!!

Γνοριζει κανεισ ατομο - ΣΕΡΒΙΣ που να μβορει να με φλασαρει εκσοτερικα? για να σοθει το κινιτο?! ξερω οτι γινετε το θεμα ειναι που θα βρουμε ατομο! μενω Θεσσαλονικη αρα κατα προτιμιση εδω!

δεν ξερω αν κανει διαφορα οτι πριν το ΜΠΡΙΚΑΡω ειχα βαλει Η$ΡΛ πανω !!

αν δεν γινετε να απαντησετε στο ποστ στηλτε μου ΠΜ...

ευχαριστω πολυ!!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly

ρε παιδια παω σε ενα βιντεο 7mb ,επιλεγω να το στειλω με mail αλλα δεν το στελνει γιατι?ξεκιναει αλλα καπου σταματαει.ειναι yahoo ο λογαριασμος.

επισης εαν μπω στο προγραμμα των mail και παω να κανω προσθηκη αρχειου στον φακελο DCIM που ειναι οι φωτο απο την καμερα και το εν λογω βιντεο ΔΕΝ δειχνει οτι εχει μεσα τιποτα ο φακελος!

παιδια οτιι και να λετε δεν εχει πουθενα το Εγω ή Η καρτα επαφης μου.οπου και να εψαξα δεν βρηκα τιποτα!

κατι αλλο

ποσο σας κραταει η μπαταρια?εμενα ρε παιδια μου κραταει το ΠΟΛΥ 2 μερες.γιατι ομως ρε γα@@το?και ρωτησα και εναν αλλο και αυτος μου ειπε πως του κραταει 4-5 μερες με λιγη χρηση.εγω το αφηνω και δεν κανω τιποτα και μου κραταει το πολυ 2 μερες!

4-5 μερες του κραταει?? Πολυ χλωμο εως πεθαμενο. Εγω εδω και 1 βδομαδα, που τσακωθηκα με το μονο ατομο που συνομιλουσα κυριως μεσω leo και δεν ανταλλαζουμε ουτε sms ουτε τιποτα, ανα 2 μερες το φορτιζω χωρις να το αγγιζω καν μες στη μερα. Πρωτα δε, που ανταλλαζαμε κι sms, 1 μερα εβγαζε.. Φυσιολογικη καταναλωση εχεις

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

αντε ξανα λοιπον με ελληνικους χαρακτηρες... ευχαριστω αντμιν για την βοηθεια! :Ρ

ΜΠΡΙΚΑΡΑ το κινιτο μου... εβαλα λαθος ΡΑΔΙΟ... εχω την Τ-ΜοΒΙΛΕ εκδοση απο αμερικη κ εβαλα ΡΟΜ με λαθος ΡΑΔΙΟ κ δεν ανοιγει πλεον καθολου εχω δοκιμασει τα παντα ουτε ΒΟΟΤ ΛΟΑΔΕΡ ουτε τιποτα!!!!

Γνοριζει κανεισ ατομο - ΣΕΡΒΙΣ που να μβορει να με φλασαρει εκσοτερικα? για να σοθει το κινιτο?! ξερω οτι γινετε το θεμα ειναι που θα βρουμε ατομο! μενω Θεσσαλονικη αρα κατα προτιμιση εδω!

δεν ξερω αν κανει διαφορα οτι πριν το ΜΠΡΙΚΑΡω ειχα βαλει Η$ΡΛ πανω !!

αν δεν γινετε να απαντησετε στο ποστ στηλτε μου ΠΜ...

ευχαριστω πολυ!!

χμ..δεν σε βαζει ουτε σε boot mode?αν δεν σου αναβει καθολου,εχει μεινει απο μπαταρια.ελεγξε τις ακιδες στο εσωτερικο της συσκευης εκει που παταει η μπαταρια μηπως εχουν στραβωσει και δεν φορτιζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδία είδα το θέμα της οθόνης του φίλου ( sotisdiv ) με έπιασε πανικός . . .

Σήκωσα μανίκια και σκούπισα το Internet . . . και να ! !

http://www.ioffer.com/i/htc-t-mobile-hd2-oem-keypad-cover+membrane-replacement-189688714

Πιστεύω να βυθίσει . . . γιατί οι καιροί είναι ΔΥΣΚΟΛΟΙ . . . .

Και ζητάνε 42,40 € ! ! ΜΟΝΟ

Edited by Spitas

HTC HD2

Omega XT v27 Με Co0kie's Home Tab v2.0

Radio 2.15.50.14 Και όλα καλά ! !

χμ..δεν σε βαζει ουτε σε boot mode?αν δεν σου αναβει καθολου,εχει μεινει απο μπαταρια.ελεγξε τις ακιδες στο εσωτερικο της συσκευης εκει που παταει η μπαταρια μηπως εχουν στραβωσει και δεν φορτιζει.

οχι οπωσ ειπα δεν ειναι η μπαταρια.. το ΜΠΛΟΚΑΡΑ το κινιτο εβαλα λαθος ΡΑΔΙΟ... κ δεν ανοιγει εχω 2 μπαταριες κ ειναι γεματες κ οι 2!!

HTC ONE Venom Viper Rom

HTC ONE X Venom Viper Rom

HTC Inspire 4g ICS 4.0.4

HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™

HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly