Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά...είμαι κάτοχος του iPhone 3G..και δεν μπορώ να πω πως είμαι ΤΡΕΛΑ ευχαριστημένος...αξίζει να αγοράσω το x10?

Από ποια άποψη δεν είσαι ευχαριστημένος στο iPhone 3G για να σου πω αν αξίζει να αγοράσεις το X10. :p

Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά καλησπέρα.Χθες το βράδυ έβαλε η γυναίκα μου να φορτίσει το κινητό κλειστό και σήμερα το πρωί όταν πήγε να το ανοίξει συνέχεια κάνει επανεκκινήσεις χωρίς να προλάβεις να κάνεις τίποτα άλλο.Έβγαλα την μπαταρία την άφησα λίγη ώρα την ξαναέβαλα μετά, αλλά πάλι τα ίδια. Το ίδιο επανέλαβα με την κάρτα μνήμης αλλά και την sim. Μήπως έτυχε σε κανέναν σας αυτό ?

Τι να κάνω.Να το στείλω κατευθείαν στο service? Επίσης ξέχασα να πω ότι δεν προλαβαίνω να το συνδέσω ούτε και με το Sony Ericsson PC Companion γιατί σβήνει και ξανα ανοίγει αμέσως.

Καλησπέρα παιδιά...είμαι κάτοχος του iPhone 3G..και δεν μπορώ να πω πως είμαι ΤΡΕΛΑ ευχαριστημένος...αξίζει να αγοράσω το x10?

Προσωπική μου άποψη.... στην ίδια κατηγορία (οικονομικά ) είναι και το HTC desire και έχει πάρει πολύ καλύτερες κριτικές από το Sony. Ωστόσο γενικότερα νομίζω οτι αξίζει περισσότερο ένα κινητό android από το iphone 3G, στο λέω αυτό από Προσωπική εμπειρία κι εγώ πριν πάρω το X10 είχα στα χέρια μου ένα iPhone 3G. Η διαφορά είναι μεγάλη!!!!! Χίλιες φορές το X10.

Sent from my X10i using Tapatalk

παιδιά καλησπέρα.Χθες το βράδυ έβαλε η γυναίκα μου να φορτίσει το κινητό κλειστό και σήμερα το πρωί όταν πήγε να το ανοίξει συνέχεια κάνει επανεκκινήσεις χωρίς να προλάβεις να κάνεις τίποτα άλλο.Έβγαλα την μπαταρία την άφησα λίγη ώρα την ξαναέβαλα μετά, αλλά πάλι τα ίδια. Το ίδιο επανέλαβα με την κάρτα μνήμης αλλά και την sim. Μήπως έτυχε σε κανέναν σας αυτό ?

Τι να κάνω.Να το στείλω κατευθείαν στο service? Επίσης ξέχασα να πω ότι δεν προλαβαίνω να το συνδέσω ούτε και με το Sony Ericsson PC Companion γιατί σβήνει και ξανα ανοίγει αμέσως.

Εφόσον λειτουργούσε πριν κανονικά κ δεν μεσολάβησε τιποτα κοίταξες το κουμπί από πάνω της απενεργοποίησης?!

Αν και με τέτοιο πρόβλημα νομίζω πρέπει να πας κατ ευθείαν για service.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

και με το κουμπί της απενεργοποίησης δε γίνεται τίποτα.Επίσης κουμπί reset δεν έχει όπως τα άλλα android?

Δεν έχουν ξεχωριστό reset button τα άλλα android.

έχεις δίκιο.μπερδεύτηκα από το προηγούμενο που είχα το htc με windows. athanaso εσύ τι λές?να το δώσω για service?

Αγόρασα από το Priceminister ένα Sony Ericsson Xperia X10 και είναι κλειδωμένο... μπορώ να μπω κανονικά στο menu αλλά δεν δέχεται την κάρτα sim (cosmote)... Μήπως ξέρεις κάποιος από εσάς κάτι..??

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!

