Jump to content

gmanda

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gmanda

  1. κάτι "ζημιά" του έκανα και δεν λειτουργεί σωστά, αλλά δεν θέλω να κάνω και hard reset
  2. Παιδιά SOS πού μπορώ να βρώ το activesync για το HD2 και πώς το εγκαθιστώ???
  3. Παιδιά καλησπέρα πρίν από 15 μέρες περίπου το έστειλα στην aceγια αλλαγή οθόνης, πλήρωσα 236 €, και δίνωντας το μου είπαν σε 5 εργάσιμες. Την 4η μέρα με ειδοποίησαν ότι είναι έτοιμο. το πήρα άψογο και τους ευχαριστώ πολύ, μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να βρώ χρόνο για να ασχοληθώ, και δεν ξέρω και τι προβλήματα θα μπορούσαν να προκύψουν αποσυναρμολογόντας το LEO.
  4. Με τον δεύτερο τρόπο το πρόβλημα λύθηκε και για εμένα. Είχα σκεφτεί και εγώ την πιθανότητα να είναι θέμα παρόχου (COSMOTE). Θα το ξαναδοκιμάσουμε σελίγες μέρες πάλι και βλέπουμε. μένα άλλαζε η ώρα όμως (1 ώρα μπροστά) κάθε φορά που συνδεόμουν με wi fi και έκανα ενημέρωση του καιρού. Αρα μάλλον δεν φταίει ο πάροχος. ΚΑΙ ΕΓΩ τις πρώτες μέρες που το είχα αγοράσει, είχα καταλήξει ότι είναι γιά πέταμα, μιάς και μιά συσκευή 700 ευρώ δεν μπορούσε να μου φτιάξει ESPRESSO, αλλά μετά στην πορεία αποδέχτηκα αυτό το μικρό Bug και έμαθα να πορεύομαι με την συγκεκριμμένη έλλειψη! ! ! ! ! ! lol
  5. Εχω ενεργοποιησει στο zoomer τα παντα γιατι κι εγω λογω πρεσβυοποιας δεν βλεπω τιποτα οσο κιαν μεγαλωσω το μεγεθος της γραμματοσειρας. και η κατασταση γινεται χειροτερη οταν οδηγω. Με το zoomer ειμαι τρισευτυχισμενος. Συγνωμη για το ατονικο συστημα.γραφης ολα λογω διακοπων μπαινω απο το hd2
  6. Καλησπέρα Εμάνα πάλι ΟΥΤΕ τους ήχους κλήσης μεταφέρει, σε κανένα από τα 3 ΒΤ που ανέφερα παραπάνω Σε μαμά ROM, δεν τρέχει??? Χρειάζεται κάτι άλλο??? Σε παρακαλώ μην κάνεις διπλά post, χρησιμοποίησε την τροποποίηση και πρόσθεσε ότι θέλεις!
  7. Παίδες καλησπέρα Εμένα γιατί δεν μεταφέρεται ούτε η μουσική αλλά ούτε και οι ήχοιμ κλήσεις??? Τί ΒΤ έχεται?
  8. Παίδες καλησπέρα, τελικά δεν ήμουν μόνος με πρόβλημα με το cht 1.8? Υπάρχει κάποιος που είχε πρόβλημα με το 1.8 και τώρα με το 1.8.5 να είναι ΟΚ? Γιά να μην το δοκιμάζω τσάμπα. Με το 1.7.1 που ξαναπέρασα δουλεύουν όλα μια χαρά ακόμη και το κλείδωμα με Bluetouth μιας και το έχω σε θήκη ζώνης. Να σημειώσω ότι το ίδιο συμβαίνει και με τα 3 ΒΤ (Samsung 410, Plantronics Arrow, Nokia 105), ενώ όταν ήμουν με τον CHT 1.6, όσο το είχα στην θήκη, εάν δεν το έβγαζα εγώ, έπαιρνε τηλ. όποιον γούσταρε και όποτε γούσταρε το κινητό.
  9. Παίδες και Φίλοι Καλημέρα. Μετά το ταξίδι επανήλθα. Το πρ'οβλημα με το CHT1.8 δεν λύθηκε και για τον λόγο αυτό πέρασα τα 1.7.1 και δουλεύει μια χαρά. Φαίνεται ότι το 1.8 με μισεί ή έχει προσωπικές αντιπάθειες, (μιας και κανείς σας δεν έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα). Παρόλα αυτά και με το 1.7 είμαι ΟΚ μιας και δεν έχω περισότερο χρόνο να ψάξω το πρόβλημα του 1.8. Και πάλι όμως σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
