Jump to content

Spitas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Spitas

  1. Ευχαριστώ nasos79 το ψάχνω και θα ενημερώσω . .
  2. Οκ Παιδία το έψαξα και από ότι φαίνεται είναι κλειδωμένο κάπου . . . . (Το θέμα όμως είναι ότι θα έπρεπε να σου δίνατε η δυνατότητα, για να ΑΥΤΟΜΑΖΕΥΕΣΑΙ και ελέγχεις την κατάσταση) Εν πάση περιπτώσει Ευχαριστώ . Και αν κάποιος ξέρει κάτι . . . ας μας πει .
  3. Παιδία έχω μία απορία . Μπορώ να μηδενίσω τον χρόνο χρήσης του τηλεφώνου (Εισερχόμενη ,Εξερχόμενη ) και αν ναι πώς ? ? . Ευχαριστούδια . . .
  4. Παιδία έχω ένα << ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ >> Τ..Mobile 1024 Ram . Μπορώ να του περάσω Ωμέγα η θα ύπαρξη Πρόβλημα ? ?
  5. Τελικά είναι να τρελαίνεσαι ! ! Ήρθε η Ψυχή στην θέση της . . . Φίλε NIKOLAOS68 δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω ! ! ! Μόλις το έβγαλα όλα τέλια . . . Το θέμα όμως είναι ότι υπήρχε και στην 24 . Εν πάση περιπτώσει σε ευχαριστώ και ξανά ορμάω στην 25 ! !
  6. Ναι έχω περάσει screen protector Λες να το βγάλω ? ?
  7. Το επανέφερα όπως λέει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthre...65#post3048165 Και θα επικοινωνήσω με την εταιρία που με προτείνατε . Τώρα αν υπάρξει πρόβλημα με την εγγύηση την να κάνω θα τους πληρώσω (αν ο υπολογισμός του κόστους δεν ξεπερνά της δυνατότητες μου . Αλλιώς θα ξαναπεράσω την 25 και θα το αφήσω όπως είναι) Πάντως σας ευχαριστώ πόλη για τον χρόνο και την υποστήριξη σας .
  8. ΟΚ το επανέφερα σε (official rom) με την διαδικασία που με πρότεινες φίλε NIKOLAOS68 και το πρόβλημα παραμένει . . Αυτό : Αφού προηγουμένως πήγα στη 24 και άλλαξα και το από Radio Leo 2.15.50.14 σε Radio Leo 2.14.50.04 (γιατί είπα μήπως ??) Μήπως γνωρίζει κάποιος σίγουρο Service στην Θεσσαλονίκη ? ? Και φυσικά μετά θα ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ! ! την 25
  9. Φίλε NIKOLAOS68 μέχρι και την 24 ήταν όλα SPESIAL ! ! Το πρόβλημα παρουσιάστηκε μόλις πέρασα την 25 και δεν καταλαβαίνω τον λόγο γιατί με την 24 την είχα καταβρεί . . θεωρώ ότι είναι πρόβλημα της Συσκευής και όχι της version και θα προσπαθήσω ξανά και μετά από την επισκευή ! ! ( που δεν ξέρω αν την κάνω τελικά. . Μάλλον θα την κρατίσω όπως είναι με το προβληματάκι της . . ) και αυτό γιατί άκουσα πολλά . .