πρεπει να το κανεις unlock επειδη ειναι κλειδωμενο σε καποια τηλ. εταιρια στην γαλλια..με μια μικρη αναζητηση βρηκα οτι unlock γινεται με το IMEI του κινητου σου και δημιουργειται ενας κωδικος που το κανει unlock...τωρα πως 8α βρεις αυτον τον κωδικο δεν 3ερω αλλα κοιτα εδω :http://www.thephoneunlockers.com/

Γενικά...δεν είμαι ευχαριστημέος γιατί...μου κολλάει στα games...και το IOS δεν με ικανοποιεί..αφού τώρα καταλαβαίνω...πως τα android είναι πολύ καλύτερα...και επίσης...τελικά...το iPhone έχει μόνο το όνομα..σε σχέση με άλλα κινητά...όπως το x10 και διάφορα άλλα...:) Και εγώ υποστιρίζω την γνώμη πως το x10 αξίζει περισσότερο από το iPhone...αλλά..έχω ακούσει πως το x10 έχει πολλά μειονεκτήματα...μπορείτε να μου πείτε ποια είναι αυτά?

ευχαριστώ πολύ αλλά δεν έχει unlock code για το μοντέλο μου... :/

επίσης πρέπει να πληρώσω για να πάρω τον κωδικό;;;

sorry για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω την τύφλα μου....

Οτι ψαχνεις ειναι σε αυτες τις σελιδες αλλα πολη πισω

Πηγενε στους xda ψαξε για τιν nordic 2.1 general και μετα εισαι κομπλε

Και εμενα τις voda ητανε αλλα μετα απο αυτο ειναι ξεκλειδοτο

καλησπερα,ξερει καποιος απο που βλεπω τα αρχεια τησ καρτας μνημης.Προσπαθω να τρεξω μια εφαρμογη που εχω βαλει στην καρτα και δεν ξερω απο που βλεπεισ τα αρχεια ,ευχαριστω

Πρέπει να κατεβάσεις έναν file manager όπως τον andexplorer η τον astro και μέσα από αυτους διαχειρίζεται τα αρχεία της κάρτας σου.

.

Asteroshouse.gr ...................

koustakis1994,

υπάρχουν αρκετές εταιρείες στο net που σου δίνουν unlock code αφού τους στείλεις IMEI. Μία από αυτές είναι αυτή, αν και το sim-unlock κοστίζει και από όσο ξέρω δεν ξεκλειδώνει με άλλο τρόπο.

Οτι ψαχνεις ειναι σε αυτες τις σελιδες αλλα πολη πισω

Πηγενε στους xda ψαξε για τιν nordic 2.1 general και μετα εισαι κομπλε

Και εμενα τις voda ητανε αλλα μετα απο αυτο ειναι ξεκλειδοτο

mz3stelios δεν γίνεται να κάνεις sim-unlock με το φλασάρισμα unbranded rom. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο ;)

Old noob, plays like a pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρα,έβαλα το τηλ. στη φόρτιση το βράδυ και το αποσύνδεσα στο 91% ,το πρωί που σηκώθηκα η μπαταρία είχε πάει στο 68%. μπαίνω στο μενού- χρήση μπαταρίας και μου δείχνει κατανάλωση : ετοιμότητα κυψέλης 41% - το τηλ είναι αδρανές 33% -προβολή 14% κ.ο.κ γιατί γίνεται τόσο μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας από τον πομπό κυψέλης και πως μπορώ να το διορθώσω???

Καλησπέρα σε όλους! :)

Μήπως κάποιος γνωρίζει την ημερομηνία που θα βγει η επίσημη αναβάθμιση 2.3;

Η τελευταία ενημερωση έλεγε για αρχές Σεπτεμβρίου. Δεν γνωριζω αν έχει αλλάξει κάτι.
I fly with ASICS DynaFlyte 2

Η τελευταία ενημερωση έλεγε για αρχές Σεπτεμβρίου. Δεν γνωριζω αν έχει αλλάξει κάτι.

Πωωω!!! Το καλοκαίρι δε λέγανε;:(

Τέλος πάντων. Σεπτέμβριο; Σεπτέμβριο. Τι να κάνουμε; Σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου...;)

Τώρα αυτό είναι σίγουρο??

