Jump to content

greek_lover_69

Members
  • Δημοσιεύσεις

    158
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by greek_lover_69

  1. ο οποίος ειναι ποιός;; χαχαχα σορρι δεν ειναι καν δικό μου... δεν ασχολούμε με apple!! μια εξυπηρέτηση πhγα να κάνω!!
  2. ναι την έχω... πείρα και τηλ στο σαπορτ αλλα μπλέξιμο!!
  3. ούτε αυτό.. γιατί πλεόν βγαζει ***** στην αρχή!! άλλο τρόπο;;;
  4. Έχω ένα IPAD mini Wifi - A1432. Ξέχασα τον κωδικό από το Apple ID. Σκέφτηκα να κάνω επαναφορά μέσω Itunes kai Update ώστε να σβηστούν όλα από μέσα. Μετά διαπίστωσα δυστυχώς ότι κρατάει τον λογαριασμό λόγο ασφάλειας. Τώρα έχω κωλύσει στην οθόνη εκκίνησης και δεν έχω πρόσβαση στην ταμπλέτα. Τι μπορεί να γίνει; Ίσως φλασάρισμα από κάποια custom IPSW?? THANKS!!!
  5. Καλημερα!! αν εχει καποις την καλοσυνη να ανεβασει καπου ξανα την ελληνικη ΡΟΜ η ολο το πακετο γιατι ψαχνω εδω και μερες και ολα τα λινκ ειναι νεκρα!! ευχαριστω πολυ!!!!!
  6. ειναι απλα τα πραγματα... χρειαζεσαι πληκρολογιο φυσικο περνει το 4ρη δεν χρειαζεσαι περνεισ το razr maxx! :)
  7. και μενα εκ προτησ ωψης δεν με ειχε αρεσει.. αλλα με το που το συνηθησεις λιγο βλεπεις οτι ειναι καλουλη!!! δηλαδα αν δεν ειχα το 3ρι και τα HTC θα το σκεφτομουνα!
  8. απο μπαταρια ειναι ευχαρηστημενος αναλογα την χρηση παντα.. αν μηλας ολη μερα... ε ποσο να κρατηση.. για το πληκτρολογιο που λες... θα σε γελασω.. δεν το εχω κρατησει στα χερια μου ακομη.... !! :p
  9. το πηρε ενας ξαδερφος μου και ειναι πολυ ενθουσιασμενος!!! ακου να δεις τι μπορει να κανεις.... βρησκεις την καλητερη προσφορα πας στο ΜΕΝΤΙΑ ΜΑΡΚΤ τους την διχνεις και στο δινουν στην τιμη αυτη!!
  10. αφου θα παρεις τωρα κινητο δεν υπαρχει λογος να παρεις το 3.. πανε στο 4 κατευθιαν.... ισος και τωρα αλλα σε 1-2 μηνες 100% θα εχει πεσει πολυ η τιμη του!!!
  11. όλες καλες ειναι μορε... δεν ειδα μεγαλες διαφορες αλλα πιστευω τωρα που ο hash θα ασχοληθει παλι με την cm7 και θα βγαλει αναβαθμισμλενη έκδωση θα ειναι οτι καλητερο.. γιατι επει οτι ics δεν θα δουλεψει ποτε σωστα στο σηγκεκριμενο κινητο και ετσι θα ασχολιθει με την παλια εκδωση!! καμερα απλα δεν ιφηστατε!!
  12. nai ετσι μου το εχει και μενα... δεν εκανεσ αναβαθμηση.. εκανες επαναφορα στν ,890! μην μπερδευεσαι!!
  13. δεν μου ετυχε... αλλα νομίζω ειναι το υλικο...!!! δεν με λες... ποια ειναι η συντομευση στο πληκτρολογιο για να αλαζεις γλωσσα?? ξερεις μύπος? οσο για την μπαταρια δεν την δουλεψα ολοκληρη μερα αυτην που εβαλες αλλα με την CM7 που εχω βαλει τωρα ειμαι πολυ ευχαρηστημενος!!! βγαζει 1+ μερα και με πολλες ωρες μπλαμπλα!!! και μενα το rds δουλεψε οπως σου ειχα πει.. με την αλλη μεθοδο παλι δεν μπορουσα να κανω εγκατασταση!
  14. δεν λεει τιποτα το overclocked ... αντιθετα μια overclocked ΡΟΜ μπορει να καταναλωνει και λιγοτερη μπαταρια γιατι στα 1.2 δεν θα δουλευει ολη την ωρα αλλα μονο για λιγα δευτερολεπτα που χριαζετε!! αρα στην τελική μεγαλητερη ταχυτητα σημαινει οτι θα δουλευει το CPU λιγοτερη ωρα αρα μικροτερη καταναλωση!!! χαιρομαι που μπορεσα και βοηθησα... ηταν ύπουλο κολημα και με πηρε καιρο να βρω ακρη!! :) :D