  10. Παιδιά και πάλι ευχαριστώ ΠΟΛΥ, μετά από 2 περάσματα της oficial ROM και στήσιμο από την αρχή, ΟΛΑ ΚΑΛΑ, δείχνει να δουλεύει μια χαρα. Επειδή τα μάτια μου έχουν γίνει τετράγωνα και μικρά, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και ες αύριον τα σπουδαία, κατα το βραδάκι μιας και ταξιδεύω χαράματα.
  11. Παιδιά ΕΥΧΑΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ξαναπέρασα την official, κάνω restore, βλέπω πως πηγαίνει και θα ενημερώσω και πάλι, Ξανά ευχαριστώ ΠΟΛΥ.
  12. δεν προχωράει από την λευκή οθόνη, δεν έχω την δυνατότητα να κάνω τίποτα παραπέρα
  13. ΠΩΣ?? Αφού δεν έχω σύνδεση με το PC?
  14. Το έχω κάνει 5-6 φορές, μόλις το έκανα πάλι, και εξακολουθεί να κολλάει στην ίδια οθόνη (λευκή) htc με τα R G D
  15. Παίδες ΒΟΗΘΕΙΑ, έχει κολλήσει στην λευκή οθόνη της htc με τα κόκκινα γράμματα R G D ακόμα και μετά το hard reset, ενώ λέει ότι θα ξεκινήσει boot, τίποτα απολύτως. Τί κάνω??? το πετάω στον τοίχο??? ξεκίνησε να κολλάει μετά το cookies home tab 1.8. και τώρα κόλλησε ΤΕΛΕΙΩΣ.
  16. Γιατί ρε παιδιά δεν μπορώ να βρώ αυτά τα "lock on ..." πουθενά??? Πού τα έχουν κρύψει στο δικό μου??? οεο!!! Καμμιά απάντηση???
  17. Είναι ένδειξη ότι βρίσκεσαι σε lock και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το σβήσεις, γιατί μόλις κάνεις un lock εξαφανίζεται.
  18. Το ίδιο πρόβλημα είχα παλιότερα με το 7500 (ATHENA) αλλά μόνο την πρώτη φορά ή μετά από ανβάθμιση. Εάν του πείτε νά συγχρονίσει χωρίς τίποτα τσεκαρισμένο και μετά μόλις τελειώσει ο 1ος συγχρονισμός, τσεκάρεται ΕΠΑΦΕΣ, ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ, ΕΡΓΑΣΙΕΣ κλπ. θα συγχρονίσει κανονικά και θα συνεχίσει να συγχρονίζει όποτε το συνδέεται με το pc μέχρι να χρειαστεί να ορίσετε ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
  19. Eχω περάσει το ZOOMER στο HD2 και έχω κανονικά pinch to zoom
  20. Γιά το igo8 έχει κάνει καλή δουλειά ο φίλος zaharakis (ναναι καλά ο άνθρωπος) ψάξε εδώ να βρείς οδηγίες από πού και πώς, το ρίχνεις κατευθείαν στην κάρτα και τρέχει μια χαρά!!
  21. Παίδες καλησπέρα, Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος, ώστε να κάνω zoom μέσα στις καρτέλες των επαφών, (στραβούλιακας γαρ) μιας και οδηγώντας τουλάχιστον είναι αδύνατον να επιλέξω αριθμό τηλεφώνου από κάποια επαφή.
  22. Καλησπέρα, Υποάρχει κανένα Bluetouth απο το οποίο να μπορείς να ακούσεις και τους ήχους κλήσης, που ορίζουμε για κάθε επαφή???
  23. Παίδες καλημέρα, Γιά όσους έψαχναν το bubble breaker (και έχουν χαλάσει το αυθεντικό). Αποσυμπιέζεται και τρέχεται το setup.exe από το pc σας. με key: af100523
  24. Ευχαριστώ γιά την προσπάθεια. Εάν κάποιος άλλος το καταφέρει, Ευπρόσδεκτος.
×
×
  • Create New...