Γιατί εγώ διάβασα σε ένα άρθρο ότι τον άλλο μήνα θα κυκλοφορήσει η 2.3.

Τώρα αυτό είναι σίγουρο??

Γιατί εγώ διάβασα σε ένα άρθρο ότι τον άλλο μήνα θα κυκλοφορήσει η 2.3.

Τον άλλο μήνα; Μακάρι! Άντε γιατί αγανακτήσαμε με την 2.1.:rolleyes:

http://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-x10-update-android-2-3-9822/

τον επομενο μηνα ερχετε το android 2.3!!!

Edited by Antrikos1990
Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας μιλάει για μέσα του καλοκαιριού.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

http://techblog.gr/mobile/sony-ericsson-xperia-x10-update-android-2-3-9822/

τον επομενο μηνα ερχετε το android 2.3!!!

Εκεί το διάβασα κ εγώ... αλλά είχα κολλήσει.

Καλησπέρα.

Λοιπόν, μετά το πρόβλημα που είχε προκύψει για μένα με τον συγχρονισμό στο ημερολόγιο μου από την Google και αφού σήμερα (μετά από τρεις εβδομάδες περίπου) διορθώθηκε και επέστρεψαν στη συσκευή μου όλες μου οι καταχωρήσεις είπα να συνδεθώ στο pc companion και να δοκιμάσω κάνω έναν συγχρονισμό μέσω Sync Zone όπως λέει με το ημερολόγιο και τις επαφές για να δω τι είναι.

Γιατί όμως συγχρονίζει το Outlook (μέσω gmail λογαριασμού) και δε συγχρονίζει το gmail ημερολόγιο αυτό καθ'αυτό?

Δεν τον έκανα το συγχρονισμό καθώς στο gmail χρησιμοποιώ παραπάνω από ένα ημερολόγια και στο Outlook έχω ένα που το είχα κάνει export στο gmail όταν είχα πάρει το τηλέφωνο με εορτολόγιο μόνο.

Αν κάνω λοιπόν τον συγχρονισμό θα μου περάσει στο τηλέφωνο μόνο το ημερολόγιο του Outlook, σωστα? ή θα περάσει το extra ημερολόγιο που έχω στο τηλέφωνο και στο Outlook. Η αντιγραφή δηλαδή θα γίνει από το pc στο τηλέφωνο ή αντίστροφα (ή ακόμη και αμφίδρομα)???

Και τις επαφές μου στο gmail τις έχω. Στο Outlook δεν έχω καμία επαφή. Αν κάνω το συγχρονισμό θα μου σβήσει τις επαφές από το τηλέφωνο ή θα τις περάσει και στο Outlook???

Το έχει κάνει κανένας??

Ps. Επίσης θα ήθελα να μου πει κάποιος αν ξέρει γιατί στο ένα από τα δύο ημερολόγια που συγχρονίζει μου περνάει τις καταχωρήσεις μόνο από τον τελευταίο μήνα? Δηλαδή στο ημερολόγιο που έχω στην υπογραφή μου οι καταχωρήσεις στο τηλέφωνο ξεκινανε από τις 19 Μαϊου και μετά. Γιατί δεν περνιούνται όλες από την αρχή αφού υπάρχουν??? Υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κανω? Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιω το Jorte αλλά και με το stock παλαιότερα το ίδιο συνέβαινε.

.

Asteroshouse.gr ...................

χρειαζομαι βοηθεια...εχω την rom cyanogen 6.1.3 v4.3...μετα απο εγγατασταση του busybox το κινητο αρχισε να κανει μονο τ συνεχεια επανεκινηση...με το που ανοιγει δεν αναγνωριζει την micro sd και δεν εχω σημα...μετα απο λιγο πεταει μνμ κ λεει οτι η διαδικασια system δεν ανταποκρινεται...και μετα απο λιγο κανει παλι reboot...δε μπορω να κανω επαναφορα εργοαστιακων ρυθμισεων.το παταω αλλα τπτ..τι να κανω??επισης δε μπορω να το κανω mount με τον υπολογιστη

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10