  15. Oxi δεν χρειαζεσαι κατι αλλο!! τα αρχεια ειναι το ιδιο πραγμα.. το ενα ειναι με auto click τα κανει ολα μονο του και η δευτερη οπτιον ειναι το κλασικο με rsd lite... aν θυμαμαι με το 2ο μου εκανε σωστή δουλεια... αλλα δοκίμασε και αν δεν σου κατζει θα βρουμε λυση!!! eclipse 3!!! not overclocked!! η αλλες με εκαναν ρεμπουτ ολη την ωρα!
  16. εμμ... πρεπει να μπεις απο ΠΙΣΙ γιατι ειναι sbf και πρεπει να φλασαρεις με RSD LITE αρα μπες απο πισι και θα τα δεις τα λινκ την eclipse την εβαλα... τελεια δουλευε... απλα πρεπει να δεις αν σηκωνει το κινιτο σου τις πηραγμενες!! αλλιος βαζεις την κανονικη!
  17. Αυτό το πρόβλημα προκίπτει αν σκαλίζουν το κινητό άτομα που δεν ξέρουν τι ακριβός κάνουν ή παραλύπουν σημαντικά βήματα!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1715220 αυτό ειναι το thread που άνοιξα στο xda!! από εδώ θα κατεβάσεις τα αρχεία που πρέπει να φλασάρεις: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1686911 προτα το ,890 και μετά το ,906 ! Αν κάνεις αυτά θα είσαι ΟΚ!
  18. αυτό λέω και εγώ.. έχουν βγάλει η χαζοί τις γλώσσες για να γλυτώσουν 9ΜΒ.. έλεος!!
  19. Δουλεύει πένα... εκτός απο κάμερα.. εκεί μεγάλο προμπλέμ!!! γιατί και τα 3rd party cams ειναι ΓΤΠ!!!! αλλά μόνο CM7 έχει ελληνικά δοκίμασα τα πάντα.... καλα οκ και οι ICS αλλά αυτές και αν είναι για πέταμα... βάλε Εclipse!! και ωραία και γρήγορη! αλλά προσεξε τα OC! den δουλεύουν με όλα τα κινητά! εμένα η σκέτη μόνο με δολυλεψε οι άλλες κολλούσαν! αλλίος μετά MavRom Liberty steel Droid αυτές είναι οι επιλογές σου! αλλά μονο αγγλικα!! Υ.Γ. είσαι σε λάθος ΠΟΣΤ αλλά μίας και ασχολήθηκα είπα να σου πω!
  20. Καλησπέρα! λοιπόν έχω το πάνω αναφερθέν κινητό... και δεν μπορώ με τίποτα να φλασάρω custom rom!! Έχω κατεβάσει και δοκιμάσει πάνω από 6 αλλά με όλλες τα ίδια!! Ειναι ρουταρισμένο, έχει και το safe strap όλα κομπλέ.... το βαζω σε safe Mode κάνω τη εγκατάσταση η οποία τελίνει παρα πολύ γρήγορα ομως ούτε ένα λεπτό.... και μου βγαζει finished succesfully... σβήνω και cache & user data κτλ κανω reboot... αλλα τίποτα νεκρό... μένει μαύρη φωτησμένη οθόνη... για να δουλέψει πάλι πρεπει να το βγάλω απο safe Mode... ΕΙναι Droid 3 verizon... αλλα νομίζω όλα verizon είναι τα Droid 3... καμία ιδέα??? :)
  21. Καλησπέρα παίδες!! Λοιπόν έχει γίνει το εξής... μέπεσε το κινιτό πάνο στο χαλί και απο τότε δεν κάνει τίποτα... μόνο φωτίζει για λίγο η οθόνη αναβοσβίνη 2 φορές μετά προτοκαλίζει το λαμπάκι κανει 2/3 τρελά και τέλος... τι μπορεί να έπαθε το κινητό? καταστράφηκε τελίος... ?? το πέσιμο ήταν πολύ απαλό!!!
  22. Βάλε το "Handsend SMS" ! Μόνο με αυτό θα μπορελις να στέλνεις κανονικά!! Κάτι άσχετο: Μου έπεσε το κινητό απο το κρεβάτι πανο στο χαλί σχετικά απαλά.. απο τότε δεν ξανα άνοιξε... καμίια ιδέα τι μπορεί να έπαθε? :) να το ενχιρίσω λέτε?! :)
  23. Δεν φαίνετε έτιμη αυτή η έκδοση ακόμη!!! Όσο για το πρόβλημα, λύθηκε με το αρχείο που μου είπες!! ;)
  24. αυτο θα έκανα...! θα σε ενημερώσω το βράδι για τα αποτελέσματα!!!
  25. εγώ έχω περασμνένη την 3,6,1!! που δεν έχει το ΦΙΞ!!
×
×
  • Create New...