  10. Έκανα (soft reset) το συνέδεσα με τον Υπολογιστή και πάτησα το κάτω κουμπί της έντασης . . Έβγαλε την οθόνη με τα χρώματα και ξαναπέρασα Την Omega_v25 XT with Co0kie’s Home Tab v2.0 Πήρα έναν αριθμό και μόλις πάτησα την ομιλία η συσκευή έσβησε . . (ένα πριν απαντήσει ο αριθμός , πατήσω το πλήκτρο αριστερά από το Off η συσκευή ανοίγει κανονικά . Εάν κλίσει ο απέναντι . . τότε πρέπει να πατήσω το Off και η συσκευή επανέρχεται σαν να είναι κλειδωμένη ) Το θέμα εδώ είναι ότι όλα αυτά με την 24 δεν υπήρχαν ! ! Και φαντάζομαι ότι κάπου στης ρυθμίσεις θα πρέπει να επανέρχεται . Όσο συζητάμε έκανα και ακόμη μια δοκιμή . Πάτησα και της δύο άκριες της ρυθμίσεις ήχου .. . ακολούθησα την διαδικασία . Και ξανά Φλασάρισα την 24 που είχα . . Δυστυχώς μάλλον η ζημιά έγινε . Μπορώ να κάνω μία πονηρή ερώτηση ? ? Η συσκευή είναι δύο μηνών ( και φυσικά στην εγγύηση) Εάν ξανά περάσω την ( original ) Και το πρόβλημα συνεχίσει να υπάρχει . . . θα με καλύψουν η το χέρι στην τσέπη ? ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  11. Παιδία έχω καθαρίσει την συσκευή από τα πάντα με (soft reset) . . . Την ξαναπέρασα . . . και δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει . . Δεν Υπάρχει καμία εφαρμογή ! ! Ένα το πρόβλημα λύνεται με κάποια ρύθμιση SOS ! !
  12. Έκανα εγκατάσταση ξανά ! ! . . Δεν πείραξα απολύτως τίποτε . Καί από ότι βλέπω εάν δεν υπάρχει τρόπος ρύθμισης . . Τότε η συσκευή θα λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο από εδώ και πέρα . . .
  13. Η σειρά που τα περνάω είναι η σωστή ? ? Πρώτα έτρεξα το HSPL3 δύο φορές . Την πρώτη στο 2.08.00 Και την δεύτερη 2.08.HSPL Μετά πέρασα Radio Leo 2.15.50.14 Και τέλος Omega_v25 XT with Co0kie’s Home Tab v2.0
  14. Δεν βλέπω καμία διαφορά . Μήπως έκανα κάποιο λάθος στην εγκατάσταση ? Πρώτα έτρεξα το HSPL3 δύο φορές . Την πρώτη στο 2.08.00 Και την δεύτερη 2.08.HSPL Μετά πέρασα Radio Leo 2.15.50.14 Και τέλος Omega_v25 XT with Co0kie’s Home Tab v2.0 Με την ίδια διαδικασία είχα πέραση και την 24 και δούλευαν όλα ΚΑΛΑ ! !
  15. Τα προγράμματα που έχω περασμένα είναι : htcAddicts_cleanRAM HTCGSensorConfig_1.1 Jetcet Print HD2 5.4.1187 MetalDetector RemoteAccessSetup.v1.7r1 Θα κάνω (soft reset) και θα σα πω .
  16. Φίλε NIKOLAOS68 το κάνει μόλις πατήσω την Ομιλία .
  17. Παιδία σας χαιρετώ . . Είμαι καινούργιος στον χώρο και ανεκπαίδευτος στο αντικείμενο . . Αλά μπήκα στο Forum και μέσα από της απορίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεται μπήκα στην φιλοσοφία . Έτσι πέρασα την 24 και κατόπιν την 25 . . . δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής . Έχω όμως μία απορία και θα ήθελα την βοήθεια σας . Αν υπάρχει λύση . Όταν καλώ ένα νούμερο η Οθόνη σβήνει . . . και πρέπει να πατήσω ένα από τα κάτω πλήκτρα για να ξανά ανοίξει . Αυτό κάνει την διαδικασία δύσχρηστη και θα ήθελα να ξέρω αν είναι θέμα Συσκευής η Λειτουργικού και αν μπορώ να την κρατήσω αναμμένη . Ευχαριστώ . .
  18. Παιδία είδα το θέμα της οθόνης του φίλου ( sotisdiv ) με έπιασε πανικός . . . Σήκωσα μανίκια και σκούπισα το Internet . . . και να ! ! http://www.ioffer.com/i/htc-t-mobile-hd2-oem-keypad-cover+membrane-replacement-189688714 Πιστεύω να βυθίσει . . . γιατί οι καιροί είναι ΔΥΣΚΟΛΟΙ . . . . Και ζητάνε 42,40 € ! ! ΜΟΝΟ
×
×
  • Create New...